Header

Hej alla fina!
Nu har ja flyttat över till en ny blogg, den kommer handla om min vardag, mina mål inom träningen och även lite om ridning kan förekomma.

Nya bloggen: nouw.com/JuliaerikssonsHoppas ni kommer gilla det

Kram på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt att detta inlägg med dessa bilder kommer ut lite sent, men har haft full rulle idag. Har även suttit nån timma och redigerat nästan alla bilder. Kan även tillägga att jag inte är den bästa på att fotografera, har det lite som hobby kan man säga  och tycker det är riktigt  kul, Specl. Hoppning och terräng. Men eftersom jag tog rätt mycket bilder så kommer jag lägga ut lite i taget.

Imorgon ska jag åka och lämna Juno ( min kanin) till Angelica som ska vara kaninvakt, medans jag åker till Falkenberg och tar lite semester.

Nu ska ja ta & gå lägga mig 


Kram på er alla

Likes

Comments

Idag så fick ja upp 5.30 , för att åka vidare till Boxholm för att kolla när Ronja tävlar sina två fantastiska duktiga hästar. Vädret har varit lite till och från, på morgonen var de blå himmel sen vid 12-1 nån gång så börjar det spö regna och se sluta det, sen när allt va klart så kommer blå himmel och sol fram. Har även fotat massa andra fina hästar. Det var grymt kul, sitter just nu och redigerar bilderna. Hoppas att kunna bli klar imorn, får då kommer ja lägga upp bilderna här på bloggen, men kommer lägga upp två delar då de e så grymt mycket bilder. Har iallafall haft en grymt kul dag och sett massa fina hästar och duktiga ryttare.
Men nu ska ja gå och lägga mig, är super trött.
kram på er alla

Jag & Zoé i helgen, 90 oxer

Likes

Comments

Förlåt att ja inte gjorde ett inlägg med bilder, men internet funkade tyvärr inte.

Kan även tillägga att Jag är så koncentrerad när ja rider så när ja hoppar så ja gör några fula miner.

Här kommer bilderna ja lovat er.

Jag & Zoé
Jag & Heimir

Kram på er

Likes

Comments

Nu är jag på landet hos farmor och farfar och aimie, red Zoè idag. Jag red henne endast läderrem runt halsen, asså jag har inte fattat än att jag galopperat på öppen äng med henne enbart i halsring . Hon är helt fantastiskt.
Men nu ska ja sova , men lägger upp bilder imorn från idag, måste fixa och redigera lite först.

kram på er alla

Likes

Comments

Vaknade rätt tidigt idag, 04.10. Begav mig då ut och sprang och slog även mitt rekord, ja är riktigt stolt över mig själv. Det var även fint morgon väder och svalt.

nu ska ja gå och duscha och kolla lite på tv

Man kan säga att ja även är en selfie nörd
kram på er alla
Likes

Comments

Innan jag ska gå och lägga mig vill ja visa bilder från när jag red idag, fick även testa Cita lite med ( den bruna)


Jag & Malin
Jag & Cita

​Kram på er

Likes

Comments

Det är så svårt att försöka uppdatera bloggen, när man hittar på massa roliga saker i stallet eller med kompisar.

I söndags så tävlade jag på Maja & Malin och båda hästarna skötte sig super bra, de var Majas och min första tävling, även om vi inte fick rosett så var ja iallafall nöjd både med Maja & mig själv att vi klarade rundan, hon var som sagt jätte duktig.

Jag hoppade däremot inte så jätte högt.

Malin var också super duktig, hon var helt otrolig. Vi klarade hela banan felfritt, hon är en helt grym.

Nu ska ja snart iväg till stallet för att Rida och pyssla om min lilla prinsessa.


Här får ni en liten bildbomb från tävlingen

Jag & Malin
Jag & Maja
Malin & Maja

Kram på er

Likes

Comments

Förlåt ännu engång att jag inte skrivit på ett tag, ska försöka att hinna skriva något inlägg i veckan , jag har varit på ridläger och det var jätte kul & lärorikt, vi badade varje dag de var rätt så varmt i vattnet. Jag har även åkt ut på sjön och badat med min kompis, de var riktigt härligt .
Sen så har jag varit ute och sprungit. Man blir bättre för varje gång, man känner sig mycket piggare. De e bara så härligt att få komma ut och springa.

Hoppas alla har ett härligt sommarlov och ha en fortsatt trevlig dag ♡

Kram


Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg hem från stallet. Har ridit Maja och skrittade ut en sväng på Malin, är så glad att få rida dessa hästar, även om dom är bråkiga eller jobbiga ibland så är dom helt underbara att rida när de väl går bra. Är nöjd med dagen hittills så får vi se sen vad jag hittar på.
Ha en fortsatt trevlig dag.
Kram

Jag och Malin i torsdags

Likes

Comments