Header

Bloggsamarbeid, Konkurranse

HEEI! Har vært så heldig å få ha en giveaway i samarbeid med Lava art, så tenkte å starte helgen med at du kan vinne ett produkt fra Lavaart.no. Et utrolig bra produkt som inneholder 19 naturlige frukt og urte ekstrakter som pleier, nærer og gir fuktighet til huden. Så bli med, og kanskje du er den heldige vinneren!

Dette må du gjøre for å delta:

1. Like facebooksiden til Lavaart HER. Og like/dele dette innlegget ved å klikke på "liker" eller "del" knappen i bunnen av innlegget.

2. Legge igjen emailen og navnet ditt, slik at jeg kan kontakte deg dersom du er den heldige vinneren.

Gjerne lik facebooksiden min også - den finner du her. LYKKE TIL! Vinneren trekkes allerede nå til Onsdag. Ellers ha en finfin helg, dere!

KOSOGKLEM MEG

#lavaart #giveaway

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Mood&Things

Heihei, alle skjønne! Tenkte å ta opp et tema som går mye rundt for tiden. Og det er dette med hvor fine man ser ut, hvor tynne man er, hva slags klesmerker man bruker osv. Er så sinnsykt mye press nå for tiden, og det gjør meg rett og slett forbanna.

Spesielt på skolen nå til dags - kanskje mest i slutten av barneskolen og hele ungdomsskolen. Til og med på jobben eller videre i utdanningen. Alt for mange mennesker (spesielt jenter) er veldig på det å bruke masse sminke, kjøpe alt av merkeklær og alt som er "in". Har du ikke det merke eller de type klærne er du ikke god nok. Bruker du ikke størresle XS til S er du ikke god nok. For noe tull! Jeg gikk på en kristen skole hele barneskolen, og etterhvert merket jeg litt press på det å bruke sminke osv. Jeg ble rett og slett holdt utenfor, ble alltid valgt sist i både gymmen og andre skole oppgaver, jeg ble baksnakket og følte meg helt forferdelig. Ikke vet jeg om det var sminken eller ei, men uansett så kjente jeg på presset! Til slutt endte dette med at jeg byttet skole. Jeg endte opp på en vanlig skole hvor det gikk dobbelt så mange elever - her fant jeg venner for livet, og ingen som brydde seg om jeg hadde en kilo sminke i ansiktet eller gikk helt uten. De så heller ikke på hvilke klær jeg brukte. Det var virkelig det beste valget jeg kunne tatt! Angrer ikke ett sekund.

Noen år etter jeg var ferdig på ungdomsskolen, begynte folk på barneskolen og oppover med både foundation, concealer, highlighter og alt annet man kan bruke på en gang. Syntes alt dette har gått for langt. Er helt greit å bruke mye sminke og kule merkeklær om man selv vil, og ikke fordi andre sier du må bruke det, eller at du gjør det for å passe inn. Kan man ikke bare være seg selv og drite i hva andre syntes? Finn de rette folkene å være med. Ikke heng med de som får deg til å føle deg uvell. Du er perfekt - ingen er som du. DU ER JÆKLIG FIN! Tenk på det.

Jeg selv har flere ting jeg ikke har vært helt fornøyd med ved meg selv, som for eksempel magen. Jeg er absolutt ikke stor, men syntes selv jeg har en liten babymage, haha.. Noe jeg er oppvokst med. Er faktisk ikke noe å gjøre med det, så har sluttet å bry meg så masse - og er fornøyd med meg selv. Jeg er fin akkurat som jeg er. Jeg bruker de klærne jeg ønsker og sminker meg akkurat slik som jeg selv ønsker! Er ingen som sier hvordan jeg skal være, og er hundre prosent meg selv. Det er alltid det beste. Vær deg selv! Vær stolt av hvordan du er! Stå på.

