View tracker

I helgen firade vi bästa lillebrosan som fyllde 20 och min fina vän som fyllde 24. Vi åt fint på fredagen och min kusiner var även här och överraskade, på lördagen firade vi hemma hos mig och sedan gick på konsert med Frej Larsson, Kunde inte blivit bättre helg helt ekelt. puss


Likes

Comments

jag älskar detta väder!!!  hur underbart är det inte!  hoppas bara att det blir så kallt så snön kan få ligga kvar ett tag.
idag kom min snälla kollega hit och hjälpte mig sätta upp hyllor,  så mysigt blev de!

Likes

Comments

var hundvakt åt denna lilla urgulliga hundvalp här om dagen,  helt sjukt hur söt man kan vara! katten var mindre glad.. Men de gick bra ändå ingen som blev riven än iallafall!

Likes

Comments

Haft en dunder helg i Stockholm. Tack Linus och Robin för bästa halloween festen jag varit på, ändrat hela lägenheten till ett spökhus! Dock låg min kamera och vila hela kvällen tyvärr så har inte så mycket bilder..


Likes

Comments

Hej hopp! Idag fick jag hem min små prylar från partykungen. Som ni vet väntar en av dom bästa festdagarna på året halloween! (finns ju iförsig många sånna dagar på ett år om ni frågar mig)
Och detta år ska jag och falken dra iväg till Stockholm och festa loss med en ännu större galning ( Linus) i denna dag! Ska bli så kul. Där av dessa snygga linser, som är hur läskiga som helst. haha trodde inte det skulle bli sån skillnad på mig eftersom jag har så mörka ögon innan, men de blev de. så kan rekomendera dom starkt!

Likes

Comments

När man har för mycket fritid så man planterar om alla växter man har. önskar verkligen att jag hade en trädgård älskar att hålla på med blommar.
idag var en liten del av min fina familj hemma hos mig och bjöd på mat. Bättre namnsdag får man leta efter. så mysigt.

Likes

Comments

drog med mina fina vän och knäppte lite bilder. 📷

Likes

Comments

jag lever nu ner på helger verkar det som. både förra och denna har varit så mysiga. 3 rätters med min fina,  Stockholm med familjen,  umgåtts med mina galna vänner. kan inte bli bättre.

Likes

Comments

I slutet av Augusti åkte jag och min kärlek till Albanien, i två underbara veckor levde vi som kungar i detta underbara land! Så himla fint, billig mat, vackra platser, underbart folk, ville inte att det skulle ta slut. Bildbomben får säga sitt <3

Likes

Comments

​Haft en dunder helg verkligen min lilla kusin från Skåne kom och hälsade på mig, och samma helg firade vi även min stora syster som fyllde 35, hade inflyttningsfest i min nya lägenhet, åkte till smultronstället med familjen, en riktigt bra helg så att säga. Nu är jag tillbaka på jobbet i värmen... men bara dettta dygn pass sen tar jag två dagar ledigt ! ciao

Likes

Comments