Januar 2017 begyndte jeg på bloggen, men kom dog først ordenligt i gang, i August måned.

I 2017 begyndte jeg også, at træne hvilke jeg er rigtig glad for!

D. 21 April, var jeg til galla på mit gymnasium, som var uforglemmelig aften.

D. 19 Juni, blev jeg så endelig student og det skulle selvfølgelig fejres.

I oktober tog jeg på ferie med min rigtig gode veninde til Cypern, som var en skøn tur, med afslapning og gode oplevelser.

Alt i alt, har det været et uforglemmelig år, med masser af gode minder! Håber også at i andre har nogle gode minde fra 2017, som i kan kigge tilbage på med et smil på læben.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Den 18 November 2017, blev jeg 21 år gammel og jeg forstår virkelig ikke hvor tiden blev af. Jeg må indrømme at jeg virkelig ikke føler mig, som en på 21 år og voksen. På mange måde føler jeg mig stadig som en lille pige nogle gange, når det hele brænder på. Jeg synes stadig, at alle de der "vokse" ting kan virke uroverskullige nogle gange. Jeg tænker tit på, om jeg noglesinde kommer til og føle mig som en voksen, men jeg tror bare at man må gøre sit bedste og heldigvis ved jeg, at jeg altid kan spørge mine forældre til råds.

Men igen hvor blev tiden af? Jeg føler stadig at det var i går, at jeg fik huen på og havde en fest og var ude og rejse med min veninde. Jeg synes virkelig at de 3 år i gymnasiet bare er fløjet afsted. Jeg husker stadig min første skole dag i gymnasiet, i 2014, hvor jeg stod der, uden og kende nogen som helst. Selvom at gymnasiet for mig, var de 3 meste turbulente og hårdeste år, med angst, stress og ikke føler sig, som en af fællesskabet. Så føler jeg, at jeg er kommet ud på den anden siden og er blevet et mere robust menneske og så går jeg heller ikke mere, så meget op i at passe ind mere.

Alt i alt, vil jeg sige at det her sabbatår, har givet mig tid til og tænke over hvem jeg er som menneske og hvorfor og hvordan jeg føler og har det. Man kan vel godt sige, at jeg er blevet klogere på mig selv. Jeg tror virkelig, at det er gået op for mig at jeg skal nyde livet mere, leve i nuet og lade vær med og være så hård mod mig selv og være ligeglad med hvad alle andre synes og tænker om mig, og næste gang jeg føler at jeg ikke passer ind et sted, så ved jeg heldigvis at jeg har nogle rigtig gode tætte veninder, som altid vil være der og det leder mig videre til relationer.

igennem de 21 år har virkelig både mistet og fået nye venner, nogle gange glider venskaber bare ud og nogle gang går det op for en, hvor usundt et venskabet er og så har jeg sagt stop. Jeg tror virkelig her på det seneste, at det er gået op for mig, hvem er værd og samle på af venskaber. Jeg er begyndt og sige til mig selv, at jeg vil heller have få rigtig gode venner end en masse overfaldiske venner, der ikke er der for mig, når tingene brænder på. 

Jeg vil ihvertfald når alt kommer til alt, blive bedre til og passe på mig selv og stå ved hvem jeg er, lige meget hvad og lytte til mit hjerte. 

Ville ihvertfald gerne dele mine tanker og følelser med jer og fortælle, at selvom jeg gerne vil have styr på alt, så har jeg også mine usikkerheder, som jeg arbejder med. Håber at i alle har haft en dejlig onsdag! Det fortjener i. xx 

Likes

Comments

Jeg er virkelig blevet vild med Chelsea boots her på det seneste, da de har sådan et fint klassisk look og kan bruges både til hverdag og finere brug. Har samlet nogle af mine favoriter fra B&CO, da B&COs støvler er af udmærket kvalitet og så ligger de til en god pris, hvor de fleste kan være med.

