Header

Hverdag

Flere girls eller boys som tar selfiés i butikker bare fordi det er perfekt lys ellee?? For det gjør iallefall jeg, spesielt visst det er noen skikkelig fine klær jeg ikke kjøper, men gjerne vil ha bilder av! Haha. Var på shopping med lillesøsteren min forrige helg, og da så jeg denne nydelige ballkjolen (så nesten ut som en bryllupskjole) som jeg bare MÅTTE prøve altså. Den var heldigvis litt for stor, men jeg måtte jo klikke et par bilder eller tre før jeg tok den av meg igjen. Og på Bikbok fant jeg dette søte hårbåndet og en herlig body jeg falt for med en gang! Og her ble det selvfølgelig noen mirror selfiés, noe dere kan se over teksten her. Var det ikke søtt vell?? Bare elsket fargen på dette!

Ellers har jeg det veldig hektisk på jobb, og mer blir det. Skal nå før jul jobbe ti timer flere dager, og kanskje mer til og med. Kjenner jeg blir helt utslitt i kroppen etter jobb, men er ganske chill når det er mye å gjøre også! Da går dagene veldig fort, og man har noe å styre med hele tiden. Er spesielt gøy å hjelpe kunder når det kommer noen smilende inn.

Nå er det jammen meg helg igjen også, folkens! Eller jeg har ikke det før i morgen ettermiddag, noe jeg girer meg veldig til!. Men dere må uansett ha en nydelig helg fra og med i dag! And guys, jeg har en utrolig bra konkurranse til Søndag, så dere må bare følge med! Vet dere vil like den, hihi. Kos dere max, så snakkes vi!

KOS&KLEM

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Dette slår jo aldri feil! Eller hva folkens?? Grandiosa er jo digg, og sammen med et glass smoothie blir det ikke så alt for usunt heller, og det liker jeg! Elsker å sitte med en bra serie fremfor meg, sammen med noe digg å spise. På coop obs har de ofte tilbud på alle grandiosaer, sånn type 4 for 100kr! Og da sliter Cindy.. Jeg har jo en alt for liten fryseboks (hylle)! Jeg har plass til max 2 om jeg tar den ut av pakningen, og har lite med andre frysevarer. Haha! Jaja, jeg skal nok klare meg!

Q - Liker dere godt grandiosa og evt smoothie?

Likes

Comments

Hverdag

Hei! Jeg lovet dere et innlegg der jeg forteller om hvordan jeg oppdaget at jeg fikk sukkersyken (diabetes type 1), hvordan jeg reagerte, og hvordan jeg har taklet dette. Har som sagt innlegget ute på blogg.no, men den siden bruker jeg ikke lengre, og da er det greit å få det over her. Var en del av dere som ville jeg skulle skrive det samme innlegget på denne siden også, så her kommer det:

I mange uker nå har jeg vært svimmel, kvalm, hostet masse, hatt hodeverk - og drikket forferdelig masse vann og saft. I tillegg til dette, gikk synet mitt fra minus tre, til minus fire. Jeg syntes dette var veldig rart, så jeg tok turen til legevakten i krsand. Jeg fortalte dem alt, og fikk beskjed om at dette var helt normalt og at dette gikk rundt akkurat nå. De ga meg en antibiotika og noe hostesaft, og selvfølgelig stoler jeg på det legen sier, og tenkte dette ville hjelpe. Men neida, jeg ble enda mer kvalm og klarte ikke dra på jobb eller noe som helst, så jeg dro hjem til søsteren min (foreldrene mine og lillesøsteren min var i syden, og skulle hjem samme dag som jeg dro). Jeg var ufattelig kvalm, og begynte å kaste opp..

Celin, storesøsteren min begynte å lese på antibiotikaen, og fant ut at visst jeg ble kvalm eller i verstefall begynte å kaste opp - da måtte man ringe sykehuset så fort som mulig. Og det gjorde hun. Jeg fikk time med en gang, og møtte foreldrene mine og lillesøsteren min på sykehuset i Flekkefjord. Først ble vi ropt inn til legen, og her fortalte jeg det samme som jeg gjorde i krsand. Først sa legen at jeg hadde fått lungebetennelse, og hadde ikke tenkt å sjekke noe annet. Men så sa mamma at hun ville de skulle sjekke sukkersyken (legen ville egt ikke gjøre det, i og med at hun mente jeg ikke hadde det). Etter noen om og men målte hun blodsukkeret mitt, og det viste seg at jeg hadde fått diabetes type 1. Legen sa det at hun aldri hadde opplevd at noen kom inn til legen og hadde sukkersyken, så jeg ble lagt inn på sykehuset med en gang.

