Header

Everyday

Around the way girl (HERE)

How to be a bawse (HERE)

I can't make this up (HERE)

Godmorgen babes! Denne her sommer har jeg besluttet mig for at læse noget mere. Før i tiden plejede jeg at læse hele tiden, men efter jeg startede på STX, så holdte jeg bare op. Lige for tiden er jeg blevet helt vildt med motiverende bøger som disse.

Jeg har længe gået og tænkt på, hvad jeg vil lave med mit liv. Mine venner er begyndt at snakke om uddannelser, men jeg ved bare ikke helt hvad jeg vil. Så derfor håber jeg at nogle af de her bøger kan hjælpe mig lidt ;-)

Good morning babes! This summer I decided to start reading some more. I used to read all the time, but after I started at gymnasium I just stopped. Right now, I've been totally into motivational books like these.

I've been thinking for a while now what I want to do with my life. My friends have begun talking about education, and I just don't know what I want to do. So, therefore, I hope some of these books can help me a little ;-)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Fashion

Louis Vuitton Star Trail Ankle Boots (HERE)

Hey guys! Jeg ved at det er en evighed sidst jeg opdaterede bloggen, men jeg har ingen anden undskyldning end at jeg bare har været doven og manglede noget at skrive om :-/

Jeg tænkte mit første indlæg efter min pause skulle være om mit bedste køb nogensinde!! Jamen, se lige de her støvler fra LV - jeg er så forelsket i dem! Men jeg må indrømme at det gjorde lidt ondt, da jeg kørte mit kort igennem :-D Aldrig i mit liv har jeg nogensinde givet såå meget for et par støvler, men jeg fortryder intet! De er bare så flotte <3 Jeg købte skoene inde i butikken på strøget, og hold kæft en service! Jeg blev simpelhen behandlet så godt, og dette gjorde bare det hele endnu bedre.

Ved godt at der er mange, som synes at det er meget at give for et par sko - men jeg købte dem jo for mig, så jeg kunne ikke være mere ligeglad, hvad andre tænker ;-)

Hvad synes I om dem? <3

Hey guys! I know that it has been forever since I last updated the blog, but I have no other excuse than just being lazy and didn't had anything to write about :-/

I thought my first post after my break should be about my best purchase ever!! Well, look at these boots from LV - I'm so in love with them! But I have to admit that it hurt a bit when I bought them :-D Never in my life have I ever paid so much for a pair of boots, but I regret nothing! They're just so pretty <3 I bought the shoes inside the store on 'Strøget' and what a service I got! I was treated so good and this just made it all much better.

I know that there are many who think it's a lot to give for a pair of shoes - but I bought them for me so I could not care less what others think ;-)

What do you think of them? <3

Likes

Comments

Fashion

Miu Miu sunglasses (HERE)

Hey babes! Her i sidste uge var jeg en tur på Strøget sammen med Kang (roomie). Vi havde besluttet os for at vi skulle forkæle os selv med noget lækkert! Kang vidste at han skulle købe sko, men jeg vidste ikke helt hvad jeg ville købe. Til at starte med troede jeg også at jeg ville have sko, lige indtil vi kom ind i Illum. Jeg har gået og tænkt længe, at jeg ville købe et par designer solbriller, men jeg vidste bare ikke hvilke par. Jeg gik ind for at prøve de forskellige, da jeg havde set nogen online, men ville ikke købe nogen før jeg havde prøvet dem på. Jeg faldt hurtigt for dem her fra Miu Miu.

I begyndelsen var det svært at finde ud af om jeg havde lyst til at betale så meget for et par solbriller - jeg elsker designer ting, men lige så snart jeg skal til at betale begynder jeg altid at tvivle :-D Da jeg så fandt ud af, at der var 20% på brillerne var jeg solgt. Jeg fik lidt bedre samvittighed, da jeg ikke skulle betale fuld pris for dem ;-)

Nu håber jeg bare at vejret snart bliver bedre, så jeg kan rocke dem!

