I lördags var det äntligen dags för medlemsfest och nyöppningen på Träningsverket! Var en helt underbar kväll, atmosfären och känslan därinne var så himla härlig rakt igenom! Så vi minglade runt, drack skumpa och åt mat, gick runt och tog in hur fint allt blivit. Sen lite över 11 så åkte vi några vidare till Indigo där det blev lite drinkar och prat. Tanken var att vi skulle vidare till arken också men när klockan började närma sig ett så tyckte jag och Hanna det lät mycket bättre med en promenad och snack om livet. Så så blev det, med en pommes fritt i handen som bonus haha!

Var nog en av årets härligaste kvällar hittills, kände mig så glad och lycklig. På söndagen när jag vaknade var det som jag fortfarande hade lyckorus kvar i kroppen haha!

Tack för en superfin kväll alla vänner, kollegor och medlemmar! 

Bästa gänget♥

Tack till bästa Emelie Westerlund som tog så fina bilder under kvällen och lät mig använda dem här!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måste bara börja med att säga hur varm jag blev i hjärtat över responsen jag fick på mitt senaste inlägg! Hade inte alls väntat mig det, bloggen är ju mitt lilla "andrum" där jag egentligen mest skriver för min egen skull.
Men hur som helst, tacktacktack till alla som gillat, kommenterat eller skrivit privat och gett massor med kärlek och komplimanger för min text. Guldvärda är ni allihopa!!!

Igår var jag till Stockholm över dagen för att se Tyngre Classic. Hade egentligen tänkt åka fredag också då jag ville se Bikini Fitness klassen, men blev lite stressigt och oplanerat med sovplats och båt och allt så kände att jag lika bra kunde spendera lediga dagen hemma.
Men igår var jag i alla fall och kikade, så hann se nästan alla klasserna samt Tyngre Tango (Crossfit). Blev en hel dag med egentid, åkte nämligen själv haha! Men det var himla skönt faktiskt, gick runt där i lugn och ro och smakade på säkert allt som fanns som smakprover (haha givet), satt mig med främlingar och kollade tävlingarna och bara allmänt levde way out of my comfort zone. Aldrig att jag skulle gjort detta för ett år sen, heja personlig utveckling!
Sista tiden spenderades med en vän som också kom dit lite senare, så vi hann prata lite innan jag måste börja rusa iväg för hemfärd.

Var sååå utslagen när jag kom hem, hade vaknat ca 2 ggr i timmen natten innan så behövde verkligen sova ut ordentligt idag. Vilket jag nu har gjort, så nu är det bara att ladda upp med brunch och sen dra till gymmet för ett benpass! Brist på motivation är ju verkligen inte ett problem efter att ha fått se alla atleter på scenen i helgen!

Tog tråkigt nog typ inga bilder, men bjuder på de jag har + min ovanligt entusiastiska morgon-snap idag hahah
Hoppas alla får en superfin dag!

Likes

Comments

Det har varit några enormt tuffa dagar på senaste, eller kan väl egentligen säga veckor. Men senaste dagarna så har nog toppat listan av mest påfrestande någonsin, på alla plan. Därför jag har lite lyst med min frånvaro härifrån, jag har inte riktigt räckt till.

I söndags så kändes det som hela min värld skulle falla samman. För där stod jag, mitt i en storstad full med miljontals människor, och kände mig mer ensam än någonsin. Jag kände mig helt tom men samtidigt full med känslor och tankar av alla dess sorter. Låter det vettigt över huvudtaget? Nej, det gör det ju helt klart inte. Men kan inte säga annat än att livet och allt som hör det till är det mest ologiska som finns. Vilket gör det så svårt när man försöker förstå vad som händer och varför det gör det. Har så mycket frågor jag vill kunna ställa universum, så många svar som saknas.

Vad allt detta dock tillåtit mig att inse nu är att jag är tiotusen gånger starkare i mig själv än vad jag någonsin varit eller trott jag kunnat bli. Och det gör att allt helt plötsligt inte känns helt oövervinneligt. Vad jag även inser är att jag verkligen lyckats omge mig med helt rätt människor och att jag hittat de saker jag älskar att göra och som tillåter mig själv att få vara jag. Jag har hittat tillbaka till min kärlek för musiken, skrivandet och det allmäna skapandet, och jag har fått nya bekantskaper från oväntade men otroligt uppskattade håll.

Så jag tog av mig mitt halsband idag, känner mig lite vilsen och naken utan det. Har ju trots allt haft det runt halsen konstant sen dagen jag fick det. En symbolisk sak att göra, som faktiskt var mycket jobbigare än jag trodde. Men nu är det dags att bevisa för mig själv att jag inte behöver någon annans lykta för att leda vägen framåt. För jag har min egen, och den lyser tillräckligt starkt ändå.

Så nu ska jag bara ladda om med positiv energi och hitta tillbaka till min rytm och balans. Hitta saker att se fram emot. Så först ut; Tyngre Classic i helgen! 

Likes

Comments

Så igår var det sista kvällen på RockOff, vilket samtidigt lite talar för att sommaren går mot sitt slut. Tycker tiden har flugit förbi så otroligt snabbt, känner inte att jag hunnit göra något denna sommar?? Kanske för att den kom igång så sent.

Hur som helst, så igår började vi alla kvällen hos Elin. Lekte lite lekar, spelade kubb och bara hängde. Blev ingen lång förfest då vi måste in till stan redan vid 22 då Otto Knows skulle spela redan 22:30, och tanken var att vi skulle hinna köa till stämpel till Kino före också. Men spelningen började ju sent i vanlig ordning så vi hann bra!

Otto levererade som förväntat och humöret var på topp när man styrde kosan vidare. Jag hade dock valt de sämsta skorna så hade galet ont i fötterna så blev lite smågrinig, men några drinkar på Indigo fixade det haha! Blev inte ute jättesent, passade på att åka hem med Josse när hon åkte vid 2-tiden så jag skulle slippa åka taxi hehe. Var dock skönt att komma hem vid den tiden, och Kino var så smetat med folk ändå så gick knappt att dansa.

Men men, blev överlag en lyckad kväll ändå. Träffade flera som jag inte sett på så himla länge. Och jag kände faktiskt att det var kul att gå ut! Typ första gången på hela året jag gått ut 100% frivilligt och haft trevligt också haha!

Likes

Comments