Ludvigs dröm måste nog nästan kommit i uppfyllelse igår morse. Han vaknade med ett hastigt och helt klarvakt tillstånd. ÅH ÅH! Han vaknade till gräsklipparen utanför fönstret. Han blev helt storm förtjust och slet upp både mamma och pappa ur sin skönhetssömn. Jag tog mig halv t motvilligt upp hur sängen för bege mig ut med Ludvig för att mötta den vackra synen av en gräsklippare. Killen var överlycklig!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det här med att finna små smultronställen nära där man bor är något som jag bruka glömma. I Växjö i veckan var vi på Nykulla som är ett utsiktstorn som jag aldrig hade tänkt på att åka till om de inte var så att min pappa drog med oss. Så häftigt.
Vi kommer hem igår och idag satte vi oss i bilen för att göra lite ärenden och då besökte vi även Smörkullen. Lite utanför Falkenberg. D va en riktig kulle. Vi tog även klättringen uppåt och allt är inte lätt med en tvååring. om några år när ludde kan uppskatta något sådant så vill jag bara göra sådana utflykter hela tiden.

Likes

Comments

Att inte bor i Småland och Växjö längre svider något så oerhört i mitt hjärta men att ha flyttat ha även inneburit att jag verkligen förstått hur mycket Växjö och speciellt mina familj betyder för mig. Jag kan inte sätta ord på hur viktiga de är för mig.

Min lilla familj ha spenderat några dagar hos min far och Luddes morfar för att hjälpa till lite då min pappas fru ha brutit benet och ha en begränsat rörelseförmåga. Men man kan inte bara hjälpa till utom vi ha spenderat fina dagar badat, åkt fyrhjuling, varit i utskikstornet i Nykulla och en massa saker :) mysiga grillkvällar och förstås en massa solsken. Ni som även ha läst bloggen innan vet att Ludvig vaknar tidigare än 7 om inte innan 6. Men denna semestern innebar att Ludvig ha varit en snäll själ och låtit oss sova till halv 9, 9.

Ludvig ha blivit en hejare på att köra fyrhjuling själv, gasar och dylikt men att svänga är lite klurigt fortfarande.Likes

Comments

Asså även om Ludvig är världens finaste lille gosse är hans dåliga nätter inget att skratta åt. I natt vaknade han vid 10 i två och är klarvaken. Inget funkar så han somnar om. Inget funkar och ens eget tålamod tryter. Jag börja bli hungrig och förstås övertrött. Vad gör man då? Ja allt och lite till. Inatt smög vi in hos mormor och la oss, mormor är ju mysig. Kollade klockan senaste 03.38 och därefter va vi vakna lite till för att sedan somna om och vakna tio i 8 idag. Kändes i alla fall ganska skönt.

Men sömnen är otroligt viktig för mig känner jag och jag blir hopplös utan den. Ha ni några knep för sådana hopplösa nätter ?

Mammas egna lilla trollkarl!🦉✉️😍

Likes

Comments

Årets midsommarvädret blev inte lika fint som förra året. Men vad gör det om 100 år? Ingenting. Midsommar ha firats hemma med grannarna. Ludvig vaknade med feber i natt och den höll i sig från och till hela dagen så de blev verken midsommarstång eller dans för oss. Riktigt tråkigt då hans favorit är just nu "kacka kacka " eller för oss som kan så är de "små grodorna". Han hade haft de så roligt när alla skulle ha dansat den med honom. Men hans feber hängde i och han åt eller drack inte så bra idag. Men annat va de för mig. Jag råkade visst klämma i mig en hel del!
Jag körde på en nykter midsommar för Ludvigs skull men också för den anledningen att jag skulle jobba natten. Stortrivs med att jobba natt. Så skönt ändå att inte dricka så man håller sig klar i skallen!

Jag hoppas att ni alla ha haft en super bra midsommar!

