Header

Yes, mina trosor fick jag när jag var åtta och dom här hade alla tjejer på sig då minns jag. Det var som Björnborg trosor i våra ögon. Jag har massa trosor från när jag var liten och de är dom allra skönaste som finns!

Dessa är som sagt mina favoriter. Måste dra in dom i stjärten lite för att dom ska passa men de såg väl bra ut, det är nog ett life hacks hörni, för att rumpan ska se större ut ta på dig för små trosor Hahah!!

Nej men idag blev det ett kort inlägg, är ofta trött på måndagarna för att jag vänt på dygnet under helgen. Hoppas jag är piggare i morgon så de blir ett seriöst inlägg. But don't forget to love yourself!❤

Likes

Comments

Hej fina du! Idag är det söndag och jag sitter på tågen påväg hem till Västerås från en toppen helg i Sthlm!

I lördags tog jag tåget 11:30 till Sthlm. När jag kom fram tog jag 1:ans buss till Kungsholmen där mormor bor. Hade ganska lång tid på mig innan vi skulle vidare till min kusin Fanny som snart fyller 20.

Jag

Jag fixade mig så jag var klar till 18:00 då kvällen börja. Jag hade ett par ljusa jeans från Cubus och en skit snygg tröja från Åhléns som jag ÄLSKAR!! mina smycket klädde upp vardags locken så det blev perfekt för en kväll med släkten.

Vi hade jätte mysigt och åt gott. Oftast brukar jag missa dagar som dessa då kusinerna firas, vi bor en bra bit ifrån varann och kan inte hela min familj hänga med måste jag ha sovplats osv. Ni fattar men så äntligen passade tiderna och allt för mig denna helg så jag fick vara me.

Fanny som fyllde 20 fråga om jag ville stanna på "mingel" efter maten då alla skulle åka och bara hennes vänner och några av hennes brors vänner skulle komma men så säger moster nej åt mig hahah. Så tyvärr blev det att åka hem runt 9 för enligt min Mormor och Moster är jag fortfarande 12. Gulligt att dom bryr sig så men nu längtar jag bara ännu mer till att bli 18.

Tog bussen till Cityterminalen vid 10:40 då tåget hem gick samma som igår 11:30.

Tur som man har var det en tidning om Markus och Martinus på min plats.

Ni kanske inte visste det om mig men jag är nog deras största fan, eller nej jag har typ aldrig hört deras låtar men dom är fan dom sötaste killarna jag någonsin sätt. Har ni aldrig kollat på en video med dom där de bara pratar så gör det för då kommer du också bli kär, believe me!!

Om jag blev känd skulle jag kräva att få träffa dom och ta en bild med dom där båda kysser mig på varsin sida och ha den som profilbild ÖVERALLT!!! Världens härligaste människor är dom!!

Måste bara slänga in den här bilden också, jag vill inte vara den som dömmer någons utseende men HAHA min mammas kille hade bland de roligaste utseende jag någons sätt! Vet inte om de bara var på bilden han såg helt galen ut eller om han såg så ut, men hur klockren är han inte!!! Står där med världens skeptiska leende och byxorna upp till hakan HAHAHHAHA.

Likes

Comments

Helt klart dom snyggaste tröjorna hittills inge snack om saken!! Vill haaaaaaaa haha. Vill typ gråta för att dom ska blocka oss från skam så jag varnar alla er som inte sätt skam att passa på och kolla nu innan dom tar bort det från utlandet. Jag som har längtat så äckligt mycket efter säsong 4, till och med drömmer om att den har kommit ut helt sjukt och nu ba kommer jag aldrig ens få se det:((((

Likes

Comments

Hej! Den här veckan har mina känslor åkt bergochdalbana! Jag har alltså vart mycket glad men också mycke ledsen. Igår hade jag ingen lust med någonting , kände mig bra nere.

Vill inte ha helg längre, jag längtar aldrig dit!
Ni kanske tror att mitt liv är så perfekt och att jag är så populär osv osv... Att ha en blogg men många läsare är as härlig men folk ser bara mig som den där Cilla Andersson, ingen vill liksom lära känna mih och nu på sista tiden har jag känt mig ganska sviken av många vänner.. jag vet inte längre vilka som är äkta och inte.

