PERSONLIGT

Hej alle sammen

I dag har jeg 17 års fødselsdag, vildt mærkeligt til at der kun er 1 år til man bliver 18 år. Jeg deler min fødselsdag med min tvillingsøster, så det er rigtig dejligt.

Vi blev fejret i fredags af hele familien, vi havde en lang vej hjem fra efterskole, så vi var rigtig trætte da vi kom hjem og hjemmet var fyldt med mennesker. Men det var rigtig hyggelig aften og vi fik nogle gode gaver.

Lørdag var det meningen at vi bare skulle være hjemme og hygge med min mor og mormor. Men så skrev en af vores veninder om vi ville med ud og spise på en cafe, så det gjorte vi og vi havde en rigtig hygge dag/aften. Da vi kom hjem havde min mormor lavet æblekage til mig og hende, og så havde hun lavet lagkage til min søster og mor.

I dag har vi været ude og spise på Dalle valle, jeg havde en af mine gode veninder med, så det var rigtig hyggeligt. Da vi kom hjem begyndte jeg at pakke, efter det satte min mor og jeg for at kigge efter opskrivning af legelighed.

Nu sidder jeg i toget tilbage til efterskolen, efter en dejlig weekend

Håber i alle sammen har haft en rigtig god weekend

Knus Cille

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej alle sammen

Undskyld for at der har været stille på bloggen, men jeg startede på efterskole d 9/8. Jeg havde derfor taget en beslutning om at tage lidt tid væk fra bloggen, så jeg kunne få lært menneskerne at kende og finde ud af om efterskole var noget for mig.

Nu er der gået 2 uger på onsdag og jeg kan sige at jeg elsker at gå på efterskole, har fået nogle fantastike nye venner/veninder. Jeg har det rigtig godt og det er noget jeg klart kan anbefale det..

Lige en lille opdatering. Jeg ved ikke helt, hvor mange indlæg der kommer den løbene tid, skal lige have styr på skole og alt det.

Hvis der er nogle indlæg omkring efterskole i vil have, så må i endelig skrive nede i kommentarfeltet, så skal jeg nok prøve at svar på dem.

Knus Cille

Likes

Comments

Jeg synes det blev meget af det sammen jeg skrev. Men de sidste dage lavet vi det sammen som vi havde gjordt de andre dage, undtagen om onsdagen var vi i paco zoo, det var en rigtig fed tur, og det kan klart anbefales hvis nogle af jer skulle til Italien :)

Nu er vi hjemme igen, det er rigtigt dejligt, undtaget vejret, hvor er solen blevet af. #udegodtmenhjemmebedste

Men nu vil jeg gøre mig klar til en hygge weekend hos min far.

God onsdag

Knus Cille

Likes

Comments

REJSER

Hej allesammen

22/7
Vi vågnede omkring kl 10 igen Idag, vi spiste morgenmad og gik ned mod poolen. Om aften var vi nede i byen og kigge i butikker og vi fik noget lækket mad.

23/7
Vi vågnede ved en 9 tiden, fordi vi havde fundet ud af at poolen var åben fra kl 9.30 og hvis vi skulle have nogle solsenge, så skulle vi være tidligt på den, så det var vi og vi fik nogle, så jeg slap for myre hahah. Da vi kom op fra poolen og skulle til at gøre os færdig, så kom der nogle meget høje lyde ude fra altanen. Da vi kiggede ud så vi nogle jagerfly, vi fandt så ud af at det var noget Flying Airshow. Det var meget imponerende hvad de kunne.
Om aften var vi igen nede i byen og fik noget dejligt mad


De her blogindlæg kommer til at minde meget om hinanden, så i må meget gerne skrive nede i kommentarfeltet om i kun vil havde blogindlæg, når vi har været ude og opleve noget eller om det er helt fint med de blogindlæg jeg laver nu

Knus Cille <3

Likes

Comments

Hej allesammen

Vi ankom til Italien igår kl 8, desværre var vores værelse først færdigt kl 13, så vi havde lige nogle timer til at gå rundt i område og kigge lidt. Mig og Manja ( min søster ) gik hjem til hotellet lidt før de andre, vi var rigtig trætte, vi havde nemlig været oppe hele natten, fordi taxaen kom og hentede os kl 3:30 for at kører os i lufthavnen.
Endelig fik vi nøglen til værelset, mig og Manja lagde os til at sove med det sammen og vågnede kl 18.30, for vi skulle til at gå, så vi kunne få noget aftensmad.
Da vi kom hjem, gik vi allesammen i seng.

Mig og Manja vågnede kl 10 Idag, vi gjorde os færdig med det sammen og spiste lige noget morgenmad og så gik det ned mod poolen. Vi fandt så ud af at poolen har lukket fra kl 13 til 15, så vi kunne kun lige være dernede 1,5 time. Så vi sad oppe på altanen og fik noget sol. Da klokken blev 15 gik vi igen ned til poolen, jeg gik hurtig op igen fordi der er myrer overalt, vi blev nemlig nødt til at ligge os på græsset fordi det ikke var flere solstole tilbage.

Nu sidder vi oppe på altanen og får lidt rødvin, senere skal vi ned i byen og spise :)

Håber i har haft en god dag og forsat god aften

Knus Cille <3

  • 138 Læsere

Likes

Comments

PERSONLIGT, REJSER

Hej Allesasmmen

Håber i har det godt og nyder sommerferien :)

Jeg tænke lige at jeg ville lave et indlæg om hvad jeg skal her i sommerferien.

