Header

Postad i: fotografering, ätbart

​Checka in mitt och min bästis gemensamma instagramkonto @freshlysqueezedlemons vettja! Många härliga, för det mesta rosa bilder på,, bland det bästa som finns, MAAAT!! 

Likes

Comments

Postad i: att lyssna på

​Här kommer ett ljuvligt tips på en ljuvlig podcast som jag börjat lyssna på oerhört mycket den senaste tiden. Josefin & Vanja, två bloggare, inluencers och inte minst poddare! Det är sällan jag fastnar så mycket för en specifik podcast, och denna är verkligen one of a kind. Deras positiva inställning till allt och deras pepp-tips gällande vardagen är helt underbart inspirerande. Fraser som "Dream Big", "Våga", "Just Do It" och min personliga favorit, "Fuck It" hörs ofta i podden. Deras färgstarka personligheter och trevliga samtalsämnen utgör en sagolik podcast som är 100% värd att lyssna på! Värt att tillägga att poddlyssnarna kallas för "poddeliner"! Gulligt va?

BÄSTA AVSNITTEN:

"Så varnar vi om vardagsglädjen"

"Superkvinnor och när Fuck It blir Fuck You"

"Kan man vara alkoholist när man är 20 år?"

"Ta greppet om din lycka inför höstens nystart"

"Lev lyxigt på en liten budget- våra bästa tips"


Likes

Comments

Postad i: ätbart

​Hur fin var inte vår lunch idag? True instagram-moment!

Gillar verkligen hur vi matchat rödbetshummus, granatäpplekärnor, picklad rödlök och juice. Att jobba på en lugn söndag förgylls väldigt mycket av att bästis hälsar på en på jobbet! Drömmigt att jobba på ett såhär fint ställe<333

Likes

Comments

Sommarlovet kickade igång ganska snabbt med förberedelser och läger inför vår konfirmations som skulle genomföras i mitten av juli, cirka en månad efter sommarlovets början. I slutet av juni åkte vi, 12 konfirmander och 9 ledare, till fina Tallnäs Stiftsgård i Småland. Där blev vi kvar i hela två veckor och det var bland de två roligaste veckorna i mitt liv. Men exakt vad som försiggick kommer inte att berättas. What Happens In Tallnäs Stays In Tallnäs.

Två veckor fyllda med skratt, härliga personer, underbara frukostar och för övrigt otroligt välorganiserade och framförallt långa dagar. Hur klyschigt det än låter, tro det eller ej, man blir en familj. Vi är en familj.


När lägret passerat och det var dags att åka hem tog vi farväl av varandra, vilade upp oss lite över helgen. På måndagen körde vi igång igen. Då började nämligen förberedelserna inför själva konfirmationsgudstjänsten som skulle äga rum på lördagen kl. 16.00.

Alla förberedelser gick undan och vi konfirmander blev mer och mer nervösa då alla hade någon form av framträde att genomföra under gudstjänsten.

På fredagskväll blir jag uppringd av en kompis som har blivit sjuk och som påstår att jag måste ta över alla hans uppgifter inför morgondagen. Detta, vilket innebar trippel nervositet för mig, fick jag lite smått panik över. En av mina nya uppgifter var dessutom att spela "You Raise Me Up" på oboe inför hela församlingen. Dock förstod alla att detta inte skulle hända. Jag+Oboe= inte sant. Som tur var han inte sjuk och jag blev än en gång retad för min förmåga att bli lurad,.

Lördagen kom och det var dags för konfirmation. Jag såg riktigt fram emot att göra mig i ordning då nästa gång jag bär vit klänning och ljusa skor i ett festligt sammanhang är på studenten. Min nystrukna vita klänning var fint upphängd och mina skor låg än kvar i skokartongen.

Väl i kyrkan möttes vi upp, hela gänget, för att en sista gång sjunga igenom alla sånger och byta om till våra vackra kåpor som hängde fint och väntade på oss i församlingshemmet. Sedan var det plötsligt dags att ställa upp, nervösa och skakiga som vi var. Från att stå och skaka av nervositet till att få skrattanfall när vår överraskningslåt började spela. Det blev introlåten till Star Wars då vi under hela lägret haft Star Wars tema. Den låten gjorde mycket för oss då vi därifrån bara fokuserade på hur kul vi har haft tillsammans. Det var precis som att då var vi inte nervösa längre. Vi var tillsammans med vår andra familj.


Själva konfirmationsgudstjänsten var över lika snabbt som vi kastades in i den och somsagt, det var inte ett dugg nervöst under gudstjänsten. Efter fotografering och alla "hejdå, tack för idag! Vi är bäst, älskar och saknar alla redan men vi ses imorgon igen!!" -kramar till gruppen, gick alla ut för att hälsa på familj, släkt och vänner som samlats ute på torget. DÄREFTER FEST!!


Likes

Comments