Torsdag igjen. Nok en uke nærmer seg slutten, og jeg er som vanlig veldig klar for helg. Alltid godt med litt hjelp i heimen, og min snille kjøre lar meg som oftest sove ut en dag (eller to). Ahh, hadde passet bra med noen timer ekstra i dag kjenner jeg. Samtidig er det veldig godt å komme seg ut av senga, og starte dagen. Føler jeg sover bort dagen når jeg sover for lenge, noe jeg som oftest gjør når jeg får sove ut. Robin er alt for snill med meg på den fronten.

Uansett er det klart for årets siste babysang. Det blir nok like koselig som alltid, men litt vemodig ettersom det mest sannsynlig blir aller siste gang for min del. Etter sommeren så er mi permisjon dessverre over, og da får jeg ikke dratt på noe babysang. Trives så innmari godt i permisjonsboblen min, vil virkelig ikke tilbake til virkeligheten helt enda. Skole, jobb og baby. Blir et spennende år det altså. Men sammen klarer vi alt, og vi får samtidig masse hjelp av familien rundt oss.

Ellers skal jeg tasse bort til butikken en tur, litt middag må handles inn. Bare jeg som synes det er skikkelig tiltak å planlegge handleliste? Prøver virkelig å bli flinkere på det, sparer nok en del penger på å droppe små besøk på butikken. Vi handler som oftest litt ekstra begge to. I helgen blir det uansett bursdagsfeiring for min kjære, det blir stas. Derfor skal jeg handle inn det siste til middager frem til søndag. I helger tar vi en skikkelig bursdagshandling, det meste er allerede klart for feiring. Det er første gang vi steller i stand en slik feiring, håper sola er med oss altså.

Nå skal vi straks ut døra, så snakkes vi senere.
Bye loves 🌸

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 38 lesere

Likes

Comments

Sola skinner, og varmen er endelig tilbake!

Vi har ikke vært særlig heldige med været herpå østlandet i det siste, veldig kjedelig. Men jeg har igjen håp om at varmen nå er her for å bli. Er ikke mer enn to uker siden jeg måtte ta fleecedress på Liam - Andrè. Hei norsk sommer .. I dag derimot, nå sover han i trilla si i bare shorts med et tynt helseteppe over beina. Selv sitter jeg i skyggen i topp og skjørt, musikk fra høytaleren og en stor saftig vannmelon nytes ute i hagen. Dager som dette, gi meg flere!

Når sola skinner får jeg en helt ny motivasjon altså. Litt husarbeid, tilvenning og kos i hagen. Slik har vår dag vært, og det er jeg så utrolig glad for. Var stuptrøtt da jeg sto opp idag, egentlig uten en grunn for det. Men da vi gikk ut av døra, og jeg kledde av både meg selv og Liam - Andrè mer og mer, da ble dagen fort bedre. Planen er å tusle ned mot togstasjonen for å møte Robin, før vi skal kose oss med en is i varmen.

Forhåpentligvis i alle fall, nå kommer det en stor, mørk sky på himmelen. Det er mitt tegn på å begynne å pakke inn litt saker og ting, i tilfelle himmelen åpner seg i dag også. Var koselig med sol så lenge det varte, haha. Håper det bare er en liten skur.

Likes

Comments

Endelig kan vi krysse av alle legebesøk og annen dritt fra kalenderen. Liam er frisk som en fisk, og nå er det til og med dobbeltsjekket. Det er skikkelig deilig for mammahjertet det! Jeg har også vært en tur hos legen i dag, allergisprøyten er endelig tatt. Håper dette hjelper meg å nyte sommeren litt mer, er så kjedelig å holde seg ekstra mye inne, når solen endelig kommer tilbake. Hvis den bestemmer seg for å komme da.

Etter dagens legebesøk, dro jeg, mamma og Liam en tur på et senter i nærheten. Fant endelig både shorts og bukse. Hoftene mine er blitt større etter graviditeten og har kastet det meste jeg brukte tidligere, og buksene jeg har kjøpt i ettertid ble brått for store. Nå tror jeg endelig at jeg har funnet noe som vil passe en stund, og det er veldig deilig. Liam sover, og jeg skal straks rydde ut etter handelen fra dagen. Håper alle har hatt en flott dag!

  • 60 lesere

Likes

Comments

God søndagskveld alle sammen. Her har det dessverre vært litt stille de siste dagene, har nesten ikke fått tid til å sette meg ned med bloggen. Er ikke gøy å blogge om man ikke kan gi alt. Men nå har roen endelig senket seg i heimen. Det har skjedd mye i helga, men ikke for mye. Har vært utrolig koselig.

