Lately I’ve just discoverd that I have a lot of followers from all around the world who has seen my art of work between two sports; soccer and bike riding.

And I have to say it’s actually pretty funny. Because, I’m just no more than a regular guy who likes to have a soccer ball around my feet.
But I thought I would give this a try to let you guys know me better😅

Well, who am I?

Hi, I’m Christopher. And this is my story!

There was a time when I was no more than a stubborn little prick who used to play with sticks and stones for fun, than suddenly on my sixth-year birthday I was given my first soccer ball by my grandpa, Kermith.
Gosh it’s unbelivable how happy I was that day. I bet I could run a ten mile run and wouldn’t even be tired, haha! I played every day outside my house every time it didn’t rain or snow outside! It turned out I had a talent for it.

Then I joined my first soccer team when I was around 7-8. We we’re not that great in the begining, but it was a start of something good.

When I turned 13, I was given the offer to play with the adults. It was really exiting!

But then I had to move back to my home town because of personally reasons. Not going in to details on this post😊

Then I joined back to my old team. I started of by playing with same age kids (I turned 14 the same summer). After a while I disconnected from the sport. Friends and family too in about two years. Then I came back, and now playing with a team in Karlstad. I’m a trainer too! I train every day exept wednesday. So yeah, it’s stressful, especially when you live 1.30h away from the city😂

I go by motorcycle or train, depends on the weather. It’s actually fun to drive there😅

And yes.. I have a drivers license and a legal bike😊

Well thats it from this post, I’ll catch ya’ll next time! See ya!👊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 0 Readers

Likes

Comments

Nu har det gått ca. en månad i skolan nu och allt känns toppen (än så länge).
I mitt senaste inlägg berättade jag om hur jag så jätte gärna ville byta till El-programmet på min skola, det blev inte av. Jag avbröt förfrågan angående om bytet. Jag vill fortsätta på Barn och fritids-programmet istället. Det är ett mysigt program med mycket trevliga människor med intressanta kurser.
Många anser att det bara är tjejer som går där eller för att man har ”dåliga” betyg. Har fått en hel del sådana kommentarer.

Men som jag skrev ovan så ska jag eventuellt öppna nya vägar i livet med studierna i USA är tänkt. Ett fotbolls stipendie alltså.
Väldigt spännande! Längtar redan! Måste dock går ur årskurs 1, så till hösten så kanske jag inte är hemma här i Sverige😅 kan välja ett annat land om jag så vill, men jag avstår gärna att lära mig ett nytt språk.. det är ett mirakel att jag ens fick betyget E i franska när jag gick i grundskolan😂

Jag har alla förutsättningar till att kunna åka också. Är väldigt motiverad, har mål i livet, en glad och utåtriktad person skulle jag kunna säga om mig själv.
Min morfar tycker verkligen att jag skall göra detta. Han tycker att jag den kapaciteten för att kunna göra en sådan sak. Både han och väldigt många tycker att jag har ett väldigt moget beteende av mig, förstår fortfarande inte vad det betyder egentligen😅
Haha, när jag gick i 8an fick jag en rolig kommentar som fick mig att skratta, jag ansågs vara ”för mogen för att vara en 01”.
Fick ett sådant jobbigt leende den dagen också. Kunde inte bestämma mig ifall jag skulle skratta eller ta det som en komplimang😂

Fast det kanske jag är, skulle inte våga påstå mig själv som det. Har tagit hand om mig själv som mest under min unga 16år här på planeten jorden. Har inte direkt haft någon med människa som har funnits där direkt. Och de som har funnits där finns inte kvar idag. De lever sina egna liv, och jag är glad att de har varit en del av mitt liv.
Men men, jag träffar nya vänner och andra med människor i USA. Vem vet, jag kanske träffar någon där som kommer fylla mitt liv med lycka😉
Nej då, klarar allt bra mig själv😉

Förresten,
De flesta har antagligen redan sett Stephen Kings ”IT” på bio. Den var galet bra! Rekommenderas skarpt! Bio salongen i åmål var stängd så vi fick åka till Säffle jag, Isabelle och Oskar.
Haha, en rolig grej hände under bion. Jag satt i mitten utav oss tre, och då hade jag Isabelle bredvid mig, det var en scen under filmen som fick henne att kasta telefonen säkert en fem meter upp i luften för att hon blev så rädd😂 Tyvärr så överlevde telefonen fallet, hoppades på att den skulle få en spricka i displayen😉
Efter bion blev det väldigt sent, vi missade bussen och fick kom en sisådär Kl23.15 på kvällen😅 Oskar skulle hem till sitt område (där jag bor egentligen), Isabelle skulle hem och jag till min mormor, så vi tog en följe från station och pratade en ganska bra stund samtidigt som vi gick och innan vi gick skilda vägar. Jag blev tvungen att avsluta våran roliga diskussion om vad som var det bästa Assassin’s creed spelet, för att jag ville till hem nr2 och duscha. Vi kramades och sa adjö. Hon går i skolan i Karlstad och bort hos sin pappa, så man ser henne inte så jätte ofta längre mer än när hon är hos sin mamma här i åmål.

