Idag fick håret ryka. Kanske att de blev lite kort men de ändå är de super enkelt att hantera! 💇🏽‍♂️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag ha praktik nu. 10 veckor med praktik, simuleringar, reflektioner, tenta, egna arbeten och en extra tenta. Känns ju super när man är skoltrött men vad gör det. Vad ska jag göra? Hoppa av?

Jag ska i alla fall praktisera på infektion! Kommer bli super kul. Att få kära sig enormt mycket och det är ju genom praktik som jag lär mig bäst!

Likes

Comments

Om man läser denna blogg som verka de som jag bryter ihop var och varannan dag men så är det inte. Förra gången va jag arg. Nu är jag så besviken att jag ha brutit ihop totalt. Beror inte bara att man ha fått omtenta men stor del ,ni vet när bägaren rinner över, tentan är ju sista skvätten.
Jag ha gråtit som bara den.

Jag vet inte om de är ett poäng som fattas eller 20 men så är det. Jävla skit tenta.

Jag är super glad att alla som ha klarat den ha gjort de ♥️ gratti! men det innebär också att jag kan inte skylla på läraren, tentans upplägg eller något liknade utom jag kan bara skylla mig. Det är jag inte ha tillräckligt med kunskap för att klara tentan.
Vilken jävla dag! Jag borde kanske skita i detta och fortsätta som uska. Jag älskar ju de yrket fortfarande!

Likes

Comments

JULKLAPP! älskar dessa som näst intill är de jag fick i julkapp. Fick ett par andra i julklapp men de skavde så fick bli de dessa! Älska de. Kanske lite av en materiell lycka! Super sköna och tillräckligt bra för mig. Dessa ska nog får mig att röra på fläsket men också lyssna igenom böcker i forten!

Nu går Mariette Lindsteins bok Sekten som återuppstod. Fortsättningen på Sekten på dimön. Så bra! Kan vara så farligt att börja lyssna på en bok när de är tenta vecka! I alla fall när boken är så här bra.

Likes

Comments

Vi firade nyår med systrarna Poulsen med familjer och även en kompis. Ludvig hade super bra nyår och även vi! Så trevligt! Denna lilla tradition som de nästan börjar bli! Men en massa lek, god mat, bra sällskap, kärlek, skratt, bubbel, raketer!

Nyårslöften finns men inte hunnit skriva ner dem! Men de kanske kommer!

Likes

Comments

Jag måste tipsa om denna boken. Jag ha läst ut den på två dagar och kan inte vänta på att få läsa de två andra böckerna i samma serier. Boken är skriven av en kvinna från Halmstad, Mariette Lindstein! Älska att läsa och de är perfekt att läsa nu i holiday tider!
På adllibris sida står de så här

Jag kan mer än rekommendera den om du gillar spännande, mysiskt, inte-kunna-sluta-läsa-böcker! Och att de finns två böcker till i samma serie. Livet!

Likes

Comments

Egentligen ska ni se bilderna nerifrån! 😍
Jag älskar julen och de finns ingen bättre högtid! Ludvig har haft en super fin dag med en massa bus med kusinerna Fred & Rufus men också med mig och mormor ;)! Maten va så god och vilket sällskap! Och tomten kom även detta året :) och barnen va super goa!

Nu är den traditionella julfilmen - Tomten är far till alla barnen!

Likes

Comments

Dagen före dopparedagen! Vi spendera dagen hemma hos min mamma för att ta oss till Syrran för förbereda inför julen sedan ska vi ha lilljul hemma i kyrkeryd! Så mysigt! ♥️ jag älska ju julen och kör samma ordspråk som Bodström. Jul firas bäst före julen 🎅🏼🎄

Likes

Comments

Det värmer! Alla dessa fina ord som alla skriver! Tack för dessa! Jag hoppas att ni förstår att jag är en känslomänniska! Att de jag känner idag, kommer inte vara lika starkt imorgon. Men jag vill sända er alla massor va kärlek men också ett stort God Jul! ♥️

Likes

Comments

Som ni kanske förstå genom rubriken! Jag klarade inte prövningen. Jag blir inte godkänd. Jag failade. Jag för göra om. Omtagning. Omprövningen och allt som ha med det att göra.

I en sådan här situation ska jag vara helt ärlig att jag känner mig helt jävliga misslyckad. Jag är kass, tappad, förlorad, meningslös, sämst, helt dum i huvudet, korkad, trög och allt annat i den där listan som gör att man trycka ner sig själv i botten.

