Det finns så extremt många Hatare där ute osäkra människor som trycker ner andra bakom ryggen eller bara är allmänt elaka i grupp och det är oftast tjejgäng. detta är något jag verkligen fått vara med om i cirka 5 år o olika grupper, och jag ska inte ljuga det gjorde så ont i mig i början det gjorde så ont att jag hamnade i en lång depressions och jag började hata mig själv på samma sätt som dom hatar på mig, men med tiden lär man sig att det faktiskt inte är mig de är fel på och det är inte fel på dom häller utan dom är så osäkra att dom känner ett så stort behov av att trycka ner någon annan för att höja sig själva min fråga till er är varför? mår ni verkligen så bra av de? har ni tänkt på att ni faktiskt förstör en annan människas liv eller till och med tar deras liv ifrån dem? hur mår deras familjer när dom kanske förlorar ett barn? jag personligen tror  att dom som gör så här inte tänker på vad det finns för konsekvenser vilket man verkligen kanske måste göra! för att jag var en av dom som tänkte avsluta mitt liv på grund av just de här psykisk misshandel men jag insåg att jag har mer värde än så, jag vet att jag duger precis som jag är och ingen ska ta de ifrån mig och att dom bara är avundsjuka och jag hittade ett sätt att bli starkare på. Är det något jag lärt mig av min mamma är det ingen ska få ta ditt värde för jag har så mycket mer att leva för.

så idag när ni hatar på mig bryter ni inte ner mig ni gör mig starkare och ni ger mig mer motivation till att klara saker och att klara livet för dom flesta såren läker de kommer finnas ett ärr i mig men det fina med ärr är att det alltid finns en historia bakom dom, en ny erfarenhet, ett stopp på vägen som man tagit sig igenom. och det visar att du klarade de.

men till alla er hatare nästa gång ni hatar kanske ni ska tänka på frågorna jag skrev eller kanske bara fråga er själva vad personen varit med om för man vill inte riva upp någon annans ärr eller förstöra någons liv för tro mig ni är bättre än så.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För er som känt att jag har tagit avstånd,varit extremt trött, pratat mycket om mig själv, festat bort dom senaste månaderna och bara varit allmänt jävla tråkig! jo här kommer en förklaring .

Jag har blivit en person jag inte vill vara och som jag aldrig har varit förut. Slutat bry mig totalt om saker jag brukade älska, slutat ta ansvar för saker helt enkelt bara skitit i. Min ork är borta och det är det värsta jag vet jag som brukade va så jävla bra på att göra 100 saker samtidigt...

Det är sjukt hur allt kan ändras på 1 sekund hur En en ända mening kan få hela dig att falla samman. Ett besked om att din hälsa rasat och du inte får göra det du älskar för att din kropp inte kommer orka det. Det har Nu gått 5 månader sedan jag fick Dansa .Det va ju mitt liv allt hängde kring dansen, dansen var min lycka, mitt sätt att få ut alla känslor,en räddning dom gångerna jag hade tankar på att avsluta mitt liv(som jag absolut inte har längre!!) och en dröm o mitt mål i livet. Men efter 2 kollapsar stod jag där med 100 hälsofel som läkarna inte riktigt kan förklara och ett besked om att lägga dansen på hyllan en period framåt. Hur fan ska jag känna då? 1000 tankar började snurra i huvudet direkt och en rädsla började växa fram. "vad ska jag göra med livet nu" "dansa är det ända jag faktiskt är bra på"  "kommer jag dö" var tankarna som snurrade mest:

Att ständigt gå runt och oroa sig har fått mig att tappa glädjen totalt. Att vara 19 och behöva springa till läkaren 2-3 gånger i veckan får mig att vilja sjunka under jorden.. JAG är ung det är nu jag ska leva livet inte behöva va stammis hos läkaren och absolut inte behöva pausa det jag brinner för på grund av hälsan JAG SKA LEVA!

Vi går mot ljusare och gladare tider men jag svartnar och försvinner mer och mer inombords Allt på grund av den där jävla meningen om att jag inte fick dansa den där jävla meningen som fick mig att tappa hela mig själv.

Efter sommaren får jag dock börja dansa igen och jag hoppas verkligen att jag hittar mig själv igen och släpper allt som haft med oro att gör.Vill hitta tillbaka till den där glada Christine igen inte den tråkiga som inte bryr sig eller orkar med något!

