RANDOM

Hej allesammen


Link til alle ting, hvis jeg kan finde dem ;)

Jeg kan desværre ikke finde noget af tøjet. Det er noget jeg købt i deres butikker, så man kan ikke finde dem på deres hjemmeside.


Kuns Cille <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

REJSER

Hej allesammen

Så er jeg tilbage med et nyt indlæg og denne gang skal det handle om de lande jeg gerne vil besøge ude i fremtiden.

1 Kenya: Som jeg også nævnte i 10 ting du ikke vidste om mig, så vil jeg rigtig gerne til Kenya og lave noget frivilligt arbejde. Jeg ved ikke helt i nu om det skal være noget med dyr eller det skal være med mennesker. Jeg synes Kenya er et helt fantastisk land fordi det er så meget anderledes end danmark og så lever de også på en helt anden måde. Det er også en af de ting jeg gerne vil ned og se om der er så meget fattigdom som fx der bliver vis på tv..

2 Maldiverne: Jeg tror alle drømme om at komme til Maldiverne. Jeg synes alle de billeder man ser, så ser det SÅ flot ud. Jeg har altid sagt at det sted vil jeg VILDT gerne besøge og det håber jeg da også kommer til at ske.

3 Thailand: Tilland er også en af de rigtig flotte steder man kan komme og så er det også en helt anden kultur. Jeg ville helt klart også lave noget frivilligt arbejde derhenne, hvis man kan det og så også opleve hvordan de lever

4 USA: Faktisk har jeg aldrig haft lyst til at tage til storbyer, fordi det ikke lige er mig og der er mange mennesker og det er jeg ikke særlig god til. Men her på det sidste har jeg haft vildt meget lyst til at tage til USA, men ikke for at tage på badeferie, ville hellere på sådan en roadtrip, jeg synes de er helt vildt hyggeligt og så elsker jeg at opleve alt muligt.

5 Bali: Bali er også en af de rigtig flotte steder jeg gerne vil hen og de har også en helt anden kultur og den vil jeg også rigtig gerne opleve. Der er også meget netur i Bali, så det kunne også være vildt spænde at opleve det.

Håber i kunne lide indlægget og skriv gerne en kommentarer hvilken steder i gerne vil hen..

Knus Cille<3

Likes

Comments

MIN WEEKEND

Hej allesammen


Så er jeg endelig tilbage. Jeg har fået styr på de ting jeg skulle, så nu kan jeg have fokus på bloggen. Nu er det jo søndag, så jeg vil fortælle hvad jeg har lavet i min weekend.


Fredag Var jeg kun i skole til kl 12, fordi jeg blev nødt til at tage hjem fordi jeg var blevet dårlig. jeg havde også været syg hele ugen, men jeg havde det godt fredag morgen, men så fik jeg desværre dårligt igen øv... Så jeg har ikke lavet noget fredag end at ligge i min seng, se serie og have ondt af mig selv hihihi…


Lørdag Var vi til 30 års surprise party for min kusine inde ved Nørreport på en cafe der hed Kent kaffe laboratorium. Det startede kl 18,30, vi skulle have 4 retters menu, det smagte rigtig godt. vi var Ca færdig med at spise kl 23... Mig og Manja skulle videre til en 16 års hos nogle af vores veninder i Vallensbæk. Så vi gik omkring halv 1 tiden, men da vi kom der hjem, var folk ved at går og mange var dårlige, så vi tog hjem igen rigtig nedere haha…


Søndag( idag) Skal jeg hjem til Sarah min veninde og bare hygge og få snakkede lidt om nogle forskellig ting. Så tror jeg at vi skal op og træne senere og så tror jeg ikke rigtig at jeg skal lave noget andet.

Har i haft en god weekend og hvad har i lavet ?


Knus Cille <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej allesammen

Jeg har ikke blogget i en lille uge. Jeg har nogle personlige problemer lige nu og det er noget jeg skal tage mig af.. Jeg håber at jeg snart kan vende tilbage til at blogge, men jeg bliver nødt til at tage mig af det først. Jeg håber at i alle stadigvæk vil følge med <3


Knus Cille <3


Likes

Comments

MIN WEEKEND

Hej allesammen

Så er det blevet søndag igen ;)

Fredag: lavede jeg ikke særlig meget, jeg var først i skole, vi havde 4 timers stil, så jeg var rigtig træt da jeg kom hjem. Jeg havde en aftalte med en veninde, men hun aflyse, så jeg blev bare hjemme og slappede af…


Lørdag: Blev jeg hentet af min far kl 9.30 fordi mine 2 halvbroder skulle slå katten af tønden i Jyllinge center.

Efter det tog vi hjem, jeg fik skrevet et indlæg og så slappet vi bare af indtil vi skulle går kl 17 vi skulle nemlig hjem og spise hos nogle venner. Vi spiste noget rigtig lækkert mad og så så vi melodi grand Prix. Jeg havde stemt på nr 1 og 4. hvad med jer synes i det var den rigtig der vandt ?


