Header

nouw30daychallenge

Ååh, så herlig det er å sette seg rolig ned met et magasin og litt kos ved siden! Spesielt etter man har dusjet. Må si at jeg ikke er veldig glad i å lese teksten i bladet, sånn om det ikke er noe som fanger blikket med en gang. Men jeg elsker å se på bildene! De gir meg masse inspirasjon til både interiør, mote, blogging osv. Så om jeg går tom for bloggideer, finner jeg frem et blad, og leter meg frem til noe jeg kan skrive om - eller noe som gir meg tips&triks; f.eks oppskrifter eller motetips å dele videre. Er så mye spennende å se!

I tillegg til det jeg nevnte over, legger mange magasiner ut reisetips - da blir denne tutta helt på tuppa! Jeg elsker jo å reise rundt, så det frister jo ikke litt å se bilder av syden og andre plasser ute i verden. Og med litt herlig blåbærduft fra et lys, og en herlig "argan og honey" (elsker denne!) duft ved siden, minner det meg om spa og syden! Såå chill

Jeg har masse dufter rundt på rommet, så her lukter det alltid godt! Elsker lys og andre ting som har en frisk og god duft i seg - de gjør så mye av seg, og er virkelig koselig å ha rundt altså!

Q - Pleier du å lese litt rundt i magasiner? Og liker du duftlys eller "duftvann"?

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Heia! I dag er planene å dra ut med mamma og pappa på sørlandssenteret etter jobb. De skulle forbi Krsand, og da slipper de ikke unna meg! Gleder meg veldig, er alltid like koselig å være med dem. Blir vell å tusle rundt, spise noe godt - og kanskje litt shopping! HEHE.

WEARING

Topp NewYorker

Bukse Cubus

Under den hullete boyfriend buksen, har jeg rett og slett tatt på en svart tykk strømpebukse - er jo alt for kaldt å ikke ha noe under! Matchet med en enkel og varm topp, som egt går til det meste.

Ha en super Torsdag! Klems

#nouw30daychallenge

  • 46 lesere

Likes

Comments

nouw30daychallenge, Sminke&hår

Hey! Nå har jeg ligget lenge i senga for morgenen, i og med at jeg begynner sent på jobb i dag. Begynner ikke før halv ett faktisk, noe som av og til er ganske herlig. Kjenner jeg trenger den lille ekstra søvnen altså! Men kjenner også at jeg er sliten selv om jeg har fått sovet en stund - så da kjører jeg på med "messy hairbun" når jeg ikke orker annet.. HAHA. Men det funker jo helt toppers det! Har litt foundation i fjeset da, så ser ikke ut som jeg akkurat har stått opp av senga - HEIA sminke!

Ellers har jeg ingen spesielle planer for dagen, utenom jobb. Er ikke hjemme før etter åtte i kveld, så er lite å finne på før jeg pleier å legge meg igjen. Skal opp tidlig i morgen, så da blir det som regel en tidlig kveld. (eller.. Av og til - sånn når man ikke ser på serier før man skal til å sove. Typisk meg).

Ha en fin dag videre, sweeties!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge

Heihei! Var en tur hjemme i Lyngdal på Søndag - bare fordi jeg elsker å være hjemme! Her hadde vi boller og kos, så film og hadde det supercozy! Vi trodde at det var fastelavens på Søndag, noe det ikke var! Haha, men vi kjørte på med boller uansett vi. Og det blir det denne Søndagen også, noe som er ganske digg! Jeg elsker jo boller, så for meg var det helt konge

Meg og lillesøsteren min prøvde også "pure clay glow mask" fra Cubus, som jeg ikke hadde prøvd før. Er en svart maske, som først og fremst er veldig kald når du påfører den - men som også er veldig behagelig og lett. Vi brukte en kost til å påføre kremen med, slik at vi slapp å bli så skitne på hendene! Haha.

Masken stivner etterhvert, og blir gråblå. Her er det om å gjøre å ikke smile, le eller vise tennene! Masken vil sprekke litt når den er stivnet, sånn om man ler eller smiler - noe jeg alltid gjør! Spesielt om man er to! Haha.. Men akkurat denne typen sprekker faktisk ikke så mye, og det er jo helt supert! Etter at du har tørket av masken, er huden helt amazing og glatt! Ååh elsk

Prikken over i-en er agurker over øynene! Chill.