Jag upplever känslan av att jag borde byta karriärs väg- hoppa av och inse att jag passar inte alls i detta yrke och klara man inte av en ynka liten prövning så hur ska man då klara av att arbete som sjuksköterska? . Cykeltaxi tänker jag på de- sjukt bra lokalsinne och jag behöver få bort fläsket? Vad tycker ni?

Även att jag vet att de bara att göra om, och jag vet att jag skulle nog fixa det så är det så här man känner.

Likaväl som jag känner så här så är jag lite likgiltig. Vem bryr sig om att om man kuggar eller lite? Jag visste ju de redan innan. Att detta inte är min grej alls.

Sedan kan jag ju alltid skylla ifrån mig ? Men de hjälper mig ju inte precis?

Jag kommer inte sluta utbildningen och jag kommer nog inte byta karriärväg. Men eftersom de är så mycket i denna kursen så tror jag att kroppen börja lägga av. Ständigt trött- en god natts sömn hjälper inte. De är ju 3 vårdplansseminarium, tre färdighetsövningar, 1 repetition, Färdighetsprövning, Omprövning nu då, etik seminarium, förbättringsarbete, redovisning av förbättringsarbete, motiverande samtal och då grupparbeten där i mellan. Så ständig dimma i skolan gör inte livet lättare. Denna kursen ta kanske mer på mig än andra? Men vi är ju också olika.

Likes

Comments

Snö för mig är så viktigt när de gäller julkänsla och för en gång skull är /ha de varit snö i halmstad mer än 10 minuter innan de försvinner. De töar nu men som i helgen va de underbart att vara ute i snö och leka.

Ludvigs storkusiner va på besök så vi passade på att åka snowracer och mysa i snön! Alltid kul att leka med Kevin och Yasmine tycker Ludvig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag lär mig genom att göra saker fysiskt men ta mig fan helt usel på att examineras på saker fysiskt. Jag skulle egentligen vilja att denna utbildning va mer praktik och mindre teori men de händer inte ? Inte jag som bestämmer lika väl som jag inte klara av att ha någon som står över axeln och kolla på mig när jag ska göra ett moment och bedöma mig. De är inte alls min grej. Jag är ett nervvrak innan- går på toa stup i kvarten men också svettig och magknip är andra symtom. Jag blir helt ställd och alla dessa enkla klara moment försvinner bort bort bort långt bort från min lilla hjärna. De är blankt i huvudet.
Så de gick som de gick. Jag ha en 50/50 chans att klara de! Ni får en uppdatering på hur de går!

Likes

Comments

Det händer så mycket i mitt liv. Jag som ni vet pluggar till sjuksköterska och går min tredje termin på Halmstad Högskola och jag ha ta mig F*N aldrig varit så här slut körd i skalle och kropp. Och då jag jobbat i vården sedan innan 19 frös typ ( Becca 🤩). I kursen nu varvs vårdplaner, förbättringsarbete, färdighetsövning och prövning men även också psykologiska ting och mitt i juletider. Jag hinner ju knappt njuta av något av det.

Så min tid här ha varit knapp. Typ inget. Försöka hinna med familj, skola och ytterst lite arbete påfrestar kroppen.

Men ska försöka ta lite ledigt i några dagar nu vid jul! Nu sitter jag i soffan och försöka slappna av till Vikings men de kunde ha gått bättre!

Likes

Comments

Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar julen! Jag ha verkligen väntat på denna tid. Jag älskar stämningen, myser, ljusen, maten, peppen, preppen, kärlek, förväntan och känslan av att vara tillsammans! Julen! Imorgon åker vi till Växjö för både julpyssel, pepparkaksbak och för att gratta min pappa.

Hela december är fullspäckad men så får de vara lite! Bara man hinna njuta av de. Ludvig verka ha förstå hela gejen om tomten och tomten kommer bara om man är snäll! Så de är snabba vändningar ifrån att försöka halvt ta ihjäl katten till att krama den länge länge!Tomtenissen kommer nog göra detta ännu mysigare! Lite små uppdrag, mys, paket och en massa mer!

Likes

Comments

Imon är de 1:a december och i natt flyttar Nissen Nils in hos oss. Han är för att hålla kolla på Ludden så han är snäll men så ska han hjälpa oss att förbereda inför julen! Han kommer även busa och lägga ut lite paket! Jag ha köpt Nisse dörren på Harald Nyborg!

Likes

Comments

Jag tror att lille Nisse flyttar in här idag eller på fredag och gör storslagen entré i våra liv. Eller ja, iaf i Luddes!

