Header

Diversestuff

Hvordan det har gått etter operasjonen; Altså, for å si det slik har jeg flere ganger sagt til både foreldrene mine og meg selv, det at jeg aldri hadde fjernet mandlene om jeg visste hvor vondt og grusomt det var. Men på en måte er jeg jo glad jeg gjorde det også! For om jeg blir mindre syk, er det helt verdt det. Men slik har det vært, og slik er det nå:

Siden jeg opererte for litt over en uke siden startet det fint og jeg spiste mye suppe. Så begynte dagene å komme, og jeg ble kvalm, fikk dårlig og ekkel smak i munnen av "mandlene" som ikke lenger er der, jeg lå strak ut - og spiste ikke på flere dager. Kanskje jeg fikk i meg et egg og litt vann, men mer gikk ikke. Jeg hadde så vanvittig vondt i halsen, og det å svelge var helt grusomt. Og dette med at jeg hadde ekkel smak i munnen gjorde meg ekstra kvalm! Jeg hadde en dag her hvor jeg bestemte meg for å prøve å spise litt, men så fort jeg fikk dette inn i munnen - kom det rett ut igjen. Jeg klarte heller ikke snakke på noen timer. Og dette med at jeg ikke klarte å spise, gjorde at jeg mistet 5 kilo..

Bilder fra Amsterdam

Jeg har ringt så utrolig mange ganger til sykehuset i Krsand, både meg og mamma har ringt. Gode mamma tok ansvaret for å snakke noen ganger jeg ikke klarte å få ut ett eneste ord. Jeg ble jo så redd hver gang det skjedde noe, som da jeg kastet opp. Var også veldig redd en dag jeg trodde det var betennelse på såret, og da var jeg innom legevakten OG snakket med de i krsand. Det viste seg at jeg ikke hadde det. Eller hadde litt - men det kom av operasjonen.

Våknet opp i dag med et par klumper og røde flekker bak i halsen, og enorm smerte. Det å svelge tabletter i samme sleng er faktisk helt grusomt! Det er så vondt at jeg må legge meg rett ned. Men uansett, disse klumpene og rødheten gjorde meg veldig nervøs IGJEN. Og da var det på an igjen med å ringe sykehuset i krsand, og her fikk jeg mange gode svar - og jeg la på med en lettelse i kroppen! Det å få snakke med en som kan det, er virkelig godt altså. Selv om andre folk sier akkurat det samme, er det noe helt annet å høre det fra en sykepleier. Jeg vet ikke, men jeg føler meg iallfall bedre av det.

Jeg har fortsatt vondt i halsen nå i dag, spesielt når jeg våkner på morgenen og når jeg svelger tabletter. Men det går på bedringens vei, og jeg har spist en halv appelsin, noen druer, litt eggeomelett, litt mocca og gryn, pluss noe eplejuice. Og det er jeg veldig glad for! Har til og med tatt tabletter bare to ganger i dag. Og dette gjør at jeg blir mindre kvalm og får en annen smak i munnen. HERLIG. Og nå har dere måttet lese hele mattilskuddet for dagen, men måtte jo skryte litt av meg selv altså! Er første dagen siden jeg opererte at jeg klarte å spise såpass, hihi! WOOHO. Klapp på skuldra.

Så nå håper jeg det virkelig går fremover, og at denne operasjonen viser seg å være verdt smertene og hele pakken! Og når jeg endelig kan spise digg mat igjen, satser jeg på å legge på meg de 5 kiloene igjen. Ligger å drømmer om store feite hamburgere og pizza! ÅÅH NAM, så nå er det bare å se fremover.

Q - Har du fjernet mandlene? Og isåfall hvordan gikk det for deg?