Søndag: Jeg vågnet kl 9, de andre var ikke vågnet så jeg lå så noget youtube. kl 12 blev jeg kørt hjem af min far, og nu sidder jeg og se Netflix med min søster, hun er syg rigtig irriterende, så jeg krydser fingre for at heller ikke bliver syg nu. Resten bliver brugt på sofaen med min søster, vi skal bare slappe og være klar til en ny ugen.


Hvad har i lavet i jeres weekend ?


Håber i allesammen har haft en rigtig god weekend..


Kuns Cille<3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej allesammen


I dag tænkte jeg at i skulle lærer mig lidt bedre at kende så, jeg har skrevet 10 ting i ikke vidste om mig.


 1. Jeg er skilsmissebarn.
 2. Jeg har to halvbroder.
 3. Jeg lide af angst. ( Der kommer et indlæg om det )
 4. Jeg hader smør.
 5. Jeg vil godt til Kenya og lave noget frivilligt arbejde, Nå jeg er færdige uddandet
 6. Jeg elsker at tage på cafe med mine veninder
 7. Jeg vil godt være pædago
 8. Jeg er barnepige for to piger, det har jeg været i 5 år
 9. Jeg elsker indretning
 10. Jeg er single


Håber at i kunne lide indlægget.

Kom endelig med forslag


Knus Cille <3


Likes

Comments

RANDOM

Hey allesammen

Jeg har fået lavet en snapchat, til jer der også gerne vil følge med der. Jeg kommer til at sige når der er kommet nye indlæg ud og så hvis jeg laver noget spændende, så deler jeg det også der.

Håber at i vil tilføje mig <3


Snapnavn: Cille-blog

Knus Cille<3

Likes

Comments

PERSONLIGT


Hej allesammen<3


Idag vil jeg fortælle jer om mine min 5 mest svagheder


 1. Jeg er alt for godtroende
 2. Jeg stresser mig selv
 3. Jeg har temperament
 4. At jeg bruger mine penge hurtig op
 5. At jeg er påståelig

lidt kort indlæg, men det håber jeg er okay 

Knus Cille <3


Likes

Comments

MAKEUP

Hej allesammen

I dag vil jeg lave et indlæg om min hverdags make up, jeg viser til sidste et billede af alle produkterne. Jeg linker alt, hvis jeg kan finde det <3


1 min primer fra max factor

https://www.matas.dk/max-factor-facefinity-primer

2 foundation fra maybelline New York

https://www.matas.dk/maybelline-dream-satin-liquid-010-ivory

3 Concealer fra Cien

4 Puder fra Rimmel London

https://www.matas.dk/rimmel-stay-matte-pressed-powder-001-transparent

5 Min bronzer Fra H&M

6 Min Blush fra Spanien

7 Min øjenskygge palette

https://www.tambeauty.com/en/Makeup-Revolution-Ultra-32-Eyeshadow-Palette-Flawless-Matte-2/m-1743.aspx

8 Min mascara fra London Paris

https://www.matas.dk/loral-telescopic-mascara---black


Håber i kunne lide indlægget <3


knus Cille <3


Likes

Comments

RANDOM

Hej allesammen

I dag vil jeg vise jer hvad min yndlings parfumer er, og hvorfor de er mine yndlings.. Jeg linker dem, hvis jeg kan finde dem.

Hugo boss: Den er helt klart en de parfume jeg bedste kan lide og den jeg altid går tilbage til. Det jeg bedste kan lide ved denne her parfume er at den dufter helt vildt godt. Og så synes jeg også den er meget damet og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg ville bruge den hvis jeg skulle til fester fordi den holder pæn langt tid.

https://www.matas.dk/hugo-boss-ma-vie-eau-de-parfum-30-ml

Forever Sexy: Er rigtig god til en helt almindelig dag, den er ikke for kraftig og heller ikke for sød. Det jeg bedste kan lide ved den er at man næsten kan bruge den til alt

https://www.hunkemoller.dk/dk_da/41-forever-sexy-spray-til-at-have-i-handtasken-pink-111561.html


Si: Den ville jeg bruge til en fødselsdag eller til konfirmation. Den har en meget kraftig lugt, så man skal ikke tage mere end 3 sprøjt på ellers lugter den ikke særlig godt. Det jeg bedste kan lide ved den er at den bare har en god luft og så er den og meget damet.

https://www.matas.dk/giorgio-armani-s-eau-de-toilette-50-mlDaisy Dream: Ville jeg bruge på en lækkert sommerdag, det er en af de parfume jeg altid tage med på ferie fordi den har sådan en dejlig sommerduft. Den sidder også rigtig langt tid på så det er også bare dejligt især når det er varmt. Det bedste jeg kan lide ved denne her at, den bare dufter helt vildt godt.

https://www.matas.dk/marc-jacobs-daisy-dream-eau-de-toilette-50-ml


Håber i kunne lide indlægget


Knus Cille<3


Likes

Comments