//Hey babes! Here last week I went to 'Strøget' with Kang (roomie). We had decided to spoil ourselves with something nice! Kang knew he was going to buy shoes, but I did not know what I wanted to buy. To start with, I thought that I also wanted to buy shoes just until we entered Illum. I have been thinking for a long time that I wanted to buy a pair of designer sunglasses, but I just didn't know which pair. I went in to try the different ones that I had seen online but I wouldn't buy anything before I tried them on. I quickly fell for these from Miu Miu.

At first it was hard to find out if I wanted to pay so much for a pair of sunglasses - I love designer things, but as soon as I have to pay, I always start to doubt :-D When I found out there were 20% on the glasses I was sold. My conscience was better because I didn't have to pay full price for them ;-)

Now I just hope the weather is getting better so I can rock them!

Likes

Comments

Everyday

Hey guys! Beklager at jeg ikke har opdateret her så længe, men jeg har virkelig manglet inspiration til hvad jeg skulle skrive! Det gør det heller ikke bedre at jeg altid glemmer at tage billeder, når vi er ude :-/

Igår var en af de mere spændende dage, da vi faktisk lavede noget andet end at sidde på sofaen hele dagen :-D Vi startede dagen med at spise morgenmad - det er så dejligt de dage, hvor vi alle har fri, så vi kan spise morgenmad sammen! Efterfølgende slappede vi lidt af, inden vi tog ind mod byen. Vi startede med at gå en tur gennem Torvehallerne, hvor jeg købte en kokosnød :-D Vi var der ikke særlig længe, da vi skulle mødes med nogle venner i Kongens have. Derefter gik vi en tur på Strøget, hvor jeg IKKE brugte nogle penge. YAY!

Vi skulle mødes med de sidste af vores venner ved Fisketorvet, da vi skulle ud og sejle. Vi brugte nogle timer på det. Det var så hyggeligt, og vejret var faktisk ret godt igår! Efter nogle timer på at sejle, tog vi hjem til os og bestilte pizza! Ingen magtede at lave mad, og alle var så trætte til sidst. Så efter maden var spist, tog folk hjem og vi gik bare i seng!

//Hey guys! Sorry I haven't updated here for so long, but I really didn't have any inspiration for what to write! Nor does it make it better that I always forget to take pictures when we're out :-/

Yesterday was one of the more exciting days where we actually did something else than just sit on the couch all day :- D We started the day eating breakfast - it's so nice those days where we all have free so we can eat breakfast together! Afterwards we relaxed a little bit before we headed to the town. We started with a walk through Torvehallerne, where I bought a coconut :-D We were not there for a long because we had to meet up with some friends in 'Kongens have'. Then we went to Strøget where I did NOT spend any money. YAY!

We had to meet up with the last of our friends at Fisketorvet because we were going out sailing. We spent some hours on the boat. It was so nice and the weather was actually quite good yesterday! After some hours of sailing, we all went home to us and ordered pizza! No one was able to cook and everyone was so tired at the end. So after the food was eaten, people went home and we went to bed!

Likes

Comments

Outfits

Hey babes! Jeg håber at I alle nyder det gode vejr! Det er super varmt her, og jeg har været ude og fået lidt sol i dag :-) Planen i dag var at jeg skulle havde været ude og shoppe med en veninde, men der opstod noget så det har vi flyttet til en anden dag. Mathias skal se fodbold med sin bror i dag, så han er ikke hjemme i aften - så jeg skal ikke sørge for mad til ham, så jeg spiser nok bare en tun sandwich, hvilket er noget jeg har haft lyst til hele dagen!

Imorgen skal vi ud og hjælpe nogle vores venner med deres lejlighed. De er igang med at renoverer den, så vi tager derud og giver en hånd :-)

// Hey babes! I hope you all enjoy the good weather! It's super hot here and I've been outside so I got a little tan today :-) The plan today was that I should have gone shopping with a friend, but something happened so we've moved it to another day. Mathias is going to watch football with his brother today so he's not home tonight - so I don't have to cook for him, so I'll eat a tuna sandwich, which is something I've been craving all day!

Tomorrow we will go out and help some of our friends with their apartment. They are renovating it, so we are going out there to give a hand :-)

Likes

Comments