Idag när jag skulle till skolan kom bussen jättesent. Det slutade med att jag ringde min syster och fråga om hon kunde köra mig till skolan och som den ängel hon är körde hon mig. Men det vi inte tänkte på då var att bilen var täckt i snö som tur var så hade inte mamma gått till jobbet än så hon gick ut i förväg och skotta bort snö. Efter en stund kom jag och min syrra ut och hjälpte mamma. Men det var sjukt halt på vägarna så vi åkte långsamt och det slutade med att jag kom sent till skolan iallafall haha.

Efter skolan åkte jag till Tyresö centrum och fixade mina naglar på ”Ängel Nail” som jag rekomenderar stort. Det är den bästa salongen jag gjort mina naglar på. De jag gjorde innan på var i Täby men där åkte färgen av efter en dag osv.. trots att jag betala 750kr. ”Ängel Nails” håller bra och de gör naglarna för ett rimligt pris (350-500 kr).

Hur har jag fått så långa naglar? Jo jag har gjort gelé naglar sendan september och då har jag låtit dom växt ut så har jag bara fyllt i utväxten. Det jag gjorde denna gång var att kapa ner naglarna till min naturliga längd.

Det som har gjort att jag fått ett beroende av gelé naglar är att det såklart blir längre och man biter inte på dom och den andra anledningen är att jag har gjort på dåliga salonger så har vart tvungen att laga naglar hela tiden och inte velat rycka av resten från mina andra naglar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

PicsArt

Afterlight

VSCO

Beautyplus

PicsArt använder jag pågrund av effekterna och att man kan gör Blur (suddigt)  i bakgrunden av bilden. Denna app är enkel väldigt bra och enkel att använda

Jag använder denna app för att få en gammeldax känsla på bilden och även för att göra så att. bilden ser lite trasig ut.

Den här appen är väldigt vanlig jag använder den pågrund av effekterna. Det finns väldigt många effekter som är fina.

​Denna app använder jag för att få en lite brunare ton på min hy vilket jag tycker är finare och passar mig bättre

Här kommer bilderna jag skapat med dessa appar

Likes

Comments

Nu när julen är över och man börjar längta till sommaren är det såklart snön ska komma. Imorse kändes det som att man skulle flyga iväg pågrund av vinden. Det är så fruktansvärt kallt ute just nu man blir helt stel i kroppen så det nästan börjar göra ont. Hoppas sommaren kommer fort

Likes

Comments

Måndag= ny vecka nya tag. Denna dag har varit rätt lungn inte många jobbiga uppgifter. På skolidrotten åkte vi skridskor som vi även ska göra nästa vecka villket är jobbigt då man behöver släpa skridskorna fram och tillbacka. Här kommer en bild på Malin och Frida i min klass.

Är det bara våran grupp som är långsamma gällande vårat UF företag? Vi skapar logotyper till andra uf företag/företag. Hur långt har vi kommit? Vi är alldeless strax klata men en logotyp till J-shipping AB. Dock har flera på gång så jag hoppas det rullar på nu vår nästa logotyp vi ska göra är till ett nyskapt hunddagis. Villket kommer bli spännande. Men behöver du hjälp med en logotyp kan du gå in på våran instagram ”LogosToGo” så finns besktivning tillgänglig.

Likes

Comments

Om ni letar efter perfymer så är dessa tre perfymerna perfekta. Perfymerna luktar supergott och superfräsht de håller länge jag kan gå en hel dag och fortfarande känna lukt i slutet av dagen om man sniffar på tröjan. jag rekomenderar dessa 3 stort!

Likes

Comments

idag kl 12:00 startade äntligen fotbollen igång efter uppehåll med lov. Vi körde inomhus fotboll och började med fys. Sen övergick vi till fotbollsövningar och spel.

När jag kom hem blev det en snabbdusch för att vi skulle åka vidare till Ikea och kolla på en ny fotölj och äta. Jag började längta lite till när man själv får flytta hemifrån och får göra sitt eget. Man kollar på saker och tänker det där skulle va snyggt i mitt framtida vardagsrum. Men det sluta med att vi inte hittade någon fotöj men vi hittade massor av andra saker. Jag hittade tillexempel nya sammets kuddfodral och en päls jag ska lägga på sängen som dekoration.