Likes

Comments

Diversestuff

Hei, dere! Først av alt, GODT NYTTÅR! Jeg har rett og slett ikke blogget før nå til nyåret, så det var på tide! Kanskje jeg skal ha en liten oppsummering av 2016? Kanskje, kanskje ikke! Hva vil dere? Har iallefall hatt et supert år, og nå girer jeg meg til 31. Januar - for da fyller denne jemta 19 år! WIII. Selve nyttårsaften var utrolig koselig, og jeg fyrte på blinkesko og caps! Whoop

Nå er jeg iallefall hjemme i Lyngdal, noe jeg skal være i 2 uker. Jeg har nemlig operert bort mandlene, og det er ikke akkurat så veldig behagelig! Hehe.. Jeg ble lagt inn på sykehuset Søndag kveld, en dag før operasjonen. Og grunnen til at jeg måtte inn en dag før, var pga jeg har diabates og at blodsukkeret måtte være stabilt. Da Mandagen kom, grudde jeg meg noe sykt! Grudde meg spesielt til å sette inn kanyler, for det er så forferdelig syntes jeg. Jeg måtte til og med ha i to, en til dryppet for diabetesen, og en for noe annet jeg ikke husker hva var. Men luckily tok de i den ene når jeg hadde "sovnet inn" av narkosen, hihi. Da var jeg happpyyy

Legger ved noen bilder fra nyttårsaften, og ett lite bildet fra når jeg var på sykehuset, hihi

Etter operasjonen reagerte jeg ikke så bra.. Først av alt var jeg veldig trøtt (noe som var helt vanlig), men i tillegg til det kastet jeg mye opp. Dette var ikke noe greit, og jeg begynte å grine. Er jo ganske følsom, så skal ikke mye til før tårene plipper frem. Menmen! Sånn er det noen ganger. Jeg er iallfall hjemme nå, noe som er herlig! Har jo veldig vondt, og det er lite godt å både snakke og svelge. Spesielt å gjespe! Men nå er det bare å se fremover og glede seg til jeg er helt god! Har jo hatt mye plager med mandlene, og jeg fikk vite etter operasjonen at de var veldig store. Så nå, nå satser jeg på at det blir bedre, og at jeg ikke er så mye syk!

Har allerede fått masse blomster, mat, klær osv av gode folk! Jeg er virkelig heldig altså! Ååh♥ Men nå dere, nå orker jeg ikke mer sykehus! Jeg er virkelig lei av alt dette rundt sykehus osv.. Har vært gjennom en god del til nå, så nå håper jeg på en pause! Hihi

Ha en finfin dag videre, dere!

Likes

Comments

Bilder fra sommer

Hei og hå! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg sykt masse til jul! Blir så utrolig koselig å være sammen med familien, dra i kirka, spise grøt med mandel i, og ikke minst se tre nøtter til askepott. Det er en ren tradisjon, og må sees! Også må jeg seffs få med meg siste episode av Snøfall. Ser du på det?? Det er faktisk en skikkelig bra serie, og passer for både voksne og barn. Jeg kjenner flere eldre som ser på det, og de er helt opphengt i det! Akkurat som meg, hehe.. Men uansett, girer meg sykt til å dra hjem i morgen! Åååh, kan nesten ikke vente! Men først må jeg fullføre en dag på jobb. Dagene flyr som regel når jeg jobber, i og med at vi har så mye å gjøre. Og det er jo helt konge!

I dag trakk jeg også den heldige vinneren som vant to par med vipper, lim og pinsett! Og den heldige ble Sanne Aas! GRATULERER SÅ MASSE! Dufflashes kommer til å kontakte deg via mail, så følg med der. Og til dere andre, takk for at dere deltok! Det dukker nok opp flere konkurranser etterhvert. Så stay tuned

Ha en finfin dag videre dere, og kos der masse!

  • 126 lesere

Likes

Comments

Da hadde jeg vært å bleket håret hos flinkeste Karoline på Hellens klippotek i Lyngdal! Er virkelig strålendes fornøyd med resultatet, og ble en herlig farge. Jeg har alltid blitt kalt for et kinderegg, i og med at jeg er så blond innvendig. Men nå, nå er jeg blond utvendig også! HAHA. Jeg har til sammen bleket det tre ganger, i og med at mitt hår tar laaang tid å få lyst, men nå har vi klart det, dere! WII. Neste gang blir jeg mer grå i håret - også har jeg begynt å bruke sølvshampoo, noe som funker ganske bra! Det kan du få kjøpt på Hellens Klippotek. Ta turen innom for et godt resultat, herlige folk, og fine gaver å dra med seg!

