En riktigt dålig lagselfie på mina handbollstjejer och jag. Nyss hemkommen från Nora med vinst i bagaget. Herregud vad kul vi har tillsammans, aldrig varit så nöjd med ett lag i hela mitt liv som jag är med detta!!

Likes

Comments
Väntar på att min kära vän Elin ska komma så att vi kan handla och plugga lite. Ikväll är det nämligen fest hos Ida och vi har planer. Det ska bli sjukt kul att festa med klasstjejerna. Vi har alltid så sjukt kul tillsammans. Ha en trevlig helg allihopa, min började nämligen idag!!

Likes

Comments

Klockan är åtta på kvällen och jag har redan hunnit att göra så himla mycket idag. Direkt efter skolan försvann jag till Becca för att umgås lite. Alla behöver lite syster tid, speciellt efter att dem flyttat hemifrån. Vi väntade in Robin och sedan åkte vi vidare till Bellas och käka en sallad. Efter det hämtade vi upp Moa och drog till gymmet. Det är alltid kul att få med sig folk att träna eftersom jag oftast tränar själv. Nu ska jag dock ta det lugnt bara, kanske försöka plugga om det nu faller mig in vilket ej är så troligt. Fint väder hade vi idag också. Härligt.

Likes

Comments

Här är jag nu igen och funderar ut vad jag ska blogga om. Jag är inte den som gillar att skriva så mycket så kommer vara kortfattad. Idag avslutas en toppenhelg med både festligheter, bowling och träning. Har hunnit med allt under denna korta helg och jag är helnöjd, nu sitter jag dock och ska ta igen lite plugg (ligger efter som inåt) och ja, det får man väl ta med en nypa salt. I morgon är det måndag igen och en ny vecka startas. Bara jag som reagerar på hur snabbt tiden går? det är bara tre månader kvar tills studenten. Det är sjukt kort tid.

Likes

Comments