Tiden går fortfarande långsamt, men lite saker har vi allt gjort sedan sista inlägget. Men tänkte först berätta lite om de andra i familjen. 

Erik är min make, och studerar han också på universitet, han är min klippa och hjälper mig komma ihåg saker då mitt minne är dåligt på grund av min sjukdom. Vi träffades våren 2013, förlovade oss maj 2014 och gifte oss maj 2016. Så vi har varit tillsammans i över fyra år nu. Vi är båda födda 1991 så vi fyller 26 i år. 

 

Vi har en liten katt, en orientalisk korthår som heter Gizmo. Han fyller 10 år i oktober och vi skaffade honom i juni 2016 via en kattsluss. Han har sina egenheter men han smälter våra matte/husse hjärtan varje dag. När vi fick honom var han stressad, orolig och mådde allmänt dåligt men nu är han som vilken katt helst i hans ålder. Han älskar att leka apport och att leka med små bollar. 

 

Ja det var väl lite info om familjen, mer kommer.

 

I fredags var vi alla tre hos min mormor och Erik hjälpte henne med lite smått och gott. Vi plockade med oss lite historiska böcker hem vi behöver i skolan också. Gizmo vågade faktiskt fram och spana runt i hennes lägenhet lite granna. Dock fick jag lite panik på vägen dit, då jag tittade bak i bilen och inte såg Gizmo på sätet, och han var inte ens kvar i sin sele... Men vi stannade vid en busshållplats och justerade hans sele och sedan gick det bra resten av vägen. 

 

Igår gjorde vi inte så mycket, men vi handlade lite mat och lekte med Gizmo. städade lägenheten ordentligt gjorde vi också, och rensade min garderob. Sedan tog vi tidig kväll då det regnet öste ner och gjorde varm choklad med chili i och tittade på en film och bara myste i soffan hela lilla familjen. Jag orkade fortsätta lite till på boken jag läser också. 

 

Idag så är det tvättdag är hemma, så det är fullt spring mellan maskiner, och byte av lakan. Så skönt att krypa ner i sängen ikväll med nytvättade lakan. Så nu ska vi fortsätta tvätta, och ikväll så tänkte jag fortsätta läsa min bok med en kopp te och lugn musik. Får inte glömma tända några ljus också. 

 

Imorgon är det 1 vecka kvar tills skolan börjar, hoppas att den ska gå fort. Men har en del planerat, så att det ska verka gå fortare. Ska ta kort på skolsaker jag inhandlat nästa vecka och lägga upp här på bloggen.

 

//Cicci

Likes

Comments

Ibland går tiden så himla långsamt. Just nu vill jag bara att skolan ska börja, jag längtar så att få sitta bakom skolbänken igen och denna gången få läsa något som jag verkligen är intresserad av och inte sådant som andra tycker jag borde läsa. Tanken att få följa min dröm inför framtiden är helt underbar, slippa tanken på att behöva gå till jobbet och må dåligt hela dagen för att jag inte trivs. Men det går ju så långsamt...

 

Har i min uttråkning redan planerat och gjort färdigt min Bullet Journal för september. Började med min BJournal i maj, men sedan så skrev jag inget i från mitten av juni till mitten av augusti, då jag blev så deprimerad att jag inte knappt tog mig upp ur sängen. Men nu har jag börjat igen, och med skolan och allt, så har jag ju en ännu bättre anledning att använda den igen. Men det gick fort och utråkning slog mig igen, har några målarböcker som jag kan fortsätta med, när vi inte renoverar hemma, men det kan vi ju inte göra på kvällarna då vi bor i lägenhet. 

 

Vi håller på med ytrenovering av lägenheten, just nu har vi börjat med gästrum/kontoret. Men det går långsamt då jag fortfarande blir trött väldigt fort. Men en dag i taget och i ett någorlunda långsamt tempo så går det framåt. Vi har lite kvar i alla rummen, men det är för det mesta möbler och dekarationer.

 

På det har jag nu lyckats bli sjuk med feber, så tanken att kunna gå ner något kilo innan skolan börjar blir väldigt svårt nu. Usch så jag gnäller, tabletterna har börjar fungera då jag känner mig piggare och inte längre går upp i vikt även fast jag bantar. Så lyckan av att kunna banta och faktiskt se vågen gå åt rätt håll är fantastiskt. Ja, jag behöver banta, ligger strax över 100kg och låg innan jag gick upp alla kilona 58kg, och då tränade jag och åt nyttigt och låg stadigt mellan 56-60kg varje månad. 

 

Men tänkte prata mer om min hälsa i ett inlägg längre fram. Just idag ville jag mest bara få ur mig lite info om mig och hur jag tänker. Bilder är väl någonting jag tänkte börja lägga till på bloggen också. 

 

Jag vet inte hur ofta jag kommer uppdatera den här bloggen, gärna varje dag om jag orkar det. 

 

//Cicci

Likes

Comments