Jag kom hem efter kvällsjobbet för ett tag sedan. När jag kom hem så stod det hemmagjorda potatisklyftor & schnitzel färdig, Fredrik hade även tvätt all tvätt. Han är så himla snäll och fixar så mycket när jag är borta på jobb, det är guld värt, verkligen!

Nu blir det mys i soffan innan läggdags, om jag inte somnar i soffan för jag är verkligen helt slut 😴

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag lovade er igår att jag skulle lägga upp bilder på hur jag ser ut nu pga Alopecian. Det är inte de bästa bilder då jag tog på mig själv men Fredrik ska få ta nya bilder ikväll eller imorgon kväll som är bättre. Det är ingen som vet hur jag ser ut egentligen eftersom jag alltid går med mössa på mig, de ända som har sett mig är läkarna, Fredrik och kanske 2-3 personer till. Så jag har gömt mig bakom mössan i nästan ett åt. Men nu är det dags att folk får se vad som händer när man får Alopecia. Jag tog bara bilder på de stora fläckarna för om jag skulle sitta och ta kort på varje fläck så skulle det bli 10+ bilder. Så, det är kort på ena sidan, nacken, andra sidan och sen mitt uppe på huvudet.

Likes

Comments

Jag och min fästman ska äntligen få flytta i början på maj, just nu bor vi i ett litet hus på landet med 1 sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Men då ska vi flytta kanske 500m till andra sidan en äng till ett hus, med 3 sovrum, vardagsrum, tvättstuga, kök, badrum och så finns det även förråd/gäststuga på gården! Ni kanske kan förstå att jag är överlycklig över att vi ska flytta, jag längtar nog allra mest tills vi börjar med renoveringen 😍 vi ska renovera hela insidan och fixa lite på utsidan, & jag ska få inreda hela huset!! Hoppas dom här 3 månaderna går fort 💃

Likes

Comments

Godmorgon allihopa 😊 jag har precis stigit upp till ett grått och tråkigt väder, tog lite sovmorgon idag eftersom det blir kvällsjobb senare idag.

Jag måste bara tipsa om den ursnygga vasen och plast tulpanerna ifrån rusta, jag tycker egentligen inte om plastblommor men att köpa nya snittblommor varje vecka är inte riktigt min grej heller. Så löp och köp alla ni som tycker det är mysigt att ha blommor framme 😄

Likes

Comments

Vi har precis kommit hem ifrån veckohandlingen och nu har vi ätit hemmagjorda potatisbullar och bacon -mums! 😋
Jag ska snart hoppa i duschen och sen blir det chipsmys i soffan! Full späckad kväll när fästmannen kommer hem från jobbet.

Blev även inringd på jobb förut så imorgon blir det kvällspass så jag får se om jag orkar blogga något efter att jag kommit hem.

Imorgon kommer bilder på hur jag ser pga Alopecian, det blev så stressigt i kvällsrutinerna så det hanns inte med!

Likes

Comments

Jag är egentligen inte en sån person som tycker om att alla vet allt om mig, jag brukar hålla allt för mig själv. Men sen jag gick ut på Facebook och berättade att jag är sjuk så har jag märkt att jag själv mår bättre, jag känner mig piggare och mer modig.

Så, den 22 december 2015 fick jag en diagnos efter att ha åkt in och ut på sjukhuset i nästan ett års tid. Och diagnosen var Alopecia, men jag levde i förnekelse och ville inte inse att jag hade just den sjukdomen. Så jag fick en remiss till ett annat sjukhus och den 4 februari 2016 fick jag det på svart & vitt. Jag har diagnosen Alopecia, och det kändes som jag skulle ramla igenom golvet inne på sjukhuset, det var hemskt.
Och nu undrar ni säkert vad Alopecia är, jo det är en sjukdom som gör att man tappar hår. I vissa fall så tappar man allt hår på hela kroppen även ögonbryn och ögonfransar men i mitt fall så är det "bara" håret på huvudet. Alopecia kan bero på många saker men i mitt fall så är det mitt immunförsvar som spelar min kropp ett spratt. Det känns skönt att jag har fått en diagnos men att veta att det inte går att bota är inte det roligaste direkt. Håret kan växa tillbaka men det kan också förbli såhär - att jag är utan hår på över 60% av mitt huvud.

När jag skriver så märker jag själv att det låter så mycket mildare än vad det faktiskt är. - så håll er uppdaterade för ikväll eller imorgon kommer jag lägga upp bilder på hur jag ser ut just nu.

Likes

Comments

Som ni ser har jag startat upp en ny blogg ännu en gång, fast den här gången kommer jag verkligen att försöka hålla liv i den. Senast jag försökte hålla liv i en blogg kanske var för 3 år sen så det har ju hänt lite saker sen dess 😊

Här kommer jag blogga om allt från inredning, DIY- projekt, livet på landet och min diagnos. Hoppas ni kommer läsa och trivas ☺


-första riktiga blogginlägget kommer senare idag då jag kommer skriva lite om min diagnos.

Likes

Comments