Header

Hej allesammen.

Jeg hedder Cindy Jakobsen, jeg er 16 år og og går lige nu i 10 klasse.

I mit første indlæg, vil jeg fortælle lidt om mig selv, hvem jeg er, og hvad jeg kan lide.

Jeg gik på efter skole i skoleåret 16/17, jeg gik på en gymnastik efterskole der hedder Vesterlund, som ligger i Vejle kommune, det var et fantastisk år, hvor jeg lærte en masse om mig selv, og hvem jeg er som person.

Der skete en masse ting i året 16/17, en uge inden jeg startede på min efterskole, blev mine forælder skilt, men jeg er faktisk utrolig glad for at jeg kom på efterskole lige efter, jeg mærkede ikke til noget af det, jeg kom bare hjem og pludselig boede min mor et nyt sted, følte ikke der var noget som havde ændret sig, mange tror at det påvirkede mig på efterskolen, men jeg havde faktisk så travlt med alt muligt andet, at jeg faktisk slet ikke tænkte på det.

I år går jeg i 10. klasse, i min gamle by Bramming. - Meningen var faktisk at jeg skulle på efterskole igen i år, men jeg var kørt efterskoletræt, og ville enlig bare gerne hjem, og starte en normal hverdag igen, så valgte studie 10 i bramming, da jeg havde en masse venner fra folkeskolen, der gik der.

Hvis i kunne tænke jer at hører mere om mit efterskole år, så skriv gerne.

I min fritid har jeg et arbejde, lige nu arbejder jeg i Rema 1000, men vil gerne prøve noget andet.

Ellers bruger jeg meget min tid på at være sammen med mine veninder, vi kunne bl.a. finde på at tage en spontan bytur, være vågen en hel nat, selvom vi skal i skole, tage til Esbjerg og æde en masse mad, lave lektier sammen, og massere af fester i vente.

Men ellers bliver min tid brugt på lektierne, og at slappe af.

-

Om cirka 2 uger, flytter jeg ud i et nyt hus med min mor, vi har boet i en lejlighed i 1/2 år, som ligger midt inde i esbjerg.

Jeg glæder mig til at bo i et hus, hvor der er massere af plads, for lige nu render min mor frem og tilbage inde på mit værelse, og det kan til tider være ret irriterende.


Jeg håber i fik et lille indblik i hvem jeg er som person, og håber i har lyst til at hører mere fra mig af. ❤️

- Cindy

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments