Header

Sminke&hår

Denne er ELSK! Alle som har sett meg bruke denne har trodd at det er Kylie lip kit, noe som er ganske ok! Hehe. Denne er jo fra merket NYX og er kjøpt på Cubus. Er ikke mange Cubus som selger dette merket, men vet at de gjør det i Oslo og Farsund. Vet ikke om noen flere plasser faktisk, men er et billig og BRA merket - så de skulle jo nesten fått det inn flere plasser. Jeg har flere ting fra NYX, og er et av favorittmerkene mine. Spesielt disse matte "leppestiftene" - jeg klarer nesten ikke bruke lipgloss, i og med at håret henger seg fast i leppene, og alt blir bare et helt styr. HAHA - flere som kjenner seg igjen på det eller?

Så etterpå at jeg hadde bommet litt på overleppene, Jejee, sånt skjer

Q - Hva syntes dere?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

News

Heei! Nå i helgen var jeg å stripet og klippet håret hos godeste Karoline på Hellens klippotek i Lyngdal. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe gøy med håret, men har aldri turt.. Og det er fordi jeg har såpass tykt og krøllete hår, at jeg rett og slett har vært redd for å se ut som en sau etter å ha bleket det. Haha. Men det folkens, det gjorde jeg ikke! Var veldig fornøyd faktisk. Og ingen plasser er bedre enn Hellens klippotek når Karoline er in the house! Karoline er bare helt fantastisk, og sprer glede over alt.

Var en sinnsykt morsom dag på salongen den Lørdagen jeg var der - vi lo altså så mye at tårene begynte å trille, og jeg ble helt sprutrød i fjeset (som vanlig!!). Jeg har det med å bli rød i toppen når jeg er varm, kald eller ler too much. Livet er hardt! Haha neida joda

. . . IN ACTION . . .

Ble det ikke fint vell?? Er ikke helt ferdig, for skal tilbake å stripe det enda mer! Og da blir jeg blondiieee - ååh spennende

Nå etter at jeg har stripet det, ble det ingenting slitt! Og det er jeg virkelig glad for, i og med at jeg da kan gjøre litt mer med håret enn hva jeg trodde. Jeg bruker både shampoo, balsam og kur fra merket Kerastáse (som også er på 50% hos dem akkurat nå!), og det funker veldig bra. I tillegg lukter det jo fantastisk godt! Er som å komme fra frisøren på nytt jo. Hihi. Hva syntes dere folkens?

Likes

Comments

Heihei alle fine! Nå etter at jeg fikk meg ny platform, har jeg også fått en del nye lesere. Og med dette tenkte jeg det kunne være moro med et lite innlegg hvor jeg skrev litt om meg selv, og kanskje dere ikke visste dette fra før? Sooo here you go:

1. Jeg er livredd for edderkopper. Sånn TOTALLY. Jeg får ikke glemt en episode hvor jeg skulle til å legge meg, og når jeg endelig hadde rullet meg inn i dynen og så opp i sengehimmelen, krøp det en stor stripete og ekkel edderkopp over meg! Omg, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, eller hva jeg skulle gjøre.. Så jeg ropte etter mamma, og hoppet opp av sengen. Jeg er ganske sikker på at det kom et par tårer eller tre fra meg i tillegg. Godeste mamma fant frem støvsugeren, og fanget dette grusomme beistet. Og med dette kunne jeg fint legge meg til å sove, men jeg fryktet stadig at det skulle komme flere, HAHA.

2. Jeg har sukkersyken. Og dette er veldig nytt! Har skrevet et innlegg om det på blogg.no, men tenkte å få det samme innlegget over her om folk vil høre min lille historie?

3. Jeg har hatt tannregulering og sover med plate. Hadde reggis for sånn 3/4 år siden, men sover enda med den samme gamle platen. Eller jeg gjør det når jeg gidder, hehhe - luring


4. Jeg har tre tattoveringer, snart fire. Noen som er gira på å se dem??

5. Jeg opererte nesen når jeg var yngre (var vell rundt 6 år ish), og dette måtte jeg gjøre fordi jeg brukte for mye nesespray rett og slett. Så det går an, folkz. Har et bra minne fra dette da, og det var at jeg fikk så mye is jeg ville ha på sykehuset, og det var digg det!

6. Jeg har bodd i totalt tre byer; Lyngdal (om Lyngdal telles som en by??), Stokke - Tønsberg, og nå bor jeg i Kristiansand.

7. Jeg elsker Disney Channel, og spesielt alle Disney filmene. Hver gang det går nye filmer på denne kanalen, sitter Cindy helt klar fremfor TV'en. Kanskje med en liten chipspose og et glass brus ved siden av i tillegg!

