Alt mellem himmel og jord

Hey guys!

Her for nylig er jeg begyndt at læse rigtig mange bøger! Og jeg elsker det!
Så i dag vil jeg simpelthen vise jer nogle af min TOP-3 bøger, som jeg helt klart vil anbefale jer at læse (uanset om i er den fødte læsehest eller ej) :)

HVIS BARE DU VAR MIN
"Hvis bare du var min" som, ifølge mig, er en vildt god bog. Den handler både om det at være ung, forvirret, High School og så selfølgelig en masse drama! Faktisk udkommer der snart en filmudgave af den (eller snart og snart - de er igang med optagelserne til den nu). Udover det er der også en 2´er i denne "serie" omkring Lara Jean, som jeg regner med at få fingrene i meget snart!

THE SELECTION (hele serien)
"The Selection", eller "Udvælgelsen" på dansk, er en serie på ?? bøger, som handler om den rødhårede pige America, som kommer med i konkurrencen om at blive gift med en prins. Mod sin vilje tager hun afsted og prøver faktisk at få sig selv ud af slottet igen.. Men går det nu også sådan? ;)

DØDE PIGER LYVER IKKE
Den her bog er til dig i alle aldersgrupper (Findes også på Netflix til dig, som ikke gider at læse ;)). Dig som mobber, mobbeoffer, hende ingen lægger mærke til eller dig der elsker sport. Den her bog synes jeg ALLE burde læse. Den har så godt et budskab (og må da indrømme jeg selv har grædt lidt over den), at alle simpelthen bare MÅ læse den (eller se den for den sags skyld! Men i har nok hørt om den for den var virkelig hyped da serien udkom.

Det var alt for mig i dag. Håber i har lyst til at følge med her på bloggen! Det ville i hvertfald gøre mig rigtig glad :)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Alt mellem himmel og jord

Hey loves!

For at I, læsere, kan lærer mig en smule bedre at kende, tænkte jeg at jeg ville starte ud med en 10 ting jeg ELSKER. Altså noget jeg ikke ville kunne undvære - trust me; der er mange underlige ting! Så enjoy!

1. Hvidløgsbrød
Ja, tro det eller ej, men jeg kan simpelthen ikke leve uden hvidløgsbrød. Det kan være alt fra den billige fra Budget nede fra Rema af til den halvdyre nede fra KimAnto (En super lækker mexicansk/italiensk restaurant i Esbjerg centrum).

2. Shopping
Jeg ELSKER shopping, eller rettere sagt elsker jeg det, når man finder de FEDESTE sneakers. Men alt slags shopping kan bruges (også selvom det også bare er en tur ned i Faktas Bake-Off)

3. Fredagsbar/café
Noget jeg elsker allermest ved gymlivet (selvom jeg først lige er startet haha), er at man fredageftermiddag kan sætte sig ud i aulaen sammen med alle årgange og nye og gamle venner og få en øl eller to (eller bare Breezers til mig, da jeg ikke kan lide øl).

4. Eller bare fester (& druk) generelt
Udover fredagscafé elsker jeg bare en god fest! Uanset om det er en privatfest hos en gammel ven eller om det er galla på skolen, så elsker jeg det (Tror dog ikke mine forældre er særligt glade for det haha ;)).

5. "Underlig" musik
Noget andet er at jeg også er helt vild med musik! Min All-Time-Favorit-Kunster er helt 100% Selena Gomez! Men udover det kan jeg blandt andet godt lide Taylor Swift, Ed Sheeran, Shawn Mendes & Scarlet Pleasure. Så jeg har altså en rimelig bred musiksmag - dog har jeg også veninder som synes at jeg har en underlig smag.

6. YouTube
Jeg ELSKER YouTube! I så stor en grad, at jeg ikke engang har Netflix, ViaPlay eller hvad de nu hedder (TBH ville jeg også blive alt for afhængig af alle serierne!). Jeg vil meget hellere sidde og se et par videoer hver dag :)

7. Pinterest
En app/hjemmeside som jeg slet ikke kan få nok af er Pinterest. Jeg bruger den smarte app til at finde inspiration på, og hvis du ikke allerede kender til det, synes jeg helt bestemt du skulle tjekke det ud HER .

8. Elektronik
Et fact som ikke mange ved om mig, er at jeg elsker eletronik. MacBook (computere generelt), iPhones, TV - you name it! Jeg elsker at sidde og prøve mig frem til hvordan tingene fungere og hvordan man gør det nemmere!

9. At sove!
Helt ærligt så ved jeg ikke om det bare er fordi jeg er 16 og hermed midt i teenageårene eller om det bare er sådan jeg er haha. Men i hvertfald elsker jeg at sove.

10. Keeping Up With The Kardashians og Big Bang Theory!
Selvom jeg dog ikke har Netflix osv. elsker jeg at se KUWTK! Det er sgu nok ikke en sund ting at være afhængig af, men det er i hvertfald min guilty pleasure! Udover det elsker jeg at se Big Bang Theory (en mærkelig sammensætning I know). Det er en sygt sjov serie og køre i TV´et (de fleste aftener) fra kl. 18 - 21 på Kanal 5. Nu skal det lige siges at jeg ikke ser ALLE afsnit de viser, men har jeg lidt ekstra tid en aften, er det som regel det jeg lader køre i baggrunden mens jeg sidder og surfer på nettet.

Nå venner, det var så det fra min side af i dag. Husk at skrive nede i kommentaren om I er enige med nogle af tingene, det ville i hvertfald gøre mig pisse glad!

Bye! <3

Likes

Comments

Alt mellem himmel og jord

Hey guys!

I dag har jeg simpelthen besluttet mig for, at jeg skulle starte en blog. Det er noget jeg har overvejet et par gange faktisk, dog uden at det faktisk er blevet til noget haha. SÅ jeg håber, at i har tid og lyst til at følge med - det ville i hvertfald gøre mig MEGA glad!

Det bliver et superkort indlæg fra min side af i dag, men ville bare lige fortælle (hvis altså der dog overhovedet er nogen som gider at læse det her), at det her "projekt" snart kommer op og køre :)

Der vil komme alt fra de meget personlige indlæg til hvordan-man-finder-de-perfekte-sneakers-agtige-indlæg. Så det kommer til at komme an på hvilket humør jeg sådan lige er i.

Tak fordi i gad og læse med!

Christina´s out! (Nøj, hvor er det her virkelig en kikset måde at afslutte det på! haha)

Likes

Comments