Ett litet paket från Ivyrevel som låg och väntade på mig nere på posten. Var 6 andra klädesplagg också som jag inte vill packa upp helt ännu när jag ändå flyttar snart.

Beställde dessa skönheter från rean. Eller allt från rean haha. Fanns bara i storlek 37 men tror att dem kommer bli lite för stora. Kostade 129kr på rean.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Golvet är nu klart. Eller varit klart i några dagar men håller på och ska fixa klart allt det andra . Klädhängare som ska hängas upp och hyllor osv. Hoppas det blir ganska bra sen när allt är klart :)

Likes

Comments

fick detta nu idag. Beställde även en rosa vinterjacka men den har jag inte packat upp ännu. Även shoppat lite på lager157. Måste ta det lite lugnt nu med all shopping känner jag. Även om det inte är mega dyra saker jag köper så tar det plats 🙊🙄

Beställde detta kit från Nelly.com och kostar 595kr.

Likes

Comments

Fick ett paket från H&M idag. Beställde lite baskläder. Sånt kan man aldrig ha för mycket av ju. Gick hem från jobbet tidigare idag för jag har så ont i mina ben. Fick en tid till en sköterska men det var inte så mycket till någon hjälp tyvärr. Jag hoppas det kommer att bli bättre snart men tills dess får jag väl köpa ett par lite dyrare skor som är bra med tanken på att jag går ju mycket inom jobbet.

Plus jag försöker att ringa in till NRJ. jag vet ju verkligen vem artisten är de väntar på.... Ringde typ 40 gånger och kom fram ett par gånger sen bara bröts det. 🙄🙄 Jag tror iallafall jag vet vem det är hahaha!! Men ska testa att ringa nu igen till 17.. Låt mig få komma fram typ haha.

Likes

Comments

Hittade dessa på Netto. Behöver ha något lite "finare" att ha alla mina tofsar och hårspännen i då de försvinner lite Hej vilt 🙄 Man fick 2 st för 40kr så det var ett fynd.

Likes

Comments

Träffade natta en liten stund idag. Vi gick lite på stan och käkade och så. Tanken var att kolla på en foundation men blev inte så , så hittade lite annat istället. Inte då bra för plånboken men det överlevs 😄

Likes

Comments

Dessa ramlade ner i brevlådan igår. Faktiskt ganska sköna med tanken på priset. Dessa beställde jag från eBay för 55kr och tog 2 veckor precis tills de kom :) Ska beställa i vitt och grått också 😍 jag tog storlek 37 och de passade perfekt. Har vanligen storlek 36 men tar alltid en storlek större när jag beställer från EBay.

Likes

Comments

Bilden passade inte riktigt i ramen så fick en idé att testa. Blev inte så jättebra men var en gullig idé får man väl tycka haha.

Likes

Comments

Eftersom jag ska snart flytta hem till pappa för att börja och plugga till undersköterska, så ville jag äntligen ta tag i golvet som ser , rent ut sagt, för JÄVLIGT ut. Jag har alltid trott att det är jätte dyrt , även om man gör det själv, men gick sen in på Ikea och upptäckte klickgolv ( ja jag är liiiiite efter haha ) och det var ju inte alls de priser jag hade tänkt mig.

Jag bestämde mig för att köpa det billigaste eftersom det är första gången jag gör detta. Får ju självklart hjälp av pappa som kan lite mer om sånt här men jag ville göra det själv. Som man ser på bilden över här så gav jag upp ganska fort hahaha! Men pappa ska göra klart allt då jag är hemma i Västervik nu innan jag får tjänstledigt från jobbet för att fullföra mina studier. Detta golv kostade 29 kr/m och ett helt paket med 12 brädor ( eller 13 kanske de va) gick på 90 kr. Jag kommer få 2 rum i huset men de är ju självklart de minsta så fördel med det är ju att det behövdes inte så många paket haha. Jag tycker ändå att golvet är väldigt fint och vilket som, så kommer det blir en enorm skillnad när allt är klart.

Likes

Comments