PERSONLIGT

Hej allesamme

Så er jeg endelig færdig med mine eksamener, SÅ dejligt. Så nu kan jeg endelige komme tilbage og blogge lidt mere, det er har glædet mig til.

Her i Fredags købte jeg et nyt kamera af min venindes kæreste, så nu kan jeg få taget nogle rigtig fine billedet til bloggen. Det er et Nikon D3200.

Jeg ved ikke så meget om kamera så jeg skal lige finde ud af hvordan det virker og så skal der nok komme nogle rigtig flotte billeder ud.

Det blev ikke et så langt indlæg, det håber jeg er okay. Glæder mig til at komme i gang og fået skrevet nogle indlæg til jer :)

Hvis i har nogle ideer om indlæg, så må i meget gerne skrive i kommentarfeltet, det ville jeg blevet glad for.

Håber i allesammen har haft en god weekend og i har nydt det gode vejr, det har jeg ihvertfald.

Vi ses

Knus Cille <3


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

PERSONLIGT

Her er der lidt billeder fra min sidste skoledag, jeg havde en fantastisk dag og nu skal jeg bare lige være færdig med mine 3 sidste eksemer, så er jeg færdig med folkeskolen :)

Rigtig god søndag :)

Knus Cille <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej allesammen


Så har jeg endelig fået tid til at sætte mig og at skrive et blogindlæg til jer. Jeg er igang med eksamener og alt det, så det har været rigtig svært at finde tid til at jeg kunne sætte mig og skrive et blogindlæg til jer. Men nu kommer der et og det håber jeg at i vil blive glade for.


Jeg har sidste skoledag her på onsdag den 24 maj, så jeg tænkte at jeg ville lavet et blogindlæg om det og hvad min klasse skal lave den dag og hvad jeg skal være.


Sidste skoledag er altid en fest på vores skole, 9 klasserne starter altid med at spise morgenmad, som 8 klasserne har stået for.

Kl 9 skal vi så går rødløber som er blevet lagt på midtergangen, og alle klasserne står og venter på at vi kommer, så de kan se vores kostumer.

Derefter skal der kastet karameller og vores skole gør det på den måde at alle elever skal være inde i deres klasser og så kommer vi løben og kaster dem ind til dem. Efter karamelkast skal vi over på sådan en stort græsplæne vi har på vores skole, der skal vi spille fodbold mod lærerne og bagefter tovtrækning imod de andre 9 klasser. Efter det er der vandkamp, de første 10 min er kun for 9 klasserne og vores lærer og derefter for 4-8 klasse.

Efter vandkamp for vi lige en lille halv time til at gøre os klar til Award show, på vores skole skal 9 klasserne forberede et show for 6-8 klasserne.


Efter vi er færdig på skole skal min klasse og jeg i konges havn og spise og nyde det gode vejr forhåbentligt. Derefter skal vi hjem til en der hedder Emil fra min klasse og holde fest og fejre at vi er gået ud af skole.


Mit kostume

Mit kostume er ikke et særligt rart kostume, jeg skal nemlig være en killer Klown, sådan en rigtig uhyggelige og klam en.

Jeg har valgt at være killer klown fordi det er næsten ikke noget man ser og der er slet ikke nogle fra min skole der har været det før, så jeg synes det kunne være sjov også fordi så kan jeg skræmme folk haha.


Angående flere indlæg kommer der nok ikke så mange, mangler stadigvæk lige 3 mundtlige, og det er dem der har mit fokus, det håber jeg at i forstår. Men efter jeg er færdig kommer der masser af indlæg, så det håber jeg at i vil glæde jer til :)

Efter min sidste skoledag, vil jeg lave et indlæg med masse af billeder fra den dag, hvis jeg finder tid :)


Rigtig god weekend


Knus Cille <3Likes

Comments

RANDOM

Hej allesammen


Link til alle ting, hvis jeg kan finde dem ;)

Jeg kan desværre ikke finde noget af tøjet. Det er noget jeg købt i deres butikker, så man kan ikke finde dem på deres hjemmeside.


Kuns Cille <3

Likes

Comments

REJSER

Hej allesammen

Så er jeg tilbage med et nyt indlæg og denne gang skal det handle om de lande jeg gerne vil besøge ude i fremtiden.

1 Kenya: Som jeg også nævnte i 10 ting du ikke vidste om mig, så vil jeg rigtig gerne til Kenya og lave noget frivilligt arbejde. Jeg ved ikke helt i nu om det skal være noget med dyr eller det skal være med mennesker. Jeg synes Kenya er et helt fantastisk land fordi det er så meget anderledes end danmark og så lever de også på en helt anden måde. Det er også en af de ting jeg gerne vil ned og se om der er så meget fattigdom som fx der bliver vis på tv..

2 Maldiverne: Jeg tror alle drømme om at komme til Maldiverne. Jeg synes alle de billeder man ser, så ser det SÅ flot ud. Jeg har altid sagt at det sted vil jeg VILDT gerne besøge og det håber jeg da også kommer til at ske.

