Header

Lite nytt om mig kanske kan hjälpa er att komma mig nära igen. Här kommer lite sanning och skvaller om mig :)

1. Jag vill mer än allt ha barn men har lovat mig själv att vänta tills efter studenten. Men bli inte förvånade om jag är gravid på studenten. Såååå mycket vill jag ha barn.

2. Jag är i ett förhållande med en kille som delvis har vart min vän men också pojkvän 2 gånger tidigare.

3. Min pojkvän ska flytta till Spanien och vi ska klara ett år tillsammans på distans. Det enda som får oss att kämpa är att vi vet att vi kommer flytta ihop efter student, men ingen av oss vet om de blir i Sverige eller Spanien. Beror helt på hur vårt liv ser ut då.

4. Jag ska fira min födelsedag den 3 sep i Spanien hos min kille. En till fakta är att de är 3 gången jag åker utomlands och jag och vicing har vart med varann i 3 månader. Haha läskigt.

5. Jag vill hoppa av skolan men jag har som mål att stå ut hela 3:an trots motgångar. Anledningen varför jag inte vill gå kvar är för att jag ska praktisera gratis i ett helt år, vi kommer endast ha 2 mån skola. Jag själv vill hellre hoppa av och tjäna pengar istället för att ta studenten, men för många varnar mig om att jag kommer längre med att gått ut skolan.

6. Jag har fått avslag på körkortet för att jag mått dåligt tidigare (självmords benägen) 2016 och för att jag har adhd. Jag vet inte när jag någonsin kommer få ta körkort eller ens få börja övningsköra för dom totalt skiter i mig och mina behov. Jag är inte den jag var för ett år sen och jag tycker det är fel att döma någon efter ett papper. Jag blev godkänd av bup men tydligen räckte inte det för att dom skulle fatta att jag har gått vidare i livet.

Likes

Comments

Hej! Tänkte bara slänga in lite bilder från gårdagen då mina päron äntligen har köpt ett ute sett med soffa. Som jag längtat efter det. Vi invigde det med lite ficka och mys på kvällen.

Känns så mycket mysigare nu än innan då vi bara hade ett matbord som vi aldrig åt vid då de är för varmt för att sitta där.

Är nu påväg till Gbg, vi ska bo på hotell och gå på Liseberg. Ni får säkert lite bilder från det också.

Likes

Comments

Hej! Jag kommer börja blogga här också då detta kommer bli inlägg från min mobil men min mobil och min devote blogg kommer mest innehålla systemkamera bilder.

Varför? Jo för att det är jätte komplicerat att blogga från mobilen med min andra blogg men jag vill fortfarande använda den för den är bra när men är på datorn.

Ni behöver inte gilla det då jag nu bestämmer mig för att bara börja blogga när jag vill och inte varje dag. Jag kommer uppdatera er varje gång jag bloggar på insta, så följ med mig där och min snap.

Insta : Cillaanderssoon
Snap: Cillaanderssoon

Jag bloggar för att spara minnen och har inga problem att dela med mig utav de! Att blogga nu och för några år sen är inte samma sak och känner att jag tappat intresset för att blogga bara för att jag har en blogg. Hoppas ni förstår!;)

Likes

Comments

- Veckans Planer -

Det var ju ett tag sen nu så tänkte bara uppdatera er om hur min vecka har varit och vad jag har för planer fram över.

Måndag: I måndags vaknade jag hos en kille som jag träffar nu, verkligen en jätte fin kille. Jag trivs i hans sällskap och gillar hans personlighet hit tills, vi har bara träffats en gång men har absolut inte fått några dåliga vibbar av han än::))

Tisdag: Jag hade skola som vanligt och efter det gymmade jag mage i ca 1 timma.

Onsdag: Också skola till efter maten då jag inte kunde vara med på idrotten, har börjat hosta ganska mycket så ville inte springa i kalla kläder ute då jag hade missat att vi skulle träna ute. Startade även min nya Instagram och fick Sjuuuuk många följare, är fortfarande i chock! Åkte och kolla garderober på Jysk, längtar sååå jäkla mycket efter att få en garderob nu asså!

Idag: Idag är det pannkaka i skolan så kommer bli tufft att gymma efter det då jag behöver protein för att orka.. Men får försöka lösa det p något sätt. Funderar på att åka hem och äta efter skolan och ta cykeln till gymmet på Erikslund.

Fredag: I morgon ska jag gymma, sedan jobba från 13:00 till 18:00 och där efter har jag inga planer alls på dagen/kvällen.

Lördag: Ska verkligen, verkligen försöka att gymma innan jobbet på lördagen , jag börjar 12:00 och jobbar till 16:00. Där efter ska jag kanske ta tåget till Sthlm och träffa den här killen. Jag skulle vilja kolla på fast and furious på bio med honom men vi får se om vi hinner. Men som sagt det är inte 100% säkert utan det är ganska oklart nu.

Söndag: Inga planer alls eftersom att jag inte vet hur lördagen kommer se ut!

Likes

Comments

Jag har funderat ett tag nu på att starta en Instagram med workout inspiration. Jag vill liksom inte att det tar över min andra Insta om jag nu ångrar mig så jag vill börja enkelt på denna.

Jag vet inte om jag kommer lyckas eller inte men där känner jag inte sån stor press på mig som på min andra Instagram! Förstår ni mig? Hehe.

Men om ni tror på mig så kan ni bara gå in och följa den nu så kanske jag blir lite peppad på att sätta igång! Kram på er.

Likes

Comments

Cillaanderssonn@cillaanderssoon