Jag kan sitta och dregla över Zaras barnkollektion och jag lär köra en beställning närmare vår och sommar.

ZARA

Kan man inte förälska sig lite i dessa kläder och en massa andra finns på
deras hemsida och det lär väl komma in en massa mer innan våren.

Likes

Comments

Idag skulle min farmor fyllt 65 år gammal. Inte så gammalt men hon hann aldrig bli de. För två år sedan så gick hon bort i slutet på januari och den 18 februari så va begravningen. Dagen innan hennes 63 års dag. De känns som igår som hon satt vis middagsbordet och skrattade och lukta matos och lite rök. Min käraste farmor.

att misstag kan ta liv. Det är mänskligt att fela men ibland blir det inte alls bra och man kan inte rädda situationen. v .

Det är en stor del min farmor ha i att jag utbilda mig till ssk. Saker och ting förändras och även så ens viljor och tankar. Så nu gör jag detta för nig men även för min farmor!

Jag sakna henne extremt mycket vissa dagar och ibland känns de som om hon fortfarande finns och de gör hon egentligen , i vår minnen och i våra hjärtan. Kära fina farmor.

Likes

Comments

Just nu ligger jag tätt tätt intill världens bästa kille för att sussa. Jag ha jobbat ikväll och saknat honom så sjukt mycket. Han är min skatt. Även om jobbet är sjukt kul så är han min nummer 1.

Ett år sedan och kallades butterkakan dagligen! Han såg butter ut men ack vilken solstråle han va!

Docka aka bebisen is still going strong! Och Ludvig är väldigt nöjd med att ha henne med sig! Kanske är en han. Vem vet.

Likes

Comments

Ludvig fick hem en docka och dockvagn för typ ett halvår sedan från farmor och farfar och han ha bara lekt med dockvagnen hittills fram tills idag. Han ta hand om dockan eller bebisen. Nattar, matar, pussar och kissa den. Även tvingar han mamma att ta av och på
Kläderna på dockan.

Det är så fint att se han bry sig om bebisen. Han är ju inte så gammal än men ändå förstå de dära bascis sysslorna. De är så roligt att se hans engagemang och hans id'eer och de innebär för oss att inskaffa lite rekvisita. Så vi kan klä av och på bebisen men även också mata den och tvätta den. Så kul!

Jag bryr inte alls att han leker med docka även fast han är kille och de inte alls är killigt. Varför ska vi vara så himla gammelmodig. Vi lever i en modern värld. Jag vill heller omfamna Och utveckla hans förmåga om att ta hand om andra lika väl som jag vill bara leka med honom. Jag gör både och jag bara älska att han utvecklas och bli en liten människa!

Men vad tycker ni om de? Om flickigt och pojkigy? Vad dra man gränsen eller finns gränsen ? För mig finns de någon ingen gräns mellan de. Lika väl som han gillar bilar så får han även gillar dockor!

Likes

Comments

Jag ha alltså gått bredvid två arbetspass på barnavdelningen på sjukhuset. Jag ha haft så roligt och imon är jag där igen. Jag ha lärt mig så mycket och jag känner hur jag bara vill suga in mer och mer. Jag får göra mycket saker och jag känner ju mer och mer jag får göra desto säkrare känner jag mig. Sedan att ständigt få se och lära sig nya saker öppnar ens sinnen. och jag känner att efter att jag studerar nu med att jag får jag mer förståelse för de som sker även om jag ha mycket som jag inte förstår och inte kan men de är bara att fråga!
😍😍😍

Gud va spännande det och jag känner mig helt upprymd! Jag känner att vården den är verkligen för mig!

😍😍😍

Måste även säga hur jag verkligen uppskattar att sonen inte ha varit mer sjuk än vad han ha varit. Vi ha åkt in akut en gång för att vi inte fick ner hans 40 graders feber men annars ha vi haft tur. Men vilken sjukvård Sverige ha. Tackar att man bor här!❤️

Likes

Comments

Fredagsfeeling i hela kroppen även om fredagen inte innebär helg för mig riktigt! Jag ska gå bredvid på en ny timanställning och förbereda mig för sommarjobb på de lokala sjukhuset. Härligt härligt härligt! Är så spänd men också nervös och glad! Pirrigt!

Pratade med förskolan i veckan för att kontrollera inför detta med att jobbar kvällar men även också för praktiken och så glad över att förskolan vill att Ludde gärna får komma till lunch för att få en bättre rutin och att de inte ska bli krångligt med sovstunder och de är helt okej att lämna lite tidigare. Och de innebär att jag ska försöka träna den stunden i mellan lämning och jobb, eller plugga!

Likes

Comments

Det är torsdagkväll och jag ligger utslagen i soffan och är allmänt trött. Imon är en spännande dag. Imon får ni veta mer!

Idag började morgonen tidigt men va gör de? Jag lämnade Ludde på dagis för att sedan plugga samtidigt försöka få en vettig träning. Japp gick ändå så där! I eftermiddags hade vi examination i den kurs vi ha haft nu. Samhällsvetenskaplig syn på sjuksköterskans kunnande eller något liknade. Ha inte pluggat så här mycket som denna veckan på hela kursen. Jag kör alltid lite mer propert när de är examination , muntlig tenta eller liknade! Känna sig lite mer - LET'S DO IT !De tre musketörerna, the Holy thrinity haha skämt åsido! fick examineras ihop, en muntlig del där man fick tre frågor och man skulle svara rätt på 2 av den för att klara sig! Satte tre av tre och vilken jävla lättnad asså! Som en tyng lyfts av mina axlar. Ni vet hur uppstressad och spänd när man ha en examination och nu så är de över. LIVET

Så skönt och Ludvig hämtades tidigare från dagis för att kunna spendera tid hemma istället. Så skönt att få vara mes honom. Även om han idag ha varit tvärtemot-mamma-humör så gör de inget älskade lille krabaten!

Likes

Comments

...och jag ska ut och fest, dansa, shotta och live life! #yolo !
De skulle ju kunna se ut så men nej inte riktigt sådär. Min kväll blir framför teven och Jordskott, någon som ha sett den? Är den bra i så fall?

Dagen ha varit fin fin fin. Becca och Linnea kom ut för att plugga. Imon ha vi examination så vi behövde sätta näsan i böckerna. Och så blev det. Med lite glee mellan plugget och förstå Semla. Så gött! Sedan hämtade både jag och J Ludde från förskolan idag för att sedan handla tillsammans och ikväll blev de chorizo pizza och mys framför Emil! Vi hann med att bada skit lars aka Ludden också och de är ju en stor favorit här hemma. Vi skulle kunna bada morgon middag kväll om de var så men lite måtta får det vara. Lagom är bäst!
Annars verka J lite sjuk så han gick och la sig nitton medan jag och Ludvig stannade uppe en stund till. Ludvig sover nu och jag myser framför teven och plugget. Försöka alternera lite.

Ha ni haft en bra dag ?


Likes

Comments