Aldrig aldrig frågar nån mig på helgerna om jag vill hitta på något eller så utan antingen måste jag skriva till folk eller så blir jag själv.. det är vidrigt och jag gråter mig till söms för jag hatar att känner mig utanför. Det allra värsta och hemskaste jag vet är att känna mig ensam. Men jag är nog hellre själv än att umgås med falska vänner!

Hoppas ni förstår, men snart är de måndag och då är det över! Sen börjar jag jobba så då släpper ångesten på helgerna. Jag säger inte att jag inte har vänner för det har jag men just det här med ingen har tid för mig eller går på fest osv bakom min rygg , det är det som sticker i mig.

Ber inte om att folk ska tycka synd om mig, vill bara berätta att jag inte alltid har de så bra som ni tror. Jag är också människa! Kram

Likes

Comments

Hej! Det senaste dagarna har jag inte orkat så mycket på gymmet vilket har lett till att jag tyckt att de vart jobbigt att gå dit. Anledningen varför är för att jag inte ätit bra, jag vill verkligen få er att förstå hur viktig maten är om du tränar.

Jag har svårt att laga egen mat för att jag har inte intresset för de eller kunskaperna. Därför äter jag bara när jag får det serverat framför mig, absolut inget jag vill skryta om utan jag skämms och jag mår riktigt dåligt över det. Idag försökte jag koka pasta och steka köttbullar men så sämst som jag är smaka det skit och jag var tvungen att slänga de och be mamma köpa hem något färdiggjort, det kallar jag amatör!

Hoppas ni förstår hur viktigt det är att äta, man orkar inget annars! Gymma hellre än att svälta dig. Va stark, du klarar allt! Nu ska jag äta äta äta äta så mycket jag bara kan för att sen orka göra mitt på gymmet ikväll! Kram ❤

Likes

Comments

Hej! Alltså jag är så tacksam att detta UF företaget ville samarbeta med mig! Jag kan inte leva utan den här selfie lampan alltså! Jag har så dåligt ljus i mitt rum så jag tar typ aldrig sefies men med den här kan jag ta selfies vart jag än är typ!

Det dryga är ju bara att alla jävla bilder blir bra så kan har svårt att välja vilken jag ska lägga ut. Idag får ni alla bilder tänkte jag, ibland är det okej att vara ego😜. Sugen på att köpa en? Kontakta light your selfie på Fb! Kram

Likes

Comments

Det går snabbare att stärka de muskler du tränar om du vet hur de fungerar. Här är en muskelordlista med musklerna på latin:

Adductores: Musklerna på insidan av låret som för benet inåt, böjer höftleden och knät samt för knäna mot varandra.

Biceps: Musklerna på överarmens framsida med uppgift att böja armen.

Deltoideus: Deltamuskeln, en muskel som omger axeln och består av tre delar. Den bakre delen bakåtpendlar axeln och för armen bakåt. Den främre delen framåtpendlar axeln och för armen framåt. Den mellersta delen lyfter armen rakt ut från kroppen upp till 90 grader.

Erector Spinae: De raka ryggmusklerna med uppgift att balansera och stabilisera ryggraden samt hålla den rak.

Gastrocnemius: Den ytliga vadmuskeln böjer knäleden och nedåtroterar foten. Stretchas med rakt ben.

Gluteus: Samlingsnamnet för sätesmusklerna Gluteus maximus, Gluteus medius och Gluteus minimus.

Gluteus maximus: Är kroppens största och starkaste muskel och kallas även den stora sätesmuskeln. Den sträcker och roterar höftleden.

Gluteus medius: Den mellersta sätesmuskeln som för benet utåt sidan. Denna muskel aktiveras mycket vid övningar med tyngden på ena benet som till exempel skridskohopp.

Gluteus minimus: Den lilla sätesmuskeln, för benet utåt sidan och arbetar mycket vid övningar med tyngden på ett ben.

Iliopsoas: Höftböjarmusklerna, de som böjer höftleden och roterar den utåt.

Hamstrings: Samlingsnamnet för musklerna på baksidan av låret, de böjer knäleden och sträcker höften.

Latissimus dorsi: Den breda ryggmuskeln, bakåtpendlar armarna samt roterar dem i riktning mot skulderbladen.

Levator scapulae: Höjer skulderbladen och kallas därför vardagligt för skulderbladshöjaren. Denna muskel har en direkt koppling med hjärnans stresscentrum. Vid stress är det vanligt att skulderbladshöjaren överaktiveras och orsakar smärtor i nacken.

