Header

Outfit
Topp og bukse ONLY - Sko DK - Veske Moolo
Autumn 

<3 KLEM

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Outfit

Jeg bare elsker denne jakken fra Zara! Jeg stjal den i garderoben til mamma for å ta bilder i den, hehe.. wish it was mine. Har en lignende jakke i samme stoff, bare rosa - også ligner den mer på en type skinnjakke. Elsker den også💛 Også digger jeg Zara da! De har så mye spesielt, og det digger jeg

Sykt uvant med eyeliner, bruker det aldri. Men akkurat her hadde søsteren min sminket meg for en video! Blir kanskje første og siste gang jeg bruker "cat eye look", i og med at jeg ikke syntes det var så fint på meg. Eller om jeg skal ha det igjen kommer jeg til å bruke falske vipper i tillegg, for syntes det var lite fokus på selve vippene.

Det ved siden av meg var mer interessant enn kameraet<33 haha

Ha en fin Søndag!

Likes

Comments

Mood&Things

Heihei!

I går ble jeg våknet av at legesenteret ringte - klokka 08:30! Og da sov jeg ganske godt for å si det sånn. Men vi fikk ordnet litt diverse ting, også lurte de på hvordan det gikk med kyssesyken, og hvordan jeg følte meg. Og jeg føler meg egentlig ganske grei, men er innvendig syk. Jeg blir helt andpusten av å gå opp trappen hjemme, jeg blir sliten av å stå oppe i noen minutter, og jeg blir sliten av å ligge for lenge på sofaen. Så litt luft må jeg ha! Turer ut er et must. Den friske luften er bare helt fantastisk etter å ha sittet inne lenge, jeg blir helt ør i hodet om jeg har det samme rundt meg 24/7.

Etter å ha snakket litt om hvordan jeg hadde det, fikk jeg beskjed om at de hadde fått svar på blodprøvene fra sist jeg var inne. Og disse tilsa at jeg hadde fått betennelse i leveren.. Dette er da i forbindelse med kyssesyken, så er ingenting annet å gjøre enn å ta det med ro - ikke bære tungt, ikke anstrenge meg eller være i fysisk aktivitet. Skulle ønske det fantes tabletter eller lignende, slik at jeg fortere ble frisk. Men slik er det altså ikke.

Bilder fra jeg var i England. Bare elsker når BH-stroppene vises så bra! Haha..

Nå satser jeg bare på å bli fort frisk, slik at jeg kan riste meg løs og løpe opp trapper! Hehe. Må si jeg er ganske lei av alt innen sykdommer, så jeg får bare krysse fingrene for at dette er det siste på lenge iallfall<3

Ellers er det Fredag i dag, noe som betyr helg! WII - dere får kose dere max, og spise litt ekstra digg. Det er trossalt helg!

KLEM

Likes

Comments

Bloggsamarbeid, Mood&Things

Heii! Nå har både meg og Christina, lillesøsteren min testet ansiktsmasker fra Decrusto, og vi er begge veldig fornøyde. Dette er nok blitt våres nye favoritt produkter for hjemme spa og god pleie til huden. Decrusto skincare er rene produkter som ikke er testet på dyr. Jeg er veldig i mot dyretesting, så når jeg leste at de ikke brukte det, ble jeg ganske glad. Det er en av grunnene til at jeg elsker disse produktene, men den største grunnen er fordi de hjelper! Den første gangen man bruker dem drar de opp urenheter, så er det bare å bruke det flere ganger for et bedre resultat. Kanskje to ganger i uken? På den måten vil du fort dra opp hudormer og evt andre urenheter. Men du vil med en gang kjenne hvor myk og god huden din blir.

Dere kan klikke dere inn på Decrusto.no og finne masse nyttig informasjon og andres meninger. Sjekk også instagramen deres under navnet @Decrusto. -Info fra meg ser dere under:

On Point

Alle maskene kommer i hvite bokser markert med en rød firkant og "D" for Decrusto inni, og har samme tegn på tubene.

The original black peel of mask - Denne supre masken hjelper med å å minimere porer og tar bort hudormer og andre urenheter. Dessuten gir den et glatt resultat, forebygger kviser og absorberer overflødig talg (olje). VIKTIG! Ristes godt før bruk (ca 30 sek). Du påfører masken ved å legge den i T-sonen. Noen velger å ikke ha den nedover nesen, og heller dra masken mer utover mot skinnene. Begge deler funker helt topp! La den virke i 25-30 minutter, eller evt lengre om den ikke er tørket helt. Når den er HELT tørr er det bare å dra den forsiktig av og skylle av eventuelle rester.

