Jeg synes det blev meget af det sammen jeg skrev. Men de sidste dage lavet vi det sammen som vi havde gjordt de andre dage, undtagen om onsdagen var vi i paco zoo, det var en rigtig fed tur, og det kan klart anbefales hvis nogle af jer skulle til Italien :)

Nu er vi hjemme igen, det er rigtigt dejligt, undtaget vejret, hvor er solen blevet af. #udegodtmenhjemmebedste

Men nu vil jeg gøre mig klar til en hygge weekend hos min far.

God onsdag

Knus Cille

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

REJSER

Hej allesammen

22/7
Vi vågnede omkring kl 10 igen Idag, vi spiste morgenmad og gik ned mod poolen. Om aften var vi nede i byen og kigge i butikker og vi fik noget lækket mad.

23/7
Vi vågnede ved en 9 tiden, fordi vi havde fundet ud af at poolen var åben fra kl 9.30 og hvis vi skulle have nogle solsenge, så skulle vi være tidligt på den, så det var vi og vi fik nogle, så jeg slap for myre hahah. Da vi kom op fra poolen og skulle til at gøre os færdig, så kom der nogle meget høje lyde ude fra altanen. Da vi kiggede ud så vi nogle jagerfly, vi fandt så ud af at det var noget Flying Airshow. Det var meget imponerende hvad de kunne.
Om aften var vi igen nede i byen og fik noget dejligt mad


De her blogindlæg kommer til at minde meget om hinanden, så i må meget gerne skrive nede i kommentarfeltet om i kun vil havde blogindlæg, når vi har været ude og opleve noget eller om det er helt fint med de blogindlæg jeg laver nu

Knus Cille <3

Likes

Comments

Hej allesammen

Vi ankom til Italien igår kl 8, desværre var vores værelse først færdigt kl 13, så vi havde lige nogle timer til at gå rundt i område og kigge lidt. Mig og Manja ( min søster ) gik hjem til hotellet lidt før de andre, vi var rigtig trætte, vi havde nemlig været oppe hele natten, fordi taxaen kom og hentede os kl 3:30 for at kører os i lufthavnen.
Endelig fik vi nøglen til værelset, mig og Manja lagde os til at sove med det sammen og vågnede kl 18.30, for vi skulle til at gå, så vi kunne få noget aftensmad.
Da vi kom hjem, gik vi allesammen i seng.

Mig og Manja vågnede kl 10 Idag, vi gjorde os færdig med det sammen og spiste lige noget morgenmad og så gik det ned mod poolen. Vi fandt så ud af at poolen har lukket fra kl 13 til 15, så vi kunne kun lige være dernede 1,5 time. Så vi sad oppe på altanen og fik noget sol. Da klokken blev 15 gik vi igen ned til poolen, jeg gik hurtig op igen fordi der er myrer overalt, vi blev nemlig nødt til at ligge os på græsset fordi det ikke var flere solstole tilbage.

Nu sidder vi oppe på altanen og får lidt rødvin, senere skal vi ned i byen og spise :)

Håber i har haft en god dag og forsat god aften

Knus Cille <3

  • 72 læsere

Likes

Comments

PERSONLIGT, REJSER

Hej Allesasmmen

Håber i har det godt og nyder sommerferien :)

Jeg tænke lige at jeg ville lave et indlæg om hvad jeg skal her i sommerferien.

Jeg fik sommerferie den 21 juni og siden der har jeg ikke rigtig lave noget end at slappe af, og nydt at der ikke er mere folkeskole hihi.

Her den 9 juli tager jeg i sommerhus i Jylland, det skal jeg med de piger jeg har passet i næsten 4 år og deres forældre, så det glæder jeg mig meget til. Der skal vi være til d 15 juli, og så går der lige 5 dage så tager jeg til Italien med min mor, mormor, søster og min moster. Der skal vi være i 10 dage og der skal nok komme rigtig mange billeder derfra. Vi skal være i en by der hedder Lignano sabbiadoro, hvis der nogle der har været der må i meget gerne skrive hvordan by er og hvad for nogle ting man skal opleve.

