Header

canon eos m3, npf, personligt, norrort, naturfoto

Shitpomfrittttt vad det svänger i humöret. Har mått skit i en vecka men idag så hade jag världens energi. Körde en kompis till å från sjukhuset, åkte och fixade naglarna, köpte en ny fin ring, åkte till plantagen och köpte nya växter till alla rum, tvättade alla 14 fönster inne och ute, bytt sängkläder, tvättat två maskiner tvätt och har nu hunnit sitta ner i 10 min innan jag ska hämta Milo...

Önskar att jag alltid fick må så här.. iallafall 4 dagar i veckan.. vilken lycka det skulle vara!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

canon eos 5d mkIV, canon eos m3, npf, personligt, naturfoto, självporträtt

Om jag skulle kunna sätta min stämning som jag har nu, är just dessa foton som jag precis knäppte av. Mörkt, kaos, lite ljusare för att sedan bli mörkare... Det börjar blåsa upp till storm igen och jag hoppas att jag slipper ligga vaken som i natt där hagel studsade på plåtskärmen utanför sovrumsfönstret, åska och en blixt som lät som en atombomb som nästan slog ut fönstret. Det var inte bara jag som på riktigt trodde att det släpptes en bomb .. aldrig hört något liknande.

Jag hoppas att ångesten som legat i sedan i onsdags ska släppa imorgon. Så jävla hämmande. Jag vill verkligen inte att ångesten är pga av insättningen av Elvanse ( adhd medicin ) som gör det.. men det verkar inte bättre... får stå ut ett tag till... insättningsfasen är inte att leka med..

Trots mina misslyckade försök att få sola i helgen så har jag visst fått lite färg :)

Likes

Comments

canon eos m3, familj, personligt, tankar , naturfoto

Och så var han hemma igen. Den lilla busen. Vi började med att ta en promenad för att samla skräp då han tittar på Sommarlovsmorgon där fokusen är att göra planeten ren. Vi använde min griptång jag hade då jag var gravid och på den korta promenaden till min mamma samlade vi på en hel kasse. Efter så tog vi en till promenad till en lekpark och hängde där men nu så är vi hos mamma igen och leker med vattenpistoler.
Så fort jag hämtade honom vid 12 så släppte ångesten lite :)

Likes

Comments

canon eos m3, familj, npf, tankar , norrort

Jag stod inte ut med ångesten idag. Alls. Det som ändå har lugnat mig är att jag visste att jag hade ett recept på Oxascand på Apoteket men har verkligen inte ens velat ta ut dom trots att tanken har slagit mig några gånger sedan i onsdags. Jag vill verkligen klara av livet utan att behöva ta dom men jag svalde stoltheten och åkte till Apoteket och hämtade ut dom. Åkte till mamma för att åter igen försöka ligga i solen lite och försvinna in i några poddar men blev åter igen satt i arbete. Haha.. Moffa alltså. Bygger garage själv, bygger ut huset själv ( var med i början och rev hela framsidan, stod med ett slägga och förstörde 3 stora trappor i cement upp till huset plus en massa andra saker ) men sen började mina ryggproblem från hell så jag kunde inte annat än att sluta.. hur som.. sen har han den förbannade båten som han fixat upp. Fanns en tid då jag själv slipade hela underdelen och målade..
Motorn vill inte fungera alls, något sa puff sen så började det ryka som fan...( bild ) och han får inte stå på platsen längre så vi pulade med att få bort allt under så vi kan flytta den eftersom vi inte kan sätta in den i sjön med en motor som inte vill fungera...Problemet är att han inte har en bil att flytta den med samt att den inte får plats längre vid huset för där ska garaget upp. Tog lite bilder på båten så han kanske kan kränga den men han vägrar innan motorn funkar.. den ska bort senast idag.. Phu.
Mamma väntade med grillmat som slank ner på en halv sekund.. ångesten är mild men min kropp tillhör någon 108 åring..

Imorgon kommer Milo hem!!! Som jag längtar att få ge honom en miljon pussar...

Likes

Comments

tankar , personligt, canon eos m3, naturfoto, växter & blommor

Hej PMS. Hej abstinens? Sen i fredags har ångesten bara ökat. Jag vet ju varför men det hjälper mig inte att känna mig bättre men försöker rida på den här vågen och tänka att det bara är en känsla och att det blir bättre även om det är fysiska symptom också. När det blir bättre vet jag inte men försöker verkligen göra motsatsen till hur jag brukar göra genom att inte förlora mig själv i sinnesstämningen och gräva ner mig djupare i ett destruktivt tankesätt. Jag gick och lade mig relativt tidigt igår och hoppades på att jag skulle få vakna utan ångest men det var tyvärr värre än föregående dagar. Har inte tagit smärtstillande sedan i onsdags och jag vet vad det kan orsaka hos mig. Och min PMS alltså... inte att leka med. Skulle ångesten bara sitta i sinnet skulle dagarna vara lättare men jag blir som klubbad och vid varje ansträngning går pulsen upp, jag blir skakig och kroppen känns som cement.