KLEMSS

Likes

Comments

Mood&Things

Hallo! Jaa, nå er det bare 2 dager igjen til meg og Christina reiser til England! Wææ, tiden har virkelig løpt forbi - følte jeg nettopp satt å bestilte denne turen, og nå er vi allerede her. Blir så utrolig koselig å se igjen Denise og Peter som vi skal bo hos, to heerlige mennesker. Ikke bare er de helt fantastiske, men de lager også sykt digg mat! Im a foodlover, okey? Denne turen kommer til å bli innmari moro og ikke minst minnerik.

Vi har ikke lagt så veldig mange planer, men vi skal ha en dag i byen hvor de bor - og her blir det shopping! De har jo Primark, Zara, New Look, restauranter (viktig!) og mer! så hva annet trenger vi? Vi skal også i en safari park til Søndagen, noe jeg gleder meg vilt til! Det er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge, og nå skal jeg faktisk det! Til denne dagen er det meldt 28 grader, så det blir lite klær på denne tutta.. Hehe. ER SÅÅ DIGG DA! Elsker sol og varme, og spesielt brunfargen man får. Ja, om man er flink til å bruke solkrem da - for det er jo jeg så flink til. MEN det er skrevet ned på pakkelisten, folkens! Klapp på skuldra. Jeg skal så absolutt være flink til å smøre meg, orker ikke å være så solbrent som jeg var igjen ass.

Q - Har du vært i England?

Likes

Comments

Bloggsamarbeid

Jeg har vært så heldig å fått en fab jakke fra Barfota.no . Denne passer perfekt inn i garderoben, og er en jakke som passer det meste. Den er av 100 prosent bomull, og er en super herlig sommeranorakk. Vi er jo kommet til sommertiden, så denne vil bli mye brukt nå fremover! Digger at den er som en genser - og har glidelås lomme på fremsiden og lommer i siden. Barfota har flere forskjellige farger i akkurat denne typen, men jeg valgte lyseblå. Og det gjorde jeg fordi jeg ville ha noe med litt farge på, og en så fin og fresh farge denne har! ÅÅH EELSK. I tillegg til dette er den helt perfekt til å gå tur i. Man kjenner nesten ikke at det er en jakke, og det er jo kjempedigg.

I tillegg til at denne er blitt min favoritt jakke, er også nettsiden Barfota blitt en favoritt! De har såå masse fint, og mange sommerslige klær jeg selv har i garderoben - noe jeg kommer til å vise dere fremover! Gleder meg masse til å vise dere alt - soo stay tuned!

Må kanskje stripe etterveksten litt ja.. HAHA

SE SÅ FIN!! Kunne du tenke deg akkurat denne (kanskje i en annen farge)? Da finner du den HER. Den er også på 50% akkurat nå, så her er det bare å handle! Den viser tydelig at jeg er fra Norge også, noe jeg elsker. Er stolt av å være norsk og oppvokst i et så fint land, så er jo bare helt topp å vise det med at flagget vises på ryggen.

Skjønneste Elsa, mammas bil! Måtte jo ta et bildet med denne snuppa, hihi

Q - Hva syntes dere om anorakken?

Likes

Comments

Bloggsamarbeid

Heihei alle sammen! For litt siden la jeg ut en video hvor jeg sminket meg opp og brukte Lava art compact cusion som base. Lava art har lagt ut et snutt av denne på deres Facebook side, og den har fått over 18 000 tusen visninger! Det er helt sykt, og er veldig merkelig å tenke på at så mange mennesker har sett at jeg sminker meg. Var så sykt glad når jeg så dette! ÆÆ

Jeg fikk en mail av Lava art etter noen dagers visninger av videoen, og her skrev de hvor utrolig fornøyde de var med hvordan jeg viste frem produktet, og at mer enn gjerne ville skrive en kontrakt med meg (say whaaat). Og det sa jeg jo seff ja til! Så nå vil det bli flere sminkevideoer fremover, så er bare å glede seg! Det gjør iallefall jeg. Neste video kommer allerede i begynnelsen av Juni, og da blir det YELLOW PARTYY - Wohoo

Vipper tar jeg på Milles i Kristiansand, den beste plassen!

Produktet koster 298kr, men er helt verdt det! Bare elsker hvordan den dekker rødheten i både kinnene og pannen. Q - Har du prøvd det før?

