Haluu.

På lørdag skal jeg på studietur til London sammen med min klasse. Jeg har aldrig været i London før, så jeg er virkelig spændt. 

I forbindelse med turen, vil jeg lige lave et opslag med nogle musthaves som man skal have med på en storbysferie.1. I havde nok allerede gættet det, men det allervigtigste på en storbysferie, er et par rigtige gode kondisko. Man kommer til at gå, jeg ved ikke hvor mange kilometer i løbet af sådan en ferie, så derfor er det super vigtigt.

I forbindelse med turen, har jeg selv købt et par rigtig lækre kondisko. De er købt i Sportsmaster, og lige nu er der en speciel medlemspris til kun 400 kr. - Jeg er super glad for mine, og jeg kan klart anbefale dem.

http://sportmaster.dk/adidas-energy-cloud-wtc-dame-utiblkc-14795972. Solbriller. Det er selfølgelig ikke altid at det er nødvendigt med solbriller, men når det er, er det altså temmelig rart at have et par liggende i tasken.3. Et kort over byen. Du kan downloade alle mulige forskellige apps med et kort i. Meeen det er alligevel rart at have et godt gammeldags kort med i rygsækken. Hvis ens telefon går død eller der sker noget andet, går man altså ikke helt galt i byen med et kort.


4. Et kamera. Det er ligemeget om det er et stort spejlreflekskamera, eller et lille fikst kamera - bare det kan tage nogle fine billeder.         Det er bare rart at kunne forevige de fede oplevelser man får, og engang kigge tilbage på dem.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Likes

Comments


  1. Min absolutte ynglingskage, er kajkager.
  2. Jeg er overforbruger af “snooze” knappen.
  3. Jeg hader folk der kun kritiserer sig selv, for at andre skal modsige og komplimentere dem.
  4. Jeg kan være det største brokkehoved.
  5. Jeg bruger lidt for meget tid på at stene netflix

Likes

Comments