Likes

Comments

Er jeg den eneste der bare elsker og sidde og bruge flere timer på og se på billeder på Tumblr? Elsker personligt bare sidde og bliver inspireret, blive underholdt eller læse qoutes om kærlighed og visdom. Vil helt klart anbefale og tjekke det ud, evt oprette en profil der. I er velkommen til og tjekke min Tumblr side ud: http://christinarothmann.tumblr.com/

Likes

Comments

Eftersom at jeg er en dem, der har fødselsdag tæt på jul, tænkte jeg på at jeg kunne fortæller jer om hvad mine gave ønsker er i år og på den måde kunne jeg måske inspirer nogle af jer :D

1. En dejlig blød morgenkåbe, i sådan noget blødt håndklædestof.

2: En ny blender, så jeg kan lave masser af smoothies.

3. Si Eau de Parfum af Giorgio Armani. https://www.matas.dk/giorgio-armani-si-eau-de-parfum-30-ml

4. Lala Berlin triangle trinity classic. https://www.bahne.dk/lala-berlin-triangle-trinity-classic.html

5. Urban Decay, Naked heat øjenskygge palette. https://www.magasin.dk/naked-heat-eyeshadow-palette/VA04494487-00000001_061.html

6. Silk'n Sonic Clean Pure Ansigtsrensebørste. https://www.matas.dk/silkn-sonic-clean-pure

7. Tromborg Baked Minerals silk, som er en gylden highlighter. https://www.matas.dk/tromborg-baked-minerals-silk

8. Mac Strobe Cream goldlite, som opfrisker og booster huden. https://www.matas.dk/mac-strobe-cream-goldlite


Likes

Comments

​Kender i det, nogle gange har man brug for og komme lidt væk og det var lige det min veninde og jeg havde brug for. Derfor besluttede vi os for og bestille en rejse og det endte så med Nord Cypern, der ikke er ligeså turistprægedet, som den anden side af Cypern. Her var vi en uges tid, hvor vi fik solede os, slappede af, fik gået en masse op ad bjergene og fik set den smukke natur. Vi besøgte også Cyperns hovedstad Nicosia og fik shoppet i byens bazar. Alt i alt var det en god tur og det var dejligt og få slappede af. Her er nogle billede fra vores tur til Nord Cypern.   

Likes

Comments

Hey Bloggen! I dag skal det handle om budget venlig hudpleje. Jeg har igennem de seneste år været rigtig glad for Matas egne hudpleje produkter, da de virker rigtig godt og er frie fra en lang række dårlig stoffer (se evt mit indlæg om hormonforstyrendestoffer) så ved i hvad jeg mener. Alt i alt, er Matas eget mærke rigtig godt og budget venligt. Jeg vil i bunden linke til Matas hjemmeside, hvor at i kan finde dem, samt priser.

https://www.matas.dk/matas-striber/serie/striber-ansigt


Jeg starter hver morgen og aften med Miceller Water til og fjerne både Make up og andet snavs.

Derefter bruger jeg en skintonic til og fjerne det aller sidste rester der måtte side. Plus at det opfrisker og giver huden fugt.

Derefter går jeg ind med en rensemælk til og rense selve min hud.

Det er vigtigt for mig, efter at jeg har renset min hud, at jeg går ind og gennemfugter min hud med en dagcreme.

Til aller sidst, slutter jeg af med og bruge en øjencreme under øjnene.

Om aften efter bruger jeg altid en natcreme til og fugte huden, da en natcreme er federe end en dagcreme.

Likes

Comments

Har nu i en periode testet to nu hudplejeprodukter Plaisir Peel Off Face Maske og Rodial Bee Venom Eye og vil nu give mine ærlige mening.

Plaisir Peel Off Face Mask Beskrivelse fra Matas hjemmeside:

Plaisir Peel Off Face Mask til den unge hud er en unik og effektiv ansigtsmaske til at minimere og forebygge hudorme, urenheder samt en fedtet hud med grove porer.
En kombination af basen og sort kaolin ler i masken renser huden i dybden og reducerer hudens overskydende fedtproduktion.
Masken efterlader huden ren og blød med en opfrisket fornemmelse.