3 Thailand: Tilland er også en af de rigtig flotte steder man kan komme og så er det også en helt anden kultur. Jeg ville helt klart også lave noget frivilligt arbejde derhenne, hvis man kan det og så også opleve hvordan de lever

4 USA: Faktisk har jeg aldrig haft lyst til at tage til storbyer, fordi det ikke lige er mig og der er mange mennesker og det er jeg ikke særlig god til. Men her på det sidste har jeg haft vildt meget lyst til at tage til USA, men ikke for at tage på badeferie, ville hellere på sådan en roadtrip, jeg synes de er helt vildt hyggeligt og så elsker jeg at opleve alt muligt.

5 Bali: Bali er også en af de rigtig flotte steder jeg gerne vil hen og de har også en helt anden kultur og den vil jeg også rigtig gerne opleve. Der er også meget netur i Bali, så det kunne også være vildt spænde at opleve det.

Håber i kunne lide indlægget og skriv gerne en kommentarer hvilken steder i gerne vil hen..

Knus Cille<3

Likes

Comments

MIN WEEKEND

Hej allesammen


Så er jeg endelig tilbage. Jeg har fået styr på de ting jeg skulle, så nu kan jeg have fokus på bloggen. Nu er det jo søndag, så jeg vil fortælle hvad jeg har lavet i min weekend.


Fredag Var jeg kun i skole til kl 12, fordi jeg blev nødt til at tage hjem fordi jeg var blevet dårlig. jeg havde også været syg hele ugen, men jeg havde det godt fredag morgen, men så fik jeg desværre dårligt igen øv... Så jeg har ikke lavet noget fredag end at ligge i min seng, se serie og have ondt af mig selv hihihi…


Lørdag Var vi til 30 års surprise party for min kusine inde ved Nørreport på en cafe der hed Kent kaffe laboratorium. Det startede kl 18,30, vi skulle have 4 retters menu, det smagte rigtig godt. vi var Ca færdig med at spise kl 23... Mig og Manja skulle videre til en 16 års hos nogle af vores veninder i Vallensbæk. Så vi gik omkring halv 1 tiden, men da vi kom der hjem, var folk ved at går og mange var dårlige, så vi tog hjem igen rigtig nedere haha…


Søndag( idag) Skal jeg hjem til Sarah min veninde og bare hygge og få snakkede lidt om nogle forskellig ting. Så tror jeg at vi skal op og træne senere og så tror jeg ikke rigtig at jeg skal lave noget andet.

Har i haft en god weekend og hvad har i lavet ?


Knus Cille <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej allesammen

Jeg har ikke blogget i en lille uge. Jeg har nogle personlige problemer lige nu og det er noget jeg skal tage mig af.. Jeg håber at jeg snart kan vende tilbage til at blogge, men jeg bliver nødt til at tage mig af det først. Jeg håber at i alle stadigvæk vil følge med <3


Knus Cille <3


Likes

Comments

MIN WEEKEND

Hej allesammen

Så er det blevet søndag igen ;)

Fredag: lavede jeg ikke særlig meget, jeg var først i skole, vi havde 4 timers stil, så jeg var rigtig træt da jeg kom hjem. Jeg havde en aftalte med en veninde, men hun aflyse, så jeg blev bare hjemme og slappede af…


Lørdag: Blev jeg hentet af min far kl 9.30 fordi mine 2 halvbroder skulle slå katten af tønden i Jyllinge center.

Efter det tog vi hjem, jeg fik skrevet et indlæg og så slappet vi bare af indtil vi skulle går kl 17 vi skulle nemlig hjem og spise hos nogle venner. Vi spiste noget rigtig lækkert mad og så så vi melodi grand Prix. Jeg havde stemt på nr 1 og 4. hvad med jer synes i det var den rigtig der vandt ?


Søndag: Jeg vågnet kl 9, de andre var ikke vågnet så jeg lå så noget youtube. kl 12 blev jeg kørt hjem af min far, og nu sidder jeg og se Netflix med min søster, hun er syg rigtig irriterende, så jeg krydser fingre for at heller ikke bliver syg nu. Resten bliver brugt på sofaen med min søster, vi skal bare slappe og være klar til en ny ugen.


Hvad har i lavet i jeres weekend ?


Håber i allesammen har haft en rigtig god weekend..


Kuns Cille<3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej allesammen


I dag tænkte jeg at i skulle lærer mig lidt bedre at kende så, jeg har skrevet 10 ting i ikke vidste om mig.


  1. Jeg er skilsmissebarn.
  2. Jeg har to halvbroder.
  3. Jeg lide af angst. ( Der kommer et indlæg om det )
  4. Jeg hader smør.
  5. Jeg vil godt til Kenya og lave noget frivilligt arbejde, Nå jeg er færdige uddandet
  6. Jeg elsker at tage på cafe med mine veninder
  7. Jeg vil godt være pædago
  8. Jeg er barnepige for to piger, det har jeg været i 5 år
  9. Jeg elsker indretning
  10. Jeg er single


Håber at i kunne lide indlægget.

Kom endelig med forslag


Knus Cille <3


Likes

Comments

RANDOM

Hey allesammen

Jeg har fået lavet en snapchat, til jer der også gerne vil følge med der. Jeg kommer til at sige når der er kommet nye indlæg ud og så hvis jeg laver noget spændende, så deler jeg det også der.

Håber at i vil tilføje mig <3


Snapnavn: Cille-blog

Knus Cille<3

Likes

Comments