Mandag: gå en lang tur
Tirsdag:fitness
Onsdag: tag i svømmehallen
Torsdag:fitness
Fredag dansefest
Lørdag: cykeltur
Søndag: løbetur eller slap af

DETTE ER VORES TRÆNINGS PROGRAM

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Forestil dig at du har inviterede alle dine veninder til sleepover men du ved ikke hvad fanden i skal lave du vil gerne have at i kommer til at snakke om det i frikvarteret❤️

1 lægge neglelak
2 lægge Make-Up på hinanden
3 se en gyserfilm
4 planlæg næste sleepover
5 fortæl hemmeligheder
6 hold modeshow
7 dans
8 pudekamp
9 læseblade
10 gå sent i seng

Likes

Comments

Du kender det sikkert godt man tænker jaaa ferie også når ferien endelig er igang sidder man bare og keder sig. Så der for har jeg fundet på nogen ting du kan lave.

1. Rydde op på dit værelse
2. Tegne
3. Lave loom bands
4. Plan lægge tøj man skal have på
5. gå en tur i skoven og tag en masse flotte billeder
6. Spil spil med din familie
7. Lav mad til dig og din familie
8. Løb en tur
9. Læs en god bog
10. Vær sammen med dine venner

Likes

Comments

Hei
Min søndag startede med at jeg skulle til Svømmestævne til Svømmestævnenet svømmede jeg først 200 medley hvor jeg ikke havde en pr. og efter det svømmede jeg 50 fri altså crawl hvor jeg svømmede 1 sek. over pr. og til sidst svømmede jeg 100 rygcrawl hvor jeg heller ikke havde en pr.

Da jeg kom hjem fra stævne var der rigtigt godt vejr så jeg tog nogen billeder af naturen og gyngede jeg sidste også en is

Til aftensmad lavede mig og min familie pizza det var helt vildt hyggeligt at lave pizza med dem. Da vi havde spidst gik vi op i stuen og så fjernsyn

Likes

Comments

Hejsa vi har startet denne blog fordi vi synes det kunne være rigtigt sjovt at prøve.Vi vil prøve at være så aktive som vi kan også håber vi at i vil følge med. Nu lidt om os selv.

Emma: Hej jeg hedder Emma jeg er 13 år gammel, jeg er født den 31 Marts 2003. jeg bor i en lille by i jylland der hedder astrup. Jeg kører mountinbike, og min bff er Cecilie.

Cecilie: Hej jeg er Cecilie jeg er også 13 år, jeg har fødselsdag den 21 august. Jeg bor også i en lille by som hedder Arden .I fritiden går jeg til svømning og jeg elsker min BFF som er Emma.

Likes

Comments