Hejsan tänkte bara uppdatera alla på livet.

Just nu har jag inte lämnat huset på en vecka för jag gjorde en rätt så stor operation på min ena tå vilket har gett mig ett enormt bandage, vilket är lika med inga skor i världen får plats på min fot..

Så jag har missat mina två första veckor i skolan vilket lett till råplugg av matematik hemma.

Sen har min mobil tackat för sig så den är typ halvdöd.. Ibland lever den men sen dör den och aa it's a biatch!

Sen har jag lämnat in tre tavlor till ung konst Motala, så kommer förhoppningsvist tävla i det, känner att lite pengar inte skulle sitta lite fint just nu så ni får alla vart ni än bor i Sverige åka in till Motala konsthall och rösta på mig den 31:a Januari ;)

Och sedan så färgade jag håret lila igår och idag kom världens finaste septum från tribe.se! Jag dööör, Imorgon åker jag och Kim med Jenni till Linkan med så alla mina Linkan friends får hänka på om ni vill bara att ni skriver till mig :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har precis kollat på "If I Stay" med Kim, o herregud har en genomdränkt säng på grund av att han gråtit så mycket.

Om ni vill se en grym film så kolla på den, "Fault in our stars" kan slänga sig i väggen.

Likes

Comments

Nu tänkte jag göra ett inlägg som jag kommer ångra säkert, men ville skriva ut lite förhoppningar som jag har inför det här nya året.

1. Att jag vågar ta mera plats och vågar satsa fullt ut på drömmar jag har.


2. Att matten äntligen blir godkänd så att jag kan börja kolla mer utbildningar.


3. Komma ifrån Motala lite mer, Jag måste ut mer innan jag kvävs.

4. Ha roligt, jag är en kille som inte kan släppa loss utan måste alltid ha kontroll därför är det svårt för mig till 100% att göra saker som anses läskiga.

5. Få ut min konst på en utställning, sitter med minst 10 something tavlor och längtar ihjäl mig tills jag får dela dom med er.


Detta är mina planer inför 2015!

Likes

Comments

Tar idag en paus från träningen och drar med killen ut för lite chokladshopping, tänkte ta affären längst bort i stan så jag får lite motion iallafall.

Liksom en mils promenad duger väl för lite choklad? Iallafall så intalar jag mig själv det haha

Är jag den enda som inte kan göra peacetecken utan att handen ser helt efterbliven ut?​

Likes

Comments

En sak som hände medan jag var borta från bloggen är att jag äntligen införskaffade en hand tatuering och det blev en kopia av Celine Dions autograf.

Det här är en tatuering jag velat ha i flera år och varför jag valde just Celine Dions namn att bära runt på min kropp i resten av mitt liv är en djupare historia, Det är historian om mitt liv.

Man kan säga att när jag var tio år och hörde hennes röst för första gången så adopterade hon mig som sin son, Hon lärde mig vad sann kärlek är genom sina texter, när jag under mina yngre år blev mobbad i skolan så var det hennes röst som fick tårarna att upphöra och ensamheten var som borta.

När hinder kommit för min väg så lyfte hon mig över det och visade att jag överlever allt om jag bara tror på mig själv.

Hon lärde mig att vara annorlunda inte behöver betyda något negativt.

I en värld där man sätts in till mallar som inte alltid passar ens form så räddade hon mig från att inte vilja vara kvar.

Därför har jag Celine Dions namn på min hand i resten av mitt liv, Och jag vågar säga att ALDRIG kommer jag ångra mig.

Hon är min hjälte som räddade mig när jag som mest behövde blir räddad, Och det är jag föralltid tacksam för.

Likes

Comments

Hejsan kära blogg, oh herre vad ni måste ha saknat mig dessa veckor.

Har nu äntligen lite blogg inspo så här kommer ett fint inlägg om mitt nyår!

Mitt nyår spenderades med kvinnan i mitt liv, alltså Jenni.

Vi var hundvakt och bestämde oss därför för första gången i mitt liv iallafall att inte direkt fira det. Istället åt vi god mat och kollade på bra filmer och bara njöt av varandra sällskap och ja jag tyckte det var skönt med att fira in nyåret utan världens bakfylla dagen efter.

Nästa år kanske blir mer spektakulärt,2015 kommer bli ett år närmare ditt jag vill och hoppas att detta år kommer ge mig chanser att göra stora projekt jag alltid drömt om.


Likes

Comments

Satte nyss å Mariah Careys julskiva, visste ni att det är världens mest sålda julskiva? :) Sjukt mysiga låtar iallafall!

Jag får ju alltid min julstämning i November av någon anledning sen försvinner den lite halvt till December xD hur knas liksom?! Så snälla någon kan ju flytta julen till november istället :) Nä men ska precis nu sätta igång med att skriva manus till muntliga nationella i svenska 3, Känner mig sjukt stressad så kommer skriva i turbo, men går nog bra :)  
min enormt fina morgon frisyr, Grattis på er som fick se den :)

Likes

Comments

Nu är Halloween över, Och årets fest vart ta mig fan en utav dom bättre.. Vi hade 20-tals tema och lekte mordgåta (även fast den inte gick så bra) Det blev en intim fest och vi var hela nio stycken,och förutom mordgåtan så kollade vi på skräckfilmer och lekte "frågelekar" och mat som vanligt blev tacos och aa jag är supernöjd :Tänkte bjuda på lite bilder men tyvärr så glömdes kameran bort när festen började så får bli massa behind the scenes!

Kan berätta också att ikväll ska jag se "Annabelle" på bio och imorgon ska jag och Jenni förhoppningsvis på vår första seans med ett riktigt medium.. Så spännande :D


Likes

Comments

Har nu äntligen gått ner 30 kg.. eller var några veckor sen men nu vågar jag officiellt gå ut med det.. 

Måste dock säga att jag fortfarande känner mig tjock hur hemskt det än låter.. jag har fortfarande mage/man boobs.. min hals är fortfarande stor (vilket ioförsig är ett släktdrag) och allt sånt.. mina ögon kommer nog aldrig se mig som något annat än tjock helt enkelt!

Och nu kommer jag verkligern göra något läskigt och visa er hur min mage ser ut nu.. fyfan så hemskt! 

Nu 72,6 kg  

Då: 103 kg

Likes

Comments

Nu jävlar har jag putsat och bytt skosnören till mina gula, känns lite annorlunda men älskar ju gult så det här ska väl gå prima! ;)

Före/Efter bild :)Likes

Comments