Åkte till Mariefred, där jag växte upp idag med Hampus för att hälsa på min pappa. Det var mysigt där men ändå kändes det lite konstigt att bra tillbaka där för har inte världens bästa minnen men allt var lugnt tack vare att Hampus va med mig.

Asså halva sportlovet har snart gått och har knappt gjort ett skit, det går alldeles för fort. Tycker det kan sakta ner lite, vill inte tillbaka till skolan än på ett tag.

Imorgon så blir jag ensam hos Hampus i några timmar för att han har körskola, ska bli skönt men kommer sakna honom

  • 6 readers

Likes

Comments

Igår åkte jag in till stan för att prata med min bästavän och gå runt på stan i typ 2 timmar innan jag skulle hem. Hampus skulle först inte med mig hem men sen så blev de så ändå. Han var underbar och köpte en sten som man kan ha på ett halsband till mig innan vi åkte hem.

Kvällen var jättemysig och jag städade och packade lite och sen myste vi ganska mycket.

Nu är jag på väg till Tystberga hem till honom och ska typ bo där ungefär hela sportlovet

  • 6 readers

Likes

Comments

Jag har knappt skrivit nått för att jag har haft lite annat att tänka på när det gäller skolan och sånt.

Den senaste tiden har det knappt hänt nått, jag har varit nästan varje dag med Hampus och träffat folk på stan. Idag får jag sportlov iallafall så jävla skönt att slippa skolan i en hel vecka. Vill bara att det ska bli påsklov så att jag kan åka ner till Danmark med Hampus och hans lillebror till deras mamma.

Det har ju också varit alla hjärtans dag och den var underbar, den spenderade jag med Hampus så klart och fick finaste presenten av honom.

Det kommer lite bilder från den senaste tiden
❤️

  • 7 readers

Likes

Comments

Läsa är nått jag älskar att göra på min fritid. Det tar inte lång tid innan jag fastnar i en bok, behöver bara läsa några sidor så är jag fast. Böcker är ganska fascinerade eftersom det kan stå så många olika saker i dom och olika berättelser. Man kan få kunskap eller bara läsa för att det är mysigt/kul.

Min bästavän köpte två böcker åt mig i måndags som heter "kom ska vi tycka om varandra" och "sommarstugan". Jag har dock inte börjat läsa "sommarstugan" men jag läser den andra och den kan jag verkligen rekommendera

  • 7 readers

Likes

Comments

Helgen har varit helt underbar! Spendera den med folk jag älskar och blir glad av, det var mysigt.

Fredagen spenderade jag morgonen med Åden på espresso house, vi drack kaffe och åt en macka. Vi var på stan i 2 timmar ungefär tills vi åkte hem till honom och kollade på serier. Senare under dagen åkte vi in till stan och satte oss på Espresso house med Oscar och Johanna, Åden lämnade efter 20 minuter för att dra. Jag träffade Hampus när vi hade fikat klart och åkte hem till mig med honom, jag somnade ganska tidigt för vi låg och myste till en film.

När jag vaknade gick jag upp och drack te medan han fortsatte sova men efter en och en halvtimme så väckte jag honom för att vi behövde fixa oss för att vi skulle ta bussen hem till honom. Vi kom hem till honom runt 3 för att vi gick och handlade snacks och dricka. Vi satt och myste och kollade runt på hans dator tills vi gick åt för att han skulle meka med sin bil. Hans lillebror kom ut med tacos till oss och jag försökte stänga in Hampus i bagageluckan men jag lyckades inte, tyvärr. Senare på kvällen låg vi bara och myste och jag somnade.

På söndagen efter vi vaknat åkte vi till stan och skulle bara vara där i en och en halvtimme men det blev så mycket längre för jag ville träffa Johanna och Sandra så vi åkte cigg och energidricka. Jag blev kidnappad när jag träffa Denise på stan för att hon ville va med mig så jag va med henne, André, Calle, Matte och Ludde tills alla drog. Då gick jag till Hampus, Hampus och Stolle tills dom blev alldeles för jobbiga så gick och träffa Johanna tills jag drog hem till Hampus i 1 timme för att jag behövde dra hem❤️

  • 6 readers

Likes

Comments

Då ska man försöka börja blogga igen då, det här är ungefär min 5e blogg på 1 år. Jag tröttnar för det mesta eller så tycker jag inte om bloggen så då tar jag bara bort den.

Jag älskar liksom att skriva och skriver på min fritid men har aldrig lyckats hålla en blogg igång, men vi får väl se hur jag lyckas den här gången då.

Ska försöka skriva minst varannan dag och ibland kanske varje dag om lite allt möjligt 👌🏻

  • 6 readers

Likes

Comments