Jeg fikk sjokk. Tårene begynte å trille, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Det å ligge på sykehus var mitt største mareritt, spesielt siden jeg har sprøyteskrekk. Doktoren og mange andre leger begynte å ta både blodprøver, måle blodtrykket og sette inn kanyler (hadde i tre stykker) osv. Dette var helt grusomt, men hadde verdens beste støtte av familien! Jeg var veldig heldig som var hos søsteren min da dette skjedde, og lillesøsteren min og foreldrene mine kom hjem fra syden akkurat da. Uten dem hadde det vært mye verre.

Jeg var på intensiven til å starte med, og de målte blodsukkeret mitt annenhver time (på natten også), så jeg fikk veldig lite søvn og så ikke ut. I tillegg til dette ble jeg våknet klokken 07 på morgenen for blodprøver. Dette var lite gøy, men ble mindre redd for sprøyter på disse dagene, i og med at jeg fikk sprøyter hele dagen. Og nå må jeg stikke meg selv flere ganger til dagen også.

Jeg lå på sykehuset i fire og en halv dag, og fikk masse blomster, gaver og besøk av både familie og venner. Ååh, jeg har virkelig den beste familien og gode venner! Mens jeg lå på sykehuset hadde jeg samtaler med en spesialist på diabetes et par dager, og fått masse info om rett kosthold, hvor mye insulin jeg skal ta til diverse måltider - og ikke minst lærte jeg å måle blodsukkeret og ta sprøyter selv. Første gangen jeg skulle ta sprøyter selv, var jeg veldig redd! Men det gikk bedre enn forventet, og var ikke særlig vondt. Jeg kjenner selvsagt det lille stikket, men det er så lite at det går helt fint. Jeg lærte dette ganske fort, og kunne det bedre enn hva de på sykehuset kunne. Jeg måtte spørre etter insulin selv jeg, og når jeg fortalte dette til diabetes spesialisten sendte hun meg hjem med en gang; hun så jo det at jeg kunne dette ganske bra! Det var helt fantastisk da jeg hørte hun si ordene dra hjem!

Det eneste jeg virkelig sliter med nå, er at jeg ikke kan spise så mye sjokolade og godteri som jeg selv vil, haha! Det er jo det beste. Men etterhvert kan jeg ha det meste, bare jeg tar nok insulin først. Og det er Cindy ganske happy for! Jeg begynner å kunne alt dette ganske godt allerede, og har det veldig fint♥ Visst noen av dere har gode tips på diakaker elns, gjerne skriv dem ned! Finner så lite diating i butikker for tiden, er såå kjedelig.. Før hadde de masse slikt, som for eksempel is og sjokolader, men finner ikke noe av det nå lengre. Men jeg skal nok klare meg, hehe!

♥ ♥ ♥

Likes

Comments

Outfit

Da kjører jeg på med et unblogged outfit jeg! Er en stund siden jeg tok disse bildene, og antrekket ligger ute på blogg.no. Men jeg har fått flere nye lesere her på nouw, så da legger jeg det like godt ut igjen! Hope u like it

. . .

WEARING
Topp: Bikbok
Bukse: Lewis
Sko: Converse
Klokke: Retro, k-town
Cardigan og pannebånd: Cubus

Ha en fin helg søte dere! Klem

Likes

Comments

Turer&Ferier

Heihei dere! Nå har dere fått et lite innblikk i hvordan jeg hadde det på NM. Jeg tok veldig mange bilder under selve konkurransen, men jeg syntes det var så fæl bakgrunn at jeg lot være å lage et helt blogginnlegg med bare det. Var grønne og gule farger liksom, det passer jo bare ikke inn.. Haha. Men jeg har med noen bilder fra konkurransen i collagene. Måtte jo vise dere litt av alle herlighetene! Var jo ekstremt mye bra, så jeg hadde helt ærlig ikke klart å dømme, for jeg syntes det var så mange som fortjente å vinne. En av de som deltok gikk i klassen min i fjor - så jeg holdt en liten finger på henne da. Hun vant ikke, men hun kom helt til finalen, noe som er knallbra!! Og hun som vant hele greia hadde laget helt spesielle ting som skilte seg ut, og i tillegg til det var hun kjempe søt! Så hun fortjente virkelig å stikke av med seieren.

