Hey Bloggen! I dag skal det handle om budget venlig hudpleje. Jeg har igennem de seneste år været rigtig glad for Matas egne hudpleje produkter, da de virker rigtig godt og er frie fra en lang række dårlig stoffer (se evt mit indlæg om hormonforstyrendestoffer) så ved i hvad jeg mener. Alt i alt, er Matas eget mærke rigtig godt og budget venligt. Jeg vil i bunden linke til Matas hjemmeside, hvor at i kan finde dem, samt priser.

https://www.matas.dk/matas-striber/serie/striber-ansigt


Jeg starter hver morgen og aften med Miceller Water til og fjerne både Make up og andet snavs.

Derefter bruger jeg en skintonic til og fjerne det aller sidste rester der måtte side. Plus at det opfrisker og giver huden fugt.

Derefter går jeg ind med en rensemælk til og rense selve min hud.

Det er vigtigt for mig, efter at jeg har renset min hud, at jeg går ind og gennemfugter min hud med en dagcreme.

Til aller sidst, slutter jeg af med og bruge en øjencreme under øjnene.

Om aften efter bruger jeg altid en natcreme til og fugte huden, da en natcreme er federe end en dagcreme.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Har nu i en periode testet to nu hudplejeprodukter Plaisir Peel Off Face Maske og Rodial Bee Venom Eye og vil nu give mine ærlige mening.

Plaisir Peel Off Face Mask Beskrivelse fra Matas hjemmeside:

Plaisir Peel Off Face Mask til den unge hud er en unik og effektiv ansigtsmaske til at minimere og forebygge hudorme, urenheder samt en fedtet hud med grove porer.
En kombination af basen og sort kaolin ler i masken renser huden i dybden og reducerer hudens overskydende fedtproduktion.
Masken efterlader huden ren og blød med en opfrisket fornemmelse.

Min egen vurdering;

Jeg har været okay glad for den, da den har fjernet de værste hudorme på næse. Dog er jeg ikke 100% kommet af med dem, som jeg havde håbet på, men den har dog også hjulpet lidt på min fedtet hud, men igen, har den ikke virket ligeså godt, som jeg havde håbet på. En anden lidt negativ ting, er at den er svær og fjerne og var en smule hård mod min sarte hud, derfor vil anbefale og kun bruge den på dine problem områder i ansigtet. Alt i alt synes jeg at den er okay, da den trods alt har hjulpet min hud en smule. 

https://www.matas.dk/plaisir-ys-peel-off-face-mask-100-ml?

Plaisir Peel Off Face Mask: 79,96 kr


Rodial Bee Venom Eye Beskrivelse fra Matas hjemmeside:

Todial Bee Venom eye er en revolutionerende formel specielt udviklet til øjenområdet. Bee Venom arbejder i synergi med et unikt complex af planteekstrakter med henblik på synligt at forbedre hudens spændstighed, samt øge hudens blodcirkulation. Cyclopeptide-5 forfiner hudens overflade og udglatter fine linjer og rynker. Haloxyl™ lysner mørke rande og giver øjenomgivelserne et frisk look.

Min egen vurdering:

Den var okay. Den lysnede en smule under mine mørke morgen rander og efterladte min hud under øjne blød, men synes bestemt ikke at den er prisen værd. Jeg havde virkelig høje forventninger, da den jo er virkelig er dyr, men den skuffede mig og vil ikke anbefale andre og gå ud og bruge så mange penge på en øjencreme. Vil hellere anbefale Matas eget mærke, da de har udmærket øjencreme, til en rimelig pris.  

https://www.matas.dk/rodial-bee-venom-eye-25-ml?

Rodial Bee Venom Eye: 1.345,00 kr

Likes

Comments

Var her d. 19 september til inspirations dag for kvinder ved Gardehusarregimentet i Slagelse, som var en dag flydt med udfordringer og spænderne oplæg fra nogle super seje kvinder i forsvaret, der fortalte om hvordan det er og være kvinde i forsvaret. De fortalte at man sagtes kan blive accepteret af mændene, så længe at man ikke er bange for og få jord under neglene og i sidste ender ser de hinanden, som brødre og søstre, i det at man på en måde bliver en stor familie sammen.

Kort resume af dagen : Vi startede dagen med et oplæg om mulighederne i foresvaret. Bagefter fik vi et super spænderne fordrag af nogle seje kvinder. Senere skulle vi prøve og skildre et gevær ad og samle det igen og vi lærte hvad de forskellige dele af geværet hed. Bagefter skulle vi løbe en stafet med en tung oppakning og hjelm. Derefter prøvede vi forhindrings banen, hvor vi lavede nogle samarbejdsøvelser. vi sluttede dagen af med rundvisning og evaluering af dagen, men til allersidst fik vi der havde lyst til og se staldene og hestene, som jo af en del af Gardehusarregimentet.

