Nu är denna praoveckan över. Jag har ju då varit på vasabladet och det har varit en jätte intensiv men VÄLDIGT rolig vecka! Kan bara tacka alla 3 som varit med mig för den här super veckan!

Vi har skrivit 4 artiklar till antingen tidningen eller webben, varit på ett stall, klätt ut oss till lofus (jag ficka vara lofus på vasaböadets personalfoto), besöka ett dagis och intervjuat Rebecka Forsberg. Ikväll firar squade Mila i sundom och kommer ha en mysig och rolig kväll! Hoppas alla haft en underbar vecka!
//Cilla💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjenna! Igår hade jag en rolig kväll med go'a människor. Vi var ute och cruisade i över 2 timmar i det fina men kalla vädret, åt gotta och kvällen avslutades med skräckfilm. Jag kom hem djupfrusen från topp till tå. Mina läppar var blåa och jag sov med mjukisbyxor och tjocka sockor, men rolig kväll var det iaf!

Idag är det en söndag utan söndagsångest eftersom praon börjar imorgon. Kommer bli kul att få vara bårta från skolan men också pröva på arbetslivet. Alla ska ha en bra söndag!

//Cilla💗

Likes

Comments

Min kväll har varit super mysig med de bästa tjejerna💗 Go' mat, kortspel, musik och mycket skratt, så skall en fedagskväll se ut! Gonatt på er!💗 /Cilla

Likes

Comments

Bloggen har varit ganska off denna vecka pga prov. Har varit stressad och haft ångest över dem men äntligen är denna skolvecka slut. Det kommer också bli skönt att ha prao nästa vecka, som en liten skolsemester liksom.
Så skönt med helg nu iaf! Jag kommer umgås med vänner och bara ta det lungt.
Ha en skön helg!💗

//Cilla💗

Likes

Comments

För nån månad sedan visade min kompis denhär youtubern till mig. Kanalen heter blogilates och och drivs av en kvinna från USA som heter Cassey Ho. Hon lägger upp fitness-relaterade videon. Jag har nu börjat se på hennes workouts mera och mera föratt hon lägger ut mycket mångsidiga videon. Till alla workouts behövs inga vikter (om man inte själv vill lägga till) eller några andra redskap.
Jag brukar oftast se/träna till hennes kortare och effektivare videon, så som six minutes booty workout. När videorna är så korta kan man inte komma undan med att "jag har inte tid att träna", jag tror nog alla har 6 min ledigt nångång under dagen. Fasst videorna är bara 6 min långa så känner man verkligen i musklerna och svetten rinner. Hon visar också andra svårighetsgrader så de som är starka och vana med att träna får det lite svårare för sig.
Jag tröttnar ofta på samma gammla övningar och jag har lärt mig många nya ifrån henne.
Så alla som har inspirationsbrist eller annars vill bara se nya övningar och träna, kan jag verkligen rekommendera blogilates!

Likes

Comments

Ta hand om de ni älskar och var tacksamma för att ni har dem💗

Likes

Comments

Hahha! Alltså vad drog in i mig? Har inte bloggat på 6 dagar. Jag kan bara säga att veckan har varit fullspäckad men väldigt rolig! Prov har skrivits men många har man framför sig. Den här sista perioden har jag satsat lite mera än vad jag brukar, för att få ett bra slutbetyg, som jag ockdå är nöjd med.
Inte långt kvar hörni! Nästa vecka är normal med två prov och ett förhör, men veckan efter det blir det prao. Sen blir det vappen och sen är det bara en månad kvar till sommarlov! 49 dagar kvar, längtar sååå mycket till det!
Men förlåt nu igen, ha en bra fortsatt lördag!

​(i öronen jusst nu) //Cilla💗💗

Likes

Comments

Hittills har helgen varit super! På fredagkvällen umgicks jag med några vänner. Vi åt donken, pratade och hade det allmänt mysigt. Lördagen började med en lugn förmiddag. Jag var ute på promenad med hunden och jag tränade rumpmuskler. På eftermiddagen frågade Nicolina om jag ville komma ut med lite folk så vi åkte till gerby med min mopo och umgicks med bra folk medans vi grillade korv och marshmallows. Efter det åkte vi runt lite här och där men kvällen slutade hemm hos mig med en skräckfilm. Vi såg på 'The Boy'. Jag tyckte faktist att den var bra. Väldigt obehaglig, men kanske inte den läskigaste jag sett, men jag rekommenderar!

(Jag glömde helt att ta bilder igår, förlåt) Men idag skall jag väll träna och ikväll blir det ridning som vanligt. Ha en fortsatt bra dag!

//Cilla💗

Likes

Comments

Woopwoop! Hade som sagt hanteringsprov igår och det gick gallant! Jag har mopokort nu!! Så igårkväll var jag ute i två timmar och körde, delvis med @nicolinass 💗 Jag körde säkert 20 km igår. Jag fick ganska kallt efter två timmar och jag var så himla trött så jag var redan i sängs klockan nio. Jag är ännu lite ovan att köra i trafiken men jag tror det nog kommer bli bättre efter tiden.
Annars har dagarna varit vanliga bara att jag varit så himla trött. Jag vill ha tillbaka solen! Nåja, alla skall ha en bra kväll! //Cilla💗

Likes

Comments

Idag gäller det. Jag har hanterings provet på eftermiddagen och om allt går bra har jag körkortet i handen i kväll. Så nervös!! (Önska mig lycka till) alla skall ha en super dag! //Cilla💗

Likes

Comments