Hej! Några dagar sen jag senast skrev men har bara inte orkat. Min helg var i varjefall lite extra bra då Alex överraskade mig med bio, trodde vi bara skulle till Åbo en sväng men fick sen veta att vi skulle kolla på Deepwater Horizon. Tyckte filmen var jättebra fast det var en del saker jag inte förstod haha.

Idag har vi tisdag, hade skola från 8.25-15.40 med en håltimme där emellan. I förra perioden hade jag sovmorgon varje dag, så kändes otroligt jobbigt att vakna 7 idag.. men med några dagar i veckan utan sovmorgon uppskattar man ju mycket mer dagarna man har sovmorgon! Imorgon börjar jag halv nio igen, men slutar redan 13.15 och sedan börjar vårt höstlov! Har knappt planer men det sitter aldrig fel med ett några dagar längre helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Torsdag idag, vilket betyder att det imorgon är fredag igen. Helt sjukt hur tiden går fort, snart är det februari och vi får läslov och går inte i gymnasiet mer..

Nåja, hade kort skoldag idag, från 14.10-15.40. Känns lite jobbigt ifall man vill planera något för dagen och måste sen mitt på dagen till skolan, hellre börjar man 8.25, har en lektion och har sedan resten av dagen ledigt. Men idag passade det in riktigt bra, fick sova ut ordentligt, hann hur bra som helst till gymmet och dessutom ännu ta det lugnt före skolan. Efter lektionen kom Emma hit för någon timme och nu ska jag iväg på länk med syrran som cyklar brevid haha, mycket roligare med sällskap och jag orkar själv mycket bättre då!

Likes

Comments

Har haft en så bra helg! Dessutom fortsätter min helg & är ledig imorgon yay. På fredagen hade vi lite vinkväll med Ronja, hade riktigt kul fast det då verkligen sög att jag inte är 18 ännu hehe..

Annars har jag tagit det ganska lugnt, typ sett på film, bowlat osv. Här får ni en pinsam men bra bild från fredagen hahah

Som sagt är jag ledig imorgon, på tisdag har vi 2 timmar skola och på onsdag 45 minuter, på torsdag börjar vi ny period. Har det riktigt chill nu med andra ord, samtidigt som jag stressar över hur jag ska klara av studentskrivningarna i nästa år & bli stundent men det tar vi sen.

Likes

Comments

Hej! Idag har det igen varit en regnig och mulen dag. Hade turen att det var uppehåll då jag gick till gymmet efter skolan, men när jag sedan skulle gå hemåt var det självklart ösregn.. hade inga andra val än att gå så var genomblöt och vattnet bara droppade då jag kom hem haha.

Efter en varm dusch åt jag middag och sedan for vi spontant iväg till Salo för att bowla med familjen! Det var riktigt kul, älskar att ha lite extra planer just på vardagar istället för samma vanliga rutiner.

Likes

Comments

​Idag är det verkligen inget fint höstväder. Det ösregnar och blåser ute, men det är väl ändå helt mysigt så länge man inte behöver gå utomhus.

Började min dag med en länk, men då jag sprungit i typ fem minuter började det såklart ösregna.. var genomblöt då jag kom hem så en varm dusch satt fint. Hade sedan en 45 minuters lektion och ska nu öva på matematikförhöret vi har imorgon.

Likes

Comments

Igår firade vi Ronjas födelsedag, hade jätteroligt men mindre roligt idag haha.. vaknade redan halv 10 för att vara barnvakt i två timmar, hade nog gjort nästan vad som helst för att få sova lite till. Dessutom har jag varit hos Ronja, städat i lägenheten, varit på länk med Alex familjs hund och skrivit textkompetens. Alex jobbar hela dagen så trodde jag skulle bli uttråkad men nu känns det som jag inte ens hinner göra allt som jag planerat.

Blev typ överlycklig igår bara för att jag fick klappa en pug, vill så sjukt mycket ha en sån!

Likes

Comments

Skrev ju finska idag, känner att det gick riktigt bra så får hoppas på bra resultat också! Nu är höstens skrivningar över och jag skriver nästa gång först i februari. Känner mig redan lite nervös för det, har ju endast haft engelska och finska nu vilka jag inte ens läst på, men på våren kommer jag ha psykologi, matematik och modersmål så kommer ju måsta läsa en hel del då.

Igår övningskörde jag med pappa, är så nervös då vi ska iväg men det går bättre varje gång så måste öva bara. I början kändes det så hopplöst och som jag verkligen inte klarar av att ta körkort, men är så glad nu då jag märker att det bara går bättre och bättre. Träffade också josse på kvällen, körde runt lite och lyssnade på gammal musik.​ska snart iväg och köra lite igen och sen ta bussen till pargas!

Likes

Comments

Som sagt hade vi engelska skrivning idag. Känner att det gick helt okej, kändes faktiskt lite lättare än de textförståelser vi övat på.

Då jag kom hem städade jag mitt rum och kollade youtube en stund, sen stack jag iväg på en 14 kilometers cykellänk med min lillesyster!

Imorgon har jag skola från 10-14, får se vad jag hittar på efter det. Vill till gymmet men är fortfarande så snuvig så tror det är bättre att vila ännu någon dag..

Likes

Comments

Igår träffade jag josse, vi pratade bara och var en sväng till ett café. På kvällen tog jag det lugnt, låg hemma och kollade paradise hotel.

Imorgon har vi studentskrivning i engelska, känns lite nervöst då det är min första ordentliga skrivning, har ju bara haft hörförståelsen hittills. Brukar också ha ganska svårt i engelska textförståelser där det är massor av ord man inte förstår, men man gör ju sitt bästa och hoppas på att det går bra!

I fredag kommer jag skriva studentskrivning i finska, och efter det är höstens skrivningar över för min del! I nästa år ska jag skriva psykologi, matematik och modersmål, så för mig kommer det bli en hel del mer att läsa på än nu då jag endast haft engelska & finska.

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu i bussen påväg hem till Kimito. Har igen en gång ledig måndag, kommer sakna detta då nästa period börjar.. så perfekt med en dag kortare skolvecka!

I helgen har vi sett på film, varit ute en hel del och besökt ikea en sväng. Köpte lampa, ljus och andra småsaker för att inreda lite i lägenheten😊 Dessutom har jag lyckats få snuva & ont i halsen vilket jag hatar.. hamnar skippa gymmet och äta massor av halstabletter men hoppas det går fort över!

i brist på bilder hehe

Likes

Comments