Det var allt för detta inlägget, ha en fortsatt trevlig dag!

  • 0 Readers

Likes

Comments

God kväll, hur har helgen varit för er då?

För min del så blev det en liten "casual weekend" kan man säga. Skulle tränat i lördags, men den blev inställd på grund av taskigt väder. Har "umgåtts" med kompisar framför tv-spelet mest.
Haha.. har blivit lite besatt av ett nytt spel som jag har förbeställt, spelar bara BETA versionen av den en så länge. (BETA= en fjärdedel av själva spelet, eftersom det inte finns ute i butikerna än.)

Har varit en riktigt taskig vecka för mig, min Kawasaki 450-11 Motard blev stulen i torsdags. Samt en Moped j*vel som bara krånglar😅

Men som rubriken lyder så har tankarna kretsat runt omkring mig om att byta gymnasium. Det är inte det att jag inte tycker om min linje eller skola, men jag går Barn och Fritids - Programmet just nu, men känner att jag vill gå EL - Programmet istället. Känner att borde satsa på det istället, har en relativt talang för el/datorer i sig också. Vill ju tjäna de stora summorna också när efter gymnasiet också😉, men problemet är att det inte finns några platser kvar.
Suuurt..

Det där är faktiskt en jobbig känsla faktiskt, att hur ett utav det enda som man känner sig säker på kan vara så fel.. En sådan sak kan vara vad som helst. Kan vara en karriär, en person eller som sagt vad som helst, men ni kan säkert relatera till det vare sig situation☺️
Och vem vet, det kanske är någon kille eller tjej som hoppar av som kan ge mig möjlighet att byta. Har dock ingen lust att gå ett extra år bara för att jag blev så osäker precis i början.
Finns en annan anledning till att jag vill byta, men ingen större än de andra. Ganska överdriven men ändå.

Berätta gärna era åsikter, vet själv att detta är ett eget beslut jag själv får ta. Men jag känner att jag behöver ha lite För/Mot-argument för hur jag kan göra😅

Avslutar detta inlägg med att säga Godnatt, och ha en fortsatt trevlig kväll! Vi syns mer i nästa inlägg där jag kommer berätta bl.a om mitt Gymnasie byte samt hur det går med crossen som blev stulen.

Tack och hej!

  • 3 Readers

Likes

Comments

Jag är väldigt passionerad om motorcyklar. För mig är det mer än för bara grundläggande pendling. Varför älskar jag att åka motorcyklar? Tja, det hjälper till

1)Upptäcka mig själv

Vi är alla fyllda med vår dagliga rutin, sladder, oändliga ranting i livet, depression tillsammans med de glada tiderna vi upplever. Att åka motorcykel är en flykt från det monotona dagliga livet och det blir en andlig upplevelse. Det är en form av självterapi.

2) Föryngring

Det är som att föryngra dig själv genom att absorbera all den positiva energin runt dig. Genom att köra, blir all negativitet långsamt borta, eftersom du är den enda du spenderar tid med. Har du någonsin sett en sorglig person på en motorcykel?

3) Observation och lärande.

Du observerar världen. Livet i snabb körfält är kanske väldigt hektiskt, tröttsamt etc. Men när du tar din tur ut för en tur, finns det massor av lektioner som ska läras på väg. Du såg den gamla damen som säljer grönsaker? Vad lär du av henne? Det spelar ingen roll hur gammal du får, du borde fortsätta och livet fortsätter.

4) Anledning och makt att leva

Det ger dig en anledning att leva. Tänk dig att ha mycket kraft i handen. Säg, 30HK (Hästkrafter på en motorcykel? Eller 180 HK? Inga problem. När du är en motorcykelentusiast är makten bara ett nummer. Det påminner oss om en sak, "med stor kraft kommer stort ansvar".

5) Upptäcka och utforska det osynliga

Du upptäcker oändliga destinationer. Vårt enda syfte är att upptäcka nya saker runtom oss. Vilken destination som helst, öken, sjö, kullar, restauranger, vägar etc. är droger till oss. De gör oss höga.

6) Frihet

Olaglig tävling är en kult men ridning är en religion. Ta det djupa andetag av frisk medicinsk luft medan du rider på de avlägsna motorvägarna, täckta med träd. Ja, det är vår kokain.

7) Brödraskap bland cyklister

Det är en känsla som endast en del av samhället förstår. Brödraskapet bland cyklister ger en anledning att leva.

8) En icke-känslomässig följeslagare

Du gillar hundar? Häftigt. Jag älskar motorcyklar. Hundar också. Men motorcyklar.