Till alla mina nära och kär är så ledsen om jag inte varit mig själv och inte varit den bästa vännen, bästa dottern eller bästa personen! MEN lovar er Christine är snart tillbaka med fylld energi och ett leende på läpparna det är något jag ska Fixa! :)Likes

Comments

​Jag fick min diagnos när jag gick i Fyran. Jag var alltså 10 år, livet med dyslexi är absolut inte lätt men samtidigt gillar jag inte att använda den som en ursäkt. Skolan och Dyslexi är inte den bästa matchen och det krävs att man får rätt hjälp vilken inte händer speciellt ofta. Varför dyslexi och skolan inte passar så bra ihop är för att med dyslexi har man svårare att läsa och skriva. Vilket gör att det nästan är omöjligt för mig att plugga eller klara skriftliga prov och det skapar ju såklart en stress just i skolan. Och för mig är det viktigt att man får en diagnos för när du väl får hjälp så får man bra hjälp och det under lättar super mycket :) och det sägs att man är mer kreativ också vilket jag älskar :D

Likes

Comments

Ibland räcker inte tiden till.. och dom senaste dagarna har jag haft sjukt mycket att göra med jobb och skola. men ber om ursäkt att jag inte skrivit :( Just nu sitter jag i skolan och mår skit hihi... jobbade på guldbaggen igår men när man slutar 04.00 och börjar skolan 08.00 vill man bara säga upp sig på livet hehe, får helt enkelt sova riks mycket inatt det förtjänar jag :) Men för övrig hade jag fett kul på jobbet igår jobbade 13h men älskar att jobba galor så det va värt det :)

Likes

Comments

Träning för mig är inte bara träna... eller jo det va så förut men nu har det blivit ett sätt att rensa tankarna och lämna verkligheten för en stund.Jag har tränat olika sporter i hela mitt liv och dom flesta skulle nog säga att jag är tränings narkoman hihi :)

Men va fan ibland är det skönt att bara känna att man är bra på något :) jag tränar absolut inte varför att andra ska tycka jag är fin, för det skiter jag totalt i. Utan jag tränar för min egna hälsa och för att jag ska va bekväm i mig själv på det sättet som jag vill :)

Likes

Comments

Idag är en sån dag jag bara kunde ha sovit bort för att jag är så trött... men jag lyckades ta mig till gymmet iallafall de är väl alltid något. Men det som suger mest just nu är att jag har blivit så himla skoltrött. Eftersom jag går om så känns det extra jobbigt nu när man snart ska se sina kompisar ta studenten. Jag är såklart jätte glad för deras skull!!! Men man vaknar ju till liv och inser att man faktisk kommer skiljas åt inom några månader när alla börjar plugga och resa utomlands vilket SUGER!

Likes

Comments

Norge Norge Norge! min storebror bor i Norge och lever life. Så jag och en tjej kompis tänkte flytta dit över sommaren och jobba :D men iallafall det jag ville komma fram till är att om nån fin själ vet/har tips om bonde så får ni jätte gärna kontakta mig (christine98@hotmail.se)

Likes

Comments

Är det bara jag som stör mig på när "folk" försöker vara som än? jag menar om du ska vara som nån kan man inte gör det lite smidigt. Jag blir så arg för att en tjej gör allt jag gör och har gjort i typ 6 år, Vad Fan Är Problemet liksom. Det är inte så att hon bara färgar håret i samma färger som mig och köper samma kläder... NEJ människan ska också skriva och prata exakt som mig.

Hur kan man ha så dåligt självförtroende att man måste trycka ner och vara nån annan? Jag har absolut inte bra självförtroende och nu låter det som jag är jätte självupptagen men så är det verkligen inte. Tycker bara det är så tråkigt att människor kan vara så svaga att man måste trycka ner varann för att må bättre själv Why?

Likes

Comments

​Jag har i två dagar försökt hitta nån video på mig att lägga upp. Men när min mobil gick sönder på nyår :( så försvann allt sånt.... så istället blir det två av mina favis videor just nu:) Man blir så otroligt motiverad när man kollar på såna här videos och det gör mig så lycklig.  Men jag lovar så fort jag hittar nån video på mig så ska den upp :D 

Likes

Comments

För cirka 1 vecka sen kom jag hem från Puerto Rico och det va super härligt där. Men kan säga att två veckor i en liten stad där medelåldern är 60 och lyssnar på dansband på kvällarna kan bli lite för långt. Men om ni bara vill åka och slappa och äta underbar mat rekommenderar jag det skarpt för jag har inte varit så här utvilad på ett bra tag :))) 

Självklart va det ju mysigt att bara få vara med familjen också. Då brorsan bor i Oslo så ser man ju inte honom så ofta :(( Så det uppskattades nog av hela familjen att vi var samlade igen. 

Likes

Comments