Header

Hej på er :) Jag tänkte bara tala om att ett nytt youtube klipp är uppe på mig och Amanda. Vi körde boom boom challenge och det var as kul, så in och kika :)
Spelet är köpt på Toys R Us och kostade typ bara 249 kr. Vi i familjen älskar det här spelet och kommer absolut att köra det fler gånger :)

/ Felizia

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. Det gör jag :)

Det här blir ett kort inlägg för jag har så sjukt mycket att göra idag. 
Jag tänkte att jag skulle planera min youtubekanal för hela december så att det är klart iallafall. Nu kommer min kvalitet på videos bättras snart också för snart så har jag min nya kamera :) jag längtar sååå mycket!  

I december så kommer jag att göra mycket julvideos självklart, nästan så att det kommer vara uttjatat i Januari. Det får man ta. Jag försöker också planera upp hur jag ska lägga upp inläggen här i bloggen, tanken är att jag ska försöka hinna med iallafall två inlägg per dag. Självklart blandat med mängder av bilder också. 

Glöm inte att prenumerera på min youtube om ni inte vill missa allt kul som kommer upp. Och vill ni så får ni gärna följa mig här på bloggen också. 

Puss/ Felizia Likes

Comments

Jag hoppas att ni mår fantastiskt. En del av er vet att jag håller på med youtube nu, det känns så roligt. Ni får gärna prenumerera på mig där, det kommer att komma upp massa kul där. Som jag sagt flertal gånger på youtube så är min kamera på lagning därav kvaliteten för tillfället. Men det bättras! Promise!

Förutom youtube så tänkte jag börja blogga igen också, det var ett tag sedan men nu känner jag mig back in bisssssnes!

Imorgon kommer en video upp både på bloggen och på youtube som jag har fruktat för. Det känns jättejobbigt men jag känner ändå att det behövs.

Puss och kram / Felizia

Likes

Comments