​Hei dere! I dag er første søndag i advent og jeg gleder meg så mye til jul. Jeg har hatt julestemning i en hel uke allerede og gleder meg til å begynne med alle juleforberedelsene, jeg har allerede kjøpt to julegaver og er snart ferdig med julekalenderen som jeg lager til kjæresten min. I dag er det julegranstenning her i Kongsberg og jeg vurderer veldig og dra på den, mange år siden sist. Nå skal jeg ordne meg litt og komme meg opp fra sofaen, ha en suuuper søndag <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 110 Lesere

Likes

Comments

Jeg har det så vanvittig bra, men samtidig ikke. Jeg smiler, men samtidig ikke. Jeg vil hele tiden vise til alle at jeg har det bra, fordi jeg ikke vil innrømme til meg selv at jeg egentlig ikke har det så bra som jeg vil ha det til. Kveldene er det jeg gruer meg til mest, fordi da kommer tankene og grublingen.

I det siste har selvtilliten min vært på bånn. Jeg føler meg dritt og ser dritt ut. Jeg prøver så mye å være positiv, men noen ganger drar negativiteten meg ned i gjørma. Jeg lar sinnet og frustrasjonen min gå utover de som jeg er glad i, og jeg har så dårlig samvittighet. Jeg går rundt og stresser hele tiden, jeg legger plan for hver eneste dag for å kanskje ikke være så stressa, fordi uten en plan så blir jeg stressa, men å ha så mange planer gjør meg stressa det også. Jeg tenker allerede på hva som kommer til å skje etter lærlingtiden. Jeg er så redd for å ikke klare skolen igjen etter det, hvordan det skal gå med matte etter fire år uten, jeg som er så sinnssykt dårlig i det. Hvordan skal det gå med meg?

Og kroppen min, jeg har latt den forfalle helt. Om kveldene tenker jeg på sommeren i fjor. Da jeg hadde løpt mye og fått den kroppen jeg ville ha, jeg følte meg så fin vandrende ned stranda i Bulgaria. Hvorfor sluttet jeg løpe? Jeg er så usikker på meg selv, kjæresten min får nesten ikke ta på magen min lenger. Ja, fordi jeg føler meg så feit... Nei, jeg er jo kanskje ikke feit, men jeg har ikke lenger den kroppen jeg følte meg vel i, og det er jo bare min skyld. Jeg har spist og spist, kanskje fordi det er en liten trøst. Jeg kjedespiser, jeg spiser når jeg er lei meg og jeg spiser når jeg er glad. Hva skal det bli av meg...

Jeg må skjerpe meg, jeg stresser for mye over at jeg stresser. Det er ikke rart jeg får stresskviser. Jeg må ta opp treningen igjen, fordi det gjorde meg så glad før. Jeg må fortsette å spise sunt og bli mer positiv. Jeg må komme meg opp og ut!!

Likes

Comments

​Hei og god lørdag! Nå har jeg nettopp spist frokost og er litt på youtube. Jeg burde egentlig ordne meg, men har ikke kommet lengre enn tanpuss og ansiktskrem. Nå er det en stund siden jeg sist har blogget, har så lite motivasjon når jeg ikke har ett bra kamera å ta bilder med..Så nå er det bare å spare hehe. Senere i dag skal jeg og kjæresten dra ut å spise og etterpå skal vi på kino og se på Villmark 2, åå så jeg gleder meg. Alltid deilig med ordentlig kjæreste tid. Ha en super lørdag videre!

  • 124 Lesere

Likes

Comments

Hei og god mandag! I det siste har jeg hatt veldig lyst på en forandring med håret mitt, er så sinnsykt lei av den fargen jeg har, selv om alle rundt meg sier den er så fin. Så jeg har hatt en tanke på å farge det veldig lenge, men er usikker på hvordan jeg skal farge det. Tidligere har jeg bare farget det hjemme, men aldri fått det resultatet jeg egentlig ville ha..Så denne gangen skal jeg gå til frisør som kan hi meg resultatet jeg ønsker. Har veldig lyst på en fin brunfarge med litt liv i. Så nå har jeg en plan om å farge det når jeg får lønn neste gang😄 Ha en super mandag videre!

-Hva synes dere om hårfargene på bildene?

Likes

Comments

Hei og god søndag! Nå befinner jeg meg i senga med kjæresten min, koseklær er selvfølgelig på. Var utrolig deilig å få sovet ut litt i dag, er det de fleste helgene mine går ut på nå haha... Så til nå har jeg ikke gjort noe produktivt, burde egentlig snart gå ut og vaske de skitne vinterdekkene til bilen min, men så lat som jeg er så venter jeg litt til. Ha en super dag videre <3

Likes

Comments

Klær fra: trykk på bildet

God kveld fine dere! Nå har jeg samlet sammen noen av mine høstfavoritter fra nelly i sort og grått som er to av mine favoritt farger denne høsten. Derfor ville jeg dele noen av dem med dere fordi høsten er virkelig den tiden på året jeg synes klesbutikkene selger mye fint. Ha en super kveld videre <3

Likes

Comments

Jeg vil så gjerne være på topp hele tiden. Si ja til alt og alle, være der for alle. Jeg vil være på topp på jobb, være på topp med venner, familie og kjæreste. Jeg vil si ja når noen spør meg om noe, jeg vil være med på alt som skjer. Men nå er jeg sliten, ja veldig sliten. Jeg gråter ofte, ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg er utslitt. Jeg vil så gjerne klare alt og jeg blir så lei meg når jeg ikke klarer akkurat det...alt.