Var veldig digg å farge håret rett før jul, for det er jo rett rundt hjørnet! Er jo helt crazy. Har ikke så veldig mye julestemning enda, men den kommer nok stupende tilbake når jeg kommer meg hjem til kjære gode Lyngdal. Først har jeg et par dager igjen på jobb, men det går fort! Er helt sykt hektisk på jobb, og det er utrolig lange dager. Starter som regel rundt 08, og er til rundt 19/20 på kvelden.. Men det går bra, er jo snart noen dager fri!

Da skal denne tutta kose seg litt ekstra med Snøfall (julekalenderen som går på NRKsuper, haha) og tortilla chips pluss kakao! Vi snakkes! Kos&Klem

  • 236 lesere

Likes

Comments

Konkurranser

Hei alle sammen! Nå kommer konkurransen jeg lovet dere til siste Søndag i advent! Denne gangen kan du vinne 2 par valgfrie vipper, vippe-lim og pinsett fra DUFFlashes.dk! Er ikke det helt herlig?? Vippene som selges her er helt nydelige og ser naturlige ut. Om du vil ha mye vipper så folk ser det veldig godt, har de et godt utvalg av det også. Så her er det bare å velge ut favorittene!

Vil du vinne disse herlighetene? Da må du: 1. Skrive en kommentar med mailen din og at du er med. 2. Like DUFFlashes på Facebook HER. Om du vil ha ekstra stor sjanse, delta på Instagram i tillegg (@cindyllb)! Her kan du delta så mange ganger du vil. Lik gjerne min Facebook side her i tillegg.

Vinneren trekkes på Torsdag! LYKKE TIL!

Likes

Comments

Oppskrift

. . . . . .

. . . . . .

Yes, du hørte riktig! Lag din egen Cappuccino med bare tre ingredienser. Dette trenger du: 1 kopp kaffe, 2 kopper ish med isbiter, og noe melk. Om du vil toppe med noe digg til, kan du fint legge på en liten sjokolade eller to. Jeg brukt en sukkerfri sjokoladebit jeg, hihi.

Jeg er ikke så glad i helt svart kaffe, så da passer sånn som dette helt supert! Det er heller ikke dyrt. Og for å få skum på toppen av "kaka", trenger du faktisk ikke å gjøre noe som helst. Skummen vil flyte opp av seg selv, noe som gjør det ekstra moro å pynte litt med sjokoladebiter osv, i og med at dette vil holde seg på toppen av skummet. Helt perfekt serveringstips om du skal ha besøk en koselig fredagskveld, eller kanskje en vanlig ukedag? Uansett så er dette kjempelurt! Og om du vil ha drikken varm, er det bare å varme det opp i kjele eller i en micro. Jeg har ikke testet det enda, men det skal jeg!

Q - Har du testet oppskriften, eller kanskje du har noen andre gode oppskrifter i tillegg?

Nå har jeg også kåret vinneren av konkurransen jeg hadde pågående hvor du kunne vinne en personlig almanakk! Den heldige vinneren ble... Vilde Nissen! Gratulerer! Til dere andre; Følg med her til Søndag, og delta på en ny spennende konkurranse!

Klemsss

Likes

Comments

Hverdag

Klapp på skuldra for de fine ord altså. Neida, joda. Roser er altså så elegante og flotte. Spesielt disse rosene. De er noe for seg selv, og er bare så utrolig vakre! Elsker når rosene er spesielle, og er en type ikke alle andre har. Er mye av det samme med klær faktisk - er jo gøy å ha noe ikke ALLE har! Enig? Og bare disse herlige fargene lyser opp rommet, og gir et stort smil rundt munnen!

Åh, som jeg elsker yrket mitt! Så mye fint jeg ser hver dag, og alle de digge luktene slår jo heller ikke feil. Eller er ikke hver dag rommet fylles opp med herlig roseduft eller andre gode lukter. Vi har for eksempel grønt og noen typer limonium. Det er ikke akkurat de beste luktene.. Men uansett så stortrives jeg! Hehe

Q - Var de ikke herlige vell?? Og dere, i morgen trekker jeg vinneren på konkurransen! Så husk å meld dere på i tidligere innlegg.

Likes

Comments

Fun&More

WEARING: Svea jakke og caps fra Urban, Bukse fra Gina, Sko fra Footway?