Looking niiccee

Q - Har dere prøvd denne?

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge

Fancy fashion today. Digger disse buksene, og har hatt dem i et par år iallfall! Wow, tiden flyr ass.. Men det viser jo at kvaliteten er på topp! Disse er fra Cubus, men vet ikke om de har akkurat denne typen inne.. Men de har nok mange andre typer! Er jo en mote man ikke blir lei av, det gjør iallefall ikke jeg! Hehe.

Resten av kvelden i dag blir nok brukt til Netflix. Er så deilig å bare slappe helt av etter jobb, og finne noe digg mat med serie ved siden. Enig? Jeg har jo ikke vinterferie som mange av dere sikkert har denne uken? Sånn i og med at jeg er lærling, så jobber jeg fullt hver dag. Eller, jeg kan til sammen ha 5 uker ferie på 1 år. Og tre av dem blir i sommer, noe jeg gleder meg massemasse til!! Kan nesten ikke vente, altså.. Haha

Ha en herlig kveld videre, dere!

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

nouw30daychallenge

Hei, dere! For et par dager siden måtte jeg bare prøve ut Sunkissed self - tan, noe som var første gangen jeg noen gang prøvde ut en selvbruning! Har hørt mye bra om akkurat denne typen, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut dette merket, men har alltid vært så nervøs for at fargen skal sette seg på klærne; noe den ikke gjorde! Fargen satt seg utrolig bra på, og jeg er veldig fornøyd. Se resultat og produkter underrr:

Kjøpte en selvbruningsmousse, men de hadde også en type krem som jeg skal teste en annen gang! Kjøpte dette på Normal i Danmark, hvor det er mye billigere enn andre plasser. Syntes denne moussen fungerte veldig bra - satt seg super bra på kroppen, ble ikke gul eller oransje, tørket VELDIG fort og lukter såå godt! Hele rommet luktet parfyme etter at jeg hadde påført dette. Ååh herlig. Kjøpte med en påføringshanske også, slik at jeg slapp å bli helt brun på selve hånden. Den funker great

MED selvbruning på bildet over, UTEN på bildet under


I tillegg til selvbruningsmoussen, kjøpte jeg med en krem som skal fjerne fargen. Kanskje jeg ikke blir fornøyd, eller kanskje fargen sitter på for lenge? Da er denne helt genial, og jeg måtte bare ha den! Var jo veldig skeptisk på om fargen ville farge av på klærne, så da holdt jeg meg på den sikre siden og kjøpte det lille ekstra - sånn just in case

Se den fine og gylne fargen på venstre ben! Hadde ikke noen farge på høyre ben her, sånn for å vise dere. Må si at jeg er veldig fornøyd, og kommer definitivt til å bruke dette mer. Spesielt om jeg skal på ball eller andre spesielle anledniger som f.eks konfirmajson. Så om du er på jakt etter en bra selvbruner, anbefaler jeg denne. Tror ikke du vil angre!

XOXO

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge

Hei, readers! Har i flere innlegg nevnt at jeg har en tatovering her, og en tatovering der. Men har egt aldri vist dere ordentlig hvor og hva jeg har, så nå tenkte jeg det var på tide!

Here u goo

Min nyeste: står for frihet - Planlagt en stund, og var den som tok lengst tid, men helt verdt det! Love it

Her har vi bokstaver som står for mamma og pappa - tok en telefon hjem til dem begge, og fortalte at jeg skulle ta en tatovering. Jeg sa ikke hva eller hvor jeg skulle ha den, bare at jeg skulle ta en. Og når jeg kom hjem med denne hadde jeg to stolte foreldre ♥

Denne er for meg og mine to søsken - pluss at denne var min første tattoo! Og når denne ble tatt, var jeg rundt 16 år, og fikk den i julegave. Lucky mee

Velsignet og stolt - Denne ble tatt i Mallorca HELT spontant, noe som er såå gøy! Da slipper jeg å grue meg.

Q - Hva syntes dere? Og har dere noen tatoveringer?

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge

Holá amigós! Satt og så gjennom masse bilder fra jeg var i Mallorca (majorca) 2015, og kjenner jeg savner alt fra denne turen! Spesielt stranden, varmen, turene og brunfargen! Jeg bare elsker å ligge i en solseng og steke meg helt til jeg bare MÅ ut å bade; så er det opp å sole seg litt til! Hehe. Får alltid masse fregner i tillegg, noe alle sier er så søtt osv, det syntes ikke jeg.. MEN siden alle sier det er søtt, så får jeg bare stole på dem da! Fregnene gjør meg iallefall brunere, haha.

