Helloj!
Idag har jag varit ledig så jag har tvättat lite, sökt lite jobb, handlat och lite så. Skulle sätta upp hyllor på rummet men får nog bli imorgon när jag kommer hem från jobbet istället 😊
Fick jobba 7.30-13 istället för 9-14. Skönt att sluta lite tidigare 😇
På onsdag börjar jag ännu tidigare, men det är lugnt. Då kanske man kan somna tidigare på onsdagskvällen. Ska upp vid 02 och åka en sväng 🙈

Ska kolla lite andra avenyn nu, sedan ska jag äta och duscha.

Likes

Comments

Hallojsan.
Ligger just nu i badet och kollar på Andra Avenyn. Har jobbat idag men gick hem en timme tidigare pga så jävla sjuk. Mest en jävla hosta och lite snorig. Men alltså denna hosta får mig att vilja hugga av halsen.

Handlade i alla fall nya halstabletter efter jobbet och åkte hem och la mig. Sen har jag tvättat lite, plockat reda på tvätt samt lagt in ny. Ätit mat och nu ligger jag här nere i badet 😊

Imorgon ska jag ringa hälsocentralen och be dom skriva ut någon jävla hostmedicin så man kan andas. Sedan ska jag brumma audi till Avesta eftersom min merca är trasig fortfarande 😒

Bjuder på denna bild där jag brummar plasttraktor 😇

Likes

Comments

Hellå alla vänner.
Sitter just nu i sängen och spelar lite cs med min kusin.
Igår gick min kära lilla flfina bil sönder, ljuddämparen ramla av. Så jag hoppas att jag och Olle ska åka ut i skogen och leta efter den idag.
Riktigt otursdag med bilarna för mina nära och kära just nu. Olles däck ramla av när han åkte till jobbet och min bror har krockat med sin bil, tur han hade änglavakt!

Nu ska iaf jag plocka i ordning på lite saker jag plockat ur min bil, hehe. Någon blev assur för att jag hade hela bohaget i bagaget 😂

Likes

Comments

Hej hopp!
Igår var jag ledig, guuuud vad skönt tänkte jag. Tills jag kom på att jag skulle vara hos tandläkaren kl 08 på morgonen 😓 Gick i alla fall bra.
Efter tandis åkte jag en sväng i Falun och kollade på en plats. Jag som är helt inne i förundersökningar måste passa på att kolla på brottsplatserna jag läser om när jag är på vissa ställen. Detta ställe hade ja dock redan varit på en gång, men då var det mörk och man såg nästan inget.
Efter det var jag inne på Ica Maxi. Älskar såna stormarknader. Köpte bland annat Sture Bergwalls bok som jag sååå länge trånat efter. Och marabous nya polkachoklad. Vill sååå himla gärna läsa Berwalls bok, men vill även läsa den vid ett annat tillfälle 😖
Resten av dagen igår städade jag lite på mitt och Olles rum, och tvättade typ alla mina kläder.

Idag har jag och Anki varit in till valbo, vi var tvugna att gå på lagerhause nu när dom öppnat där. Hittade ett december-ljus, med ljusstake och även en annan tandborstkopp. Mycket snyggare än den gula vi har haft nu 👍
Efter det åkte vi till högbo-bruk. Där har de tydligen en tvål/parfym butik, smidje och glasblåseri. VI var endast in på tvål och parfymbutiken. Köpte två tvålar där. Vi bestämde även att vi ska åka på lite julklappsutflykter oftare nu innan julen, så det inte blir i sista minuten. Som vanligt för mig.

Vi ska även åka på Högbo-bruks eldkväll och julmarknad. Längtar redan! 🎄

Nu ska jag ta det lite lugnt i sängen ett tag, kanske börja läsa på Berwalls bok. Sedan ska vi iväg och äta på bergsmannen med Olles farmor och farfar idag 😊

Likes

Comments

Hellå.
Idag är det jobblördag igen.
Halloween på Torp, ska bli extremt roligt. Mina vänner hade dock velat att jag festa istället för att jobba på festen. Men gör inte mig något! För att dom ska må lite bättre kan jag berätta att jag kommer må ungefär likadant som dom imorgon 😂

Ska strax skölja av mig och kila ner på stan och träffa Malle och kanske någon mer? Dom ska på systemet och hitta något att förtära innan dom kommer ut till mig på jobbet 😇

Alla som bor i närheten, även dom som bor en bit bort (såklart också). Borde besöka mitt jobb. Ett så himla härligt ställe. Godmat, trevlig personal, roligt uteliv på vischan lixom!

http://torp.club

Likes

Comments

Hellå!
Blev inge serietittande imorse för mig. Pappa vaknade och vi satte igång direkt. Han åkte och hämta släpvagnen, och jag packade ihop husets innehåll. Det blir ett lass imorgon igen, då vi bland annat har fyrhjulingen kvar och lite småplock.

Sitter i alla fall just nu i bilen, vi är i höjd med Gävle, så vi har ca 1,5-2h kvar.

Likes

Comments

Godmorgon!
Gud vilket härligt väder vi har vaknat upp till. Himlen är helt blå, vattnet nedanför åkern är klart. På andra sidan vattnet ligger dimman strax vid trädtopparna. Och på bergen ser man hur solen håller på att gå upp.
En väldigt fin morgon. ☀

Idag ska vi köra ett lass till Stockholm, förmodligen. Pappa har gått och blivit lite sjuk, men tror nog han mår bättre idag. Han får i alla fall sova ut!

Tessie har varit ut och kissat, och bajsat. tänkte köra några spår innan vi åker med henne, så hon blir lite trött. Men det kan vi göra medan pappa hämtar en släpvagn 😇

Nu ska jag tända mitt ljus och kolla på lite greys, tills pappa vaknar.