D 4 August tager vi afsted til jylland igen sammen med min far og hans kæreste, vi skal nemlig til Musik i gryden og hvis i ikke ved hvad det er, så er det en festival. der skal vi være til den 6 august.

Hvad skal i lave i jeres sommerferie.

Billeder af vores hotel i Italien

Link til musik i gryden, hvis nogle skulle være interesseret http://billundonline.dk/event/musik-i-gryden-2017/


Knus Cille <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej allesamme

Så er jeg endelig færdig med mine eksamener, SÅ dejligt. Så nu kan jeg endelige komme tilbage og blogge lidt mere, det er har glædet mig til.

Her i Fredags købte jeg et nyt kamera af min venindes kæreste, så nu kan jeg få taget nogle rigtig fine billedet til bloggen. Det er et Nikon D3200.

Jeg ved ikke så meget om kamera så jeg skal lige finde ud af hvordan det virker og så skal der nok komme nogle rigtig flotte billeder ud.

Det blev ikke et så langt indlæg, det håber jeg er okay. Glæder mig til at komme i gang og fået skrevet nogle indlæg til jer :)

Hvis i har nogle ideer om indlæg, så må i meget gerne skrive i kommentarfeltet, det ville jeg blevet glad for.

Håber i allesammen har haft en god weekend og i har nydt det gode vejr, det har jeg ihvertfald.

Vi ses

Knus Cille <3


Likes

Comments

PERSONLIGT

Her er der lidt billeder fra min sidste skoledag, jeg havde en fantastisk dag og nu skal jeg bare lige være færdig med mine 3 sidste eksemer, så er jeg færdig med folkeskolen :)

Rigtig god søndag :)

Knus Cille <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej allesammen


Så har jeg endelig fået tid til at sætte mig og at skrive et blogindlæg til jer. Jeg er igang med eksamener og alt det, så det har været rigtig svært at finde tid til at jeg kunne sætte mig og skrive et blogindlæg til jer. Men nu kommer der et og det håber jeg at i vil blive glade for.


Jeg har sidste skoledag her på onsdag den 24 maj, så jeg tænkte at jeg ville lavet et blogindlæg om det og hvad min klasse skal lave den dag og hvad jeg skal være.


Sidste skoledag er altid en fest på vores skole, 9 klasserne starter altid med at spise morgenmad, som 8 klasserne har stået for.

Kl 9 skal vi så går rødløber som er blevet lagt på midtergangen, og alle klasserne står og venter på at vi kommer, så de kan se vores kostumer.

Derefter skal der kastet karameller og vores skole gør det på den måde at alle elever skal være inde i deres klasser og så kommer vi løben og kaster dem ind til dem. Efter karamelkast skal vi over på sådan en stort græsplæne vi har på vores skole, der skal vi spille fodbold mod lærerne og bagefter tovtrækning imod de andre 9 klasser. Efter det er der vandkamp, de første 10 min er kun for 9 klasserne og vores lærer og derefter for 4-8 klasse.

Efter vandkamp for vi lige en lille halv time til at gøre os klar til Award show, på vores skole skal 9 klasserne forberede et show for 6-8 klasserne.


Efter vi er færdig på skole skal min klasse og jeg i konges havn og spise og nyde det gode vejr forhåbentligt. Derefter skal vi hjem til en der hedder Emil fra min klasse og holde fest og fejre at vi er gået ud af skole.


Mit kostume

Mit kostume er ikke et særligt rart kostume, jeg skal nemlig være en killer Klown, sådan en rigtig uhyggelige og klam en.

Jeg har valgt at være killer klown fordi det er næsten ikke noget man ser og der er slet ikke nogle fra min skole der har været det før, så jeg synes det kunne være sjov også fordi så kan jeg skræmme folk haha.