Ååh så utrolig moro og inspirerende dette var. Den Lørdagen vi var der hadde vi 4 retters middag, sang og god stemning. Selveste Åge Sten Nilsen kom som konfransier og laget den rå konserten! Jeg digger den mannen og den musikken altså, jeg storkoste meg i massevis jeg! Ringte til og med på facetime til mamma, slik at de der hjemme også kunne høre han, HAHA.

Q - Så det ikke gøyalt ut vell??

Likes

Comments

Turer&Ferier

"Dressing a little bit up for the night"

Dette var da hovedhotellet, noe som var idyllisk og fint! Var virkelig som å se en romantisk film utenfor, i og med at uttrykket på naturen rundt øyen og selve hotellet var typisk sånn man ser på film. Og i tillegg til det, snakket alle servitørene engelsk - og det minnet jo om England, haha. Nei, dette var virkelig koselig altså! Digget at det var et spahotell, for da fikk vi sjansen til å ta et heerlig bad i jacuzzien som var i spa avdelingen. Vi måtte også ta en liten tur i badstuen, noe som var kokende varmt! Men om man bare la seg ned og slappet helt av, var det egt ganske herlig må jeg si.

Ellers var det mange skjønne mennesker her, og ikke minst god mat. Det er det jeg tenker mest på. HAHA NEIDA, JODA.. Mat er digg ass

Var det ikke fantastisk fint og koselig vell??

Likes

Comments

Turer&Ferier

Hei, dere! For det første må jeg bare starte med å si sorry for at jeg har vært så lite aktiv, men av og til er jeg rett og slett så sliten etter jobb at jeg ikke orker å blogge.. Hehe! Men i tillegg har jeg også vært veldig opptatt! Har blant annet vært på NM (norgesmesterskap i blomsterdekorering), noe som var rått! Tenkte å ta dere med på min lille reise noen dager her på bloggen, og starter med å vise et lite søtt hotell vi var på i Fredrikstad, før turen gikk videre til der vi egentlig skulle være, og det var på Hankø - en liten idyllisk øy utenfor Fredrikstad.

Vi ankom hotellet Torsdag kveld, og før vi tok kvelden dro vi ut en tur på Egon og spiste digg mat! Jeg hadde taco classic, noe som passet ganske så fint akkurat da. Var skikkelig gira på taco den kvelden, og da måtte jeg jo bare ha det. Og is til dessert slo heller ikke feil må jeg si!

Den kvaliteten though

Dette hotellet var bare supersøtt og koselig! Kunne hatt dette rommet som min lille leilighet (om jeg fikk inn et lite kjøkken og byttet bad! haha). Elsker når det er litt "kongelig" og gammeldags stil. Ååh elsk

Og selve Fredrikstad byen var bare superfin! Spesielt gamlebyen. Tenkte å lage en stor collage fra hele turen etterhvert, og da popper det opp bilder fra gamlebyen også. Så her er det bare å vente i spenning! Hihi

Så det ikke koselig ut??

KLEMZ

Likes

Comments

Sminke&hår

Denne er ELSK! Alle som har sett meg bruke denne har trodd at det er Kylie lip kit, noe som er ganske ok! Hehe. Denne er jo fra merket NYX og er kjøpt på Cubus. Er ikke mange Cubus som selger dette merket, men vet at de gjør det i Oslo og Farsund. Vet ikke om noen flere plasser faktisk, men er et billig og BRA merket - så de skulle jo nesten fått det inn flere plasser. Jeg har flere ting fra NYX, og er et av favorittmerkene mine. Spesielt disse matte "leppestiftene" - jeg klarer nesten ikke bruke lipgloss, i og med at håret henger seg fast i leppene, og alt blir bare et helt styr. HAHA - flere som kjenner seg igjen på det eller?

Så etterpå at jeg hadde bommet litt på overleppene, Jejee, sånt skjer

Q - Hva syntes dere?

Likes

Comments

News

Heei! Nå i helgen var jeg å stripet og klippet håret hos godeste Karoline på Hellens klippotek i Lyngdal. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe gøy med håret, men har aldri turt.. Og det er fordi jeg har såpass tykt og krøllete hår, at jeg rett og slett har vært redd for å se ut som en sau etter å ha bleket det. Haha. Men det folkens, det gjorde jeg ikke! Var veldig fornøyd faktisk. Og ingen plasser er bedre enn Hellens klippotek når Karoline er in the house! Karoline er bare helt fantastisk, og sprer glede over alt.