Likes

Comments

En grej i mitt "liv" har hänt, fast egentligen inte. Det har hänt någonting, fast ändå ingenting?

Min mammas pappa har gått bort. Han har aldrig funnits där, för varken min mamma eller min moster Fia. Jag vet inte, men jag tror han träffat mig en gång, när jag var bebis.
Jag kallar honom för min mammas pappa när jag pratar med andra om honom, för att det ska bli enklare. Men egentligen förtjänar han inte den titeln, precis som jag inte tycker han förtjänar titeln som min morfar. För mig är han bara en gubbe som hette Bertil.
Jag har redan en morfar, en morfar som alltid funnits där för mig och en morfar som jag älskar så innerligt. Trotts att vi inte delar samma blod. Men i alla lägen är inte blod tjockare än vatten. Dock är blod viktigast, enligt Bertil.

När jag gick i 7an eller 8an började jag bli lite smått nyfiken på vem denna Bertil var, en "pappa" till min mamma som aldrig funnits där.
Jag ringde Bertil en gång, sa att jag hette Lena och sökte efter Åsa (min mamma) för att bjuda in henne till en klassfest. Och jag ska inte ljuga, han var riktigt hjälpsam och trevlig den där Bertil. Han gav mig mammas alla nummer och berättade även att han hade en annan dotter som också hette Lena, precis som "mig". Jo tack, tänkte jag. Jag vet.
Jag tackade Bertil för hans hjälp och la på luren. Efter ett tag bara fick jag för mig att berätta för honom om vem jag var, men med en liten pik om att han inte beter sig som man bör göra om man är någons pappa eller morfar. Jag smsade:
"tragiskt att du inte känner igen ditt eget barnbarns röst".

Bertil ringde upp och var rätt förbannad, tyckte att alla var min mammas och mosters fel. Att dom betett sig illa och inte låtit honom ta kontakt med oss. Men jag visste att han snackade skit, jag visste hur det låg till. Jag även berättade det för honom, kom med motbevis efter motbevis på det han påstod att min mamma och moster hade gjort som var så förfärligt.
Han sade att han inte kunde förstå hur de kunde göra som de gjort när de ändå fått massa gamla trasmattor från hans nya fru. Jag berättade att jag förstod eftersom han inte betett sig sin en pappa eller morfar, och inga trasmattor i världen kunde fixa det.
Det Bertil då var arg över, var bland annat att mamma skrivit in morfar (Kari) i barnboken när min storebror var nyfödd och att det inte var Bertil som stod som morfar. Mycket av det han upprepade var bland annat att blod är tjockare än vatten och han kommer alltid vara min morfar... Att höra det fick mig att skrika rätt ut. Min morfar? Nej. Och det gjorde jag klart för honom att han aldrig kommer kunna bli.

Hela konversationen handlade egentligen om pajkastning mot min mamma och moster. Bertil hade ingen aning om att min moster hade fått barn, enligt honom. Men jag vet att det bara var skitsnack. Han visste om Linus.
Till slut sa jag till honom att jag inte orkade lyssna på hans pajkastning längre och att han skulle ha det bra, eller något sådant.
Bertil sa:
"Jag hoppas vi hörs någon mer gång, vill gärna fortsätta ha kontakt med dig" varpå jag svarade att det var upp till honom, för jag tänkte då fan inte höra av mig nå mer.

Jag har inte hört något mer från honom. Jag har hört från min mamma att på, hennes kusins pappas begravning, så hade Bertil pratat om mig med någon. Att han var nyfiken på vem jag var och att jag ringt för ett par herrans år sedan.

Söndagen den 16 oktober gick Bertil bort. Mamma och Fia fick beskedet på måndagen, min mammas födelsedag. Jag fick beskedet samma dag och jag kan inte bara släppa den där tanken. Den där tanken om att egentligen är det min "morfar" som dött, men jag bryr mig inte för 5öre. Jag jobbar på som vanligt, jag har inte fällt en tår, inget. Samtidigt är jag glad. Det kunde ha varit min morfar som gick bort, men det var inte det, det var bara Bertil och jag kommer få fortsätta ha min morfar i livet.

Nu kommer jag inte längre gå och fundera på om mannen jag nyss berättade hur han skulle gå, egentligen är min morfar. Jag kommer inte undra om just det där ansiktet inne på köpcentrumet, egentligen är min morfar. Nu vet jag ännu tydligare, att jag har en morfar. EN morfar, och det är inte Bertil.

En man som heter Bertil har avlidit, och jag vet inte vem det är, jag känner inte honom. Och jag bryr mig inte om honom.

Likes

Comments

Hellå!
Idag är det riktigt höstvädet, eller har varit det i några dagar nu 😂
Har i alla fall jobbat idag, gick bra! Jobbar imorgon också sedan ska jag åka tillbaka upp till Järvsö och packa då "vi", mest pappa ska flytta ut i helgen. Jag tror det blir bra för honom, min lilla pappa.❤

I lördags var jag och Tessan upp på järvsöklack, och såklart började det snöa. Högst uppe, vid utkiksplatsen var det som världens oväder.

Just nu sitter jag i alla fall i badet, ska nog göra det några timmar till. Ramlade ner för trappjäveln å slog i mig här.. Är en ganska brant och dessutom hal trapp 😒 Så jag tänker barrikera mig här!

Likes

Comments

Hellå.
Sitter just nu i soffan och har precis ätit frukost/lunch. Tessie har varit ut vid två gånger också, och snart ska vi iväg på en skogspromenad 😊

Är uppe hos pappa i helgen, detta är den sista helgen han riktigt bor här, för nästa helg hjälper jag honom att flytta ifrån Järvsö.

Vi ska väll snart åka in och handla, och jag vill på ljusdals dollar 😍

Likes

Comments