Likes

Comments

Jag sov över hos Felix från igår till idag. Sedan åkte jag hem vid 12 tiden pågrund av att jag skulle iväg och fira Fanny som pluggat klart och tagit sjuksköterskeexamen. Nu får hon äntligen börja jobba som sjukskörterska påriktigt. Jag önskat dig all lycka i framtiden och grattis åter igen hoppas du får det bra på gotland.

Likes

Comments

​Jag vet hur svårt det är att hitta nya bra serier därför har jag 9 tips till dig om bra serier som jag tycker om väldigt mycket. Har ni någon favorit serie vilken isåfall? 

Likes

Comments

Jag hade svårt med att komma på idéer om vad jag skulle skriva om idag då jag tror att ni inte vill höra vad jag gjort varenda dag. Sen kom jag på att jag kan skriva om ämnet att vara blyg. Jag har alltid varit väldigt blyg av mig och inte haft så lätt att komma in i grupper för att jag har "svårt” med att kommunicera med nya människor. När jag var mindre ville jag inte ens gå till skolan då jag inte trivdes. Jag kan inte sätta finger på vad jag egentligen tycker är jobbigt. Men det känns typ som man blir stel och att man blir som en annan person det är jobbigast när jag träffar ”stela” människor pågrund av att jag inte är bra på att hålla konversationer. Om personen är sprallig och är duktig på att hålla i konversationer tycker jag inte att det är lika jobbigt. Är ni blyga eller inte?

Pågrund av att jag är blyg har det gjort att jag ej fått så bra kontakt med många människor på samma sätt som en person som är framåt av sig får. Jag har inte mycket vänner jag kan ringa till och fråga om de vill träffas men det vännerna jag har e så hur underbara som helst. Jag är tacksam att jag har världens finaste vänner, familj och pojkvän.

Men nu på senare tid kan jag faktist säga att jag blivit bättre än vad jag var för något år sen att kommunicera med människor villket jag är väldigt stolt över.


Likes

Comments

Jag har valt ut 9 favorit sminkprodukterna jag använder dagligen och älskar, finns en beskrivning nedanför bilderna om alla produkterna

1. HudaBeauty som är en ögonskugga palett, Paletten är mycket pigmenterad och har fina härliga färger som är inne just nu.

2. Revolution Primer, är en lite highlighted primer som gör att man får ett fint glow.

3. Oriflame Fondation, är heltäckande och man behöver lite produkt när man använder den. Jag brukar ha problem med att min foundation blir lite rosa/orange efter ett tag. Men så är inte denna foundation. Jag brukar även ha problem med att min foundation ska stanna på näsan utan det brukar glida av men det har faktist inte hänt med denna.

4. Oriflame läppsyl återfuktar läpparna till 100% det är de bästa läppsyl jag någonsin provat det gör ens läppar så mjuka. Perfekt för mig till vintern då min hud/läppar ofta blir torra.

5. Revolution eyebrow kit har jag fastnat för, produkten är lätt att använda och pigmenterad.

6. Smashbox matt läppstift är sjukt bra det håller länge och är fint på läpparna det finns massor av olika fina färger.

7. Smashbox water primer gör att sminket blir finare och håller mycket längre, Det är lätt den bästa water primer jag testat.

8. Oriflame Bronzer har gjort att mitt smink blir så mycket bättre jag har haft problem att vissa av mina andra bronzer blir grå bruna vilket jag ej tycker ser bra ut. Denna är mer åt det orange hållet och blir otroligt fin på ansiktet. Plus den är sjukt pigmenterad vilket bronzers med kulor inte brukar vara.

9. Revolution Highligter är sjukt pigmenterad och blir fin på ansiktet. Tillsammans med Cream primern jag visa i punkt (2) så blir det en fin glowig sminkning.

Likes

Comments