Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag hade vi öppen restaurang dvs vi har lunch för allmänheten. den grupp jag är i har just nu hand om kall köket och det vi lagade var både förrätt och efterrätt. två av dessa var Banankaka med vaniljglass och chokladsås som Natta gjorde, fick även smaka på den sen efteråt o den va super najjan!! 😋👌 sen så gjorde lollo Citron fromage med jordgubbskompott och havreflarn som också va jättegott 😁😁👌👌 det jag gjorde va bröd... japp skit tråkigt att inte få ha nån rätt men de va ändå rätt chill o få va i sin egen lilla värld tillsammans med sin deg 😇😇


Likes

Comments

tipsar om ett bra mellanmål 😁😁👌

SMOOTHIE!! så gott o ändå nyttigt 😋😋

jag tog mig en efter jag hade provjobbat idag från naked juice bar 👌
Likes

Comments

själv tycker jag att man ska undvika att äta på mcdonalds för det är mat som innehåller mycket fett och har därför många kcal i sig men självklart så är mc ett bra alternativ om man har brottom o behöver få i sig någon slags mat, samtidigt så är mc populärt hos ungdomar pga att det är billigt o många ungdomar tycker om helt enkelt onyttig mat. jag äter shälv på mc när jag är sugen o visst det är ju inte precis jordens undergång om man gör de nån gång ibland men att äta där varje dag är nog inte det bästa om man vill gå ner i vikt eller helt enkelt äta mer hälsosamt 😋✌️


Likes

Comments

vem älskar inte att fika??

tänk er bara att man är ett gäng kompisar som bara vill sitta sig ner nånstans ocj snacka då är ett fik det perfekta tillfället eller om man vill så kan man lätt ha en dejt på ett fik. jag var i alla fall här om dagen på café Condeco som ligger mitt i centrum i Jönköping. deras inredning är väldig snygg som har lite fokus på äldre modeller som på deras möbler till exempel. dock så har de ganska så dyra priser så vill man spara sina pengar så finns det fik som är billigare.


SEMLA & KALL CHAI LATTE <33​

Likes

Comments

vi har haft en dag i köket då man har fått laga en maträtt från ett annat land. det jag o min grupp valde var att laga Spagetti carbonara som är då helt enkelt spagetti med bacon blandat med en äggsås. riktigt enkelt att göra och smakar otroligt gott. för er som inte vet så kommer denna maträtt från Italien som jag och familjen besökte på höstlovet så det blev en hel del pasta där eftersom det är italienares mest kända livsmedel.

Likes

Comments

hej alla

nu har jag en mat- blogg då jag har insett att det blir många matbilder i min telefon och ist för att lägga ut alla på min mer privata blogg så fick jag en super bra ide om jag för säga det själv, en mat- blogg där jag då bara lägger ut inlägg som har med mat att göra :)

ps: Cibum betyder mat på latin ifall ni undrar och min underrubrik betyder "jag älskar god mat" på latin.

Likes

Comments