Var en sinnsykt morsom dag på salongen den Lørdagen jeg var der - vi lo altså så mye at tårene begynte å trille, og jeg ble helt sprutrød i fjeset (som vanlig!!). Jeg har det med å bli rød i toppen når jeg er varm, kald eller ler too much. Livet er hardt! Haha neida joda

. . . IN ACTION . . .

Ble det ikke fint vell?? Er ikke helt ferdig, for skal tilbake å stripe det enda mer! Og da blir jeg blondiieee - ååh spennende

Nå etter at jeg har stripet det, ble det ingenting slitt! Og det er jeg virkelig glad for, i og med at jeg da kan gjøre litt mer med håret enn hva jeg trodde. Jeg bruker både shampoo, balsam og kur fra merket Kerastáse (som også er på 50% hos dem akkurat nå!), og det funker veldig bra. I tillegg lukter det jo fantastisk godt! Er som å komme fra frisøren på nytt jo. Hihi. Hva syntes dere folkens?

Likes

Comments

Heihei alle fine! Nå etter at jeg fikk meg ny platform, har jeg også fått en del nye lesere. Og med dette tenkte jeg det kunne være moro med et lite innlegg hvor jeg skrev litt om meg selv, og kanskje dere ikke visste dette fra før? Sooo here you go:

1. Jeg er livredd for edderkopper. Sånn TOTALLY. Jeg får ikke glemt en episode hvor jeg skulle til å legge meg, og når jeg endelig hadde rullet meg inn i dynen og så opp i sengehimmelen, krøp det en stor stripete og ekkel edderkopp over meg! Omg, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, eller hva jeg skulle gjøre.. Så jeg ropte etter mamma, og hoppet opp av sengen. Jeg er ganske sikker på at det kom et par tårer eller tre fra meg i tillegg. Godeste mamma fant frem støvsugeren, og fanget dette grusomme beistet. Og med dette kunne jeg fint legge meg til å sove, men jeg fryktet stadig at det skulle komme flere, HAHA.

2. Jeg har sukkersyken. Og dette er veldig nytt! Har skrevet et innlegg om det på blogg.no, men tenkte å få det samme innlegget over her om folk vil høre min lille historie?

3. Jeg har hatt tannregulering og sover med plate. Hadde reggis for sånn 3/4 år siden, men sover enda med den samme gamle platen. Eller jeg gjør det når jeg gidder, hehhe - luring


4. Jeg har tre tattoveringer, snart fire. Noen som er gira på å se dem??

5. Jeg opererte nesen når jeg var yngre (var vell rundt 6 år ish), og dette måtte jeg gjøre fordi jeg brukte for mye nesespray rett og slett. Så det går an, folkz. Har et bra minne fra dette da, og det var at jeg fikk så mye is jeg ville ha på sykehuset, og det var digg det!

6. Jeg har bodd i totalt tre byer; Lyngdal (om Lyngdal telles som en by??), Stokke - Tønsberg, og nå bor jeg i Kristiansand.

7. Jeg elsker Disney Channel, og spesielt alle Disney filmene. Hver gang det går nye filmer på denne kanalen, sitter Cindy helt klar fremfor TV'en. Kanskje med en liten chipspose og et glass brus ved siden av i tillegg!

8. Jeg bare elsker å være hjemme. Det å være hjemme med familien er noe av det beste jeg vet. Og toppen av kaka er at jeg får så masse digg mat her! Og dessert of course. Hehhe

9. Mitt første kyss var når jeg var 17 år (?), så var ganske sen, eller ganske kresen for å si det mildt. Er egentlig fortsatt det, noe som kan bli ganske kjipt - i og med at jeg aldri vil finne meg en type da. HAHA . Menmen, life goes on

10. Jeg bare ELSKER å pynte meg opp. Bursdager, konfirmasjoner, brylluper, dåp og bare det å dra ut på byen er elsk. Slike anledninger er jo perfekte til å dille seg opp litt ekstra

11. Jeg bruker linser. Brillene er på om kvelden, men bare da. Er ikke så veldig glad i å bruke briller, så bruker bare linser ved mindre det kommer noe i veien.

Kos&Klem meg

  • 295 lesere

Likes

Comments

Instagram@cindyllb