​Klickade hem detta nyss. Lite gott & blandat. Både höst och sommarplagg men de kommer nog komma till användning någon gång! 

Btw fick en ny lägenhet igår!! Wihopa en 3:a så äntligen får man en walk in closet. Det är nog det jag längtar till mest lol... Men gillar INTE väggarna för inga är vita...... Bara massa starka färger men hoppas hoppas hoppas jag får måla den vit.... Annars kommer jag hänga upp massa vita gardiner på väggarna typ hahah.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Älskar ljusrosa haha... Tycker det är så fint ;) Köpt en ny liten duk till bordet och ett par nya gardiner.  som självklart var för korta men jag orkar inte bry mig just nu haha. Och klar katten skulle leka lite med servetterna. 

Likes

Comments

Att det ska vara så svårt att hitta större lägenhet haha. Behöver verkligen minst en 2:a! Typiskt nog så har det blivit en ledig i samma uppgång som jag redan bor i , men ringde dem och de säger de går efter köpoäng -.- så den är bara att skita i ! Synd. Jobbat och imorgon blir det jobb, sen äntligen ledig fredag men jobbar hela helgen menmen det går nog bra! :)

Likes

Comments

Jobbat kväll idag och imorgon blir det dag tur , även lördag. Förhoppningsvis ledig på söndag för har 2 tuffa jobb veckor nu i början på augusti :( sjukt fort juli har gått?! Haha aja nu ska jag bara softa och ta de lugnt :) 

Likes

Comments

​wihoooo klarade körkortet !!!! Sjukt glad tjej här!! 

Likes

Comments

Bilder/text från jotex.se


Haha vad små bilderna blev. Aja. lite wanties from jotex.se iallafall. Ska lätt köpa detta så fort jag hittar en 2:a. Håller på och letar för fullt för det går inte att bo i en etta med 10000000 kläder/skor och allt möjligt och sen med min kille som har nästan lika mycket kläder osv som jag har. Så det är ganska trångt lol.

Likes

Comments

Fyndade den långa spetsklänningen från h&m för endast 50kr! Ska dock klippa av den så den blir kort och sen kanske göra en kjol av det som blir över :) T-shirt klänningen fick jag för några dagar sedan när jag fick hem det rosa setet. 

I helgen blir det jobb, lördag och söndag. Jobbar även måndag men bara till 7-12 och sen ska jag hem till pappa för på tisdag är det dags för körprov så håller tummarna att jag klarar det!!!!!! Men troligen inte..... HAHA alla gnäller på mig för jag är så negativ kring det men har inte kunnat köra på en månad och kommer inte ihåg säkerhets kontrollerna och sånt men hinner lite på måndag kväll som tur är!

Likes

Comments

Lite nytt. Är just nu hemma på rast sen återgår det till jobb. Jobbat sammanlagt 12 timmar idag så kommer vara trött ikväll. Slutar 21.30 och då blir det bara en massa mys för är ledig imorgon så ska ha en rejäl sovmorgon!

Likes

Comments

Favorit bikinisarna användes lite förra veckan då det var sommarväder. Hoppas verkligen det blir lika fint väder snart igen. Nu kom solen fram äntligen. Var på en arbetsintervju idag och ska börja provjobba där ett liten tag. Har ju redan ett jobb inom privat hemtjänst men den tjänsten är nog bara över sommaren så hoppas det går bra på det andra jobbet nu så det kanske blir mer där. Tar en dag i taget helt enkelt :) 

Likes

Comments