Grunden til at jeg har meldt mig til denne dag , er fordi jeg har i en længere periode har overvejet og blive gardehusar, da jeg godt kan lide og være fysiks aktiv og samtidig kunne forene min interesse for heste. Efter i dag, overvejer jeg det stadig, da det var fedt og prøve en dag som soldat og snakke med nogle inden for branchen. Vil helt klart anbefale andre, der kunne være interesseret og melde sig til, næstegang at der bliver afholdt disse arrangementer

Alt i alt var det en super god dag, med masser af sved, grin og udfordringer.


Likes

Comments

Har her fornyligt købt denne super fine bomulds binde bluse fra H&M. Normalt går jeg ikke så meget i farver, men kunne simpelhen ikke modstå denne bluse, som sagtes også godt kan bruges her i starten af efteråret, med en læderjakke.

Personligt synes jeg sagtes godt at denne bluse kan gå til rigtig mange ting, både til hverdag og andre begivenheder, da man både kan style den med en fin nederdel og tone den ned med et par jeans. Jeg har linket til bluse nede i bunden.

199.00 kr

http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0545715002.html

Likes

Comments

Kender i de dage, hvor at man bare føler sig helt nede? Det er aldrig rart, specielt fordi at man måske godt kan føle sig lidt ensom og forkert. Dybest set tror jeg det er vigtigt, at mærke efter inden i, hvordan man føler og lade det komme ud, for det er aldrig sundt og gå med disse følelser inden i. Det er vigtigt og acceptere sig selv og sine følelser, så længe at det ikke er hverdag, at man føler sig ked af det, for så ender man med og blive selv destruktiv. Husk at det er aldrig en skam og søge hjælp hos en psykolog. Ingen er fødte perfekte, men jeg ved også godt, at det er desværre lidt et tabu, at tale om når tingene ikke går godt. Stort set alle mennesker går igennem svære perioder, på et eller andet tidspunkt i deres liv, men desværre er det bare ikke altid lige det man taler om. Personligt kan jeg godt tage mig selv i og kigge Instagram igennem og tænke, at alle har et meget bedre liv end mig, men i virkeligheden handler det jo bare om, at det er de færreste mennesker, der poster et billede på Instagram og på andre sociale medier, når tingene går dårligt. Derfor er det bare så vigtig og minde sig selv om, at det er okay og føle sig trist engang i mellem. Sorg og glæde følges ad og er en del af det og være menneske. Det er vigtigt at give dig og dine følelser plads, både på de gode og dårlig dage.

Likes

Comments

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg Get to know me, går jeg meget op i sundhed. Da jeg tidligere har været i ubalance med hensyn til kost, derfor betyder det meget for mig at leve sundt.

Som udgangspunkt med hvad jeg spiser, så holder jeg rigtig meget af og spise plantebaseret mad, da jeg føler at det giver mig god energi og at jeg ikke føler mig oppustet, plus at jeg får masser af grønsager. Min filosofi omkring det og spise sundt handler om, alt med måde, jeg tror ikke på slankekure, da det tit når man er færdig med sin kur, at man går tilbage til de gamle dårlige vaner, fordi en slankekur kun er nået man er på for en periode og tit og ofte er det bare surt. Derfor er mit råd, prøv og lav en ny sund livsstil. Tag det roligt og tag små step af gangen, men tænk på næste gang når du laver mad over, hvad gør denne madvare godt for min krop. Jeg siger ikke at du skal have dårlig samvittighed, for selvfølgelig kan du godt engang i mellem spise usundt, så længe at det ikke er hverdag. Husk også drikke rigeligt med vand, få en god nattesøvn og vær god ved dig selv, lad vær med og blive sur på dig selv, vis du fejler, for endeligt fejler du ikke, i det du rent faktisk er bevidst om din handling og valg, så i virkelighed er du på rette vej.

Når det kommer til træning, vil jeg forslår og lave nogle realistiske mål, som du tror at du vil kunne overholde. Du kan starte med og gå fx, cykle eller danse. For mit vedkommen er jeg ikke særlig glad for at løbe og derfor vil jeg have svært ved og tage mig sammen til det og specielt til vinter når det er koldt. Derfor find ud af hvad der funger bedst for dig og lidt motion er bedre end ingen motion. En gå tur er er helt fint og starte med. Hvem ved måske ender du ligesom mig og elske at styrketræne. 

