Header

Inte en enda hostattack har Vile haft idag, framgång! Nu vill vi bara bli friska hela bunten... Isak har haft halsfluss, hans halsmandlar va så stora att jag inte kunde höra vad han sa, det lät som han hade en traktor av den större storleken i halsen... Han fick penicillin så han är i stort sätt frisk. (blir män någonsin helt 100 friska?). Jag har haft nån influensaliknande bacilusk, men börjar också känna mig bättre. Viktigast av allt är iaf att lillen börjar bli frisk från den där jävla rsn. GOOD BYE på den.

Istället har han nu börjat hålla på i munnen ÄNNU mer än han gjort innan... Bissingar, NÄR KOMMER NI? Tycker det har kliat i hans mun i snart 2 månader... Men nu alltså, nu kliar och biter han på ALLT. Stackarn..

Ikväll far jag och Vile hem till loftahammar. Där ska vi bara softa. Hej

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Våren är här, eller ja... solen i alla fall. det blåser ju halv storm ute och är svinkallt, men solen är ju härlig.

Det har hänt en del sen jag skrev sist. Vile har nästan blivit dränkt av en präst, nästan fått åka ambulans och nästan fyllt 6 månader. Ja, det va många nästan... vi tar en i taget.

Nästan blivit dränkt av en präst, japp true story. Vile döptes den 25 mars. En fantastisk dag med en hel drös med fina människor som var där för Viles skull. Det där med att han nästan fick simborgarmärket då... Ja, man brukar ju lixom badda lite vatten i pannan på bebisar när dom ska döpas. Men inte den prästen vi hade inte. Nej, hon tog tre stora skopor och bokstavligt talat HÄLLDE vatten över honom. Haha, lite kul var det... Vile lixom blåste ut vattnet och tyckte det var lite konstigt. Sen blev han lite ledsen, inte så konstigt...

Nästan åkt ambulans... För att göra en lång historia kort: Vile har fått rs. Han har jättejobbig slemhosta men mår för övrigt väldigt bra. Ingen feber eller märkbar trötthet. Men härom kvällen när han låg och sov i sin säng, och Isak och jag satt och tittade på tv, så både såg och hörde jag genom babyvakten att han hostade till en gång. Inget mer med det, han somnade om direkt. Men sen hostade han igen och nu hörde jag att det lät konstigt. Jag sprang in och tog upp honom. Han kräktes massor och fick ingen luft. Han hulkade och hulkade i vad som kändes som en evighet. Han var helt likblek och slapp i kroppen. Jag tänkte tusen tankar, och en av dom var att han hade satt nappen i halsen. Isak ringde ambulans.
Hon på 112 frågade om han andades men varken jag eller Isak visste, vi kunde inte höra eller se. Men självklart andades han. Jag stod dock och väntade på att han skulle bli blå. Vi var så chockade båda två, eller rättare sagt alla tre.
Vile började hulka och spy igen. Paniken kom. Men den här gången fick han luft lite snabbare.
Han hann att ge oss ett leende innan ambulansen kom så då va jag lite lugnare.
Vi behövde aldrig åka ambulans, vi stannade kvar hemma då både ambulans männen och vi bedömde att han mådde bra. Antagligen var det bara väldigt segt slem som behövde komma upp.
Har dock aldrig varit så rädd förut som jag var den kvällen...

Och ja, nästan 6 månader. Vår lilla plutt, vart tar tiden vägen?

Likes

Comments

Helgen spenderades i Loftahammar. Promenader, mys och god mat. I måndags gjorde vi inget speciellt, tog det mest lugnt här hemma och väntade på att Isak skulle komma hem till oss. Vile drar alltid till största smilet när han får se Isak efter en lång dag. I helgen fick han prata med Isak över messenger med kamera och ni skulle sett honom! Sparkade, sprattlade och skrattade som bara den!

Igår var Isak ledig och vi pysslade lite här hemma och förberedde lite inför helgen. Vi ska nämligen åka till Ullared!

Idag har vi fikat med min klasskompis, eller föredetta blir det ju nu när plugget är klart!

Imorgon blir det fika med Malin och sen ska jag hjälpa Frida med håret. Ja ni vet, veckorna dom går.

puss

Likes

Comments

som ni kanske märkt så är det jävligt snålt med inlägg här just nu.. Vet inte varför egentligen, jag har ju mer tid nu än när jag pluggade.. men jag tycker helt enkelt inte det är kul just nu, och då blir det inte bra även om man försöker.

Jag lägger inte ner bloggen, den får bara ligga på is tills jag är sugen igen. Slänger nog in nått inlägg eller bilder då och då iaf!

Här får ni en bildbomb 😘

Likes

Comments

Ja... vad är allt detta? Jo, Vile har viskat i våra öron vad han önskar sig i doppresent 😘

Likes

Comments

Ganska nöjd med den där dressen ☝

Nu håller jag på och ska sy en med armar, komplicerat och spännande haha!

annars då? Jo men dagarna går, imorgon ska vi på middag i loftahammar hos min moster och morbror och på söndag blir det middag hos Isaks farmor och farfar. Så den här helgen går nog den med!

För övrigt är Vile inne i en ganska gnällig period. .. Dock är han väldigt glad och nöjd mellan gnällningarna 😅😍 Min lilla gosse går nog igenom en utvecklingsfas och vi tror dessutom att det kan vara tänder på g...

Nu ska kotten snart sova och mor och far ska unna sig tacos 😘

Likes

Comments

Du saknas oss varje dag Lilja ❤

Likes

Comments

Idag mötte vi upp dom andra mammorna och bebisarna för en promenad och brunch. Mycket gott blev det och såklart mycket bebissnack 😊

Likes

Comments

Idag skrattade Vile för första gången. Blev så till mig att jag hoppade av glädje haha!

Igår började jag förbereda inför helgens kalas, bakade tofvehultare och idag bullar. Ska fira att jag fyllt år och tagit examen!

Annars myser vi mest här, går promenader och försöker träffa vänner och familj mycket! Just nu tar vi inte med Vile till affärer eller caféer där det är mycket folk eftersom vi är lite rädda för rs viruset... Tycker det känns onödigt att ta den risken, särskillt nu när dom varnar så mycket för det!

Har för övrigt bokat in dop och beställt dopkort! Dom kom hem idag och jag dööööör så fina dom blev! Slänger upp bild på dom nån dag!

God Kväll

Likes

Comments