Header

Contains affiliate links Postad i: Allmänt, Inspo

När jag fyllde !8 år fick jag ett presentkort till Cervera och jag har ännu inte använt det än... Men jag vet verkligen inte vad jag vill ha. Och eftersom att jag ändå inte hade något att göra satte jag mig ner för att kolla runt lite på deras hemsida. Där hittade jag lite grejer och tänkte att jag visar er några grejer som jag hittade.

Det första jag vill visa er är den söta lilla trähunden, dör så söt den är. Men den är dock lite för dyr...

Som sagt har vet jag verkligen inte vad jag ska lägga pengarna på. Jag är sugen på lite allt möjligt.
Till exempel lyktan och ljushållaren från Holmegaard, Lyktan kan man hitta i flera olika storlekar.

Jag hittade också några otroligt fina, men framförallt gulliga miniatyr vaser. Jag ÄLSKAR blommor och det skulle då passa jättebra med några vaser.

Något som jag vill börja med är att samla på porslin och där är jag lite kluven. Jag vet inte om jag vill ha lite färg och mönster eller om jag bara vill hålla det simpelt med vit. Men så hittade jag detta porslin från Rosenthal, den har lite mönster, den är vit men det finns ingen färg... Kanske blir detta porslin som jag väljer.

Jag slängde med en liten bra att ha sak också. Och det är ju mixern ! Vem älskar inte en god smoothie?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Flera gånger har jag testat detta med att blogga. Varje gång har det gått åt skogen. Fast nu tänkte jag att jag provar igen, jag tycker att det kul. MEN jag har aldrig något att skriva om... Så vi får se hur detta går.

Mitt liv just nu är inte så roligt. Jag har tagit studenten(vilket jag hade längtat efter så länge! YEY!). Men nu sitter jag här arbetslös och har ingenting att göra. Jag hade ett jobb, men det kändes inte bra i magen så jag sa helt enkelt upp mig. Så näst intill sitter jag varje dag och kollar efter jobb. Jag försöker även hitta en utbildning till att bli inredningsdesigner. Sedan har jag även drömmar om att flytta hemifrån, men det kommer väl inte hända inom en snar tid, tyvärr.

Haha usch vad deppigt detta blev, vi ses snart!

Likes

Comments

Idag är det äntligen dagen som sommarlovet börjar! För tillfället är det nog den allra bästa meningen någon kan säga just nu och en mening som jag har längtat så mycket efter! Sommarlovet kommer förhoppningsvis bestå av massor med kul med kompisar och pojkvän, även lite jobb. Ska verkligen försöka ta vara på allt denna sommar och njuta till max!

Sommaren kommer iaf börja med de bästa tjejerna, hemma hos Frida. Sedan på fredagen bär det av mot mina syskons avlutningar och sedan har jag ingenting planerat, förutom att ta vara på solen och läsa min bok.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

1. Vad heter du? Christin Thoresson
2. Hur gammal är du? 17, snart 18!
3. Vart bor du? I Kristinehamn
4. Singel/Upptagen? Upptagen

5. Stjärntecken? Oxen
6.Favoritplats? Oj, tror inte jag har någon
7. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Jag skulle nog ut och resa, shoppa och spara till framtiden
8. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Det jag gillar mest med mig själv just nu är att mitt självförtroende har blivit mycket bättre! och det jag gillar minst är nog min näsa..
9. Favoriträtt? Vet inte om man kan kalla det för rätt, men det är yoghurt med frukter och bär
10. Drömmar i livet? Den aktuellaste drömmen just nu är att flytta in i en egen lägenhet och inreda den precis som jag vill ha det!

11.Beroende av något? Choklad haha
12. Vad vill du ha just nu? Sommar, bil, lägenhet, pengar
13. Din favorit blomma? Vita rosor och vita hortensior

14. Piercingar/tatueringar? Jag har 4 hål i öronen och planerar för att göra mer
15. Tränar du? Jag försöker
16. När går du och lägger dig? Oftast runt tio, men kan bli senare
17. Vad är det värsta du vet? Otrohet
18. Vad är du rädd för? Mörkret, kryp, andar och sånt, ugglor
19. Vad ser du fram emot just nu? Sommar och sommarlov
20. Vad är dina största drömmar? Att bygga upp ett eget hus och bilda en familj

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

... Är att få flytta hemifrån och inreda min alldeles egen lägenhet. Detta är mitt största mål i livet som det ser ut nu, att skaffa jobb och sedan flytta hemifrån! Hur härligt skulle inte det vara?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Detta är något jag har längtat efter och fortfarande gör är att skaffa en egen lägenhet som jag kan inreda precis hur jag vill

Likes

Comments