Posted i: Fashion

Sponsoreret indlæg

Kender I det, når man lige har klikket nogle varer i kurven og bestilt hjem og så opdager man, at man kunne have sparet fri fragt, fået 10% rabat eller måske varen bare var billigere på en anden hjemmeside? Det er simpelthen sådan en bitter følelse, der hurtigt kan gøre mig meget irritabel. Der er nu hjælp at hente til dette, og jeg synes, at konceptet er SÅ smart. Katoni er en online portal, der samler varer fra lige knap 2.000 brands, herunder Zalando, Boozt og Stylepit, der hos er mig store favoritter, når jeg shopper online! De har altså et kæmpe udvalg og giver dermed den besøgende en god mulighed for at se rigtig mange varer fra forskellige webshops. Mega smart, så man kan spotte, hvis der er udsalg på en vare på en bestemt webshop og ikke på en anden. På den måde får du altid den bedste deal :)

Der er søgefunktioner, hvilket gør det muligt at søge så specifikt som muligt efter en vare og det er blandt andet også muligt at søge på produkter, der har fri fragt, udelukkende at søge på udsalgsvarer og faktisk også, hvor du sparer mest og opnår den bedste rabat. Jeg er virkelig stor tiltaler for sådanne løsninger, da det giver forbrugere en meget nem og overskuelig måde at finde din vare til den bedste pris.

Jeg er først lige for nylig blevet gjort opmærksom på Katoni, men jeg skal helt klart benytte mig af deres portal fremover. Konceptet er alt for smart til at lade være, og så slipper jeg for at havne i samme træls situation, når jeg køber noget og først bagefter opdager, det var billigere på en anden webshop..

Jeg gik på læseferie i sidste uge, men grundet arbejde hele weekenden, er det i dag min første rigtige fridag/læsedag. Jeg tænker derfor at det er oplagt lige at snige noget shopping ind over dagen også.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Katoni

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Posted i: Tanker
For omkring to uger siden udgav jeg et online om FOMO og selvom det ikke var noget negativt ladet indlæg, og jeg egentlig ikke gjorde andet end "bare" at ytre mig og dele min personlige holdning, så har jeg alligevel haft brug for at tage lidt afstand og holde en lille pause. Jeg har hverken haft kigget på eller logget ind på bloggen, slet ikke læst andre blogs, og så har jeg forsøgt at være minimalt på Instagram og Facebook.

Læs også: Når man ikke kan mærke nogen form for FOMO

Jeg har for en kort stund haft trukket stikket og bare sørget for at mærke mig selv lidt i stedet. Det har kørt i et lidt højt tempo på det sidste og jeg har dårligt kunne følge med. Derfor er mange aftener blevet prioriteret med veninder, familie, god mad og dårligt tv. Og det har faktisk været rart. Faktisk så rart at jeg overvejer at gøre det for en kort stund igen snart. Min ene veninde har slettet sig helt fra Facebook og selvom jeg tror det på mange måder er en rigtig god ide og noget som jeg har dyb respekt for, så er jeg ikke helt der endnu, kan jeg mærke. Og det kommer jeg nok heller ikke. For mig er de sociale medier også rigtig praktisk og f.eks. en levevej mht. bloggen, så at lukke helt ned for nogle profiler er lige voldsomt nok for mig. Men en lille detox eller kur har jeg bestemt ikke taget skade af - selvom det så har været på bekostning af bloggen.
Jeg tror meget på, at det handler om at finde en balance, så man hverken giver sig fuldstændig hen til medierne og ej heller boykotter dem helt. Jeg skal til at finde ud af, hvad min balance er, for at trække stikket i ny og næ har også sine konsekvenser, når man, som jeg, bare trækker stikket uden egentlig videre at tænke over det. Jeg har jo derfor mistet en masse visninger på bloggen, fordi jeg ikke har været aktiv, men omvendt har det virkelig været tiltrængt for mig. Jeg tror jeg kommer til at gøre det igen i juledagene, hvor familien er i fokus, men forhåbentlig kan jeg få det timet med lige at logge på bloggen og give en opdatering en gang i mellem også. Det kan jeg i hvert fald mærke, har ramt mig meget og har haft stor betydning. Jeg bliver enormt stresset, når jeg ikke får blogget. Så det er heller ikke en løsning for mig på den lange bane, bare at lukke ned for en kort stund en gang i mellem - også selvom det denne gang, var lige hvad jeg havde brug for.

