Hverdag

Heisann

Da er snart påskeferien over, og jeg har tatt meg en litt lengre ferie fra bloggen enn først planlagt. Eller, da var jo aldri planlagt med en ferie fra bloggen, men innimellom så er det sånn det blir.

Jeg har nå kommet hjem til leiligheten for siste gang i påsken, og nå blir jeg her fram til alt av jobb og hverdag starter på igjen på tirsdag. Det har vært superdeilig med ferie, men det skal jo bli litt godt med struktur og rutiner igjen. Det kjedeligste med å jobbe så mye, er at jeg ikke har verken tid eller ork til å rydde og ordne i leiligheten, så det har jeg fått gjort nå da.

Uansett så håper jeg dere har hatt en fin ferie, uansett hva dere har gjort; enten dere har vært på fjellet med familien, vært på fjellet med venner, eller bare vært hjemme og slappet av. Jeg har i hvert fall storkost meg i påsken, på alle mine turer til og fra fjellet, leiligheten og Elverum, det har rett og slett bare vært full avslapping for min del.


Altså, for å si det slik, så har jeg kost meg litt på morgenen også.

Jeg har også faktisk hatt bursdag siden sist. Jeg har ikke gjort noe særlig, skal feire om et par uker, så da blir det vel fult fres. Fikk ny linse til kameraet mitt på bursdagen min, som jeg er veldig fornøyd med. Man merker ikke forskjellen før man faktisk har prøvd altså. Jeg hadde jo bare den originale linsa som fulgte med kameraet, men nå har jeg altså fått en 50 mm linse som er amazing.

Nå skal jeg opp å få i gang et par klesvask, og planlegge litt fornying av gangen min. Jeg elsker å styre og fornye leiligheten hele tiden, men det er jo ikke så mye jeg får gjort, da det ikke er min leilighet, men mamma sin som jeg leier.

Kos dere de siste dagene i påsken og lykke til med hverdagen igjen. Jeg vet i hvert fall at jeg trenger det.
Så skal jeg sørge for å få skrivet litt om ikke såå veldig lenge.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Heisann

Nå har jeg nesten akkurat kommer hjem til leiligheten min, etter en natt borte. Jeg skal snart sette i gang en skikkelig vårrengjøring, for nå er det SKIKKELIG rotete her.

Anayways, i helgen har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye spennende. Jeg jobbet til klokken var 18:30 ish, på lørdag, og så dro jeg rett til leiligheten for å pakke litt nødvendige saker, før jeg dro videre til Elverum.
I dag sov jeg alt for lenge og våknet ikke ordentlig før klokken var rett før 14:00. Super kjedelig med tanke på det fine været som har vært i dag.

Men takket være stilling av klokken i natt, så var det jo sol langt ut på ettermiddagen, så da ble det jammen meg en liten gåtur/shoottur alikavel.

I morgen så tenkte jeg kanskje at jeg skulle prøve meg på min første video her, etter at jeg har vært å fylt på vippene mine. Skal på jobb i morgen klokken 15:00, så det er jo liten sjans for at den kommer ut noe før enn onsdag, dessverre.

Men, jeg vil uansett ønske dere alle en finfin søndag videre, og så ser dere meg om ikke så alt for lenge.

Likes

Comments

Hello

Tenkte å droppe innom midt i ferieplanleggingen. Jeg driver nemlig og planlegger en tur til Santa Monica,LA i sommer, wii. Det skal bli så sinnsykt konge å komme seg ordentlig bort en liten stund og bare oppleve masse spennende.

Bestillte hotellrom i går, men nå har vi funnet en leilighet som er billigere, større og finere, såå da regner jeg med vi avbestiller hotellet vi allerede har bestilt og heller leier denne leiligheten.

Jeg beklager veldig lite bilder, og innlegg, selv om det kanskje ikke er noe særlig å beklage for. Jeg skulle så gjerne tatt masse antrekksbilder, og skrevet om mye spennede for dere, men jeg har en veldig travel hverdag nå om dagen. I dag har jeg jobbet 12,5 time for eksempel, så da jeg kommer hjem fra jobb og har mulighet til å ta bilder, er dessverre lyssettingen helt på trynet. Vi har heldigvis bedre tider i vente.
Jeg tenker kanskje jeg skulle begynne å ha litt antrekksbilder på søndager, da jeg faktisk har fri og tid til å gjøre det, hva tenker dere om det?

Nå skal jeg dusje og ordne meg til kvelden, for i morgen venter enda en lang dag. God natt og God helg hvis jeg ikke få skrevet noe inlegg før den tid.

  • 17 Lesere

Likes

Comments

Hverdag

Hei

Håper dere har hatt en fin helg, og at dere får en fin søndag videre. Jeg har selv jobbet både fredag og lørdag, og har egentlig bare slappet av resten av helgen.

