Började kl 10 idag så blev att stiga upp lite tidigare än vad jag gjort senaste veckan. Har nog inte sovit ordentligt inatt vilket både kändes och troligtvis även syntes på mig idag haha...
Jobbade till 16 i alla fall, sen åkte jag till Maxinge en snabbis för att gå lite ärenden. Gick in en vända och tittade i H&M Home som öppnade här i veckan. Och sen förbi lite andra butiker som jag inte alls hade behov att gå in i, varför inte göra det när man hade lite stressigt med tid liksom. Hur som helst, gick till Life sen för att köpa lite nytt proteinpulver då jag tog det sista jag hade hemma i min gröt imorse.

Efter det skyndade jag hem för att duscha, packa och äta för att sen åka iväg till hamnen och hoppa på Rosella.

Så nu sitter jag då på båten (smetfull med människor varav säkra 90% är berusade) och gungar över till Stockholm. Bestämde mig för att dra en liten snabbvisit till Jesper bara över söndagen, så åker hem igen på måndag i lagom tid för att hinna på BodyBalance kl 20. Hahaha prioriteringar.

Nu borde vi börja vara i land snart, tack gode gud. Är så trött och vill bara vara framme hos J nu och gosa ner mig i sängen med honom.

👇Denna låt har cirkulerat i mitt huvud idag, konstant. Så kunde inte låta bli att dela med mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kom precis till gymmet efter en helt bra volleyträning! Tänkte äta en skyr och ladda om batterierna innan jag börjar köra mitt pass. Har dock massvis med energi idag känner jag! Säkert för att jag lät mig själv sova ut ordentligt idag då jag ändå började först kl. 14.
Gårdagen var nämligen inte rolig att ta sig igenom efter knappa 4h sömn, längre arbetsdag än planerat och ridlektion med en galen ponny till på det på kvällen. Så passade verkligen på att sova ut idag då jag har en 7 dagars arbetsvecka nu och mycket HP plugg (samt den återkommande tendensen att stanna uppe allt för långt in på småtimmarna...)

En bild på gulle-Olle från igår och en sådär halvsvettig Nathalie atm (haha lever för det där snap-filtret) får avsluta idag. Kram!

Likes

Comments

Jahaja... Då har man hittat tillbaka igen då efter ännu en lite halvt ofrivillig bloggpaus! Å andra sidan kan jag inte säga att mitt liv varit fyllt av speciellt mycket spännande saker, så inte är det mycket som gått förlorat i dokumentationen haha!

Tror faktiskt aldrig mitt liv varigt så enformigt som det är nu, är liksom samma sak varje dag. Vaknar, äter frukost (samma sak, varje dag), går på jobb, tränar, åker hem, lagar middag (även den samma sak vareeeenda dag hahah) sen i säng med serie och lite prat med J. Och så rullar det på i stort sett dag ut och dag in.
Men tro det eller ej så gillar jag det faktiskt, alltid varit en person som behöver någon form av struktur och rutin, och vad är det om inte detta? Dessutom blir såna tillfällen som avviker från min rutin att kännas tusen gånger roligare.

Nu är ju dock volleysäsongen slut, sista matchen spelades i helgen. Så det är ju lite tråkigt, men förhoppningsvis kommer träningsmöjligheter finnas ändå. Annars så får det väl bli några extra vändor till gymmet för att hålla mig sysselsatt haha!

Och förresten! För er som inte vet, ett större beslut som jag tog i förra månaden är att jag kommer stanna kvar på Åland ännu ett år till. Alltså inte börja plugga till hösten som planerat! Fick ett erbjudande om att bli kvar på TRV ännu ett år, och efter mycket tänkande så kom jag fram till att det är vad jag vill. Såklart lite jobbigt i och med att antagligen sticker Josse i höst, och Jesper är ju fortfarande på andra sidan vattnet men trivs så himla bra och lär mig så mycket nytt på TRV varje dag, så tror det kommer bli ett riktigt givande år till!

Ett par bilder plockat från senaste får avsluta, kraaaam!

Likes

Comments

Denna vecka har flugit förbi! Har jobbat från tidig morgon hela veckan, men har ju då fått sluta tidigare på eftermiddagen istället så det har varit skönt. Dock har inte mina dagar varit mindre späckade för det! Har passat på att plugga på dagarna nu då jag slutat tidigare, istället för sen på kvällen då jag är så trött och inget går in haha.

Sen har ju volleybollträningarna startat igen denna vecka, så det är kul! Kommer få ha lite mer teknikträning (som jag verkligen behöver) nu så är enormt taggad över det. Samt kommer jag äntligen få ha lite mer libero-inriktad träning igen, så det fyllde mitt hjärta med lycka.

Idag har jag hållit på att fixa en del saker här hemma, sen åkte jag till gymmet vid 13 för att träna lite med min mamma. Sen 14:30 klev jag in på min första BodyPump-klass någonsin! Varför inte dra debuten i samband med release nr 100? Det var enormt roligt men herregud vad utmanande det var! Tur att man hade grymma kollegor och andra TRV:are runt om som pushade då man inte trodde man orkade mer. Mina ben skakade när jag skulle gå ner för trappan efteråt, och tror fortfarande inte mina armar riktigt återhämtat sig haha, kan nästan känna redan nu den grymma träningsvärk som kommer hemsöka min kropp de kommande dagarna. Men det är ju lite hatkärlek till det.

Däremot har faktiskt min kropp känts helt on point den här veckan, inte en enda dags vila men ändå har den presterat mer än nog varje dag. Så fantastisk människokroppen är egentligen, man orkar med så mycket mer än man tror.
Nu väntar en god middag, sen ett varmt bad och lite The Good Wife, återhämtningslyx.

Likes

Comments