Bilder från våran dagsresa till Everglades i Noosa!😍Några bilder från våran promenad i Noosa National Park!🌷🐬

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Massa härliga bilder från våran 3-dagars trip till Fraser Island! Besökte massa underbara ställen och hängde med så otroligt många härliga människor, definitivt ett minne för livet!❤

Var en grupp med 8 personer i varje bil och detta var definitivt den coola bilen av alla fyra bilar! ;)

Fraser Island är känd för sina Dingos, som är en typ av vildhund. Vi fick tyvärr bara se den som är på bilden, men så jäkla söta dem är! Till höger är en så kallad huntsman, typ min värsta mardröm när det kommer till spindlar här i Australien. Den är dock inte giftig alls men så jäkla stor och skrämmande! Den där spindeln fanns inne på en av toaletterna. Kan säga att jag aldrig kollat igenom en toa så noga som jag gjorde på Fraser efter att jag stött på den där xD

Likes

Comments

Bilder från Arlie beach och The Clipper, en partybåt som tog oss ut till bland annat Whitehaven beach och snorkling i Barriärrevet. Träffa massa härliga människor, simma med skölpaddor, fick en gratis show av en ensam liten delfin som simma omkring vid båten och förökte fånga fisk. Hade några helt underbara dagar kort sagt!

Likes

Comments

Från Magnetic Island där vi stannade i några nätter :)

Så otroligt söta Wallabies som sprang omkring fritt på MAgnetic! 

Likes

Comments

Åkte iväg tidigt på morgonen mot Regnskogen utan att egentligen ha en aning om vad vi hade bokat in oss själva på.
Blev iaf en lyckad trip med bad på vägen dit, krokodiljakt och sedan mys på hostlet i regnskogen som avrundades med en brasa på stranden innan läggdags. Morgonen efter bokade vi in oss på en ridtur i regnskogen och längst stranden, helt otroligt underbart var det! 😍 Därefter lunch på hostlet innan hemfärd. Fick en guidad tur i regnskogen på vägen hem så nu kan vi nog överleva iaf i några timmar i regnskogen! ;)

Likes

Comments

Åkte på en dagstur ut till Barriärrevet, det var helt underbart!

Vi hade betalat för dykning och snorkling men eftersom jag har astma och det är en risk enligt dem att dyka då så fick jag tyvärr inte göra det, men spendera närmare 4 timmar till att snorka ist! :) Har massa videosar som är bättre än bilderna men vet tyvärr inte hur man laddar upp dem här så ska försöka sätta ihop en liten video någon gång ist! :)

Den där fisken som syns på vänstra bilen längst när var den största fisk jag någonsin sett. Var mellan 1,5-2 meter lång och den överraskade mig rejält när jag snorklade och skulle vända mig om under ytan och den där jäkla bamsefisken är typ 1 meter ifrån mig! Var helt säker att de var en haj så skrek rakt ut och alla instruktörer på båten skrattade gott när dem såg paniken i mina ögon, men dem försökrade mig ganska snabbt om att den inte var farlig.

Likes

Comments

Lite bilder från alla härliga dagar nere på stranden! ❤

Likes

Comments