I går var jeg og mah dude, på kino og så la la land, og den anbefales virkelig. I dag tidlig dro jeg på beøsk til mamma og pappa. Mest fordi pappa skulle fikse litt på bilen min. Er så greit å ha noen i familien som kan fikse litt for meg. Jeg har også vært på besøk hos søsteren min, og tilbragt litt tid med tantebarna mine, og spist taco.

Nå sitter jeg bare å vurderer om jeg skal rydde leiligheten, eller vente til i morgen kveld. I morgen er det tid for påfyll av vipper igjen, og det gleder jeg meg til. Er det så deilig med ny-påfylte vipper.

Har et par planlagte innlegg til uken, så det er ikke siste gang dere ser meg.

Likes

Comments

Fjas

Helloo

Det blir mange mulighens teite innlegg til å starte med, men nå er det nesten sånn at jeg bare må blogge om noe for å komme godt i gang. Og for å rett og slett bli bedre kjent med denne bloggplattformen.

Jeg tenkte at jeg i dag skulle anbefale dere en sykt inspirerende, avslappende bok. Mange av dere har sikkert lest den allerede. Jeg har ikke begynt å lese den før for noen dager siden.
Boken jeg snakker om er "forbilde" som er skrevet av Sophie Elise, som dere mest sannsynlig allerede vet.
Denne fikk jeg av min aller ALLER beste venninne til jul.

Jeg leser veldig sjeldent bøker, men når tidenes dame bestemmer seg for å publisere bok, så må man nesten bare lese den.
Er det èn blogg jeg daglig er innom er det hennes, og når jeg leser boken, føles det som om jeg alltid har et innlegg å gå tilbake til hvis det ikke er noen nye innlegg når jeg innom bloggen.

Her blir det mye fjas i en og samme tekst, men det jeg vil fram til er at jeg virkelig anbefaler alle, både de av dere som er glad i lese bøker og de av dere som ikke er fult så glad i det, å lese denne boken.


Nå skal jeg lage meg en kopp kaffe...Eller kanskje te er bedre når klokken begynner å nærme seg 21, skal jo tross alt sovne i kveld og, for i morgen er det opp igjen tildlig på morgenen, med jobb til sent på kvelden.

Snakkes skjønne

Likes

Comments

Fjas

Heisann

Jeg tenker at jeg etter dette innlegget kanskje skal begynne å promotere bloggen min litt? Kan vel være greit å ha noen å blogge for.
Men, akkurat nå, så tenkte jeg å skrive et innlegg om hvem jeg er, og hva jeg gjør. Har jo skrevet litt i et tidligere innlegg, men nå blir det mer fokus på kun det.

Hei, mitt navn er Christina, jeg er 20 år og jobber for øyeblikket som frisørlærling på fulltid, og deltid som selger for Bik Bok i Hamar. Med andre ord, livet mitt består stort sett bare av jobb. Heldigvis jobber jeg bare med det jeg interesserer meg for, noe som gjør det lettere å jobbe så mye som jeg gjør. Uansett, når jeg ikke er på jobb, er jeg som regel hjemme, slapper av, vasker, og er med venner og kjæreste.
Jeg er oppvokst i ei litta bygd sør for Elverum, som heter Heradsbygd. Her vokste jeg opp på en gård uten gårdsdyr og gårdsbruk sammen med mamma, pappa og søsteren min som er 5 år eldre enn meg. Fra jeg var 3-4 år ish, har vi alltid hatt både hund og katt i hus.

Interessen min for blogging kom da våres alle kjære "voe" blogget som mest. Jeg laget meg en blogg på blogg.no, og elsket å blogge, jeg hadde en del lesere til å være den bloggeren jeg var, men etter hvert minsket interessen da jeg ikke hadde stort mye å blogge om lenger.
Bloggingen dappet av og jeg fokuserte på skole. Jeg flyttet for meg selv, og hadde et veldig tøft år, det første året jeg gikk på videregående, og følte ikke for å lete etter blogginspirasjon heller.
Dette er nå 4-5 år siden, hvis jeg tenker riktig.

Jeg byttet linje etter første år på videregående, og begynte på Design & håndverk i Elverum, og så videre på frisørlinja i Hamar. Jeg flyttet igjen for meg selv, og tidene ble bare lysere og lysere, jeg vokste, ble voksen, selvsikker i det jeg gjorde og veldig selvstending.

I dag sitter jeg her, med en crappy lærlinglønn, og en liten leilighet på 35kvm som ikke en gang er min, men mamma sin, jeg har en katt, tidenes venner som alle er gode på hver sine måter, og så har jeg et ganske så bra liv som til tider også er crappy, som alle andres, og en lite innholdsrik hverdag.

