Header

Fun&More

Yesyes! Maleprosjekt fra forrige uke da vi alle sammen stod på med malerkosten, og farget veggene på rommet til lilsis. Ikke bare er det sosialt og greit, men det er også litt av en treningsøkt ass! Er faktisk kjempe tungt, haha.. Men det passet egt ganske greit til den dagen vi malte en del, i og med at jeg uansett ikke hadde trent da, Hehhee.

Men det å male er egt ganske moro! Er bare å fyre på med stemningsmusikk i bakgrunnen (og kanskje litt vin, "fordi man fortjener det, vin?"), ta en liten sving - og male i takt med musikken! WOO

Done. Finish. Finito. Ikke at jeg malte så veldig masse, men HALLO - jeg hjalp til. Og det var jo kjempecozyyy. Er uansett tanken som teller, eller hva?

Q - Liker du å male?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Bloggvideo

For første gang har jeg laget en video hvor du først og fremst ser meg nærme, og for det andre en type sminkevideo! Og DET pleier jeg ikke lage så mye av. Syntes det er så flaut å se seg selv på video, og spesielt det å høre sin egen stemme! Men det funket egt ganske greit denne gangen, altså! Ble lite snakking fra min side så. Hehe. Og dere! Videoen varer så lenge som 1 min og 53 sekunder for å være helt presis, noe som er en passelig lengde vil jeg si! Man blir verken lei eller syntes det er kjedelig. Stemmer?? Men uansett! Håper dere liker videoen, og gjerne subscribe <3

Pakken jeg bruker inneholder krem, "farge", rørepinne, en liten skål og "vippepinne" eller hva jeg skal kalle det, haha! Men denne varer altså utrolig lenge, og koster 99kr på VITA og Cubus. Jeg har alltid likt denne typen best. Jeg har prøvd flere uliker merker, men faller alltid tilbake til den samme gamle. Er det ikke nesten alltid sånn?

På videoen ser du hvordan jeg gjør alt, og hvordan resultatet blir. Og til fargen jeg tilsetter sammen med kremen, har jeg alltid 10 dråper! Og det er fordi jeg ønsker en mørk farge. Ønsker du et lysere resultat, har du i mindre dråper, og har det på i kanskje 10 minutter elns. Jeg har det på i 30 min.

Q - Hva syntes dere om videoen?

Likes

Comments

Outfit

Hello guys! Tenkte å vise dere en herlig outfit fra helgen, som jeg bare eelsker. Kjøpte nettopp denne Levis t-skjorten fra Carlings, ENDELIG! Har lenge tenkt på å kjøpe den, men har liksom aldri kommet så langt, så nå! Nå har jeg den. Syntes den er veldig fin i seg selv, og ikke bare fordi det er et kjent merke. Men den passer også til alt, er et behagelig stoff, og er chill å bruke.

Her har jeg slengt på en fancy skinnjakke og en stram jeans, pluss noen comfy joggesko. Er ikke så mye som skal til for å pynte seg litt opp, samtidig som det er behagelig å bruke. Og for å piffe antrekket litt ekstra hadde jeg på min elskverdige DW klokke - som jeg dessuten bruker omtrent HVER dag.

LOOVEIT!

Ellers så er det jo Fredag i dag! WII - og det betyr at lillesøs kommer på besøk, og vi skal på verdenspremieren av Skjønnheten og udyret - noe jeg gleder meg vilt til! Q - Skal du se den?

XOXO

Likes

Comments

Fun&More

Heia! I helgen som var nå, var jeg på russeball med noen venner. Det var veldig koselig, og mye kaker og digg! Cindy liker. Jeg ble kjent med flere nye mennesker, og vi både sang og danset - og hadde mye gøy til underholdning! De to på bildet over var et par av dem som kom opp med noe gøy på scenen!

Utover kvelden kom det også en fotograf og klikket bilder til tusen! Og som vanlig er jeg kritthvit på bilder PGA foundationen jeg bruker.. Ååh hate it. Men dere! Jeg er egt ikke så bleik, haha. Bildene ble veldig skjønne uansett💕

Kan ikke være seriøse på alle bilder! Hihi

Q - har du vært på ball i det siste?

Likes

Comments

Hverdag

Heihei! Nå har jeg satt meg et mål, dere! Og det er å spise mer sunt, og ikke grafse i meg andre unødvendige ting når jeg egt er sulten! Og vet du hva? Jeg digger frukt. Jeg kan veldig gjerne sitte med en skål fruktsalat på en Lørdagskveld, enn en stor skål godteri pluss chips (Eller chips er kanskje et lite unntak til Lørdagen! Liker salte ting jeeg). I tillegg til dette er det utrolig digg med kjeks og ost. Syntes også det er veldig koselig å sitte med dette en stille kveld. Kanskje invitere noen venninner på besøk? Og prikken over i´en er et glass eller to med vin til.

Nå etter at jeg begynte å trene har jeg virkelig prøvd å sette meg inn i en god rutine når det kommer til mat og kosthold. Men tar meg ikke tid til å regne ut hvor mye jeg spiser av karbohydrater, når jeg spiser - og hvor mye jeg spiser til hvert måltid. Lever helt tipp topp, og velger heller å spise litt sunnere - men når jeg vil. Jeg er faktisk helt avhengig av mat, det er jo det beste! Haha - men helt seriøst så er kroppen min avhengig av mat, sånn i forbindelse med diabetesen. Om jeg ikke spiser får jeg for lavt blodsukker, noe som er veldig farlig! Så ja, jeg spiser mye. Just have to accept it

I kveld ble det et fat med det digge i og paradise hotel på skjermen. Har du begynt å følge med på det? Syntes det er så vittig, og derfor må jeg bare følge med - blir jo helt avhengig når man først setter seg inn i det, og etterhvert begynner å finne sine favoritter.

