För första gången någonsin hann jag mig över till Stockholm för att vandra runt bland träden i Kungsträdgården medan de blommade! Har alltid lyckats komma typ veckan efter de redan blommat klart haha...
Jag och Jesper spenderade lördagen med att först gå runt lite där, sen gick vi på en liten upptäcksfärd i Gamla Stan och avslutade kvällen med vin och fruktfat hos Tova och Calle.

En helbra lördag helt enkelt!

Hade med min kamera så tog massor med bilder, men tror jag sparat om dem lite konstigt för kvallen blev urkass nu när jag laddade upp dem här...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet och har precis ätit lunch. Kom mig för en gångs skull faktiskt upp tidigt för att träna före jag börjar haha! Har försökt så många gånger men har alltid slutat med att jag snoozat tills jag verkligen måste stiga upp. Men idag hände det! Vaknade relativt pigg och utvilad och kände verkligen mig taggad på att få gå träna.
Så var på gymmet vid halv 10 ungefär och körde marklyft och lite annat för mina ben (bl.a. benpress med resistance band, döden) och avslutade sen med lite magövningar.
Sen duschade jag och fräschade till mig här på TRV, kändes onödigt att åka hem och göra det trots att jag bor så nära. Tog mig friheten att äta ännu en Barebells bar, för fytusiken vad goda de är! Helt såld på dem. Tyckte till och med om den med cocos smak, trots att jag inte alls tycker om cocos. DÅ är det bra, haha!

Ska bara jobba kort i 3 timmar för att jag ska hinna iväg med båten över till Stockholm ikväll. Jag och Jesper hade tänkt gå på Fitnessgames, men tydligen hade det blivit inställt? Väldigt dålig information om det, och såklart tråkigt. Var så pepp då det var så kul förra året, och hade även tänkt kolla någon tävling i år. Men men, vi ska hitta på lite annat roligt istället.

Men nu är det dags att sluta blogga och börja jobba, ciao!

Likes

Comments

"Hur gör du för att vakna varje morgon och välja någon som inte ligger bredvid dig?"

Såg den frågan ställas i ett kommentarsfält här för ett litet tag sen och den väckte lite tankar hos mig (som det mesta egentligen gör haha jag har så mycket tankar om allt och ingenting). Kände i alla fall att jag ville skriva av mina tankar lite angående saken? Vet inte riktigt men min blogg fungerar ju lite som en tankebubbla för mig också.

Så. Kärlek på distans.
Till att börja med och koppla tillbaka till frågeställningen så tycker jag att det är en lite konstig fråga. Samma fråga skulle egentligen kunna ställas till någon som bor ihop. Är väl ganska simpelt som så att är man kär och älskar någon så är man, och då kan i alla fall inte jag tänka mig att någonsin "välja" (antar att personen som ställde frågan hänvisar till otrohet eller liknande) någon annan. Det är en person som jag älskar och då finns det inte någon annan, oavsett om jag vaknar bredvid personen varje dag eller en gång i månaden.

Jag trodde dock att distansförhållande skulle vara som värst i början, att det sen skulle bli det "normala", en vanesak. Att så fort nykärleken började tona ut så skulle allt bli lättare, då när man inte längre kände att världen går under när man är ifrån varandra i en vecka eller två, eller tre. (även fast det fortfarande suger såklart)
Kanske bara jag som är omvänd och tvärtemot (haft tendens att vara det sen barnsben så varför inte hahah), men för mig känns det i alla fall som det blir jobbigare för varje dag som går, istället för tvärtom.. Varför? Ingen jäkla aning, feel free to tell me om någon förstår sig på detta fenomen.

Har däremot inte riktigt tillåtit mig att "klaga" eller våndas över just mitt egna distansförhållande. Har alltid tänkt att det finns miljontals människor därute som har tusen mil längre emellan sig och andra omständigheter som gör deras situation "jobbigare" än min.
Vissa dagar håller dock inte riktigt min egen övertygelse om det. Vissa dagar så känner jag bara att "nej, jag får också vara ledsen och jag får också vara så jävla arg på varje centimeter och liten sak som håller oss ifrån varandra".

Sen är det kanske lättare för vissa att ha ett förhållande på distans, precis som det är med allt här i livet, vi är olika. Jag hör nog till den skaran som tror sig fysiskt känna hur det typ sliter i en? Och om man åker ännu längre ifrån varandra än vanligt så är det som om man kan känna hur bandet sträcks ut ännu mer. Låter detta ens logiskt? But then again, kärlek är det mest ologiska som finns.