Jeg fik sommerferie den 21 juni og siden der har jeg ikke rigtig lave noget end at slappe af, og nydt at der ikke er mere folkeskole hihi.

Her den 9 juli tager jeg i sommerhus i Jylland, det skal jeg med de piger jeg har passet i næsten 4 år og deres forældre, så det glæder jeg mig meget til. Der skal vi være til d 15 juli, og så går der lige 5 dage så tager jeg til Italien med min mor, mormor, søster og min moster. Der skal vi være i 10 dage og der skal nok komme rigtig mange billeder derfra. Vi skal være i en by der hedder Lignano sabbiadoro, hvis der nogle der har været der må i meget gerne skrive hvordan by er og hvad for nogle ting man skal opleve.

D 4 August tager vi afsted til jylland igen sammen med min far og hans kæreste, vi skal nemlig til Musik i gryden og hvis i ikke ved hvad det er, så er det en festival. der skal vi være til den 6 august.

Hvad skal i lave i jeres sommerferie.

Billeder af vores hotel i Italien

Link til musik i gryden, hvis nogle skulle være interesseret http://billundonline.dk/event/musik-i-gryden-2017/


Knus Cille <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej allesamme

Så er jeg endelig færdig med mine eksamener, SÅ dejligt. Så nu kan jeg endelige komme tilbage og blogge lidt mere, det er har glædet mig til.

Her i Fredags købte jeg et nyt kamera af min venindes kæreste, så nu kan jeg få taget nogle rigtig fine billedet til bloggen. Det er et Nikon D3200.

Jeg ved ikke så meget om kamera så jeg skal lige finde ud af hvordan det virker og så skal der nok komme nogle rigtig flotte billeder ud.

Det blev ikke et så langt indlæg, det håber jeg er okay. Glæder mig til at komme i gang og fået skrevet nogle indlæg til jer :)

Hvis i har nogle ideer om indlæg, så må i meget gerne skrive i kommentarfeltet, det ville jeg blevet glad for.

Håber i allesammen har haft en god weekend og i har nydt det gode vejr, det har jeg ihvertfald.

Vi ses

Knus Cille <3


Likes

Comments

PERSONLIGT

Her er der lidt billeder fra min sidste skoledag, jeg havde en fantastisk dag og nu skal jeg bare lige være færdig med mine 3 sidste eksemer, så er jeg færdig med folkeskolen :)

Rigtig god søndag :)

Knus Cille <3

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej allesammen


Så har jeg endelig fået tid til at sætte mig og at skrive et blogindlæg til jer. Jeg er igang med eksamener og alt det, så det har været rigtig svært at finde tid til at jeg kunne sætte mig og skrive et blogindlæg til jer. Men nu kommer der et og det håber jeg at i vil blive glade for.


Jeg har sidste skoledag her på onsdag den 24 maj, så jeg tænkte at jeg ville lavet et blogindlæg om det og hvad min klasse skal lave den dag og hvad jeg skal være.


Sidste skoledag er altid en fest på vores skole, 9 klasserne starter altid med at spise morgenmad, som 8 klasserne har stået for.

Kl 9 skal vi så går rødløber som er blevet lagt på midtergangen, og alle klasserne står og venter på at vi kommer, så de kan se vores kostumer.

Derefter skal der kastet karameller og vores skole gør det på den måde at alle elever skal være inde i deres klasser og så kommer vi løben og kaster dem ind til dem. Efter karamelkast skal vi over på sådan en stort græsplæne vi har på vores skole, der skal vi spille fodbold mod lærerne og bagefter tovtrækning imod de andre 9 klasser. Efter det er der vandkamp, de første 10 min er kun for 9 klasserne og vores lærer og derefter for 4-8 klasse.

Efter vandkamp for vi lige en lille halv time til at gøre os klar til Award show, på vores skole skal 9 klasserne forberede et show for 6-8 klasserne.


Efter vi er færdig på skole skal min klasse og jeg i konges havn og spise og nyde det gode vejr forhåbentligt. Derefter skal vi hjem til en der hedder Emil fra min klasse og holde fest og fejre at vi er gået ud af skole.


Mit kostume

Mit kostume er ikke et særligt rart kostume, jeg skal nemlig være en killer Klown, sådan en rigtig uhyggelige og klam en.

Jeg har valgt at være killer klown fordi det er næsten ikke noget man ser og der er slet ikke nogle fra min skole der har været det før, så jeg synes det kunne være sjov også fordi så kan jeg skræmme folk haha.


Angående flere indlæg kommer der nok ikke så mange, mangler stadigvæk lige 3 mundtlige, og det er dem der har mit fokus, det håber jeg at i forstår. Men efter jeg er færdig kommer der masser af indlæg, så det håber jeg at i vil glæde jer til :)

Efter min sidste skoledag, vil jeg lave et indlæg med masse af billeder fra den dag, hvis jeg finder tid :)


Rigtig god weekend


Knus Cille <3Likes

Comments

RANDOM

Hej allesammen


Link til alle ting, hvis jeg kan finde dem ;)

Jeg kan desværre ikke finde noget af tøjet. Det er noget jeg købt i deres butikker, så man kan ikke finde dem på deres hjemmeside.


Kuns Cille <3

Likes

Comments