Angående flere indlæg kommer der nok ikke så mange, mangler stadigvæk lige 3 mundtlige, og det er dem der har mit fokus, det håber jeg at i forstår. Men efter jeg er færdig kommer der masser af indlæg, så det håber jeg at i vil glæde jer til :)

Efter min sidste skoledag, vil jeg lave et indlæg med masse af billeder fra den dag, hvis jeg finder tid :)


Rigtig god weekend


Knus Cille <3Likes

Comments

RANDOM

Hej allesammen


Link til alle ting, hvis jeg kan finde dem ;)

Jeg kan desværre ikke finde noget af tøjet. Det er noget jeg købt i deres butikker, så man kan ikke finde dem på deres hjemmeside.


Kuns Cille <3

Likes

Comments

REJSER

Hej allesammen

Så er jeg tilbage med et nyt indlæg og denne gang skal det handle om de lande jeg gerne vil besøge ude i fremtiden.

1 Kenya: Som jeg også nævnte i 10 ting du ikke vidste om mig, så vil jeg rigtig gerne til Kenya og lave noget frivilligt arbejde. Jeg ved ikke helt i nu om det skal være noget med dyr eller det skal være med mennesker. Jeg synes Kenya er et helt fantastisk land fordi det er så meget anderledes end danmark og så lever de også på en helt anden måde. Det er også en af de ting jeg gerne vil ned og se om der er så meget fattigdom som fx der bliver vis på tv..

2 Maldiverne: Jeg tror alle drømme om at komme til Maldiverne. Jeg synes alle de billeder man ser, så ser det SÅ flot ud. Jeg har altid sagt at det sted vil jeg VILDT gerne besøge og det håber jeg da også kommer til at ske.

3 Thailand: Tilland er også en af de rigtig flotte steder man kan komme og så er det også en helt anden kultur. Jeg ville helt klart også lave noget frivilligt arbejde derhenne, hvis man kan det og så også opleve hvordan de lever

4 USA: Faktisk har jeg aldrig haft lyst til at tage til storbyer, fordi det ikke lige er mig og der er mange mennesker og det er jeg ikke særlig god til. Men her på det sidste har jeg haft vildt meget lyst til at tage til USA, men ikke for at tage på badeferie, ville hellere på sådan en roadtrip, jeg synes de er helt vildt hyggeligt og så elsker jeg at opleve alt muligt.

5 Bali: Bali er også en af de rigtig flotte steder jeg gerne vil hen og de har også en helt anden kultur og den vil jeg også rigtig gerne opleve. Der er også meget netur i Bali, så det kunne også være vildt spænde at opleve det.

Håber i kunne lide indlægget og skriv gerne en kommentarer hvilken steder i gerne vil hen..

Knus Cille<3

Likes

Comments

MIN WEEKEND

Hej allesammen


Så er jeg endelig tilbage. Jeg har fået styr på de ting jeg skulle, så nu kan jeg have fokus på bloggen. Nu er det jo søndag, så jeg vil fortælle hvad jeg har lavet i min weekend.


Fredag Var jeg kun i skole til kl 12, fordi jeg blev nødt til at tage hjem fordi jeg var blevet dårlig. jeg havde også været syg hele ugen, men jeg havde det godt fredag morgen, men så fik jeg desværre dårligt igen øv... Så jeg har ikke lavet noget fredag end at ligge i min seng, se serie og have ondt af mig selv hihihi…


Lørdag Var vi til 30 års surprise party for min kusine inde ved Nørreport på en cafe der hed Kent kaffe laboratorium. Det startede kl 18,30, vi skulle have 4 retters menu, det smagte rigtig godt. vi var Ca færdig med at spise kl 23... Mig og Manja skulle videre til en 16 års hos nogle af vores veninder i Vallensbæk. Så vi gik omkring halv 1 tiden, men da vi kom der hjem, var folk ved at går og mange var dårlige, så vi tog hjem igen rigtig nedere haha…


Søndag( idag) Skal jeg hjem til Sarah min veninde og bare hygge og få snakkede lidt om nogle forskellig ting. Så tror jeg at vi skal op og træne senere og så tror jeg ikke rigtig at jeg skal lave noget andet.

Har i haft en god weekend og hvad har i lavet ?


Knus Cille <3

Likes

Comments