Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sen! Mycket har hänt sen sist. Har bland annat påbörjat min körkortsutbildning på riktigt och hoppas jag har det inom 3 månader. 3 körlektioner är inbokade i veckan plus risk1an, så nu är det bara att kötta. Har förbättrat mig riktigt mycket på bara en vecka vilket är både kul och skönt då jag känner att jag verkligen börja fatta grejen med bilkörning. Trodde det var nästintill omöjligt för en månad sen, men vad fel man kan ha.
Skolan har också tagit massa tid, bara 4 veckor kvar till studenten nu (kanske 5) inte riktigt koll haha men börjar faktiskt se framemot den nu. Innan har tanken bara gett mig ångest 🙄

Jag drar även upp till Stockholm nästa helg med Joanna och Louise för lite äventyr som kommer innefatta både UF-mässa och födelsedagsfirande. Längtar!

Påbörjar även min sleeve den 17 maj! ÄNTLIGEN! Den ska till mesta del bestå av rosor och lite andra små detaljer, hoppas verkligen det blir som jag förställt mig, men det tror jag nog.

Nu tänkte jag plugga lite teori, är nästan helt klar med den så nu ska jag bara kunna ha användning för den i körningen också, men det ska inte vara några problem.

Hoppas ni inte känner massa söndagsångest idag, så hörs vi.
Christopher.

Likes

Comments

Oj vad tiden går fort, hinner knappt med. Har inte alls haft någon motivation till bloggen denna veckan vilket kanske märks haha. Jag har iallafall haft massa motivation till annat, bland annat har jag skaffat mig ett gymkort, äntligen. Både Saga och jag har hunnit med att träna 3 gånger tillsammans sen i Tisdags och det är verkligen så kul!

I fredags var det äntligen dags för Ellas överraskningsfest som verkligen blev lyckad! Hon blev både glad och mycket överraskad, precis som det ska va vid sånna tillställningar. Imorgon har jag studiedag, ska både hinna med frisören, en joggingtur med Jennifa, gym med Saga och lite plugg,, lär bli en bra dag helt enkelt.

Hoppad ni haft en grym vecka ☺️

Christopher.

Likes

Comments

Synd att den är för liten och att bilderna är skitfula och att jag varit snyggare med min mussepiggtröja på studenten, men vadådå

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter på bussen påväg till skolan, hade dock gärna legat kvar några timmar till men nej, en envis mamma gjorde att jag kom upp ... UF står på schemat och jag är allt annat än taggad. Mer taggad är jag dock för vad som ska hända den 17 maj, då jag nämligen äntligen får min efterlängtade sleeve på höger arm 😍😍😍 kan inte bli mer än bra (hoppas jag).

Hoppas ni får en bra tisdag!!

Christopher.

Likes

Comments

Blev ingen skola för mig idag pga tanden, har verkligen haft så ont, men i eftermiddags släppte det nästan helt på något konstigt sätt så jag drog ner till stan, träffade Saga och passade på att trycka i mig lite (läs massa) sushi. Nu väntar lite plugg då jag har marknadsföringsprov i morgon och svenska nationella på onsdag.

Förlåt för så dålig uppdatering det senaste dagarna, men jag har verkligen bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv, men nu är det slut på det.

Hoppas ni fått en bra start på veckan så hörs vi ☺️☺️

Christopher.

Likes

Comments

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Spenderat hela dagen i sängen med massa serier, därav dåligt uppdatering, sorry. Munnen gör forfarande jävligt ont och jag är typ fast här ute på landet då jag inte kan göra något alls. Idag är också en sån dag då jag känner enormt sug efter att hitta på något, men det går ju tyvärr inte, visar mig helst inte ute med detta svullna ansikte haha.

Hoppas ni får en bättre fredagskväll än mig, det tror jag inte är så svårt dock. Vi hörs!

Christopher.

​Dagens enda bild haha, oehört inspo om ni frågar mig (host)

Likes

Comments

Alltså av hela mitt hjärta unnar jag inte ens mina värsta fiender den här smärtan jag känner just nu. Käften är helt svullen och jag kan inte gapa 2 millimeter utan att jag är nära att svimma så ont det gör. Borde det göra så här ont över huvudtaget? Jävla tänder 😔😔😔😔

Likes

Comments

OMG! Då var dem utdragna, hade hoppats på en roligare effekt av medlet men nejdå, det hjälpte ju inte ens 🙄

Likes

Comments