Så nu har jag äntligen  bestämt mig på att sluta denna bloggen. Jag kommer starta en ny och börja om helt och hållet. 

Hejdå så länge! <3

Likes

Comments

1. Vilket år var du född? Jag föddes 1997
2. Har du några bilder på dig själv som ung? har du, visa de. Ja det har jag faktiskt!
3. Vilka tv program växte du upp med? Jag kollade mycket på teletubbies när jag var super liten sen lite äldre blev det nickelodeon och barbie typ.
4. vad ville du jobba som när du var mindre och vill du fortfarande jobba med det? När jag var liten ville jag jobba med det som pappa jobbar med, men nu vill jag jobba med djur. Så jag ångrade mig.
5. Visa en video av dig själv när du var yngre. Jag har inte så många men kanske kan lägga upp i något annat inlägg.
6. Vilka var dina favoritleksaker? Det var en gosedjurs hund som jag döpte till Tilda och en barbie docka som ar typ helt rosa.
7. Vad är det mest pinsamma som du kan komma ihåg hände när du var yngre? Jo .. jag ar inne på en affär med mamma och pappa sen när vi skulle åka hem så såg jag en stor tomte (docka) Så jag gick såklart fram och skakade hand med den!
8. Läs något du skrev när du gick på dagis. Vet inte om jag har nå texter från dagis men när jag gick i ettan så hade vi en liten grej att vi fick skriva sagor och så. Den kan jag skriva ner här någon gång senare. Tills dess kan jag säga att jag skrev tåta :D
9. Tre låtar du älskade att lyssna på som barn. Ja .. jag lyssna mycket på kent och sånt för det är vad pappa hade på rätt ofta drför gillar jag nog nickelback och kent och bokaspers så mycket just nu, men när jag var jätte liten gillar jag den där, " du går in i en affär sa godag vad har ni här kan man möjligtvis köpa sig... här" ja den.
10. Vad var en rolig sak som du klädde ut dig till på halloween när du var yngre? Alltså jag var rätt så rädd för allt med halloween då men en gång gick jag ut som häxa, föredrog påsken.
11. Säg en rolig historia av något du minns hände när du var yngre. Alltså ärligt ingen aning ... för trött för att komma ihåg något!
12. Är det något speciellt du sparat från förr?  Jag har sparat de viktigaste gosedjuren som bär på minnen.
13. Vad var något konstigt du brukade göra som barn? Jaa har ingen aning.. .får tänka på den.
14. Vad är den läskigaste saken som hände dig när du var yngre? Ja det var en kille som ströp mig på dagis ... och så var det en tjej som hoppade på mig i badhuset och höll fast mig under vattnet (fast hon fattade tydligen inte att hon skada mig då)
15. Hur har världen ändrats från när du var ett barn? jag har blivit blygare pga händelserna i högstadiet ...

Likes

Comments

Så innan lovet onsdag till fredag hade min klass och ettorna från Uppsala terränghjulings kurser utanför Norrköping. Så vi fick bo i små stugor där uppe 4-6 pers i varje stuga. Sen hade vi 4 grupper jag var i grupp 1 och våran grupps schema var ungefär så här.
Onsdag: anlände dit och blev indelade, lunch, teori (2 timmar) fyrhjuling (2 timmar) kvällsmat sen var det rast till halv åtta på kvällen då var det kvällsfika.
Torsdag: frukost (6.45) teori (2 timmar) rast (15 min) traktor (timmar) lunch, teori (2 h) rast (15 min) traktor (2h) kvällsmat, kvällsfika.
Fredag: (samma tider) frukost, teori, fyrhjuling, lunch, provet för att få förarbevis man fick ha högst 6 fel alltså 24 rätt. Jag fick 25 rätt alltså kommer jag få ett körkort för terränghjuling.

På traktor lektionerna fick vi köra först runt i en stor oval sen slalom mellan koner, sen fick vi köra med släp och prova lyfta stora vattentunnor.

På fyrhjulings lektionerna fick vi köra runt i en stor oval och slalom mellan koranerna. Sen fick vi köra väldigt fort och prova på att bromsa. Sen fick vi parkera i det fina "garaget" av korner. Sen fick vi köra i terrängen över en massa gupp. Det var världens bästa lärare ska jag vara helt ärlig och säga, har ALDRIG haft så bra lärare!!
Likes

Comments

Nee det var inte så kul som jag trodde det skulle vara haha, vi fick ett par frågor att svara på och nu har jag gjort det o fikar o är klar o bussen kommer halv två .... Har trååååååååkigtLikes

Comments

Så i torsdags var vi lediga i djur gänget. Idag ska vi på en kaninutställning är på väg dit nu och vi ska få bära kaninerna till domarna nice :)

Likes

Comments

Ja ... Nu har jag lektion och lustigt nog så ska vi skriva ett blogginlägg. Inte på våran riktiga blogg så klart alla har ju inte, men alltså på word. Ska skriva om dialekter. Är det någon annan som har den uppgiften i svenska? Det hör till reklam filmen vi ska göra. Egentligen skulle vi göra det idag men jag är själv haha, båda ifrån min grupp är hemma. Nice. Så får börja på det här istället. 

Ingen aning om hur jag ska börja men får fixa ihop något. Vill bara hem nu. så trött. Längtar dock till torsdag vill vara med djuren. 


Likes

Comments

Har vart i djurrummet nästan hela dagen och pysslat med 4 nykomlingar. 2 gerbiler och 2 dvärghamstrar. Så nu har vi parat ihop hamstrarna och hoppas på ungar. Sen när de föds så ska de till en djuraffär om ingen i vår klass vill ha. Jag vill ha en så haha :D

Likes

Comments

Idag hade vi projekt, svenska och svenska alla med samma lärare. Plus en liten mentors tid efter lunch. Idag flög dagen förbi det var skit kul! Projektet vi jobbar med är med ämnena naturbruk (såklart) och svenska. Så vi jobbade med samma sak alla lektionerna. Så först fick vi dela in oss i grupper och välja ett län och det länets dialekt. Min grupp (3 pers) valde Skåne och skånska. (Detta gjorde vi dock igår) så imorse började vi brainstorma fram idéer. Grejen är den att vi ska göra en reklam film om något naturbruk i det länet (Skåne för mig alltså) så vi valde skånemejerierna. (Yoghurt) så vi skrev ett manus och prov filmade lite grann. Så nu har vi ungefär 20 bloopers iaf.

Godnatt!

Likes

Comments

Usch gillar inte morgonen. Jag mår alltid som värst då. Trött och fryser och har ont i magen ja det kan vara allt möjligt. Mest trött eller hur man orkar inte gå upp. Zzzzzzzzzz.Aja ska dra till bussen kvart över åtta. Är i skolan kanske tio över nio, jag börjar 10.10.
Men är rätt glad idag för igår beställde jag äntligen en grej som jag velat ha ett tag. Men fick ju vänta på att pappa kom hem från jobb resa.


Har även börjat spara pengar nu för att ha råd för min egen flygbiljett till när vi ska iväg under sommaren... Längtar verkligen till lovet orkar inte skola mer.Likes

Comments