ny lägenhet nytt år. inflyttningsfest och nyårsfirande hemma hos oss, så lyckat ❣🥂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nya familjemedlemmen.

Likes

Comments

AW, middag hos stora syster,  taco mys med lillasyster och idag körde jag crossfit för första gången va det jobbigaste jag någonsin gjort tror ja, men herregud va kul det var!  kommer definitivt köpa kort där!
två arbetsdagar kvar sedan blir det pinchos (igen) med finisar,  och på lördag blir det 25 årsfirande i Stockholm! fin månad det här.

Likes

Comments

Likes

Comments

Här har det varit tyst väldigt länge. Men jag har haft ett liv antar jag haha, nävars. Dålig på att uppdatera för vet inte riktigt vad man ska blogga om för intressant. Men detta år har iallfall varit jätte bra än sålänge. Hade en jätte bra nyårsafton med fina vänner. Detta år ska bli 1000 gånger bättre än 2016 om det är möjligt. Ciao!


Likes

Comments

I helgen firade vi bästa lillebrosan som fyllde 20 och min fina vän som fyllde 24. Vi åt fint på fredagen och min kusiner var även här och överraskade, på lördagen firade vi hemma hos mig och sedan gick på konsert med Frej Larsson, Kunde inte blivit bättre helg helt ekelt. puss


Likes

Comments

jag älskar detta väder!!!  hur underbart är det inte!  hoppas bara att det blir så kallt så snön kan få ligga kvar ett tag.
idag kom min snälla kollega hit och hjälpte mig sätta upp hyllor,  så mysigt blev de!

Likes

Comments

var hundvakt åt denna lilla urgulliga hundvalp här om dagen,  helt sjukt hur söt man kan vara! katten var mindre glad.. Men de gick bra ändå ingen som blev riven än iallafall!

Likes

Comments

Haft en dunder helg i Stockholm. Tack Linus och Robin för bästa halloween festen jag varit på, ändrat hela lägenheten till ett spökhus! Dock låg min kamera och vila hela kvällen tyvärr så har inte så mycket bilder..


Likes

Comments

Hej hopp! Idag fick jag hem min små prylar från partykungen. Som ni vet väntar en av dom bästa festdagarna på året halloween! (finns ju iförsig många sånna dagar på ett år om ni frågar mig)
Och detta år ska jag och falken dra iväg till Stockholm och festa loss med en ännu större galning ( Linus) i denna dag! Ska bli så kul. Där av dessa snygga linser, som är hur läskiga som helst. haha trodde inte det skulle bli sån skillnad på mig eftersom jag har så mörka ögon innan, men de blev de. så kan rekomendera dom starkt!

Likes

Comments