Likes

Comments

Det gjør vondt å gå. Det gjør vondt å bruke bukser. Det gjør vondt å sove. Det gjør vondt å dusje. Det gjør vondt å ta på.

Jaa, som dere skjønner gjør det ikke godt. Og det jeg snakker om her, er at jeg er sykt solbrent! Var et helt nydelig vær i går (var også syk, men det kom seg utover dagen!), men tenkte ikke over at solen var så veldig sterk- NOE DEN VAR! Så jeg tok på bikinien og valgte å ikke smøre meg inn med solkrem, og før jeg visste ordet av det sovnet jeg ganske godt i sofaen på verandaen. Når jeg våknet igjen kjente jeg det stive ansiktet og fregner som poppet frem. Og da smurte jeg meg inn i masse solkrem. Har veldig fort for å få soleksem i tillegg, og da er det ganske smart å bruke noe for å beskytte seg litt mot sola. Når dette var gjort var det rett ut på sofaen igjen! Litt senere på dagen når jeg følte meg enda bedre i formen, dro lillesøsteren min og venninnen hennes meg med ut på en liten båttur.

Brukte solkrem to ganger i går, men ikke søren om det hjalp! Ser ut som en kokt hummer i både ansiktet, på lårene og på magen. Fikk også litt soleksem som gikk bort utover kvelden. Men halloo så det svir å være solbrent! Tok en dusj i går, og det var den vondeste dusjen jeg har hatt på lenge.. Det varme vannet som traff de varme og svidde lårene var ikke noe digg. Så til jobb i dag ble det strømpebukser og kjole - pluss foundation til å dekke det røde fjeset. HAHA. Håper det ikke varer så veldig lenge, for vil gjerne gå med bukser og ta en god dusj igjen - Og bøye seg ned helt normalt uten at det gjør vondt. Blir du fort solbrent?

JADDA - krysser fingrene for at det er litt bedre i morgen! Planen for i dag er å vaske huset, kanskje dra ut å spise med ei venninne og ta bussen hjem til Lyngdal igjen. (Ja, jeg elsker å være hjemme<3) Q - Hva er dine planer for helgen?

  • 223 lesere

Likes

Comments

Fun&More

Hei alle sammen!

Da var russetiden for denne gang dessverre over.. Syntes det er såå kjipt! Følte liksom at jeg nettopp begynte å planlegge og spare opp til dette her, og nå er det allerede over. Men WOW for noen gøye og minnerike dager! Husker godt kveldene på LS, hvor vi var innepakket i både lue, votter, skjerf og ull - og var allikevel veldig kalde! Men når vi våknet neste dag var det jo kjempe digg i solen! Vi lå og solte oss og koste oss max vi! Både konsertene (med Martin Garrix, Tiesto, postgirobygget, Charlie xcx plusspluss!), maten og det gode livet med bussene var helt rått! Vi ble også kjent med flere andre mennesker, blant annet "naboen" vår. Vi sov i lavo, og det samme gjorde de. Det kjipeste var at vi ble ordentlig kjent samme dag vi skulle dra hjemover.. Men da er det godt vi har Facebook ass

Var også på sørlandstreffet, noe som var veldig moro! Det regnet en del denne dagen, men vi kunne heldigvis være inne i en hall hvor konsertene var. Robin og Bugge var på dette treffet - og jeg bare digger sangene de har, så var null problem å synge til her! Haha.. Og dansing var seff et must. Tok også et bildet med Bugge! Wohoo

Og sånn utenom andre russefester og arrangement jeg var på, var siste dagen - altså selveste 17.Mai en kjempe dag! Jeg ga ut absolutt ALLE russekortene jeg hadde igjen, noe som er litt sykt i og med at jeg hadde 800 stk! Men ganske greit å ikke sitte igjen med en hel hau. Det ble også masse vann på alle de oppynta elevene i skoletoget. Spesielt lillesøs! Sparte mesteparten av vannet til henne - både i skoletoget og folketoget senere på dagen. Hehe, im really nice! Sånn er det når man har en søster til russ. Vennene hennes slapp heller ikke billig unna for å si det sånn! Og til folketoget hadde jo ganske mange barn med seg vannpistol selv, noe som betydde at jeg aldri kom til å komme meg hjem helt tørr! Noe som stemte ganske bra ja.. Var helt gjennomvåt når det var tid for å dra. Men HALLO så moro! Ååh, kommer til å savne alt dette her! Men kommer aldri til å glemme det heller.

