Header

God middag vaknade utav att bli väckt idag. Väntar på leverans , fixade köket o tog tag i hallen där de såg ut som ett kaos. Sängen bäddade inte direkt sig själv o då får man hjälpa den på traven 😀 Cyklat 4 km för hämta ett pass o ätit min frukost ! Nada på TV som vanligt . Lilla hjärtat sparkar mih i sidan o ja får lite känslan att snart får de vara dags 😍 Längtar så tills hon kommer , hon som hennes syskon på min sida kommer vara lika makt värda . Jag kommer hålla henne i handen se hennes första steg finna hennes ro när hon behöver de. Torka hennes tårar när hon är ledsen . Älska dig redan där inne .. 😘 Lyckan är att få något liv efter sig ❤.

Likes

Comments

Att känna o veta att allt är ett stup o finna sig upp är typ de ända som gör att man kommer upp igen. Någon står på mina händer för ja inte ska falla ner emot floden. men samtidigt smäller någon mig i ansiktet o be mig vakna upp..

Likes

Comments

va fan är världen på väg ... ?? saknaden är så stor utav de ja en gång lämnade.. vill de ska finnas en chans o komma tillbaka..

Likes

Comments

Nu öppnar jag upp min blogg här igen o skriver ut för alla som läser. De har varit väldigt mkt i mitt liv den senaste tiden. Jag har gift mig med en underbar man. Vi har gått igen en hel del svåra beslut och flyttat som flyttfåglar. Jag har fått en sörjeperiod , och nu har vi en lägenhet som min underbara man har renoverat. Vi miste våran gemensama dotter i april månad och de tog fruktansvärt svårt på mig. jag började arbetsträna men va där en månad . vi planerade att skaffa en katt o kom över den mest sötaste lilla varelsen i världen. lilla pip. efter all motgång med allt denna tid har gjort mig osäker på mig själv o inte kunnat ta vara på tiden. men sen kom käftsmällen som slog mig i ansiktet ... de har fått mig fundera på vad jag verkligen vill i mitt liv.. de är inte bara att se glad ut utan de tar sin tid o beabeta allt. och allt kräver svar på sina frågor. svar som ja aldrig kommer få.. är så trött att tyvärr behöva leva med att veta att jag får inte men han måste få .. de är sjukt

Likes

Comments


  • 155 readers

Likes

Comments

släpp taget.. varför är ja så jävla naiv.. ja blir bara sårad i längden i allafall.. hugger mig om o om igen i ryggen.. Dags o visa mitt hårda jag! För ja palla fan inte älska en person som inte älskar mig.. dags o få sina tankar på annat! speciellt sårar de när folk tror något som inte stämmer.. ja orkar som sagt inte!
  • 168 readers

Likes

Comments

idag har jag kännt mig behövd o samt haft en mkt trevlig dag trots träningsvärk. mkt tankar går fortfarande men samt dom försvinner ganska snabbt när man är inne i vad man gör. trivs faktiskt med de jag gör. fått lära mig massa nytt o ändå o fått känna av att man faktiskt lever. o nu känner ja mig som en människa. en behövd människa 😄

  • 159 readers

Likes

Comments

Efter allt ja gått igenom i mitt liv o ja som verkligen litade på er, va de verkligen mig ni ville ha i ert liv. Ena dagen få känna kärlek o ena dagen så känner man sig hatad o nerverderad. O bara veta ena väljer något annat o den andre bara vill hålla mitt allt bakom sin rygg. Jag har fått tyvärr många käftsmällar under kort tid en kollaps ett magsår ett svek ännu mer hat o ja kan liksom inte göra ett skit inte ett jävla skit. jag försökte få tillbaka personen genom att acceptera valet men inte precis vad som. Den andra personen kämpar ja för att jag ska finna min mamma roll igen. Mina barn är mitt allt. Men va fan ja än gör så känner ja mig inte hörd. skriker ja på torget kommer ingen se att ja existerar någonsin.. För ja är inte ja längre... ja är en person med ett liv som inte är önskat!! 💗 Förlåt 💗

  • 195 readers

Likes

Comments

va fan ska man säga, va fan ska man göra när känslorna bara gör en så jävla fuckt upp o ingen varken kan höra eller se att jag faktiskt mår hora.. att leka me mina känslor att spela på mitt liv o sen att ja får känna mig smutsig o lita på orden som ska betyda allt. medans ja själv börjat bygga upp mitt självförtroende o sen rasar de som ett dominospel.. är de rätt...? jo men visst? när är nästa gång eller de är varje dag nu för tiden? alltså va fan ska ja tro? ja mår hora!!!

Likes

Comments

sårad om o om igen .... blir mer o mer fucking förtvivlad.. jag spricker snart o ilskan är ganska allvarlig ... va fan är de folk inte fattar ... ? Ni får snart skylla er själva !!!!!

  • 181 readers

Likes

Comments