Suttit nu i sängen sen kl 07 och försökt att "plugga" in materialet från DBT'n. Det vi är inne på nu är relationer och övningarna man får kan jag inte göra för jag har inte någon att öva färdigheterna på/med.
Ja, ja... hej dagen-bring it on!

Likes

Comments

canon eos 5d mkIV, familj, personligt, tankar

Imorse gick jag en promenad på en halvtimme i ett snabbare tempo och det gick hyfsat. Kondisen är så jävla körd i botten så det nästan är pinsamt. Såren ömmar men benen krampade inte! Tänkte att jag skulle få sitta i en solstol i trädgården idag men mamma hade visst andra planer... hon satte mig i arbete direkt med att klippa och ansa så ingen vila direkt. Det var faktiskt det sista jag önskade idag faktiskt...

Saknar redan ihjäl mig efter Milo.. samtidigt när det är så intensivt med honom längtar jag efter egentid men när jag får den vill jag inte ha den. Har suttit som ett kolli i soffan sedan klockan två men nu måste jag iväg och handla! Dagens höjdpunkt eller något.

Likes

Comments

familj, personligt, iphonefoto, naturfoto, norrort

Vaknade klockan 05 imorse och var så rädd att försova mig ( händer väldigt sällan men det värsta jag vet är att inte komma i tid ) så jag kunde inte somna om. Klockan 07.40 gick vi ner för backen till skolan och det första Milo såg var farfar, 200m bort. Hans mungipor drog upp till öronen och första frågan var om pappa var i skolan med. Det gör så ont i mig att han är så frånvarande ifrån hans liv men så tacksam att hans föräldrar fyller ut den luckan åt honom trots deras ålder. Sanningen är att dom har mer energi än mig... just nu iallafall. Lämnade Milo i klassrummet och ställde mig i havet av föräldrar och släktingar. Min mamma och F kom strax efter. Solen stekte verkligen trots att klockan bara var 8 på morgonen och det kom bara fler och fler. Dom där tio minuterna tills att dom skulle starta kändes som en evighet. Jag hade glömt solglasögonen hemma och jag är väldigt känslig mot starkt ljus. Svetten rann och jag fattade inte hur andra verkade obeskymrade. Mamma gav mig en servett som blev dygnsur på en halv sekund. Det kändes som om man skulle kunnat steka ägg på mitt ansikte. Men sen så kom dom.. och för en stund så glömde jag bort det jobbiga. Alla sjöng, några spelade fiol, dom dansade, hade tal och sjöng igen. Jag kände mig som en sardin i en bastu och paniken började ge sig till känna.. jag hade ändå kämpat emot känslan av att lämna min plats för att gå till skuggan i 40 min och när jag väl trodde att det var slut skulle alla sjunga en sista sång.. höll på att svimma så jag gick bort till klassrummet för att möta Milo med en stor kram..
Tog med mig Milo hem på direkten och packade Dramaten och gick ner till stranden. Det var ingen där. Fåglarna kvittrade. Det fläktade lite. Milo lekte och badade. Efter nån timme kom min fina pappa. Vi låg på en filt och pratade. Små ankungarna var totalt fearless och vandrade på oss!

Vi gick hem efter 3 underbara timmar och gjorde lunch. Åt glass och jordgubbar, lekte, skrattade, gjorde pappersflygplan och hade det mys. Nu ligger vi utspridda i vardagsrummet, äter lite chips, gosar med Harry som är så jävla busig så han nästan är jobbig. Mitt ansikte bränner av sol från idag men känner ändå att det blev en helt perfekt dag idag :)

​Över och ut! 

Likes

Comments

familj, personligt, tankar , canon eos m3, växter & blommor, naturfoto

Vilken underbar sommardag det varit idag! Fick vara ute och njuta lite. Hämtade Milo lite tidigare idag och åkte till centrum för att köpa en kortärmad skjorta han kan ha på avslutningen imorgon då jag insåg att han växt ur typ allt fint han har. Jag försöker köpa kläder som är en anings förstora. Min mamma avskyr det och köper kläder till honom som passar precis och kläder som inte får bli smutsiga. Sen blir hon besviken för att han bara kunnat haft på sig något från henne en gång innan han vuxit ur kläderna...lite roligt är det visst eftersom hon fortfarande gör så efter 6 år...
och blir lika besviken varje gång med en anings skuldbeläggning på mig.
Innan middagen var klar hann vi leka med vattensprutorna, så skönt när man faktiskt vill bli blöt för att det är så varmt! många skratt blev det...och blöta kläder.

Igår fick jag äntligen ta av plåstren på benen. Det såg väldigt fint ut faktiskt och ingen infektion men satte på nytt plåster då det inte är helt läkt än..
Imorgon är det en stor dag. Många känslor inför vad komma skall. Jag kan tänka mig att många föräldrar är taggade och glada för att deras barn ska börja i 1:an.. jag ser det hela med en skräckblandad förtjusning...

Likes

Comments