Eftersom mitt blod är bensin och mitt hjärta är en 4-ventilsmotor (Tekniskt lol).

Ibland är materialistiska följeslagare bäst.

9) Motorcykel har alltid din rygg

Kom också ihåg den tid då ingen var där för dig? När du var trasig och blev kvar strandsatta i avgrunden? Det hände med mig också. Och vem var där med mig? Min motorcykel. Det släppte mig aldrig ner. Fick mig aldrig deprimerad och gav mig alltid bra grejer.

10) Känslan är evig

Oavsett vad som händer i livet är motorcyklar evigt för entusiaster som jag. Därför hjälper det oss att växa som människor, hjälper oss att uppskatta värderingar av mänskligt liv och hålla oss borta från all negativitet runt oss. Om det kunde lära mig så mycket vid 16års ålder (jag började åka när jag var 14år) kan jag föreställa mig hur mycket mer jag måste utforska när jag växer upp.

  • 6 Readers

Likes

Comments

Här kommer lite bilder som jag har tagit samt redigerat :)
Tror jag har fått en ny hobby btw😂

  • 10 Readers

Likes

Comments

Tjena, det här var allt ett bra tags sen, eller?
Anledningen till det kan bero på att jag inte har orkat "blogga" osv eller så beror det på att jag inte vet vad jag skall skriva😉

Jaja, nog om det. Idag har jag iallafall inte gjort något särskilt, har varit hemma i princip hela dagen och inte gjort något annat än att ha spelat TV-spel med grabbarna och städat i mitt rum.

Som ni kanske inte ha märkt så skall jag jobba uppe i Billingsfors nästa vecks tillsammans med min farbror uppe i en verkstad och vara mekaniker för både bil och MC, så har ni en trasig bil eller motorcykel eller något som helst så är det bara att dra upp den dit så kan jag leka fixar Lasse och hjälpa er ;)

Nu när man ändå har sommarlov och "ledigt" så är min stora fråga nu.. Vad i hela helsike ska man göra? XD
Fy alltså, jag hatar verkligen sommarlov, det går så extremt segt på dagarna och det är ju somsagt en sådan årstid då man verkligen måste hitta på något, tur att man ändå ska ruttna bort i verkstad kl 7 på morgonen och sedan bara komma hem kl 5-6 och sova efteråt ;)

Oj just ja, kom på en grej. Håller på att planera en resa till Göteborg samt en hel dag på Liseberg, och kanske en övernattning där på scandic hotell om jag har råd XD.

Kom gärna med förslag på vad man kan göra i sommar, det skulle verkligen uppskattas :)

Likes

Comments

Hur gammal är du?

15 kalla vintrar🤙

När vaknade du idag?

Klockan 08:14 för att vara exakt.

Vad åt du till frukost?

French toast.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:

1.
Jag har en lillebror som jag inte har träffat på ett antal år.
2. Det här vågar jag inte säga, men jag är hemskt förälskad i en tjej vars namn är Denise 🙈
3. Jag är bäst, så är det bara.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?

Ja.. jag vet inte.. alltså det är svårt säga för att jag kan skifta åsikter om mig själv ganska ofta så svaret på den frågan är oklart.

Vad har du gjort idag?

Idag har jag inte gjort så värst mycket, mer än att har städat i rummet. (Spoiler alert: skall göra pannkakor😋

Vilken film såg du senast?

Kommer inte ihåg, men om vi säger serie så är det skam.

Är du besatt av någonting?

Köra enduro/mc😍

Beskriv en perfekt dag:

En perfekt dag för mig är att få vakna upp med älsklingen och ta långa turer med pappa på motorcykel/moppe. En avslutning på dagen är en mys kväll framför soffan med Denise och bara ta det lugnt.❣️

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:

I ett sovrum

Vad lyssnar du på just nu?

Something Just Like This- the chainsmokers
Hur går du helst klädd?

Är du morgon eller kvällsmänniska?

Kvällsmänniska

Vilket är ditt bästa ämne i skolan?

Idrott och hälsa tror jag

Vad köpte du senast?

Powerking

Vad har du i dina fickor?

En ring

Vilken är din favoritaffär?

JunkYard.com

Vilka smeknamn har du haft?

Coffe, chophe, Stoffe, Chrille,

Vilka är dina största svagheter?


Att ge upp när man väl vet att det går

Likes

Comments

Hej på er! 🌟
Idag är det inte Christopher som bloggar, utan hans fliiickvään 😏
Idag ska vi ha en riktigt mysig kväll, har ätit tacos och snart blir det mys framför en film eller serie, Har ni några tips?

Ni får gärna gå in och följa mig på min blogg, 

@Denisenilsson 
Ha en bra kväll och glad påsk så kanske vi ses och hörs i min blogg!
Puss på er ❣️

Likes

Comments