Likes

Comments

Posted i: Tanker

Det her indlæg har jeg haft skrevet over flere omgange. Jeg har haft slettet hele indlægget, dernæst omskrevet og så slettet lidt igen. Det må derfor siges at det her indlæg har været længe undervejs, men nu føler jeg endelig, at jeg er klar til at udgive det. Jeg har dog haft været meget i tvivl og enkelte gange overvejet om jeg overhovedet skulle dele det med jer. For sandheden er at det er et emne, der er blevet omdiskuteret helt vildt her i blogland, og da min holdning er noget anderledes til emnet, har jeg overvejet om jeg bare skulle holde kæft og nikke til det, de andre har udgivet. Men hvorfor egentlig? Jeg synes også der trænger til at komme et andet perspektiv på det her. Der er hverken tale om atombomber, politik eller selleri, men indlægget handler derimod om det famøse begreb FOMO. Fear of missing out.

Jeg synes FOMO er blevet nævnt på en del blogs efterhånden og det har virkelig fået mig til at tænke, hvordan jeg egentlig selv har det med det emne. For jeg tror nemlig, at jeg skiller mig lidt ud i forhold til mængden. Når FOMO bliver nævnt på blogs får jeg altid den fornemmelse at folk har et stort niveau af FOMO og nærmest ikke kan tåle, at ens venner ses uden de også selv er til stede. Et egenskab jeg ser som noget der må være helt forfærdeligt at døje med. For sådan har jeg det virkelig ikke selv. Og er der så noget galt med mig? Nej, det tror jeg egentlig ikke, at der er.

Jeg tror egentlig bare, at jeg for første gang rigtig længe hviler i mig selv nok til ikke at føle mig truet, hvis der er noget jeg ikke er inviteret til, eller ligefrem føle at jeg går glip af noget, hvis jeg vælger at aflyse nogle planer en fredag aften og i stedet blive hjemme. Og så er det egentlig ligegyldigt for mig om det bare er en middagsaftale en tirsdag aften eller om det er en bytur fredag aften jeg vælger at aflyse. Hvis jeg ikke føler jeg har lyst til at deltage og min trang til en aften under dynen med film er højere prioriteret, så er det bare sådan det er. Hvis det er det, jeg har lyst til, hvorfor så gøre noget andet "bare" for at please andre?

Jeg er heller ikke typen, der bliver sur eller ked af det, når jeg hører om en aftale som to andre veninder har lavet uden mig. Jeg føler ikke jeg går glip af noget så vigtigt at jeg ikke ville kunne catche up med dem uden at føle mig udenfor efterfølgende. Jeg tror i bund og grund at det handler meget om at jeg har en meget afslappet tilgang til FOMO. Jeg ville være utroligt ked af at skulle leve mit liv ud fra altid at skulle være til stede og deltage i alt jeg kunne komme i nærheden af, bare i frygt for at gå glip af noget. Jeg ville simpelthen få stress. Nogle gange synes jeg faktisk, at det er hyggeligt at høre om de aftaler som andre har haft. Hvis man altid var omringet af de samme mennesker og man lavede alt sammen, hvad skulle man så snakke om?

Det lyder måske lidt åndssvagt for nogle, men jeg tror altså også det er vigtigt i forhold til plejning af forhold at man ikke laver noget konstant sammen, og så er det egentlig lige meget om det er en ven, veninde, kæreste eller andet. Jeg ville i hvert fald personligt få kulder, hvis jeg udelukkende var omringet af de samme mennesker hver dag, og derfor er jeg noget så glad for at jeg i dag hviler nok i mig selv til ikke at bekymre mig om FOMO.

Som sagt, så er min holdning nok meget anderledes i forhold til mange andres og jeg vil derfor rigtig gerne høre jeres tanker om det her emne; Har I en stor FOMO? Og påvirker det jeres liv? Eller er I lidt mere afslappede omkring det?

<script src="https://www.woomio.com/assets/js/analytics/co.js" id="wa" data-u="93331113"></script>

Likes

Comments