I forhold til min egen træning, så styrketræner jeg 3-4 gange om ugen og så laver jeg cardio (kondinationstræning) omkring 3-4 om ugen, i 30-40 min. Men i sidste ende find ud hvad der fungere bedst for dig og tænk ikke på tallet på vægten, I stedet tænk på at du rent faktisk gør noget godt for dit helbred og din egen sundhed. Personligt har jeg altid været god til og sammenligne mig selv, med de der super tynde modeller og der gik det galt for mig, at jeg fik et dårligt forhold til mad og fik det mentalt dårligt. Derfor tror jeg på både at det fysiske og mentale sundhed skal hænge sammen, for at det kan lykkes for en og opnå en sundere livstil. For ellers er man på vej ind i en gråzone. Så husk det mentale helbred er ligeså vigtigt, som dit fysiske helbred. Husk og have dig selv med og lyt til din krop. I sidste ende vil jeg også sige at, bare fordi at du måske ikke føler, at du ser ud som du burde, så husk alle dine gode værdier og du har en fantastisk personlighed. Til slut vil jeg bare sige, at jeg selvfølgelig ikke er ekspert, men håber at jeg kan hjælpe nogle af jer til og leve et sundere liv og husk til sidst, gør det af kærlighed til jer selv og ikke fordi at i skal sammenligne jer selv med andre.

Likes

Comments

 • 1. Fulde navn: Christina Nordlund Rothmann.
 • 2. Hvor kommer det specielle efternavn fra? Jeg har familie der kommer fra Tyskland og derfra har jeg fået efternavnet Rothmann, men faktisk kommer en del af min familie også fra Norge.
 • 3. Alder: 20 år, men bliver 21 d. 18 november.
 • 4. Beskæftigelse: Jeg blev færdig med gymnasiet (STX) d. 19 juni fra Roskilde Gymnasium. Jeg holder nu sabbatår, hvor at jeg pt arbejder som lærevikar på en skole.
 • 5. Fremtidsplaner: Ja det er virkeligt et godt spørgsmål hehe, men jeg har planer om og søge ind på Københavns erhvervs akademi, på uddannelsen designteknolog, men jeg har også overvejet og søge ind på Journalisthøjskolen, på uddannelsen, TV og medie tilrettelæggelse. En hel tredje ting, som jeg også synes kunne være lige mig, er uddannelsen Music management på musik konservatoriet, da jeg brænder for musikbranchen og PR.
 • 6. Drømmerejse: Min drømmerejse er helt klart USA, nærmere sagt jeg vil rigtig gerne besøg Los Angeles, da jeg ser det lidt som drømmenes by. Jeg har altid lige siden at jeg var barn, ville tage derover for og udleve min drøm, som skuespiller eller sanger og selvom at det bare er en barndoms drøm, vil jeg stadig gerne der over, for jeg må da indrømme, at jeg stadig den dag i dag, kunne finde på og rejse der over og kaste mig ud i det, det skader jo aldrig og prøve.
 • 7.Funfact i forlængelse af overstående: Da jeg var lille gik jeg faktisk til casting på flere film, dog blev det ikke rigtigt til noget, men man skal jo starte et sted og jeg har faktisk også engang prøvede og blive spottet på en casting side, af Miss queen scandinavia, (skønhedskonkurrence) der spurgte om jeg ville være med og jeg sagde selvfølgelig ja, for hey man lever kun en gang.
 • 8. Fritidsinteresser: udover denne blog, så går jeg rigtig meget op i fitness og sund mad. Da jeg var lille gik jeg rigtig meget op i ridesporten og var en rigtig dygtig dressurrytter, jeg holder stadig meget af heste, med rider ikke på konkurrence plan længere, da jeg ikke har haft tiden til det, men af og til rider jeg stadig, da jeg er så heldig at min veninde, nogle gange lader mig ride hendes hest. Som jeg også har nævnt kan jeg godt lide og optræde, da jeg var lille både indenfor skuespil og sang. Faktisk, skal det lige siges at jeg en gang skrev mine egne sange og kunne spille lidt guitar, men tilbage på sporet, jo jeg har faktisk haft lidt i tankerne om at det kunne være super sjovt og prøve igen med skuespillet og nu særligt her i mit sabbatår, hvor at jeg har tiden til det.
 • 9. Ynglings musik: Her bliver det lidt nørdet og vil nok overraske mange, men jeg har en stor passion inden for elektronisk musik og særligt en genre kaldet Trance, der er garanteret nogle der har hørt om psy trance, da det efterhånden er blevet mere udbredt i Danmark, men min absolut ynglings genre inden for Trance er 138, hard og uplifting. Selve genre er sådan lidt (out in the space) agtig, men ja anyway i like it.
 • 10. 3 ting med på en øde ø: Selvfølgelig skal min lille vuf hund med til og holde mig med selskab. Kaffe da jeg er alt for afhængig af kaffe. Til sidst min mobil så jeg kan høre musik, kan virkelig ikke leve uden musik.