Har jo veldig mange flere bilder og videoer gjennom hele rt17, så regner med det blir en video som kommer ut om ikke alt for lenge! Skal hjemover til Kristiansand i dag vil jeg tro, så da får jeg begynt på videoen. Så her er det bare å vente i spenning!

Sitter hjemme med feber og ekstremt hodeverk, så en av de tingene jeg duger til da, er å blogge litt. Vet jeg blogger alt for lite, men prøver å oppdatere dere litt når jeg har god tid, bra bilder og vet hva jeg skal skrive om. Om jeg ikke har en eneste idé om hva jeg skal skrive om, blir det kjedelig for både meg og dere..

Q - Så ikke russetiden gøyal ut vell? Og er du russ til neste år?

Likes

Comments

Bloggsamarbeid

Hei, dere! Nå har jeg laget meg et nytt cover fra Caseapp.no . wohoo! Og har vært så heldig å få en rabattkode på 20 prosent til dere skjønne - BRUK KODEN CINDY20 NÅR DU BESTILLER ET COVER! Hjelper masse når man får det litt billigere. Og i tillegg til at man kan designe sitt eget deksel, kan man også finne noen ferdige inne på nettsiden. Jeg valgte å designe mitt eget med masse minner og fine bilder fra både kameraet og mobil bilder.

Har du iPhone, Mac, iPad, Nokia, Samsung, HTC osv - kan du ta turen innom å designe ditt eget deksel eller finne din favoritt! De har veldig bra kvalitet på produktene, god kundeservice og varene kommer fort frem i postkassen din! Jeg har flere forskjellige cover fra Caseapp.no , og har aldri vært misfornøyd. Du kan også velge om du vil ha toppen glossy eller matt. Jeg har alltid hatt matt, i og med at den da ikke blir klissete når man rører den. Og det er heelt topp!

Var det ikke fint vell?? Er jo helt perfekte gaver til en venninner, kompiser eller familie medlemmer! Er utrolig hyggelig å få slike personlige gaver. Husk å bruke koden CINDY20 om du bestiller noe!

Og dere! Nå i helgen var jeg på LS, noe som var helt crazy! Var en sinnsykt bra helg med masse minner jeg aldri kommer til å glemme. Det var god stemning med musikk, dans, allsang - og ikke minst gode drinker. Vi sov på campen, noe som var veldig koselig! Her ble vi kjent med flere, hadde Lørdagen hvor vi solte oss før konsert med Postgirobygget, og hadde det helt kanon! Sånn utenom natten som var alt for kald, (til og med med ull fra topp til tå!), var denne helgen helt vanvittig bra! Tenkte å lage en samlet video fra hele russetiden etterhvert, så her er det bare å glede seg! Skal på Sørlandstreffet nå til helgen, så blir jo masse gøyale bilder her også. Så stay tuned!

KLEMS

Likes

Comments

Fun&More

Heeia! På Søndag som var hadde Christina konfirmasjon - som vi alle har ventet utrolig lenge på! Tante, farmor og søskenbarnet mitt fra Møre kom nedover for å feire den store dagen sammen med oss, noe som var utrolig koselig! Er alt for lange mellomrom mellom hver gang vi ser dem.. Så er alltid like trist når vi må si hade. MEN vi får bare tenke på hvor moro vi har det sammen når vi først er rundt hverandre.

Jeg har gledet meg noe vilt til konfen, nesten mer enn henne selv, haha! Men den store grunnen til det, var fordi jeg hadde en Englands tur i gave, så har vært veldig vanskelig å holde på den ass! Og er seffs utrolig hyggelig å være rundt familien. Og det å se mi skjønne lillesøster gå oppover kirkegulvet med den herligste musikken i bakgrunnen, var bare helt fantastisk. Nå er hun også konfirmant. Tårene klarte ikke å holde seg unna for å si det sånn! Men er jo bare rene gledestårer.

