Header

Helgen spenderades i Loftahammar. Promenader, mys och god mat. I måndags gjorde vi inget speciellt, tog det mest lugnt här hemma och väntade på att Isak skulle komma hem till oss. Vile drar alltid till största smilet när han får se Isak efter en lång dag. I helgen fick han prata med Isak över messenger med kamera och ni skulle sett honom! Sparkade, sprattlade och skrattade som bara den!

Igår var Isak ledig och vi pysslade lite här hemma och förberedde lite inför helgen. Vi ska nämligen åka till Ullared!

Idag har vi fikat med min klasskompis, eller föredetta blir det ju nu när plugget är klart!

Imorgon blir det fika med Malin och sen ska jag hjälpa Frida med håret. Ja ni vet, veckorna dom går.

puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

som ni kanske märkt så är det jävligt snålt med inlägg här just nu.. Vet inte varför egentligen, jag har ju mer tid nu än när jag pluggade.. men jag tycker helt enkelt inte det är kul just nu, och då blir det inte bra även om man försöker.

Jag lägger inte ner bloggen, den får bara ligga på is tills jag är sugen igen. Slänger nog in nått inlägg eller bilder då och då iaf!

Här får ni en bildbomb 😘

Likes

Comments

Ja... vad är allt detta? Jo, Vile har viskat i våra öron vad han önskar sig i doppresent 😘

Likes

Comments

Ganska nöjd med den där dressen ☝

Nu håller jag på och ska sy en med armar, komplicerat och spännande haha!

annars då? Jo men dagarna går, imorgon ska vi på middag i loftahammar hos min moster och morbror och på söndag blir det middag hos Isaks farmor och farfar. Så den här helgen går nog den med!

För övrigt är Vile inne i en ganska gnällig period. .. Dock är han väldigt glad och nöjd mellan gnällningarna 😅😍 Min lilla gosse går nog igenom en utvecklingsfas och vi tror dessutom att det kan vara tänder på g...

Nu ska kotten snart sova och mor och far ska unna sig tacos 😘

Likes

Comments

Du saknas oss varje dag Lilja ❤

Likes

Comments

Idag mötte vi upp dom andra mammorna och bebisarna för en promenad och brunch. Mycket gott blev det och såklart mycket bebissnack 😊

Likes

Comments

Idag skrattade Vile för första gången. Blev så till mig att jag hoppade av glädje haha!

Igår började jag förbereda inför helgens kalas, bakade tofvehultare och idag bullar. Ska fira att jag fyllt år och tagit examen!

Annars myser vi mest här, går promenader och försöker träffa vänner och familj mycket! Just nu tar vi inte med Vile till affärer eller caféer där det är mycket folk eftersom vi är lite rädda för rs viruset... Tycker det känns onödigt att ta den risken, särskillt nu när dom varnar så mycket för det!

Har för övrigt bokat in dop och beställt dopkort! Dom kom hem idag och jag dööööör så fina dom blev! Slänger upp bild på dom nån dag!

God Kväll

Likes

Comments

Dagarna går i en hiskelig fart... tyckte nyss det var en ny vecka och måndag och så vips så är det lördag! Ja, för här ligger jag och inte kan sova... jämte ligger Isak och snarkar och Vile och snusar. Mina fina, värdefulla och vackra pojkar. Ibland är det svårt att sova, dels pågrund av Svartsjön (serie vi börjat kolla på, läskig sådan haha) och dels pågrund av alla andra miljoners tankar som flänger genom huvudet nattetid. Och så är det ju svårt att inte bara ligga och titta på underverket... Vile alltså.

Men nu måste jag verkligen försöka sova, imorgon ska jag fixa systerdottern i håret inför ett barnkalas hon ska på, ta några fina kort på Vile till dopkorten och bara mysa 💙

Förresten, ännu lite nytt i Viles rum 😁👇

Likes

Comments