Pectoralis Major: Den stora bröstmuskeln har i uppgift att föra armarna mot varandra.

Pectoralis Minor: Den lilla bröstmuskeln håller axelns position och rör den snett nedåt och framåt. Det är ofta denna muskel som är för kort när axeln är framåtroterad.

Piriformis: Höftens utåtrotator, en sätesmuskel som vrider benet utåt. En kort och spänd piriformis kan orsaka smärtor som strålar nedåt i benet, så kallad falsk ischias. Detta beror en intill liggande nerv som påverkas, Ischiadicus, och kan förebyggas genom stretching.

Rhomboideus: Skulderbladssammanförarna, placerade mellan ryggrad och skulderblad och har som funktion att pressa skulderbladen mot varandra.

Rotatorkuff: En muskelgrupp vid skulderbladet och armen som stabiliserar axelleden och roterar, fixerar och stabiliserar armen när du vill hålla den nära kroppen. Du använder denna muskelgrupp för att till exempel öppna upp armarna för att kramas. Ingående muskler är Subscapularis, Supraspinatus, Teres Major, Teres Minor och Infraspinatus.

Soleus: Den inre, djupa vadmuskeln, nedåtroterar foten som till exempel när du trampar på gaspedalen i bilen. Stretchas med böjt ben.

Tensor fascia latae: Musklerna på höften och lårets utsida som böjer och öppnar upp höften samt sträcker knäleden. När denna muskel är för kort kan du känna av smärtor på utsidan av knät i samband med löpning, så kallat löparknä. Orsaken är en inflammation i senfästet till tensor fascia latae och kan förebyggas med denna stretch.

Tibialis anterior: Den främre skenbensmuskeln, böjer fotleden så att tårna kommer i riktning mot knät.

Trapezius: Kappmuskeln, en stark muskel i övre delen av ryggen som ansvarar för axlarnas placering och aktiveras vid till exempel axelrullningar uppåt och bakåt. Den vrider också huvudet och böjer nacken bakåt.

Triceps: Musklerna på överarmens baksidan sträcker armen.

Quadriceps femoris: Den fyrhövdade lårmuskeln på framsidan av låret bildas av Rectus femoris, Vastus medialis, Vastus lateralis och Vastus Intermedius. Rectus femoris böjer höften och Vastusmusklerna sträcker knät.

Likes

Comments

Har du dåligt självförtroende? Testa säg alla dessa meningar varje dag till dig själv så kommer du tillslut känna såhär. Tillåt andra älska sig själv och tillåt dig själv älska dig, du kommer så mycket längre på det!

“Det här kommer bli en bra dag” Vilket humör du är på när du vaknar kan ofta sätta stämningen för hela dagen. Om du känner dig arg och trött kommer det mesta gå fel under dagen. Så övertyga dig själv om att det kommer bli en bra dag, just genom att säga att det kommer att bli det.

“Tack kroppen – du är grym” Vi är alldeles för många som är elaka mot våra kroppar och överöser oss själva hemska kommentarer. Tänk om! Tacka i stället din kropp för att den bär dig, är stark och för att den klarar så pass mycket. Fokusera inte på utseendet utan på kroppens prestationer och möjligheter.

“Du klarar precis vad du vill” Är du nervös inför provet eller att möta någon du inte gillar i skolkorridoren? Negativa tankar kan få dig att vilja undvika skoldagen men du är en power woman som klarar allt. Bara du själv tror på dig.

“Vad snygg jag är idag!” Nej, det är inte lätt att tycka att man är flawless varje dag (eller att man ens är det någon gång) men det är faktiskt precis vad du är. Sluta jämföra dig med hur andra ser ut och se till dig själv. Så fort du tänker en negativ tanke om dig själv framför spegeln ska du skjuta bort den och i stället högt säga hur snygg du är.

“Det kommer ordna sig” Går du runt med en klump i magen som gör att du hela tiden är nervös eller oroar dig? Du är inte ensam! Det du funderar över kommer däremot med största sannolikhet inte sluta i katastrof, det är bara i huvudet du redan tänkt ut det allra värsta. Och oavsett om det inte blir som du tänkt dig så kommer det, på ett ellar annat sätt, ordna sig till slut.

Likes

Comments

Cillaanderssonn@cillaanderssoon