Hula hopp! Et lite tilbakeblikk fra jeg var på en idyllisk øy utenfor Fredrikstad. Vi måtte ta oss en liten tur rundt på den fine øya før det var på ann igjen med NM konkurranser, og her endte vi såklart opp med å ta noen bilder i samme sleng! Det hender som regel på alle turer det altså, haha. Men det er jo ganske gøyalt å både ta bilder, og se over dem i senere tid. Er jo helt sykt å se hvordan man forandrer seg egt! Startet med å posere, dille og dalle som barn jeg, hvor jeg hadde armene i kryss og hodet lå veldig fint på skakken. Dette gjorde jeg på alle bilder, HAHA.. Her fantes det ingen andre posér gitt. Men nå, nå fyrer jeg løs med alt fra rare selfiés til nokså fine. wihoo

da må dere ha en super Torsdag videre, og husk å melde dere på konkurransen jeg har pågående hvor du kan vinne en personlig almanakk HER . Vinneren trekkes i morgen! Klem

Likes

Comments

Konkurranser

Hei alle sammen, og god tredje Søndag i advent! Som jeg nevnte i forrige innlegg skulle jeg ha en konkurranse til dere i dag, så her kommer den! Jeg har nemlig vært så heldig å få ha en giveaway i samarbeid med personligalmanakk.com! Så nå har dere muligheten til å vinne en egendesignet almanakk, noe som er en utrolig bra premie! Kanskje du allerede har en? Da er dette den perfekte gave!

VIL DU VINNE? Da må du 1. Like facebooksiden til personlig almanakk HER, og 2. kommentere nedenfor at du er med i konkurransen, og legge med navn og e-mail slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Delta også på Instagram! Du finner konkurransen på @cindyllb, og her kan du også delta så mange ganger du vil. Lik gjerne facebooksiden min HER i tillegg♥

Personlig almanakk er en nettside med supre almanakker som man selv designer. Her har man mange muligheter til å få kontroll på arbeidsdager og andre avtaler man må følge. Jeg elsker å skrive ned ting jeg må huske, da er alt så enkelt og greit. De har også forskjellige typer og former på almanakkene, så her er det masse valg!

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! Vinneren trekkes 15.desember.

Her finner du alle kanalene til nettsiden;

Hjemmeside: Personligalmanakk.com, Facebook: https://www.facebook.com/PersonligAlmanakk, Snapchat: pers.almanakk, Instagram: @personligalmanakk

#personligalmanakk

Likes

Comments

Hverdag

Flere girls eller boys som tar selfiés i butikker bare fordi det er perfekt lys ellee?? For det gjør iallefall jeg, spesielt visst det er noen skikkelig fine klær jeg ikke kjøper, men gjerne vil ha bilder av! Haha. Var på shopping med lillesøsteren min forrige helg, og da så jeg denne nydelige ballkjolen (så nesten ut som en bryllupskjole) som jeg bare MÅTTE prøve altså. Den var heldigvis litt for stor, men jeg måtte jo klikke et par bilder eller tre før jeg tok den av meg igjen. Og på Bikbok fant jeg dette søte hårbåndet og en herlig body jeg falt for med en gang! Og her ble det selvfølgelig noen mirror selfiés, noe dere kan se over teksten her. Var det ikke søtt vell?? Bare elsket fargen på dette!

Ellers har jeg det veldig hektisk på jobb, og mer blir det. Skal nå før jul jobbe ti timer flere dager, og kanskje mer til og med. Kjenner jeg blir helt utslitt i kroppen etter jobb, men er ganske chill når det er mye å gjøre også! Da går dagene veldig fort, og man har noe å styre med hele tiden. Er spesielt gøy å hjelpe kunder når det kommer noen smilende inn.

Nå er det jammen meg helg igjen også, folkens! Eller jeg har ikke det før i morgen ettermiddag, noe jeg girer meg veldig til!. Men dere må uansett ha en nydelig helg fra og med i dag! And guys, jeg har en utrolig bra konkurranse til Søndag, så dere må bare følge med! Vet dere vil like den, hihi. Kos dere max, så snakkes vi!

KOS&KLEM

Likes

Comments

Instagram@cindyllb