Likes

Comments

Hej vänner och kära bloggläsare, nu är jag äntligen tillbaka efter 6 månader! Kommer inte riktig ihåg varför jag slutade blogga efter April eller varför bloggen förblev orörd under hela sommaren. (det var inte så att jag hade vettigare saker för mig ändå)

En liten uppdateringen på vad som har hänt och vad ni har missat, inte så mkt egentligen mitt liv är inte fylld av äventyret och överraskningar.

Den 28:de var jag på Silvana Imams konser med min kompis Vilma. DET VAR HELT MAGISKT. Kunde inte fatta att hon stod där på scenen och jag såg henne med mina egna ögon. Känns fortfarande som en dröm, svävar på mån typ.

Under maj månaden, sista månaden som vi gick i skolan spenderade jag mina dagar med vänner och jobbade. Tiden går ju hur fort som helst? Man hinner ta ett andetag så är det ett nytt år.

Jag spenderade hela min sommar i Vietnam denna året, fick även träffa mina kusiner som kom från USA. Sista gången vi sågs var jag ungefär 5-6 år så det var riktigt roligt att få träffa de igen. Under sommaren så träffade jag även gamla vänner, släktingar osv.

Andas in. Andas ut. Sedan var det dags att ge sig hem till kära Sverige igen!

Så fort jag kom hem passade jag på att träffa vänner innan det nya läsåret började. Nu går jag sista året på gymnasiet, kändes lite som att jag skulle pissa på mig första dagen. Vi har påbörjat gymnasiearbete i skolan och föreningslivet rullar för fullt på HALIB. Numera är jag med i en kärleksföreningen på skolan som heter Amorinerna. De har en aktivitet varje år som kallas Rosutdelning. Så ska bli riktig kul att få sprida kärlek på Bäckäng.

Framöver har jag Stockholm, Barcelona och Köpenhamn på schemat. Bilder från varje månad kommer snart!

Likes

Comments

PHOTO, TRAVEL

​Alltså yooooo snacka om dålig uppradering. Jag har varit så himla stressad och upptagen (mest lat tbh), har nästan glömt bort att denna bloggen finns. Dessutom så har jag skaffat jobb, vilket har i stort sett tagit all kraft ur mig och Gud alla inlämningar!!! Blir helt crazy bananas. Här kommer några bilder från helgen då jag var hos min syster i Halmstad.

Likes

Comments

I fredags firade vi mig men mina allra närmaste vänner. Dagen efter var vi hos Julia för att fira henne. Mer eller mindre så var det en bra helg.

Likes

Comments

Igår var jag och Aghil på Micheles dansavslutning. Sedan bestämde vi oss för ett kort fika stund på Divine medan det stormade utanför fönstret. Vi rörde oss vidare till LUF Borås möte efter Michelle gick hem. De bjöd oss på middag på Wisesr efter mötet. Nu sitter jag med mitt svenska tal som ska bli klar på torsdag och får panik. Hoppas eran helg var lika bra som min!

Likes

Comments

PHOTO

Idag var jag på den årliga Dansafton som min skola, Bäckängsgymnasiet anordnade. Det var rent magiskt, jag ryste under hela showen!

Likes

Comments

Igår hade vi kalas för min lillasyster som fyller 9 år idag. På eftermiddagen kom Michelle och Amanda för att ha ett litet firande med mig som fyllde 17 i måndags.

Likes

Comments