Beauty Ghost - Den første hvite masken jeg er blitt helt forelsket i! Den tilfører huden ekstra oksygen, hjelper med å synke aldringprosessen og gir et glatt resultat. Den inneholder også sukkerbete, som lysner og gir en klarere hudtone - som dessuten kan hjelpe med å redusere pigmenteringer. Er ikke det helt topp? Masken er også vegansk, noe som betyr at den ikke er testet på dyr (som jeg nevnte tidligere), og inneholder ingen parabener, mineralske oljer eller silikon. Påfør ansiktsmasken over hele ansiktet - men unngå øyner, hårfeste og øyenbryn. Massasje vil bidra på at masken trekker dypere inn i porene. La også denne virke i 25-30 minutter, og dra den helt forsiktig av når den er helt tørr.
Liposome facial cream - Ansiktskremen som er blitt et må ha produkt. Inneholder stabilisert oksygen og aktive næringsstoffer som giør huden synlig glatt og silkemyk. Denne påføres hver gang du har brukt ansiktsmaskene over - pluss morgen og kveld for et bedre resultat. Viktig at du renser ansiktet før kremen påføres. Den funker også perfekt som primer før sminken legges på. Ahh, elsker den
Alle produktene kan kjøpes HER. Du får også 20 prosent på alle pakketilbudene! Og en liten smart ting som er greit å ha for å ikke skitne til hårbunnen, er Decrusto´s pannebånd - som du finner her.

Likes

Comments

Hverdag, Spørsmål

Her kommer svarene fra spørsmålsrunden:

Hva er det beste med å blogge? Det beste med å blogge er rett og slett dere, og alle de mulighetene jeg har som blogger. Jeg er blant annet i et samarbeid med Lava art og Barfota - og er på vei til å få ting sponset fra Coolstuff. Jeg hadde ikke oppnådd noe av dette uten DERE - så tusen takk<3 U guys are the best

Hvilke fremtidsplaner har du? Hmm.. Jeg har iallefall lyst til å en gang gifte meg, flytte i eget hus - og evt få barn! Men det er ingen planer, det skjer vell når det skjer. Men ellers har jeg begynt å planlegge noe stort til neste år! En mulighet man ikke sier nei til. Men dette er noe jeg vil vente med å fortelle! Alt er ikke i boks enda, og planleggingen har ikke startet helt. Så dere må bare vente i spenning, hehe!

Hva gjør du helst på en fridag? Ser på serie, være med venner og familie - lager også klart blogginnlegg og tar masse fine bilder. Når man først har fri, har man en hel dag til å finne bra plasser for fotoshoot. På en jobbdag er det gjerne mørkt når jeg er hjemme igjen (vinterstid), så tar alle sjanser jeg får!

Hvilken klesbutikk er din favoritt? Bikbok og Urban!

Hvorfor startet du å blogge? Jeg tok mye bilder av både innkjøp og natur når jeg var yngre, så jeg tenkte det ville være gøy å lage en blogg! Så for noen år siden opprettet jeg bloggen Lilleugla - som jeg faktisk heter på snapchat også, haha.. Men den siden har jeg nå slettet. Men pointet med at jeg begynte å blogge er vell fordi jeg syntes det er moro, og jeg tar mye bilder! Spesielt når jeg er på tur. Tenker det er å gøy å dele mine opplevelser, tips, oppskrifter, outfits og mer, med dere!

Hva er din drømmejobb? Jeg har egentlig min drømmejobb - blomsterdekoratør<3 Men sett bort fra det, ville det være en drøm å f.eks jobbe med blogging hvor man reiste til forskjellige plasser. Spesielt syden! Hihi

Håper dere fikk fine svar på det dere lurte på! Visst ikke, eller om dere lurer på noe mer - bare spør! Enten i kommentarfeltet, eller privat melding.

XOXO

Hahha, her koser vi oss! Tbt palmesus

Likes

Comments

Bloggsamarbeid, Outfit

Heei! Noen som er klar til Halloween i Oktober - men kanskje ikke har klart kostymet? Da har COOLSTUFF.NO de rette tingene til deg! Jeg har nemlig fått et utrolig søtt kostyme i posten, og jeg gleder meg så mye til å bruke det! Satser på å finne en halloween fest en plass, hehe - visst ikke får jeg lage meg min egen lille fest. For dette antrekket skal brukes. Ser dere hvem jeg skal forestille? Snehvit<3 Inne på nettsiden har de flere forskjellige type figurer du kan være, både masker og hele antrekk. De har også gøyale kroppsmalinger, farger til håret og kule farge linser.

Jeg bruker størrelse M på bildene, men kunne hatt en S! Jeg er rett over 1.70 høy<3

Altså, se så søtt! Bare elsker dette antrekket - også har jeg en parykk som passer helt perfekt til dette antrekket. Det ser dere på noen bilder under denne teksten.

Kjole med "halsbånd" og hårbøyle finner dere HER, Strømper HER

Parykken finner du HER - og ønsker du parykk nett, finner du det HER.

Utenom det utvalget jeg nevnte over som du finner på Coolstuff.no, har de alt av masker, parykker, tilbehør, søte skjerf med mer. Dette finnes til både barn og voksne. Noe av det jeg liker veldig godt innen halloween tema på nettsiden, er at du kan klikke på hva slags tema du ønsker, hva slags kjønn du vil være og hva slags farger du ønsker. Ta en titt vell!

Likes

Comments

Hei alle mine skjønne lesere! Nå har jeg vært litt borte fra bloggen, noe jeg syntes er veldig kjedelig! Er snakk om bare et par dager, men jeg liker å blogge, og høre hvordan deres dager har vært eller hva dere tenker om innleggene osv. Men for tre dager siden begynte jeg å merke mye hodeverk - som førte til enda mer hodeverk ved å bruke for mye tid med macen. Jeg begynte å få feber, vond hals, kvalme og vond i magen etter to dager. Jeg måtte være borte fra jobb i tillegg. Og siden jeg ikke ble bedre tok jeg en tur til legen i går. Her tok vi prøver fra både halsen, stikk i fingrene og blodprøve. Disse viste rett og slett at jeg har kyssesyken..

. . . . .
. . . . .

Med dette har jeg fått beskjed om å holde meg i ro, der jeg ikke kan bære tungt pga lever som kan sprekke (skal en del til før dette kan skje da, heldigvis!). Skal heller ikke stresse meg opp. Syntes det er utrolig kjedelig å ha fått dette siden jeg absolutt ikke har så mye erfaring rundt kyssesyken. Dette er et tema jeg ikke har lest så mye om. Men er flere rundt meg som har hatt det, pluss jeg har fått noen ark hvor det står en del informasjon. Leste også en del i går - og fant ut at jeg blant annet må drikke mye vann, helst unngå paracet og holde meg unna alkohol en stund. De anbefaler Ibux over andre typer tabletter. Så da blir det å leve på Ibux en stund! Hehe

Noe av det kjipeste med dette er at jeg blir sykemeldt en stund.. Men dette er jo selvsagt for at kroppen skal roe seg ned, ikke stresse eller bære tungt. Er det mye å gjøre på jobb en dag, er det fort gjort å stresse litt! Hehe. Har hørt og lest om flere som har kyssesyken over lang tid, så jeg krysser både fingre og tær for at dette ikke skjer med meg! Håper det går fort over. Jeg har ikke tid til å sitte nede på stumpen over lang tid, jeg må helst ha noe å gjøre jeg! Får bli noen rolige turer med hunden<3

I skrivende stund sitter jeg godt tilrette i hjørnet på sofaen hjemme, venter på tabletten som snart vil virke - og blogger. Ellers i dag vil jeg prøve å komme meg litt opp. - Hva er deres planer for dagen? Kanskje ut å nyte det fine været?

Likes

Comments

Heia, alle fine dere! For litt siden hadde jeg en konkurranse hvor du kunne vinne en personlig almanakk, og da måtte jeg bare skaffe meg en selv også. Har fått min i posten nå, og den er bare så skjønn! Bildene ble i god kvalitet selv om det er mobilbilder, og innholdet ble helt perff. Satt på morgenen i dag å skrev ned jobbtider pluss andre ting som skjer, og på den måten er planleggingen min vell gjennomført. Eller sagt på en annen måte, så er alt skrevet ned slik at jeg ikke glemmer det. Er fort gjort å glemme ting om man ikke har det skriftlig - jeg er kanskje på den gammeldagse siden hvor jeg liker best å skrive ned ting på ark enn på mobilen - for på mobilen kan det fort forsvinne!

Var virkelig gøy å lage min personlige almanakk! De har veldig bra system inne på nettsiden. Du bestemmer både fremsiden, baksiden og innholdets design. Helt på slutten av almanakken kan du også velge om du ønsker kart over noen sider, fargelegging, notater eller andre smarte sider. Jeg har alle de tre! De viser også trinn for trinn på en forståelig måte, så alle kan klare det veldig greit! Til og med jeg klarte det, hehe

Kaffe og crunchy mùsli med yoghurt og blåbær til frokost er tingen!

Trenger du en personlig almanakk? Bestill din i dag! Linken til nettsiden finner du HER

Likes

Comments

Outfit

Litt ufokuserte bilder hvor fokusen gikk på type gardinene osv - men dere ser nå outfiten allikevel! Hihi

Topp og skjørt Bikbok - Sko Rhodos - Klokke Retro - Veske Ullsteinvik - Øreringer Mallorca

<3 Klem

Likes

Comments

Fun&More, Turer&Ferier

Ååh som jeg elsker å bo på hotell! Selv om det bare var for én natt. Men den følelsen av å være på hotell hvor vi har den digge froksten, koselig vin kveld på rommet, folk som vasker etter deg og god service, er helt konge! Bare digger når jeg slipper å re sengen, og vet at det kommer noen å rydder etter deg. Vi sov på Scandic i Sandefjord, et utrolig fint hotell midt i sentrum. Har vært her noen ganger før, og bare elsker denne plassen!

Men nå dere, nå stikker vi til Sverige på harrytur - noe som blir så cozyy<3 Har en plan om å kjøpe et brett med brus, noe som er helt genialt å servere venner når man har besøk. Pepsi og film slår aldri feil

Wine o´clock

Vin i melkeglass er det rette, hihi

Celin som hadde bursdag for litt siden fikk en drink på hotell rommet fra mamma og pappa (eller en bong), noe som var en helt super overraskelse for henne! Så da ble det å sitte litt i baren før kvelden gikk mot å sove - dessuten fikk vi en ekstra drink fordi de gjorde en feil, så det var jo bare helt topp!

Ååh som jeg forguder frokost!!

Likes

Comments

Instagram@cindyllb