View tracker

Ikväll är en sådan kväll jag är nere och har ingen varför. Det har varit en bra dag och inget speciellt har hänt. Det är jobbigt att inte veta varför man är nere. Det är i alla fall skönt att jag inte mår så dåligt att jag hade tagit upp rakbladet eller gjort något annat dumt. Det är skönt att jag kommit så långt i mitt mående. Jag tycker det är viktigt att om man mår dåligt, tar tag i det och inte bara "äsch det går över" "håller det inom mig istället" "Vill inte vara till besvär". Du är absolut inte till besvär, varför tror du det finns kuratorer, psykologer, doktorer m.m. Jag började redan gå och prata när jag var 6 år (!!), var till och med för ung för att gå hos kurator. Jag är glad att jag fick göra det för jag tror det har påverkat mig mycket idag. Jag har pratat hela livet, det är inget jag skäms över längre. Man ska INTE skämmas över det. Jag har både mött sådana som inte har hjälp mig ett skit och sådana som hjälpt mig så mycket. Det gäller att hitta rätt och inte ge upp. Om inte min mamma hade funnits där och all annan hjälp så hade jag nog inte levt. Det finns så mycket att berätta och som jag kan dela med mig av.
Våga ta hjälp och våga prata om det. Det är vanligare med depression än vad man tror.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vad vore livet utan vänner? Jag vet inte. Det beror på vad man har för vänner, vilka man definierar som vänner och hur dom behandlar en.
Jag är väldigt noga med vilka jag kallar vänner. Varför? jo för att jag nu har insett att livet är alldeles för kort för att ha falska vänner, vänner som bara finns där när de behöver en o.s.v. Jag lever hellre ensam än att ha en falsk vän. Jag har tänkt på att man har haft vänner som snackar skit om andra och sedan dagen efter umgås de med dom? Det är något jag ALDRIG kommer förstå mig på. Det får en bara att fundera över hur mycket det snackar om en själv? Jag klandrar dom inte för egentligen tycker jag bara synd om dom. Tänk den dagen de träffar en riktig vän, en vän som finns där i vått och torrt och inte går bakom ryggen på en, den dagen kommer de inse det jag har insett. Jag har världens bästa vän och önskade alla hade en sån som jag.
Think twice, är det värt att slösa ditt liv på så kallade"vänner"?


Likes

Comments

View tracker

Jag heter Cilia Broman, eller ja egentligen Cecilia vilket är helt oväsentligt nu. Jag är 18 år som ni också säkert läst i min lilla beskrivning och jag bor i Falun.

Denna blogg kommer absolut inte handla om vad jag har på mig, vad jag har ätit till frukost (äter inte ens frukost)och vad jag gör. Anledning till detta är att mina kläder, min mat och vad jag gör är inte alls intressant faktiskt och jag skulle tycka det var tråkigt att skriva om.
Istället kommer denna blogg handla om hur jag mår, vad jag har varit med om och mina tankar kring saker. En rätt personlig blogg faktiskt som jag vill dela med er. 


Likes

Comments