Likes

Comments

Jag ha sovit in Örebro i natt. Pillan ha gått utbildning här så jag åkte tåget hit igår för att umgås med bestie. Pillan ha idag. Haft avslutning så jag ha spenderat min dag på hotellet men även också på stan. Jag ha råkat shoppat både de ena och de andra! och de va inte mening! Men vad gör de ? Rea är sjukt bra!

Så nu ha jag tröttnat och vänta på henne så vi kan köra roadtrip upp till Gävle 🚗💨👯

Likes

Comments

Det har hänt ganska mycket de senaste tolv dagarna jag inte ha uppdaterat. Livet har gått i ett och jag ha verken haft tid för mig själv och inte heller bloggen. Jag skulle vilja protestera den för min egen skull. för att komma ihåg vad som ha hänt, som en dagbok typ men jag upplever att det finns viktigare saker att göra men nu sitter jag på tåget till Örebro och PILLAN! så kul. En helg med min vapendragare.! Det här kommer som en present på en helt vanlig vardag. Att få komma iväg lite och bara få vara och umgås med någon som betyder så mycket. Pillan fyller 25 snart så de blir firande för henne.

Ska försöka uppdatera lite under helgen om det går.

+ Första året på sjuksköterskeprogrammet är avklarat och dessutom klarade jag och tjejerna de fasande läkemdelsberäkningsprovet som innebär att man måste ha 100 % rätt. Detta innebär att hela året va avklarat och vi ha verkligen skaffa en bra studiegrupp och förstås vänner för livet <3

+ jag ha börjat jobba på Halmstad Sjukhus och på avdelning 62/63 och det innebär att nu jobbar med barn. Här ska jag spendera min sommar och förhoppningvis lära mig mer och utvecklas på ett professionellt plan men också på ett personligt plan.

+ Fotbollen rullar på och vi ha äntligen börjat spelat till oss lite poäng och de är kul igen att lirar boll. :D

+ Helgen bär ju av till Örebro först och sedan till Gävle för umgås med Pillan!

+ Ludvig kör fullrulle verkligen och prata bara mer och mer. Han härma ungefär vart och varannat ord man säger så nu får man nog akta vad man säger mer och mer för annars så snappar han nog upp ett ord eller två som han inte ska lära sig.


Likes

Comments

Torsdagen ha bara sprungit iväg och nu är de ikväll och om typ 12 timmar sitter jag på läkemedelsberäkning och oroa mig. De känns som jag är mör i hela huvudet. Sallad typ. Spenderat dagen i skolan, först lektion och sedan en massa läkemdelsberäkning inför imorgon. 100 % rätt behövs för att klara sig. Det känns som jag kan de men de känns också som om jag skulle kunna faila på de minsta lilla slarv fel. Imorgon handlar de om kontroll över andningen och tankarna.
Ge mig lycko tankar.

Ha infunnit mig nya shorts också. Eller Linnéa hittade dem och efter många om och men så blev de mina. Och jag älskar dem. Från bikbok på rean! :)Likes

Comments

Första Juni och borde innebära egentligen att sommaren är här men de är nog inte många grader ute men ändå!

Älskar throwback thursday #tbt och jag ha bästa appen för de!
Timehop!

Man koppla den till typ Instagram Facebook och andra konton och så varje dag man ha tagit en bild eller lagt upp en status på Facebook eller något så hoppar de upp på rätt dag! Så idag första juni ha detta hänt :

Första dagen själv med Ludvig och en barnvagnspromenad och året efter va de en dag på Brottet men lillkillen och idag va de på väg till förskolan och man hinner lära sig säga ordet macka innan!

Sista bilden är från idag!

Likes

Comments

I helgen fyllde vår prins 2 år. Vår lille bebis ha blivit en stor kille och de märker man verkligen. I kontroll på alla rörelser och talet börja komma mer och mer.

Helgen firades med släkt och vänner och Ludvig kunde inte fått en bättre dag. Tack för alla som finns i hans närhet❤️

Likes

Comments