Og dere! Jeg har kjøpt meg selvutløser til kameraet mitt! ÆÆ! Endelig slipper jeg å løpe frem og tilbake, opp og ned, og at kameraet har fokus på "meg" - og ikke bakgrunnen. Wow, der hørtes jeg innbilsk ut ass.. HAAHA. Men er så deilig at fokuset vil komme på mine antrekk, og ikke de visne trærne i bakgrunnen.

Ellers så må dere ha en fin dag i morgen! Natta sweeties

Likes

Comments

Mood&Things

Pink it is! Min absolutt favoritt farge; liker den søte babyrosa fargen best. Er faktisk ikke så veldig glad i type mørke rosa, i og med at det blir for røft fra min side. Liker disse duse og lette fargene - noe du fort hadde funnet ut om du var på rommet mitt, hihi. Her går det i lyse rosa farger og flere andre lyse toner. Og grønt! Det frisker ganske mye opp, og gjør at rommet ser "helt" ut.

Og utenom å være i det rosa hjørnet, har jeg brukt dagen på jobb og trening. Og nå sitter jeg her å skriver da! Vinneren av nouw sin challenge er også kåret, og det ble ikke meg denne gang! Men halo, jeg er stolt over at jeg klarte å blogge tretti dager i strekk selv om jeg ikke vant! Var jo også ganske gøy.

XOXO

Likes

Comments

Fun&More

Har lekt meg inn i denne 3D - effects appen, noe som egt var ganske morsomt! Visste ikke om denne appen før en stund siden selv. Jeg hadde sett noen andre bruke denne redigeringen, og da måtte jeg jo spørre hvilken app dette var! Haha.. Og det funka jo helt supert 😄 Finnes nok ufattelig mange forskjellige apper innen akkurat dette. Den jeg har er gratis, men er nok flere av disse som koster penger og har det lille ekstra! Men dette holder for meg. Redigerte også litt av fargetonen i VSCO før jeg la på denne 3D effekten, i og med at de tidligere fargene ikke var så veldig bra.

For å få hele bildet med, hadde jeg også bildet inne i squaready. I og med at man bare får Instagram størrelse inne i appen 3D effects.

. . . . .

Q - Har dere prøvd dere ut på appen? Eller kanskje du har noen andre anbefalinger?

Likes

Comments

Fun&More

Min første håndbundne brudebukett! Vi lærlingene laget beudebuketter på jobb, i og med at disse skulle på en messe. MEN min brudebukett ble faktisk solgt til en ekte brud! ÆÆ! Det er så ufattelig gøy, og viser at arbeidet var bra. Var selv fornøyd, noe som teller ganske mye!💕Gleder meg til å lage flere, og lage brudepikebuketter, bordpynt og alt annet som måtte være med i et bryllup. Regner med det blir en del i sommer, så det blir spennende.

And guyyss! tusen takk til alle dere som fulgte meg gjennom #nouw30daychallenge! Setter stor pris på det, og var noen herlige og gøyale bloggdager. Kommer til å være mer aktiv på bloggen fremover også, etter utfordringen viste det seg at mange klikker seg innom bloggen - og det er så gøy 😍

Klem!

  • Fun&More
  • 180 lesere

Likes

Comments

nouw30daychallenge

Heii! I dag er faktisk siste dagen med #nouw30daychallenge - noe som er veldig rart egt! Har gått veldig bra med denne utfordringen, og har stadig nye ideer på lur. Har også hatt mange lesere hver dag, så TUSEN TAKK! Loveyou guys. Nå er det bare å krysse fingrene, og håpe at bloggen min er den som kanskje vinner, hadde jo vært helt sinnsykt gøy! Er jo mange gode bloggere der ute, så blir nok en vanskelig avgjørelse for nouw. Men uansett, wish me luck! Hihi

Startet dagen med en liten throwback til "spaday with me". Det er jo bare så digg å chille helt med en bok, smøre seg inn i en fuktighetskrem - og ansiktsmaske. Liker spesielt de ansiktsmaskene som er peel off, fordi de er så mye enklere å få av! Enig? Resten av kvelden blir å være på jobb, så her får jeg kose meg altså! Hehe

I går var første dagen med trening også, HURRA! Nå er jeg i gang, noe som er veldig spennende! Dette blir bra føler jeg, og kjenner på den at dette er noe jeg vil - og da er alt så mye gøyere!

Q - hva er dine planer for dagen?

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

BLEIK! Er egt ikke så hvit, folkens. Er blitsen - lover

. . . .

. . . .

Ohyes, siesta brus er tingen noen dager! Elsker den friske og gode smaken den har, og er en brus jeg ikke blir lei av.

Uansett, i dag har jeg faktisk ingen planer! Noe som er ganske deilig egt. Tror det blir serie titting og noe digg til middag. Q - hva er dine planer for dagen?

#nouw30daychallenge

  • 195 lesere

Likes

Comments

Instagram@cindyllb