Under her ser dere utsikten fra hotellrommet vårt, SE SÅ VAKKERT!!

U see me rollin - i loooove it

Vi var på kjøretur til en "gjemt strand", hvor vi måtte kjøre både opp og ned masse bratte bakker osv. Og når vi kom frem, måtte vi gå et stykke; først kom vi til en søt liten strand, og når vi gikk videre måtte vi gjennom en stein tunell: og på andre siden møter vi dette synet:

. . . .

. . . .

WOOW, det var bare helt amazing. Og dette er definitivt den mest saltete sjøen jeg noen gang har badet i. Var ikke særlig hdigg å få vann i munnen her nei. Men ååh, bare elsker denne stranden!

Tok bildet dere ser over her inni denne tunellen vi måtte gjennom for å komme til den "gjemte stranden", og det var bare helt nydelig å se på. Vannet er helt vanvittig blått, og er bare såå vakkert! Tok også en tattoo helt spontant en dag her, noe som var sykt moro!

Skal til Mallorca nå i sommer, noe jeg gleder meg vilt til! ÆÆ, kan nesten ikke vente altså.. Haha! Q - har du vært i Mallorca?

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge

Hei snupps! Akkurat nå sitter jeg i pausen på jobb, noe som er heerlig! Det er alltid godt å sette seg ned i 30 min. Og etter jobb er det personalmøte, så dette vil bli en lang dag! Men da er det alltid digg å komme hjem for så å legge seg under dyna i den myke senga, hihi. Og dere! for to dager siden bestilte jeg biletter til verdenspremieren for Beauty and the Beast, som er 17.mars - ååh som jeg gleder meg! IIP

Anyways, var ute å tok noen bilder i snøen før helgen - og da tok jeg på de første lette skoene jeg kunne finne. Da ble det FILA slippers, som jeg forresten fikk til bursdagen av lillesis! Ååh jeg bare digger dem, og gleder meg masse til å ha dem med til Mallorca i sommer - er så utrolig digg å bare trø rett inn i et par sko uten å måtte sette seg ned eller bøye seg, haha. Er du ikke enig vell? Har et par lignende sko på jobb også, for i tillegg til at de er lette og greie, er de gode å gå på. Sitter også ganske bra på faktisk!

Ha en fin Torsdag!


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

nouw30daychallenge

Holaa! Yes, I mekk - ikke noe annet enn en lasagne! Meen det er jo bare velstand og ganske digg! Jeg som bare lager mat til en, har jo middag til sånn tre ganger ish. Pleier å fryse ned middager som blir igjen, slik at jeg kan ta frem deilig mat om jeg har en travel dag, eller bare er sykt sulten og ikke orker å lage til noe. Sikkert flere enn meg som kjenner på den?

Kjøpte faktisk en pakke lasagne i Danmark en gang, det var bare sånn 10 danske kroner! Er så sinnsykt gøy å handle på matbutikker i DK, spesielt siden de har så mange gode tilbuder! Blir jo seffs litt dyrere når man regner om til norske kroner, men er allikevel billig, og det er jo helt OK+

Etter at jeg flyttet til Kristiansand har jeg begynt å lage mye forskjellig til både frokost, lunjs og middag. Har også blitt flinkere til å smake på ting jeg trodde jeg ikke likte. Og det har jo vist seg at jeg liker mer enn jeg trodde altså! Er fortsatt kresen, men er blitt mye bedre (yeii!, flinke meg!)! Dette var faktisk første gangen jeg lagde lasagne alene også, haha. Ble vellykket da!

YAMMY! Så det ikke deilig ut vell? For det var det. Den så litt spess ut da, men whatever.. Lasagne er faktisk utrolig godt, og veldig enkelt å lage! Er jo kun kjøttdeig, litt smør, melk, vann og blandingen pluss platene som følger med. Oppskriften står punkt for punkt utenpå pakken, så man kan umulig gjøre feil! Hva skulle en gjort uten bruksanvisnig? Haha

Q - Hva liker du å lage som er ganske enkelt?

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Instagram@cindyllb