Header

Nu öppnar jag upp min blogg här igen o skriver ut för alla som läser. De har varit väldigt mkt i mitt liv den senaste tiden. Jag har gift mig med en underbar man. Vi har gått igen en hel del svåra beslut och flyttat som flyttfåglar. Jag har fått en sörjeperiod , och nu har vi en lägenhet som min underbara man har renoverat. Vi miste våran gemensama dotter i april månad och de tog fruktansvärt svårt på mig. jag började arbetsträna men va där en månad . vi planerade att skaffa en katt o kom över den mest sötaste lilla varelsen i världen. lilla pip. efter all motgång med allt denna tid har gjort mig osäker på mig själv o inte kunnat ta vara på tiden. men sen kom käftsmällen som slog mig i ansiktet ... de har fått mig fundera på vad jag verkligen vill i mitt liv.. de är inte bara att se glad ut utan de tar sin tid o beabeta allt. och allt kräver svar på sina frågor. svar som ja aldrig kommer få.. är så trött att tyvärr behöva leva med att veta att jag får inte men han måste få .. de är sjukt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


  • 132 readers

Likes

Comments

släpp taget.. varför är ja så jävla naiv.. ja blir bara sårad i längden i allafall.. hugger mig om o om igen i ryggen.. Dags o visa mitt hårda jag! För ja palla fan inte älska en person som inte älskar mig.. dags o få sina tankar på annat! speciellt sårar de när folk tror något som inte stämmer.. ja orkar som sagt inte!
  • 146 readers

Likes

Comments

idag har jag kännt mig behövd o samt haft en mkt trevlig dag trots träningsvärk. mkt tankar går fortfarande men samt dom försvinner ganska snabbt när man är inne i vad man gör. trivs faktiskt med de jag gör. fått lära mig massa nytt o ändå o fått känna av att man faktiskt lever. o nu känner ja mig som en människa. en behövd människa 😄

  • 137 readers

Likes

Comments

Efter allt ja gått igenom i mitt liv o ja som verkligen litade på er, va de verkligen mig ni ville ha i ert liv. Ena dagen få känna kärlek o ena dagen så känner man sig hatad o nerverderad. O bara veta ena väljer något annat o den andre bara vill hålla mitt allt bakom sin rygg. Jag har fått tyvärr många käftsmällar under kort tid en kollaps ett magsår ett svek ännu mer hat o ja kan liksom inte göra ett skit inte ett jävla skit. jag försökte få tillbaka personen genom att acceptera valet men inte precis vad som. Den andra personen kämpar ja för att jag ska finna min mamma roll igen. Mina barn är mitt allt. Men va fan ja än gör så känner ja mig inte hörd. skriker ja på torget kommer ingen se att ja existerar någonsin.. För ja är inte ja längre... ja är en person med ett liv som inte är önskat!! 💗 Förlåt 💗

  • 173 readers

Likes

Comments

va fan ska man säga, va fan ska man göra när känslorna bara gör en så jävla fuckt upp o ingen varken kan höra eller se att jag faktiskt mår hora.. att leka me mina känslor att spela på mitt liv o sen att ja får känna mig smutsig o lita på orden som ska betyda allt. medans ja själv börjat bygga upp mitt självförtroende o sen rasar de som ett dominospel.. är de rätt...? jo men visst? när är nästa gång eller de är varje dag nu för tiden? alltså va fan ska ja tro? ja mår hora!!!

Likes

Comments

sårad om o om igen .... blir mer o mer fucking förtvivlad.. jag spricker snart o ilskan är ganska allvarlig ... va fan är de folk inte fattar ... ? Ni får snart skylla er själva !!!!!

  • 159 readers

Likes

CommentsEn flicka som har levt mer än traumatiska situationer hela sitt liv. De har aldrig varit lugnt runt om henne . Då hon trodde hon kunde få lugn o ro va hon helt plötsligt mamma men led utav förlossningpsykos. Inte ens då fick hon fullständig hjälp. Hon flydde till nästa plats rädd o förvirrad. Inte ens på den platsen blev hon acceepterad av den hon va .. så hon flydde vidare. Fick sin andra dotter o blev nerklankad . Sökte hjälp men inget blev akut enligt dom . Flickan blev så nere i sig själv att hon sökte en tröst o la sig i första skiljsmässan o där hittade hon en liten tröst. Men omvandlades till en mardröm. Flickan fick sin son. Stolt efter 9 månaders psykiskt lidande om hur sanningen låg till sa hon äntligen i från . Flickan åkte på semester o då passade hon på o blev dumpad o hånad .. tog de rätt bra men en djup sak blev att saknaden efter barnen blev stor . Söker hjälp att få prata av mig men får fan ingen hjälp . Inte ett jävla skit !! En jävla stålhetta sko i nacken en käftsmäll .. hatar att vara en jävla medmänniska som inte får något ja verkligen vill o folk säger säg till om de är något ja vill ha så fixar vi de !! Nej nu får de fan va nog ... för innan något drastigt händer så är ja svagare o kommer inte palla 25 år av saknad svek närhet trygghet o en jävla förlust !!


  • 148 readers

Likes

Comments

Mina barn , jag saknar er så kopiöst mkt att tårarna rinner längs kinderna , varför så här varför nu ... ? Cindra som säger mamma ja älskar dig , mamma ja vill komma till dig o de ända ja kan göra är att säga oskyldigt nog är att nej de går inte nu . Hon förstår inte , ciccis eviga tjatande på mamma de gör en skogstokig men när ja tänker på de så rinner tårarna ännu mer , Nemos framsteg som ja inte varken få se eller höra ... alltså ja missar mkt o ja känner mig som väldens diåligaste mamma ... Varför varför ?

Jag har de relativt bra dock tjafs med omvärlden o myndigheter men ja står än . Hade ja inte haft den styrkan i mig om allt detta så hade ja inte levt idag .

Jag har saknad efter kärlek o ömhet men de kommer väll .. de är ganska svårt när de är som de är ..

Men ja vill komma till den dagen då barnen kommer hit o få se mina 3 sovande barn i soffan eller i sängarna .

Ja älskar saknar

Likes

Comments

Att ja har gjort mina val i livet har inte gjort mig varken starkare eller svagare .. utan ja kör mitt race tills ja stupar typ. Jag ber ingen plocka upp mig , ja klarar mig .. om de finns en människa som älskar mig för just den ja är så plockar personen upp mig o ställer mig på fötter igen .. ja palla inte be hela tiden utan se o lär öppna ögonen själv hur denna familj kamratskap runt om mig ser ut så kommer ni hitta en massa sprickor inom mig.. ja mår verkligen inte bra. ja ser mer o mer som ja inte borde se .. en dag är den andre aldrig lik o ja blir vald sist som ja blev typ på gymnastiken. Man känner sig så duktigt smutsig att man ändå försöker hålla masken för de man verkligen försöker älska men ändå hatar typ .. för man vill försöka hålla ihop. Men frågan är hur länge pallar jag ? O hur länge pallar ja vara denna okända Therese ? Svag o underkastad till max just nu men trots de så är ja stark i ett syfte o de är glöden till mina barn !! Tårarna kan inte komma för ja inte palla inte visa att ja är svag .. ja är inte den människa ... ja vill blåsa av axeln men då tar ja bort för mkt smuts o då blir de fel .. lite mer på fötterna så explodera ja o då kommer kallinge vara upp o ner ... sen skiter ja i allt .. snart 25 utav hat så kan ja leva 25 år till utav hat !! Så välj era gångar ... för ja kommer ge er på fingarna tillslut.. slut för mi !!

  • 169 readers

Likes

Comments