Posted i: eBay

AFFILIATE: MACBOOK SLEEVE (HERE)

Jeg ville egentlig bare lige hurtigt tjekke ind heroppe fra sommerhuset af. Jeg har nydt en slow dag med morgenmadshygge, lidt shopping på en gårdforretning efterfulgt af en gåtur ned til stranden. Nu ligger jeg foran brændeovnen og nyder eftermiddagen. Der er virkelig efterårsstemning for alle pengene og jeg er vild med det! Jeg tror lige jeg deler lidt billeder med jer en af de kommende dage. Ind til da må I nøjes med dette eBay tip, som jeg faktisk har glædet mig meget til at dele.

Efter jeg fik har fået ny computer og er gået fra en 15 til en 13-tommer, så virkede mit Marc Jacobs sleeve lidt for voldsomt og jeg har derfor ledt efter et nyt til den nye baby. Jeg går aldrig ned på udstyr til min MacBook :) Jeg er selvfølgelig lidt ked af, at mit Marc Jacobs cover er for voldsomt til den nye computer, for jeg synes virkelig de er lækre og i rigtig god kvalitet! Men efter jeg har fået dette skønne cover hjem fra eBay, så gør det pludselig ikke så meget. Det er SÅ lækkert og virkelig i god kvalitet. Og så kostede det ikke mere end en flad 50'er. Det er da lige til at overskue, ikke? Det findes både i gråt, mørkegråt og grønt og i flere størrelser. Jeg valgte den grå til en 13-tommer og den passer helt perfekt og synes farven er SÅ fin! :)

Likes

Comments

Posted i: Bloggerlife

Hvis du fulgte med på bloggen forleden, så er du sikkert rendt ind i mit indlæg om 10 gode ting du kan lave i efterårsferien. Ét af punkterne på listen var at du kunne sørge for at få arbejdet en del, og det punkt er jeg allerede godt i gang med at få udfyldt. Jeg har haft arbejde både i dag, har hele dagen igen i morgen og muligvis også på onsdag inden ferien for alvor kalder. Jeg besluttede mig dog alligevel for at det altså var ferie i dag også, så da jeg havde fri fra arbejde tog jeg hurtigt forbi Sunset Boulevard og fik lidt take away. Dermed fik jeg også allerede udfyldt endnu et af punkterne; spis lidt god mad. For det var nemlig lige hvad jeg fik! Jeg bestilte Sunset's American BBQ to-go og dertil med fritter og cola. Go big or go home, right? Jeg går altså aldrig ned, når jeg bestiller take away! :-)

Og her ligger jeg så i min seng og guffer burger og fritter. Mmh! Og jeg skammer mig faktisk overhovedet ikke. Måske fordi burgeren faktisk smager så godt, at jeg i et kort øjeblik sidder og fortryder, at jeg ikke bestilte to med hjem med det samme.

Der er ingen tvivl om at det lige præcis var take away, jeg trængte til i dag! Nu står den på seriesøndag (på en mandag, I know) og jeg tænker jeg lige skal se et par afsnit Homeland inden jeg ligger mig i seng for at tage på arbejde igen i morgen. Jeg kan høre ferien kalde derude.... et sted..

Likes

Comments

Posted i: Skønhed

Indlægget er sponsoreret

Jeg er en sucker for skønhedsprodukter og elsker at teste både produkter fra både nye og eksisterende brands samt spændende ting som jeg aldrig har hørt om før. Jeg fik forleden disse lækre olier ind ad døren fra Chleopatra som sælger alverdens olier til ansigt, krop og negle. Ja, de har faktisk olier til nærmest alt :) Jeg kæmper i perioder med meget uren hud i mit ansigt. Min hage og kinder har det med at slå ud på de mærkeligste tidspunkter og det er jeg efterhånden ved at være godt træt af. Jeg ved ikke rigtig hvad det er kommet af, det er kommet helt pludseligt og lader bare til ikke at ville gå væk igen denne gang. Derfor blev jeg noget så glad da Morten fra Chleopatra sendte mig en masse olier, der netop kan gå ind og hjælpe mod og forebygge dette.

For at dette ikke skulle være nok, så har jeg i flere år døjet med små knopper på mine arme. Jeg har i perioder prøvet at droppe både gluten- og mælkeprodukter, da jeg havde læst at disse kunne være mulige triggere, men det har hjulpet lige lidt. Jeg udfordrede derfor Morten lidt, og han nævnte at koldpresset avocadoolie burde kunne hjælpe mod dette. Jeg har tidligere prøvet argan olie et par enkelte gange, men synes ikke det gav nogen voldsom ændring. Derfor er jeg så spændt på at teste disse olier over de næste par uger for at se om det skulle kunne give mig nogle gode resultater.

Læs også: 5 råd til en god hudplejerutine over vinteren

Jeg har først nu haft tid til at kigge på de forskellige olier og vil som sagt over de næste par uger teste dem. Jeg tænker at jeg minimum vil teste dem i 3 ugers tid, inden der kommer en bedømmelse/anmeldelse her på bloggen. Min hud skal lige have en chance for at kunne arbejde med de nye produkter. Foruden en avocado- og arganolie, så har Morten også sendt mig en hampefrøolie, som jeg tænker jeg skal dele med min mor, der nærmest ikke kan tåle andet end hempprodukter. Den skulle være rigtig god til kroppen, ligesom arganolien er, så det er jeg lidt spændt på at teste. Avocadoolien er som sagt til mine arme ligesom tamanuolien. Den er især god til forskellige udslæt og hudirritationer, så jeg håber virkelig at den kan hjælpe på mine arme, så jeg kommer mildest muligt gennem vinteren.

Kokosolien tænker jeg at bruge som en hårkur, måske en gang hver 14. dag henover vinteren. Jeg har tidligere forsøgt mig med kokosoliehårkur som faktisk viste sig at være sværere end som så at få ud af håret igen. Mit hår er meget voldsomt og stort og det holdte derfor utrolig godt på olien. Jeg tænker derfor ikke at jeg skal benytte mig af den oftere end hver 14. dag. Faktisk har de hos Chleopatra udgivet en liste over naturlige hårkurer og det er med ingredienser som du med garanti har liggende derhjemme. Den liste vil jeg varmt anbefale dig at kigge på, så dit hår kommer godt gennem vintermånederne uden for meget skade. Til slut har jeg fået tilsendt en figenkaktusolie som fungerer som en serum til huden. Jeg elsker serum og håber derfor at denne kan hjælpe mig med mit udslæt i ansigtet!

Stay tuned... og glæd jer til før/efter billeder. :)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Chleopatra.dk

Likes

Comments