Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ännu en gång så är det söndag när jag skriver. Har inte haft så mycket att skriva om i veckan eftersom jag blev sjukskriven och insatt på en ny kur penicillin med högre dos.. Så ja, jag har inte gjort ett jäkla dugg i veckan mer än att jag var till syrran en sväng i torsdags och fikade.

i fredags åkte jag till Sveg, skulle vara en garagehelg med Rasmus men istället åkte vi och käkade med Kim och Maja, sen åkte vi fyra till Lofsdalen och bowlade 🎳 jag vann 😎 åkte och hälsade på pompe en stund innan sängen kallade på oss.

lördagen klev vi upp sent, tog en dusch och gjorde oss klara för att åka till Lillhärdal och skruva på Rasmus 240. Var där istortsätt hela dagen. I garage, där trivs jag. speciellt om jag får vara med å dona och lära mig. 👌
Åkte hem runt sju och Rasmus kockade en hempizza, smaskens! 😋
resten av kvällen spenderades i soffan framför Alice i spegellandet, sen blev de bums i säng.

nu är det söndag och jag har kommit hem, har varit till stallet och mockat och fyllt hö och nu ligger jag på sängen och äter popcorn.
Förövrigt så verkar den här bihåleinflammationen jävligt envis, två veckor med sprängande huvudvärk är påfrestande.. Blir de inte bättre under veckan så blir det röntgen på bihålorna.
Börjar bli måttligt less på de här nu och allt jag vill är att bli frisk 🙏

nu ska jag hoppa in i duschen och sen se nån film. hej med er 😙

Likes

Comments