För er som inte riktigt vet vad jag pratar om så kan jag försöka förklara för er i korta drag.
Man köper en liten dörr, stege & brevlåda i miniformat och pimpar till det som man önskar. Ja ha köpt ett färdigt fint kit på Harald Nyborg, kanske att jag kanske ska piffa med lite men är inte säker :)

Nissen ska hemma hos oss hålla kolla så att Ludde är snäll så tomten kan komma till honom men också ska Ludde får hjälpa honom med att ordna lite in för julen med allt från Julpyssel till julmat men även kommer jultomten komma med några nisseklappar och göra bus!

Tex så kommer de finns lappar utanför tomtens dörr som uppmanar Ludvig att göra saker så som till exempel skriva önskelistor, städa ordentligt innan dom går och lägger sig så Nisse kan jobba ordentligt under natten och hjälpa till att laga julmat.
För vår del kommer vi lägga fokus på att Ludde gör sig delaktiga i förberedelserna inför jul men framför allt att skapa en mysig och förväntansfull stämning med känslan av att vi gjort det här tillsammans!

Vad tror ni? 😍😍

Ludvig kanske är lite liten för detta men de kommer vara ett stående moment innan jul :) bilden är lånad!

Likes

Comments

Ni som känner mig vet ju precis hur mycket jag älskar snö. Och senaste åren som ha jag varit enormt besviken på att snö typ inte existerat, de gör ju inte de bättre att man ha flyttat till västkusten heller. Men what to do? Och idag när man vaknade hade snöat och de va ganska rejält ändå 5cm eller något. Ha aldrig varit så lycklig! Och de bästa är ju att den lyckan sprider sig till Ludvig och ha blir helt i extas över något han inte vet vad de va haha :) Vi öppnar balkongdörren och jag får visa vad de är för något och då ska vi plötsligt på med kläderna i raketfart för då ska Ludvig ut. Ut i snön. Så på med vantar, mössa och varma stövlar för här ska de lekas. Gör inte mig något😍
Dock hinner vi inte vara ute länge förens Ludvig vill in. De vräker fortfarande ner och blåser så de är nog jobbigt med allt snö i ögonen!
Men vilket väder. Synd nog ska de nog regna i eftermiddag tyvärr men vad gör de ♥️lite snö hanns de med men förhoppningvis blir de snö till jul!☃️❄️

Likes

Comments

Förändring

När jag klipper mig så ska de ske en förändring. Bruka vara så att jag klipper av håret lite när som denna gången så va jag inte alls sugen på de. Gillar att de ska synas att man klippt sig. Så denna gång fick de bli en lugg. Och jag trivs i de verkligen💇🏼‍♀️💇🏼‍♀️ de händer lite och de är snygge både uppsatt och inre uppsatt !

Likes

Comments

Att ligga så här i sängen på kvällen får alltid mig att tänka och tänka och tänka. Speciellt när de händer mycket i ens liv som kommer innebära mer eller mindre någon förändring i ens liv, aningen kortsiktigt eller långsiktigt.

En av de tankarna är min ålder. Jag är blott 25 år gammal och man ska försöka bete sig samt att jag ska bete mig som en 25 åring med en 2,5 åring son med. Jag ska alltså pendla mellan att vara världens bästa lekkompis med att uppfostra honom till världens bästa individ.
Men jag ska också vara Lina 25 år utan att sätta stämpeln MAMMA i pannan. Allt vem är jag och de hjälper inte att jag upplever mig 5 år och helt trotsig, 14 och helt over the place eller 20 och party brud eller kanske 45 och likare morsan kan man inte vara liksom.

Hur finner jag vem jag är? Hur ska man ha tiden att hitta sig själv när de är jobb, skola, barnuppfostran, hushåll, träning och 500 andra saker som ska hinnas med! Och ständigt så påverkas man av världen runt än och de gör att den jag va för 3 veckor sedan är helt som förbytt med jämförelse med den jag är idag.

Likes

Comments

Allt är inte lätt när man är 2,5 och man är trött. Ludvig ha slutat sova middag på förskolan och det innebär att Ludvig inte världens gladaste personen på eftermiddagen kvällen. Men sover han på dagen så sommar han inte på kvällen. Men idag försökte jag mig på att ta julkorten för er. Dessa två bilderna är de nog som va bäst idag! Så de blir en ny runda imon och nya tag!

Hur ta ni kort ? Gör ni de själva eller gå ni till fotograf eller vad ? :) tycker dock att bilderna är super bra!

Likes

Comments