​Hej på er!
Har inte bloggat på ett väldigt långt tag och det är därför att jag helt enkelt inte har haft tid. Det har varit ganska mycket både i skolan och utanför skolan med UNF. Jag har inte vilat och då har jag blivit mer trött och sjuk. Att jag har varit sjuk är också en anledning till att jag inte bloggat. Jag fick en infektion på mina luftrör som gjorda att jag fick väldigt mycket hosta. Men nu mår jag iallafall mycket bättre och är på väg in mot Skövde eftersom att jag ska vara på sista natten med gänget med UNF! Är verkligen as taggad, och imorgon så ska jag också på FESTEN som hålls varje år i Jönköping. Så denna helgen är fullspäckad! Men så skönt att äntligen ha sommarlov.

Dessa bilder tog Elin när vi va i måndags. Det var mycket trevligt och vi drack mycket slush.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag är det sista dagen i Stockholm. Det ska bli jätteskönt att komma hem men jag känner ändå att de var värt att jag åkte hit och var med på denna kursen. När jag kommer hem ska jag inte göra så mycket utan mest bara chilla och typ skriva klart en läxa som skulle varit inne i torsdags.

Likes

Comments

Nu är jag i Stockholm, vi kom fram igår typ kvart över sju. Idag så kommer jag vara på olika pass hela dagen så jag kommer nog inte blogga så mycket. Men vi hörs mer senare!

Likes

Comments

Hej!
Nu mår jag mycket bättre! Jag har inte spytt något på 24 timmar och jag har ingen feber längre, så det blir nog att jag åker till Stockholm ändå! Och jag är väldigt glad för det, för jag vill verkligen åka dit. Men nu iallafall så har jag precis ätit "frukost", jag sov väldigt länge idag eftersom jag inte kunde somna igår. Men nu ska jag iallafall fortsätta vila och glo på TV.

Likes

Comments

Nu är det bra. Gissa vem som har fått magsjuka? Jo jag, asså fan. Jag som ska till Stockholm i helgen. Nu blir det ju antagligen inte så... Fan detta är inte min månad

Likes

Comments

Idag är en sådan dag som man bara vill ska ta slut. Jag är såå trött och jag vill bara gå och lägga mig. Men nej! Jag måste plugga matte för på onsdag är det nationella prov, och jag ber till Gud att jag kommer få godkänt. Sen måste jag också städa mitt rum, men jag tror jag gör det imorgon för just nu så orkar jag verkligen inte.

Förut så var jag och Elin på stan innan skolan och vi vag bara inne på Lindex och jag testade en baddräkt som var så himla fin, och jag kommer garanterat köpa den, när jag får pengar. Jag ska också köpa Beyonces album lemonade, har inte köpt det än eftersom jag inte har några pengar men snart får jag äntligen höra låtarna!!

Imorgon så ska jag på möte och städa mitt rum och sen plugga och sen packa till Stockholm i helgen. Måste göra det imorgon eftersom jag ska hem till pappa resten av veckan.

Likes

Comments

Hej, har inte skrivit så mycket idag. Och det är helt enkelt för att jag inte har gjort någonting. Har bara varit hemma och kollat på the walking dead. Har också skrivit lite på min svenska uppsats som faktiskt är klar nu. Sen har jag inte gjort så mycket med, men nya ska jag, mamma och Hugo till Töreboda eftersom jag glömde min laddare där igår.. Typiskt men vi ska iallafall fit och handla lite och sen hem igen. Imorgon och på tisdag är det möte som vanligt.
Idag är det 65 dagar kvar tills Beyonce kommer till Sverige!!

Likes

Comments

Ikväll så myser jag framför en bra serie, nu tittar jag på the walking dead och tittar om på pretty little liars. Så bra serier väldigt olika men dom är riktigt bra!

Likes

Comments

Hej igår efter mötet så blev det en spontanare och jag följde med hem till Lina. Vi gjorde inte så mycket, snackade mest. Hon packade eftersom hon ska till Kenya, så då gav jag lite råd. Inte för att jag har varit där men men. Man ska ju tänka på vad man har på sig där tydligen. Så vi stod typ och diskuterade kläder. Nu är jag hemma i alla fall och jag ska inte göra så mycket, jag borde plugga men det kommer jag inte göra. Hehe, men jag ska ta med matte grejerna hem på måndag och plugga skitmycket till nationella på onsdag. Sen har jag en skrivuppgift till torsdag och en historia läxa till onsdag. Men det är inga svåra grejer så det är ganska lugnt. Denna helgen som jag skrev innan ska jag bara vara hemma eftersom jag nästa helg ska upp till Stockholm.


Likes

Comments

Nu så är jag i skolan, vi började 08.55 idag så jag hade sovmorgon, vilket behövdes. Idag kommer bli en ganska lugn dag, efter skolan ska jag på möte och sen ska jag bara hem och ta det lugnt. Denna helgen kommer jag bara vara hemma för nästa helg ska jag upp till Stockholm och då vill jag chilla denna helgen. Idag har jag lite utslag, eftersom jag har allergier så får jag specialkost i skolan om allting innehåller tomat. Och eftersom jag nyligen fick reda på att jag inte tål paprika heller så måste jag skriva i en ny lapp med specialkostalternativ. Igår var det alltså tacosoppa med tomat i och då frågade jag om det var paprika i och då sa hon att det antagligen inte var det men det var det så jag svullnade upp och fick massa utslag. Men nu ska jag lämna in en ny lapp till dom så ska det fixas.

​En ganska gammal bild från när jag hade rött hår.

Likes

Comments