8. Jeg bare elsker å være hjemme. Det å være hjemme med familien er noe av det beste jeg vet. Og toppen av kaka er at jeg får så masse digg mat her! Og dessert of course. Hehhe

9. Mitt første kyss var når jeg var 17 år (?), så var ganske sen, eller ganske kresen for å si det mildt. Er egentlig fortsatt det, noe som kan bli ganske kjipt - i og med at jeg aldri vil finne meg en type da. HAHA . Menmen, life goes on

10. Jeg bare ELSKER å pynte meg opp. Bursdager, konfirmasjoner, brylluper, dåp og bare det å dra ut på byen er elsk. Slike anledninger er jo perfekte til å dille seg opp litt ekstra

11. Jeg bruker linser. Brillene er på om kvelden, men bare da. Er ikke så veldig glad i å bruke briller, så bruker bare linser ved mindre det kommer noe i veien.

Kos&Klem meg

  • 127 lesere

Likes

Comments

Fun&More

Ååh som jeg savner Majorca, eller Mallorca som vi fleste sier. Savner den herlige solsteiken, varmen i sjøen, følelsen av å gå i varm sand og de herlige kveldene. Denne plassen er bare helt amazing, og jeg skal faktisk her til neste år ogaå! Klarer nesten ikke å vente, og girer meg som et lite barn! Blir bare helt fantastisk altså.

Insta feeden under Mallorca turen var også ganske bra (mye bedre enn nå)! Bildene blir så mye finere i både farger og utseendet når man er i syden. For det første blir man jo mye brunere her, og for det andre er det så mange fine strender og annen natur å klikke bilder av. Og det beste er jo å publisere masse bilder og friste alle de der hjemme! Er spesielt moro om det regner hjemme, og vi har DET fine været. Nei uff, nå skal jeg være grei! haha.. Men regner med det er flere enn meg som kjenner seg igjen på det? Hihi

KlemzFølg meg på instagram! @cindyllb

Likes

Comments

Oppskrift

Hola amigós!

Tenkte å vise dere en digg oppskrift som ikke er så veldig usunn (wohoo!!). Nå etter at jeg fikk sukkersyken, har jeg søkt en del rundt på nettet etter litt sunnere ting, men som også er ganske digg! Jeg fant akkurat denne ideen på en annen blogg, men husker ikke helt hvilken. Men uansett! Alt du trenger, er: Mørk sjokolade (jeg brukte to hele plater), kokos, mandler og banan. Jeg kjøpte to bananer, noe som passet veldig fint til resten av ingrediensene. Ble jo selvsagt for mye mandler og kokos, men dette er jo bare å spare til senere. Er jo perfff å ha på kuleis!

SLIK GJØR DU:

Ha så mye mandler du ønsker på et stekebrett inn i ovnen på ca 200 grader. Du ser selv hvor lenge du ønsker å ha dem i, men jeg hadde dem inne i omtrent 7 minutter. Brente mandler lukter jo såå godt, så det var en ganske herlig lukt i huset! MMM. Etter dette hakker du dem opp i småbiter.

Steg to er å smelte sjokoladen, og gjøre alt klart i skåler. Så er det bare å sette i gang med å skjære opp bananene og dyppe dem i det andre. Kan være lurt å dyppe dem i sjokoladen først, i og med at det gjør at kokosen og mandlene sitter bedre på. Og helt til slutt lar du dette være i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet. Så enkelt og greit, og utrolig godt! Dette ble fort spist opp for å si det slik, hehe!

Q - Så det ikke digg ut vell?

Likes

Comments

Bloggvideo

Heihei! Har dere hatt en fin helg? For det har jeg! Var hjemme i Lyngdal hele helgen, og startet med å dra ut på sjøen for å ta krabber på fjellet med pappa. Jeg fikk hele 42 krabber! WOHOO! Det var faktisk veldig gøy, spsielt når man fikk så mange krabber, haha. Resten av helgen gikk på å være hjemme med fammen og kose meg max.

Husker dere jeg nevnte en spørsmålsrunde jeg hadde via blogg.no? Her kommer i allfall alle svarene på video, noe som egentlig er ganske flaut! Er så forferdelig å høre sin egen stemme på film, selv om andre syntes det høres helt normalt ut.. HELDIGVIS. Håper dere liker videoen og fikk noen nyttige svar! Kan være musikken plutselig blir ganske høy under en "scene" på videoen. Visste ikke helt hvordan jeg fikk fisket lyden osv.. Men nå er dere iallfall forberedt! Haha

Enjoy the video!

Likes

Comments

Outfit

Heihei! I dag blir det et unblogged outfit fra jeg var i Egense i Danmark. Jeg har postet antrekket på blogg.no, men siden jeg ikke klarte å flytte den gamle bloggen, viser jeg det heller på nytt! Har jo også fått flere nye lesere, og da er det jo moro å vise litt forskjellige antrekk - både antrekk fra nå, og unblogged outfits.