Min egen vurdering;

Jeg har været okay glad for den, da den har fjernet de værste hudorme på næse. Dog er jeg ikke 100% kommet af med dem, som jeg havde håbet på, men den har dog også hjulpet lidt på min fedtet hud, men igen, har den ikke virket ligeså godt, som jeg havde håbet på. En anden lidt negativ ting, er at den er svær og fjerne og var en smule hård mod min sarte hud, derfor vil anbefale og kun bruge den på dine problem områder i ansigtet. Alt i alt synes jeg at den er okay, da den trods alt har hjulpet min hud en smule. 

https://www.matas.dk/plaisir-ys-peel-off-face-mask-100-ml?

Plaisir Peel Off Face Mask: 79,96 kr


Rodial Bee Venom Eye Beskrivelse fra Matas hjemmeside:

Todial Bee Venom eye er en revolutionerende formel specielt udviklet til øjenområdet. Bee Venom arbejder i synergi med et unikt complex af planteekstrakter med henblik på synligt at forbedre hudens spændstighed, samt øge hudens blodcirkulation. Cyclopeptide-5 forfiner hudens overflade og udglatter fine linjer og rynker. Haloxyl™ lysner mørke rande og giver øjenomgivelserne et frisk look.

Min egen vurdering:

Den var okay. Den lysnede en smule under mine mørke morgen rander og efterladte min hud under øjne blød, men synes bestemt ikke at den er prisen værd. Jeg havde virkelig høje forventninger, da den jo er virkelig er dyr, men den skuffede mig og vil ikke anbefale andre og gå ud og bruge så mange penge på en øjencreme. Vil hellere anbefale Matas eget mærke, da de har udmærket øjencreme, til en rimelig pris.  

https://www.matas.dk/rodial-bee-venom-eye-25-ml?

Rodial Bee Venom Eye: 1.345,00 kr

Likes

Comments

Var her d. 19 september til inspirations dag for kvinder ved Gardehusarregimentet i Slagelse, som var en dag flydt med udfordringer og spænderne oplæg fra nogle super seje kvinder i forsvaret, der fortalte om hvordan det er og være kvinde i forsvaret. De fortalte at man sagtes kan blive accepteret af mændene, så længe at man ikke er bange for og få jord under neglene og i sidste ender ser de hinanden, som brødre og søstre, i det at man på en måde bliver en stor familie sammen.

Kort resume af dagen : Vi startede dagen med et oplæg om mulighederne i foresvaret. Bagefter fik vi et super spænderne fordrag af nogle seje kvinder. Senere skulle vi prøve og skildre et gevær ad og samle det igen og vi lærte hvad de forskellige dele af geværet hed. Bagefter skulle vi løbe en stafet med en tung oppakning og hjelm. Derefter prøvede vi forhindrings banen, hvor vi lavede nogle samarbejdsøvelser. vi sluttede dagen af med rundvisning og evaluering af dagen, men til allersidst fik vi der havde lyst til og se staldene og hestene, som jo af en del af Gardehusarregimentet.

Grunden til at jeg har meldt mig til denne dag , er fordi jeg har i en længere periode har overvejet og blive gardehusar, da jeg godt kan lide og være fysiks aktiv og samtidig kunne forene min interesse for heste. Efter i dag, overvejer jeg det stadig, da det var fedt og prøve en dag som soldat og snakke med nogle inden for branchen. Vil helt klart anbefale andre, der kunne være interesseret og melde sig til, næstegang at der bliver afholdt disse arrangementer

Alt i alt var det en super god dag, med masser af sved, grin og udfordringer.


Likes

Comments

Har her fornyligt købt denne super fine bomulds binde bluse fra H&M. Normalt går jeg ikke så meget i farver, men kunne simpelhen ikke modstå denne bluse, som sagtes også godt kan bruges her i starten af efteråret, med en læderjakke.

Personligt synes jeg sagtes godt at denne bluse kan gå til rigtig mange ting, både til hverdag og andre begivenheder, da man både kan style den med en fin nederdel og tone den ned med et par jeans. Jeg har linket til bluse nede i bunden.

199.00 kr

http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0545715002.html

Likes

Comments