Denna söta nyckelring ramlade ner i brevlådan för ett tag sedan! Hur söt ? Bollen är dock väldigt stor så den är mer ivägen men den var ändå väldigt söt haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är ledig idag från jobbet. Inte gjort ett skit idag haha! Så skönt. Men börjar bli lite uttråkad... Imorgon är det iafall tillbaka till jobb och på torsdag kommer mamma ! Har ansökt om ledigt på torsdag och fredag så hoppas det blir beviljat så jag kan umgås med mamma lite mer!

Likes

Comments

Jobbat från 6.45-15.45 och nu håller jag på och tvättar för fullt. OM jag orkar ska jag gå ut och gå en sväng senare men tvivlar på att jag kommer orka gå en meter ens efter tvätten är klar. Finns INGET tråkigare än att tvätta fyfan.

Likes

Comments

ÄLSKAR denna highlitern... Bästa jag testat hitills.  Älskar även lipsticken. Har inte så många färger ännu men det kommer. Tror jag har 4,5 st liquid lipstick och älskar dem alla hitills haha.

Likes

Comments

Detta låg i paketet från nelly som kom i fredags. Beställde en jacka också och 2 bikinisar. ( ja jag vet bikini nu ? men var bara tvungen hahah) Har bara testad jackan men den var alldeles för stor så ska se om den passar mamma bättre! Framåt kvällen i fredags började jag känna mig kaos och var hemma från jobbet i lördags.. Men känner mig bättre nu och jobbade idag. Hoppas mamma kommer nu till veckan och hälsar på. Min sambo ska till malmööööö också så kommer bli tomt annars haha.

Likes

Comments

Har ätit hårkontroll ett bra tag nu och för att vara mitt hår så har det växt otroligt mycket! Det var längesedan jag hade så här "långt" hår.. Tror det har växt lite mer sedan denna bilden tog också. Rekommenderar att ni testar hårkontroll. Funkar säkert inte lika bra på alla men det skadar ju inte att testa. Var väldigt skeptisk till det i början men nu ångrar jag alls att jag iallfall testade.

Likes

Comments

Beställde lite från nellys rea i fredags! Ska snart kolla igenom allt och testa det. Är SÄMST på att skicka tillbaka saker som inte passar osv... jag låter det istället bara hänga i garderoben... Så lat är jag. Känner mig inte alls kry för den delen. Måste verkligen vila upp mig imorgon då jag har jobbhelg. Får hoppas det inte bli värre bara!

Likes

Comments

Fråga mig inte varför jag har köpt bebismössor... Hahahah..   Är inte gravid men jag bara kände att jag var tvungen att köpa dessa. Jag menar hur söta är dem inte??!! Kommer inte köpa mer till bebisar förän den dagen kommer men dessa får ligga i byrålådan och vänta på att få användas 😍

Likes

Comments

​Bara jag som tycker det är så himla svårt att ta bra bilder på stövlar haha ? Lyckades få till några som var okej iallafall. Köpte från din sko idag , för 599kr :)

Likes

Comments