I det siste har jeg hatt perioder hvor humøret mitt skiftes ganske lett, jeg kan gå fra glad til sint, irritert til nesten på gråten. Og jeg kan ærlig si at jeg har felt en del tårer i det siste også, noen ganger vet jeg ikke hvorfor jeg gråter i det hele tatt, jeg er jo ikke trist?...Men også så tenker jeg at alle mennesker har slike perioder innimellom, og det jeg må er å komme meg igjennom denne.Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Hei dere! Det er veldig spennende å ha laget en helt ny blogg. Men selv om det er en ny blogg så importerte jeg de gamle innleggene mine fra bloggen min på blogg.no, fordi det er mange innlegg der som jeg vil spare på.

Så nå skal jeg prøve å blogge mer, selv om jeg ikke har ett kamera som funker, jeg får bare bruke moren min sitt haha! Ha en fin kveld videre!:)

Likes

Comments 

1. Jeg må alltid ha det ryddig rundt meg og ting har sin faste plass. Jeg blir stressa om ting rundt meg ikke er ryddig eller står på en plass som ikke er sin, og jeg ender alltid opp med å rydde andres rot. Noe som er ganske slitsomt. Jeg blir alltid stressa om noen tar opp en ting og setter det på feil sted. 

2. Jeg river meg på leppene. Dette har jeg gjort i flere år, en skikkelig uvane. Er ikke så flink til å fukte leppene mine med lepomade og da ender de opp tørre, da river jeg på dem med en gang og det ender nesten alltid opp med at jeg blør på leppa...

3. Jeg er veldig glad i å synge. Favoritt stedet mitt og synge er bilen, når det kommer enn sang på radioen som jeg kan, så synger jeg med. Tror det er litt irriterende for andre haha.

4. Jeg er feminist. Ikke på den måten at kvinner betyr mer enn menn, men jeg vil at det skal være likt mellom menn og kvinner. At jenter kan gå i det de vil uten å være redd for at en mann skal gjøre noe dumt mot henne. At kvinner kan få samme jobb som en mann og omvendt. Likestilling! At jenter ikke skal bli lært å kle seg ordentlig, men at gutter skal lære å oppføre seg.

  

5. Jeg bryr meg veldig mye om dyrenes rettigheter. Dette har jeg alltid gjort, i mine øyne har dyr like mange rettigheter som oss. Dyr har følelser de også, de føler sorg, smerte, kjærlighet og tap. De har like stor rett på plass her på jorda som oss mennesker.

6. Jeg har alltid på meg sokker. Selv om det er varmt ute så går jeg med sokker. Jeg husker at jeg lå og solte meg med sokker på, fikk skikkelig skille. Liker ikke å få barbeint, hater tær.

7. Innimellom så har jeg perioder hvor jeg er veldig usikker. Kan være over kroppen min, personligheten min, hva andre tenker om meg .osv. Veldig kjedelig og slitsomt.

8. Jeg har de sykeste humørsvingningene. Kan gå fra å være kjempe glad til og bli kjempe sur eller trist på noen sekunder, dette har kjæresten min fått føle skikkelig på. 

  

9. Jeg sover alltid med to bamser i senga mi. Den ene er Tussi fra Ole Brumm, han bruker jeg alltid som pute sammen med den vanlige puta mi, sover ikke uten Tussi. Den andre er en bjørn jeg har fått av kjæresten min, så når han ikke sover hos meg så holder jeg alltid rundt den.

10. Jeg er veldig følsom. Jeg gråter veldig lett, synes det er veldig vanskelig å holde inne alle følelsene som er inni meg. Var en stund for noen uker siden at jeg gråt veldig mye, mange ganger av ingenting. Jeg gråter også veldig lett når jeg blir rørt eller ser noe jeg synes er urettferdig. Som det jeg skrev over at jeg bryr meg mye og dyr, så gråter jeg med en gang jeg ser bilder eller videoer av dyr som ikke har det noe bra.? Var det noe av dette du visste om fra før av?

Ha en fin søndag videre!

 

Likes

Comments

?Instagram.  Jeg tror instagram er det første jeg skjekker rett etter jeg har åpnet øynene om morgenen. Må alltid få med meg om vennene mine eller personer jeg følger med på har lagt ut noe nytt.

 

?Popcorn Time. Tror jeg ser på en film eller noen episoder av en serie hver dag. Er helt avhengig av det, kan se til hodet mitt verker. 

 ?Mat. Må jeg si mer?

 

 

?Sminkevideoer og "how to" videoer på youtube. Jeg liker og se på slike videoer når jeg kjeder meg, er morsomt å lære nye tips og triks.

?Kjæreste og venner.

?Shopping. Elsker og pakke opp noe nytt fra posen etter en lag dag på shopping. Kan nesten se på shopping som terapi.

 Nå skal jeg fortsette med en nye serie jeg har startet på, snakkes!

Likes

Comments