Likes

Comments

Jeg har aldrig været vild med og gå med foundation da jeg simpelthen føler at jeg har en maske på, forstået på den måde at jeg føler at, det ligger tungt på huden og føles enormt ubehageligt. Derfor Besluttede jeg en dag og prøve Goshs BB creme, men pludselig begyndte min hud og flippe fuldstændig ud og jeg fik meget uren hud. Jeg har ellers aldrig døjet med uren hud og kunne derfor ikke forstå, hvorfor min hud pludselig regerede sådan. En dag gik det op for mig, efter at have set en Youtube video om hormonforstyrrende stoffer i make up og andre skønhedsprodukter, at min BB creme muligvis kunne indeholde hormonforstyrrende stoffer, jeg prøvede derfor og teste den, samt andre make up produkter jeg ejer, ved og bruge Forbrugerrådet Tænks app, der hedder Kemiluppen. Det er virkelig en super god og nyttig app, hvor du scanner dine produkter, hvor at den derefter fortæller dig hvilke ingredienser produktet indeholder. Selvom at disse mulige hormonforstyrrende stoffer kan påvirke vores hormonbalance. er de som udgangspunktet lovlige. Man ved kun ud fra forsøg med dyr, at det kan påvirke fosteret, samt har forskerne en mistanke om at piger kan gå tidligere i puberteten. Grunden til at man ikke er 100% sikker, er at man ikke vil udsætte mennesker for farlige stoffer. Man kan som udgangspunktet også altid kigge efter svanemærket på produkter. Jeg synes at det er vigtigt at have denne viden, da det kun er godt vis man kan undgå og bruge disse produkter, der muligvis indeholder hormonforstyrrende stoffer.

Her er 32 mulige hormonforstyrrende stoffer, som er værd og kigge efter næstegang du køber et nyt skønhedsprodukt.

 • 3-Benzylidene Camphor
 • 4-Hydroxybenzoic Acid
 • 4-Methylbenzylidene Camphor
 • Acetyl Hexamethyl Tetralin
 • Benzophenone
 • Benzophenone-1
 • Benzophenone-2
 • Benzophenone-3
 • BHA eller Tert.-Butylhydroxyanisole
 • BHT eller Butylated Hydroxytoluene
 • Boric Acid
 • Butylparaben
 • Cyclopentasiloxane
 • Cyclomethicone (kan indeholde cyclopentasiloxane)
 • Cyclotetrasiloxane
 • Diethyl Phthalate (DEP)
 • Dihydroxybiphenyl
 • Deltamethrin
 • Ethylhexyl Methoxycinnamate
 • Ethylparaben
 • Hydroxycinnamic Acid
 • Hexamethylindanopyran
 • Methylparaben
 • Nitrophenol
 • Octoxynol
 • Propylparaben
 • Resorcinol
 • Resmethrin
 • Styrene
 • T-butyl methyl ether (MTBE)
 • Triclosan
 • Triphenyl phosphate

Likes

Comments

Så er jeg tilbage efter alt for lang tid siden! Jeg er nu færdig med gymnasiet og har holdt en dejlig lang sommerferie. Så nu er planen og holde et sabbat, hvor jeg vil arbejde, få en masse erfaring, rejse og arbejde lidt med mig selv, som mange nok ved er gymnasiet ikke helt nemt og komme igennem og derfor har jeg simpelhen brug for en pause fra at gå i skole. Jeg kan huske at jeg har glædet mig i næsten hele 2 og 3g, til at holde sabbatår, men ligepludselig nu hvor at jeg skal til og gå gang med mit sabbatår, er det gået op for mig hvor meget jeg endelig savner og gå i skole og have en struktureret hverdag, også selvom at jeg personligt var meget stresset i gymnasiet, men jeg tror dog i sidste ende på at et sabbatår er godt til og finde sig selv (i mit tilfælde) men også bare tage sig god tid, til og finde ud af hvad man skal i fremtiden. Lige nu er planen bare og tage en dag af gang, arbejde og gøre ting som gør mig glad. Jeg vil i løbet af mit sabbatår skrive flere indlæg, når der sker noget interessant. 

Likes

Comments

​Vis der er noget jeg elsker, er det at rejse og Paris har altid været en af de byer, hvor at jeg har fundet mest inspiration. Det er en by fyldt med kunst, mode, det er by der vækker en masse følser i mig, hvor at jeg får lyst til at skabe ting og være kreativ. Håber at i nyder billederne. 

Likes

Comments