Älskar äkta blommor. Det är så himla fint. Tyvärr älskar mina katter också det så dem sitter och äter på blommorna haha. Hoppas jag får ha dem ifred ett par dagar iallfall

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var nere en sväng på stan innan med Marina! Alltså sötaste bebisen... Käkade lite också och nu är det städ på schemat :)

Likes

Comments

Varit och träffat Marina lite och haft bebismys! Man blir så sugen men är långt ifrån redo.. haha. Sedan åkte jag förbi willys med natta och nu ska jag snart kolla på America horror story och käka dipp,chips och morötter!

Likes

Comments

Har inte vant mig vid min egna längd på håret ännu haha men börjar vänja mig. Snart kanske man slipper använda hårförlägning ;-) Igår var det inte min dag. Först gick bilen sönder medans jag jobbade och de va storm/regn/snö så fick cykla hahaha.. Brukar ta min bil men igår la batteriet av. Senare på kvällen glömde jag mina hemnycklar när jag skulle gå ut så kom inte in i lägenheten för min sambo är iväg. Fick ringa efter hjälp.... Idag har jag förbättrat hårfärgen och färgat över utväxten och haft personalmöte.

Gillar hur olika bilderna ser ut på datorn och sen genom mobilen. ser hhelt gul ut hahaha


Likes

Comments

Okej liteeeee sent ute men brukar aldrig läsa böcker men fick dessa av mamma och alla säger att böckerna är bättre än filmerna ( nu har ju dock bara en film kommit...) så ska försöka att börja läsa dessa haha! kanske kan vara skönt att läsa lite om man inte har något bättre för sig eller innan man ska lägga sig (:

Likes

Comments

Innan mamma åkte så käkade vi lite. Åhmans kebabtallrik är så god! Blir alltid så törstig och hungrig dagen efter jag har druckit lite haha. Saknar mamma redan dock. Det som är nackdelen när man bor i olika städer.

Likes

Comments

Mamma har varit på besök sedan i torsdags och åkte nyss. min sambo är iväg till Malmö igen och blir nog borta där i nästan två veckor skulle jag tro så jag har hela lägenheten för mig själv nu ett tag. Skönt och tråkigt på samma gång hahah! Igår drog jag ut med en tjejkompis till Palle och Medina var där och körde live. ( aldrig hört en enda låt av dem , sorry?) Men vi hade en jävligt kul kväll/natt. Tänker inte gå in på mer detaljer men det var skojj!


Likes

Comments

Denna söta nyckelring ramlade ner i brevlådan för ett tag sedan! Hur söt ? Bollen är dock väldigt stor så den är mer ivägen men den var ändå väldigt söt haha!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är ledig idag från jobbet. Inte gjort ett skit idag haha! Så skönt. Men börjar bli lite uttråkad... Imorgon är det iafall tillbaka till jobb och på torsdag kommer mamma ! Har ansökt om ledigt på torsdag och fredag så hoppas det blir beviljat så jag kan umgås med mamma lite mer!

Likes

Comments