Denne jakken er min absolutt favoritt. Jeg så den på Sverige båten når jeg skulle her med familien en dag. Den var for stor, så jeg kjøpte den ikke. Og dette syntes jeg var grusomt! Klarte ikke slutte å tenke på denne herligheten.. Men så reiste jeg til Danmark ikke mange uker etterpå, og her hang den! Og på 70%! Jeg sparte over tusen kroner (!!), og den er i supergod kvalitet, og er bare helt PERFEKT

Jakke Taxfree (Vero moda) Bukse Bikbok Sko Hos Lisbeth (dessverre lagt ned)

Bare elsker dette stoffet og denne jakka! Ååh

Q - Hva syntes dere? Ha en finfin dag videre, søte dere!

Likes

Comments

Fun&More

ÅÅH, nydelige byen jeg bor i altså! Stortrives her i Kristiansand, eller posebyen som mange også sier. I og med at vi kaller det posebyen, er fordi alle husene er hvite og like, haha. Men uansett! Det er så vakkert her, både i bakgatene og nede ved sjøen - spesielt ved solnedgang. Jeg bare elsker å gå lange turer og utforske mer av byen og klikke bilder av forskjellige ting. Jeg eier jo ikke retningssans, så er vell kanskje på tide å lære seg litt veier her! Dukker jo alltid opp nye ting og nye veier, og gatenavn osv er noe jeg må kunne i yrket mitt for å vite hvor bestillingene skal. Jeg er jo ganske flink til å dille meg bort også, noe som er ganske dumt. MENMEN

Søte, fine palmene, inkludert Vilde og Helene🌴

DIGGER denne rosa veggen! Er perf å ta bilder til, og lyser virkelig opp. Rosa er jo bezzzt

Q - Hva syntes du om den fine byen jeg bor i?

Likes

Comments

IIIP! Ny tatoveringstime er bestilt, og jeg girer meg skikkelig! Gruer meg også litt, i og med at det ikke er så veldig behagelig, haha.. Menmen. Dette blir min fjerde tatovering - men min første store. Jeg skal ha en løvetann som blir "blåst" oppover fra skuldren til nakken, og blir gjort om til små svaler. Jeg så etter litt tips og ideer til tatoveringer på nettet, og falt fort for den jeg skal ha. Den er bare ufattelig fin, og jeg kan nesten ikke vente med å få tatt den! Jeg skal mest sannsynlig inn i November for å ta den, noe som er alt for lenge til, men var bare da de kunne. Er Pigment i Lyngdal som skal få æren av å plassere dette mesterverket på huden min - og er en gjestetatovør som skal utføre arbeidet. Han er mest sannsynlig engelsk, noe som er ganske kult! Gleder meg også masse til å vise dere resultatet etterpå! Kanskje jeg får noen til å trykke et par bilder mens jeg blir "blekket" på i tillegg, høres det moro ut?

Nå drar jeg snart til Ingrid, så snakkes vi i morgen. Ha en nydelig helg dere!

  • 264 lesere

Likes

Comments

News

Heihei!

I går mottok jeg dette nydelige dekselet fra caseapp.no - og eelsker det! Jeg bestilte dekselet i "glossy", noe som ble ganske fint. Jeg har også lenge hatt lyst på et Richmond and finch deksel, men syntes det er for dyrt.. Så jeg laget rett og slett en kopi til meg selv! Ble litt ujevnt oppe rundt kameraet, men det er så lite at man nesten ikke legger merke til det. Jeg digger virkelig grønn marmor, det er så utrolig kult og veldig fresht! Har faktisk kjøpt en lysestake i samme mønster og farge - og det blir det også et blogginnlegg om soon! Så her er det bare å vente i spenning, hihi.

Og dere! Jeg har vært så sykt heldig å få en rabattkode til dere: Bruk koden CINDY20 og få hele 20% rabatt på hele kjøpet ditt, og du kan bruke koden så mange ganger du vil! Klikk deg inn på caseapp.no og bestill deg noe fint!

Caseapp er en utrolig bra nettside, og sender ut deksler i veldig bra kvalitet. Jeg har flere deksler til både iPhone og mac, og er storfornøyd! Og husk rabattkoden CINDY20! Jeg garranterer at du vil elske produktene.

Neste deksel blir kanskje hvit marmor med mitt eget navn i bunnen. Hvit marmor er jo ganske elegant - spesielt om man har gull rundt de forskjellige formene (slik som på dette dekselet).

Q - Skal du bestille deg noen fine deksler?

Likes

Comments

Instagram @cindyllb