View tracker

1. Ellos Ryatæppe 2. Broste Copenhagen Nordic Sea krus 3. Royal Copenhagen Blue Elements krus 4. Royal Copenhagen dyb tallerken 5. Ellos George Table 6. Jane König Shell øreringe 7. Hunkemöller morgenkåbe 8. Envii Valina Pants 9. Nomess Storage Box Black 10. Normann Tea Egg

Jeg tror efterhånden ikke der er mange af mine veninder, der ikke er klar over, at jeg har fødselsdag lige om lidt. Min nedtælling begynder allerede kort efter jul, faktisk allerede 2. juledag, for der er der præcis en måned til. Jeg er stadigvæk lidt af et barn, når det kommer til fødselsdage og selvom jeg ikke længere laver fysiske nedtællingslister med en oversigt over antallet af dage tilbage til den store dag - for ja, det har scenariet været gennem mange år -så ligger jeg altså stadig søvnløs natten op til min fødselsdag i bar spænding. Det kan jeg nok ikke helt løbe fra..

I år er ingen undtagelse og selvom jeg vågner alene og ikke rigtig har de store planer udover at mødes med nogle veninder, så glæder jeg mig trods alt stadigvæk. På trods af, at jeg fik mange gaver til jul, så har jeg alligevel formået at finde på lidt flere ønsker, og nogle af dem har jeg blandt andet samlet i ovenstående collage. Ønsker I jer noget? Måske jeg kan få lidt inspiration til lidt flere ønsker :)

Likes

Comments

Vi ankom i forgårs morges til det skønneste hotel her i Marrakech og jeg tænkte, jeg derfor lige ville give en lille update. Vejret er så skønt hernede, solen skinner og det er dejlig lunt. Vi var lidt trætte efter at have været alt for tidligt oppe i lufthavnen lørdag, så dagene er primært blevet brugt til afslapning. I går var vi ved hotellets pool hele dagen og tog om aftenen ind til den gamle by for at gå på opdagelse i den store Souk. Vi fandt dog hurtigt ud af, at vi ikke var de eneste, der havde besluttet os for det, da vi nærmest rendte ind i hele Marrakechs befolkning. Måske det ikke lige var det smarteste at gå hen på en af hovedpladserne en søndag aften :) Det var dog alligevel smadder hyggeligt og vi fik oplevet en noget mere traditionel bydel og befolkning.

I dag har vi besøgt noget der hedder Beldi Country Club, der ligger lidt uden for Marrakech by. Vi fik det anbefalet af Caros søster, der besøgte Marrakech sidste år, og hun havde ligeledes fået stedet anbefalet af nogle andre. Så vi tænkte der måtte være hold i, at det var et lækkert sted. Det var fuldstændig fantastiske omgivelser, lækker mad og søde mennesker, der tog i mod os, da vi ankom. Vi havde bestilt en pakke med pool og frokost, så vi benyttede os af omgivelserne og endte faktisk med at bruge det meste af dagen derude.

Det ser ud som om at det i morgen er den sidste dag med fantastisk vejr, så den vil vi bruge på poolen igen og så må resten af byen vente til det falder lidt i temperaturen.

Pas på jer selv derhjemme x

Likes

Comments

Wuhuu! Endelig kom dagen. Den længeventede dag, hvor jeg suser i lufthavnen og flyver til Marokko. Det er ikke så længe siden Caro og jeg bookede rejsen, men alligevel har jeg bare nået at opbygge en længsel efter at komme afsted. Vejret har jo ikke ligefrem været fantastisk herhjemme på det seneste, og da det i løbet af ugen blev snestorm, ja så fik jeg altså nok.

Jeg har været tidligt oppe i dag, da vi allerede skulle være i lufthavnen kl. 4 i morges. Vi flyver her kl. 6 og lander så i Marrakech omkring 9.30 lokal tid. Jeg glæder mig helt vildt til at udforske byen, kulturen og alle de flotte bygninger jeg har set, der skulle ligge rundt omkring. Jeg har fået en del tips fra nogle af jer, der har været i Marrakech og det er jeg super glad for. Jeg håber at have adgang til bloggen og mail dernede, så kom gerne med ekstra tips, hvis I har noget, som jeg bare MÅ se :)

Likes

Comments