Att älska någon på distans har såklart sina nackdelar, men inget talar ju för att det inte finns nackdelar med att bo på samma plats heller. Självklart krävs det kanske lite extra effort ibland, en lite högre växel. Man kan liksom inte undanse det faktum att det krävs mer planering för att kunna ses, inte alltid kunna ha personen där på viktiga/speciella dagar eller om någonting händer osv.

Höjdpunkten på min dag är dock alltid när jag i slutet av dagen får ringa honom och bara höra om hur hans dag har varit, saker som hänt, lyssna på saker han vill berätta eller bara prata om något helt och hållet slumpmässigt. Prata. Eller bara vara tysta. Gör inte så stor skillnad för mig egentligen faktiskt, men att bara veta att han är där med mig (fast han inte är det men känslan replikeras, förstår ni?) gör mig så lugn och glad.
Orden är liksom i princip allt vi har då vi inte ses, känslor och allt som man annars kan uttrycka med kroppsspråk ska man istället försöka sätta ord på. Och är man då inte den typen av människa som lätt sätter ord på/beskriver känslor så faller en så stor bit lätt bort och man kan börja fundera om personen på andra sidan luren faktiskt fortfarande känner som innan. Det är i alla fall ett problem jag har. Att jag väldigt ofta måste få höra/få bekräftat att jag är älskad, för annars glömmer jag lätt lite bort det och börjar ifrågasätta.
Note to self: Jobba på det.

Men det ska inte glömmas att alla saker även har sina fördelar. Bara det att få uppleva lite fjärilar i magen när man inte setts på länge, att verkligen få känna längtan efter att se någon. Och inte vet jag men jag känner verkligen i alla fall att jag tar vara på alla stunder på ett annat sätt. Och små saker som hör helt till vardagen kan jag känna att är helt fantastiskt att vara med om bara för att man inte annars får dela sin vardag med varandra.

Så, summa summarum så suger det ibland att jag älskar någon som inte bor inom lämpligt räckhåll. Men sen så tänker jag att det är en av de finaste, mest inspirerande och älskvärda människorna jag vet som jag har därborta och att bara det gör det värt varenda sekund.

Likes

Comments

Hur fin är inte Harry Styles första solosingel???
Mitt 14-åriga One Direction-älskande jag skulle hata mig för detta; men varför i hela fridens namn splittade de inte bandet tidigare? Alla är tusen gånger bättre som soloartister när de kan följa sin egen väg och skapa sina egna sound. Åh är verkligen HELT såld på denna! Lyssna!!!

Likes

Comments

Började min lördagsmorgon med att snooza mitt larm några gånger innan jag lät mig själv inse att jag faktiskt var för trött för att åka på Wakeup-yogan som planerat. Så stängde av alla alarm och bara lät mig själv sova tills jag vaknade av mig själv lite efter 12. Har sovit lite mindre än vanligt de senaste dagarna så var nog ett bra beslut.

Dock blev det ju lite bråttom då Josse ringde cirka 5 minuter efter jag vaknat och sa att hon skulle komma och plocka upp mig så vi kunde åka och kolla på istölten på Islandia haha! Men konstigt nog hann jag göra mig klar rätt snabbt så hon inte behövde vänta allt för länge!
Så vi kollade i ca 1,5 timme på tävlingen och sen måste vi åka för att hinna fixa oss till kvällen!

Hann dock bara komma hem innan jag blev tvungen att rusa iväg till jobbet en stund, blev där i lite mer än en timme, så blev lite sen iväg till Rasmus där vi alla skulle äta middag och förfesta. Men hann precis i tid tills maten serverades i alla fall! Däremot så hade jag inte hunnit fräscha till mig speciellt mycket och min outfit blev det hastigaste av ihopplock, men jobbet fick faktiskt gå före såna ytligheter idag.

Vi åt i alla fall riktigt gott, spelade lite dryckesspel, skrattade, dansade och hade roligt som vi alltid har då vi är tillsammans. Kan inte ens med ord beskriva hur glad jag känner mig i alla deras sällskap, bättre vänner hittar man nog ingen annanstans!

När det började bli dags att dra sig mot stadshotellet så åkte jag dock hem, hade inget förköp och kände inte för ett helt smetat dansgolv hahah

Skulle dessutom över till Sthlm idag så ville inte behöva gunga över helt trött och bakis haha. Så sitter alltså nu på Rosella, hann inte äta innan jag åkte hemifrån så ska nu gå och se om jag hittar något gott i cafét och sen fördriva resten av tiden med lite Netflix.

Ciao!

Likes

Comments