Av storesøsteren våres fikk hun polaroid kamera, noe som passet helt perfekt siden vi skal til England. Hun har ønsket seg det veldig lenge, så her ble det mange klemmer. I tillegg til Englands turen laget jeg en video med masse minner, ink gaven. Vi skal til et par søte mennesker som bor her, så jeg fikk dem til å spørre om Christina ville komme til dem på slutten av videoen. Var nesten ikke ett tørt øyne i salen, hehe - og søte lilsis slapp noen tårer også (som jeg fikk på video!), og da klarte jeg iallefallt ikke å holde meg. (Er alltid sånn med oss to - visst jeg griner, griner hun - griner hun, griner jeg. Søskenkjærleik på topp)

Gode mormor, morfar og farmor

Mitt skjønne, skjønne søskenbarn til venstre, tante i midten og pappsen til høyre

Mormor, mamma - og tanten til mamii

En liten fotoshoot måtte selvfølgelig til! Og på bildet over meg og Christina ser dere hennes søteste bestevenninne. Ååh elsker bare disse blinkskuddene! Og se på bildet under her da vell, jeg har en vakker lillesøster ass!

Fadderne stiller opp! Beste tante til venstre

VERDENS BESTE, SØTESTE OG KULESTE FORELDRE

Meg og pappa var ikke lite gira på mat - vi var som vanlig de første til å sette oss ned med en full tallerken mat. Til og med før kofirmanten, oppsann

Onkler til høyre og venstre, farmor og lille skjønne Michael i midten

Elskerelskerelsker my family

"LITT" kaker på bordet slo ikke feil. Her var det bare å pøse på med insulin, haha! Tok en ganske korrekt mengde også, noe som er digg. Mamma laget den fine kaken med bildet av Christina, og Åse som står i mellom mamma og Christina laget den råkule kaken under:

Look at this masterpiece

Mens noen satt å snakket, drikket kaffe og spiste kaker - var det noen som fant en ganske OK plass å slippe ut energien på! Et spillerom var jo helt konge - både for store og for små

Flinkepia holdt en liten tale på slutten også. Hun fikk så utrolig mange fine gaver, hadde jo ikke litt lyst til å ha konf igjen - hehe! Neida, jeg er meget fornøyd jeg

Babealarm

Vi hadde alle sammen en topp dag med masse glede, latter og tårer!

Q - Har du vært i noen konfirmasjon i det siste?

Likes

Comments

Bloggvideo

Heei! I dag tenkte jeg å vise dere min absolutte favoritt innen compact "foundation". Og det er denne herligheten fra Lavaart.no. Den inneholder en kombinasjon av BB og CC cream, og dekker tusenvis av små porer men en fin og matt farge i ansiktet. Ikke bare er den helt fab, men er også veldig enkel å påføre, og lager lite gris. Den har til og med et speil i samme pakning, og da slipper jeg å drasse med meg både et lite speil og en foundation på tur! Wohoo

Har laget en liten video med en enkel hverdagssminke hvor jeg legger mest fokus på Lava art sitt produkt. Så om du lurer på noe ang. det andre jeg bruker er det bare å spørre i vei! Håper dere liker videoen, og gjerne subscribe!

Jeg bruker fargen #23, som nå dessverre er utsolgt. Men de får stadig inn mer på lager, og er bare å sende en mail med ditt ønske, så hjelper de deg med en gang! Legg merke til hvor bra den dekker rødheten i både kinnene og rundt nesen. Er den ikke bare SÅ fin vell? Når jeg bruker vanlig foundation, bruker jeg ofte et grønt cover for å skjule mine fantastiske røde kinn (haha), men her trenger jeg absolutt ikke det - og det er jo bare heeelt topp!

Lava art har en super bra kundeservise, og rask levering. De svarer også veldig fort på mail, og har alltid et bra svar om man lurer på noe. Q - hva syntes du?

I samarbeid med Lava art

Likes

Comments

Instagram@cindyllb