Dette ble jo ikke helt et sånn "om meg" innlegg som jeg hadde sett for meg, men jeg håper det faller i smak for de som etter hvert kikker innom bloggen min.

Nå skal jeg sette i gang en maskin med klesvask og rydde litt i leiligheten.


Seeya <3

Likes

Comments

Skjønnhet

Som nevnt i siste innlegg, så er jeg over gjennomsnittet opptatt av øyenbryn.

Mine bryn er naturlig mørke, men det blir en liten forskjell når jeg farger de.
Når jeg farger de, bruker jeg svart farge for å få de mest mulig intense. Og selv om jeg bruker svart så føler jeg egentlig ikke at de blir mørke nok.

Her ser dere før, under og etter-bilder av brynene mine. Jeg tror den største forskjellen, er at jeg på en måte får "fylt de inn" mens jeg farger de. Jeg elsker at fargen setter seg litt på huden og lar derfor fargen virke i opp til 10 minx2, i håp om at fargen på huden skal sitte lengst mulig. Da trenger jeg ikke å jobbe så mye med de på morgenen.

Hvordan jeg sminker brynene mine kommer jeg tilbake til da jeg har fått ordnet meg en ny "sminkestasjon" her jeg bor nå.

Likes

Comments

Fjas

Hei dere

Eller "dere" blir vel kanskje feil å skrive at the moment.

Jeg blogger nemlig i all hemmelighet nå i starten, sånn at jeg kan komme ordentlig i gang uten at folk skal måtte vente på innlegg også videre.

Jeg har blogget tidligere, for en god stund siden for å være ganske presis. Da blogget jeg fra blogg.no, og trivdes veldig godt med bloggen. Men etter hvert falt motivasjonen, og ideer om hva jeg skulle blogge om. Jeg fikk dårligere tid, og konsentrerte meg stort sett bare om jobb og skole og hadde ikke mye interresant og skrive til leserne mine, som også da forsvant etter hvert som jeg ble fraværende.

Derfor ønsker jeg nå å heller blogge litt i hemmelighet nå i starten. Jeg ønsker å komme ordentlig i gang og få en slags "rutine" på det uten at det blir tvang.

At the moment sitter jeg meg brynsfarge, så jeg har derfor planlagt et innlegg senere om brynene mine, som jeg er over gjennomsnittet opptatt av.

Stay tuned.

Likes

Comments

Hverdag

Heisann

I dag har jeg vært å fått på meg et nytt sett med vipper. Jeg pleier egentlig ikke å ha på vipper fast, men akkurat nå så har det vært veldig deilig å slipper alt styret med øyemakeup.
Med travle dager hvor jeg jobber fra 9-21 så er det veldig greit å slippe å sminke øynene på morgenen og veldig greit å slippe å fjerne sminken fra øynene om kvelden, da det ofte er det som aldri vil bli helt borte, på meg.

Her har dere før og etter bilder. Jeg sliter med at vippene faller av veldig kjapt, så det første bildet er tatt rett før etterfyll, altså ca. to uker etter at jeg satt de på, og som dere ser så holder de ikke så veldig lenge.
Men, så er de jo bare så fine når de først er på.

Ha en fin kveld videre.

Likes

Comments

Hverdag

Hei

Hvor skal jeg starte? Vel, jeg startet med et hei da. Det er så lenge siden jeg har blogget at det nesten føles bittelitt rart. Hva fikk meg til å starte opp en ny blogg? Jeg her lenge hatt lyst til å starte å blogge igjen, men har aldri kommet godt i gang igjen.

Jeg tenkte jeg skulle starte denne nye "bloggreisen" med å fortelle litt om meg selv og hvem jeg er.

Jeg heter Christina, er 20 år og kommer fra en liten by kalt Elverum. Jeg er for tiden bosatt i Hamar. Jeg er på mitt 2. år som frisørlærling, og har igjen noen få måneder før svenneprøven er i gang. For at alt skal gå rundt jobber jeg også på Bik Bok, dette kun annen hver helg og noen ganger på kveldstid.
Jeg er så heldig og få jobbe med alt jeg interesserer meg for, og føler at selv om jeg stort sett ikke gjør noe annet enn å jobbe, så holder jeg på med hobbyen min hele tiden.
Jeg vil bruke denne bloggen til å promotere for meg selv som frisør, og som kommende stylist. Jeg har nemlig satt meg høye mål om hvor karrieren min skal ende. Men, jeg skal selvfølgelig ikke bare blogge om jobb og ambisjoner, men også om hverdagen, og tanker. Håper å få laget litt videoer etter hver også.

Med dette sier jeg takk for meg, og så hører dere snart fra meg igjen.

Likes

Comments