Fredag: jeg og Liam var alene hele dagen da Robin igjen hadde en ting med jobben. Han ble overrasket med avskjedsmiddag, tenk at han snart skal gå videre til et nytt kapittel, er rart for både meg og han. Jeg og Liam hadde det kjempe koselig, elsker kvalitetstid med han. Deilig med hjelp også da, men alene tid disse to kveldene etter Liam har lagt seg, det har vært deilig.
Lørdag: Jeg fikk sove helt til klokken var passert 11, for å hvile etter en hard uke. To av fire dager alene, all respekt til alenemødre altså, jeg ble sliten av de to dagene jeg. Når jeg endelig dro meg opp av senga rakk jeg å ordne meg og Liam før vi fikk besøk av beste Katharina og Richard. Vi trosset været og grillet ute, selv med regn/vind/overskyet himmel.
Søndag: Startet dagen med barseltreff. Første gang fedrene har blitt med, og det var veldig koselig! Er så utrolig gøy å se hvor ulike barn vi har, selv om det er snakk om under en måned aldersforskjell. Deretter møtte vi storesøsteren min og min nevø for litt bowling. Jeg og Robin var de dårligste i dag, men sammenlagt kom jeg helt sist, noe jeg ikke er fornøyd med i det hele tatt..

Med andre ord; travelt men koselig. I tillegg ser vi to tenner som lurer seg frem hos Liam, og vi sliter litt med kveldene, søvn generelt egentlig. For andre kveld på rad har han ikke klart å finne roen, og vi har måtte gitt han kald agurk for å kjøle ned tannkjøttet. Det hjelper heldigvis, og nå høres det ut som at han er i drømmeland. Det har blitt litt lite søvn på dagtid også, er nok en sammenheng med tannfremgang det også. Han var så sliten at han sov helt til klokken ti i dag tidlig, kan ikke huske sist det skjedde. Håper de spretter frem snart, ikke noe gøy når lille har det vondt/ubehagelig. Humøret er fortsatt på topp, så det er jeg takknemlig for. Håper dere har hatt en super helg alle sammen 💙

  • 83 lesere

Likes

Comments

God morgen. Her hjemme er vi klare til å vandre ut døra hvert øyeblikk, det er igjen dags for babysang. Nest siste gang i dag, så det er litt vemodig da. Vi får bare nyte det før det er ferdig. Så får vi ha vår egen babysang hjemme i sommer. Det nærmer seg faktisk august med stormskritt, og jeg er faktisk snart ferdig i permisjon. Det er både helt jævelig og litt spennende. Jeg er ute på jobb markedet, så jeg går inn i en veldig spennende periode fremover.

I går var vi på tilvenning i barnehagen til Liam igjen, hvor to jenter kom bort å begynte å prate med meg. Da kjente jeg veldig på savnet om å jobbe. Er jo veldig glad i jobben min, og er nå mer sikker enn noen gang at jeg har valgt riktig yrke. Barnehagelærer passer meg helt ypperlig.

Robin hadde en litt lenger dag på jobben i går, så jeg og Liam hadde skikkelig kvalitetstiden det er virkelig noe helt annet nå enn hva det var for over en måned siden. Før var det mye tyngre å være alene en hel dag, men i går koste vi oss bare. Hadde litt disco, litt kos og masse mat. Han er glad i puppen deg gutten, haha. Elsker slike dager, selv om jeg gjerne hadde hatt sol ute i tillegg. Vi er ikke bortskjemt på finværet her på Østlandet i år. Lengter etter varmere dager..

Har en spennende dag foran meg, håper den blir super altså. Ønsker dere alle en fantastisk dag.
- Christina🌿

  • 96 lesere

Likes

Comments

Grilling i sola, før vi løp inn da himmelen plutselig åpnet seg. En flott dag, og her er dagens antrekk.

bukse monki t- skjorte adidas outlet jakke cubus (Robin sin, herremodell) sekk new yorker

- Christina 🌿

Likes

Comments

Er det bare jeg som har skikkelig søndagsfølelse i dag? Elsker ekstra fridager altså, godt å ha pappaen i huset hjemme en ekstra dag. Spesielt når vi ikke har noen verdens ting på planen. Annet enn en liten tur ned til butikken. Vi er ikke så flinke til å planlegge slik at vi har mat så lenge vi trenger. Godt vi har en nærbutikk som alltid er oppe til langt på kvelden. Jeg leter febrilsk etter noe ordentlig frokost her hjemme, men vi er tomme for melk da den plutselig var blitt dårlig. Så nå venter jeg på at Robin skal stå opp så vi kommer oss ut av døren.

Jeg har fikk sove ut i går, så da var det på sin plass at Robin skal få dra seg i senga i dag. Jeg er så bortskjemt på soving i helgene, stakkars Robin får jo nesten aldri sove ut, og klager ikke et sekund. Men i dag er det endelig hans tur. Jeg håper at Liam er så tålmodig med meg at jeg får meg en aldri så liten dusj. Må vakse vekk alle kattehår etter gårsdagens besøk hos svigermor. Elsker kattene, hater allergi ..

Ønsker dere alle en strålende dag!
- Christina 🌿

Likes

Comments

Treige meg. Om under en uke er Liam allerede syv måneder. Men jeg skal prøve å lukke ut alt som har skjedd de to siste ukene.

Fra og med dagen han ble seks måneder skjedde det faktisk helt ekstremt mye. Det var jo veldig tilfelidg såklart, men gøy å se hvor mye som skjedde. Liam har nesten alltid vært veldig våken og oppmerksom, men plutselig ble han enda mer oppmerksom. Han må få med seg alt. Til og med når han ammer. Amming er ikke nok i seg selv lenger heller, han skal helst klore eller ta meg i munnen, med puppen i munn. Med mindre jeg bruker et langt perlekjede som Robin lagde til meg, tidenes beste ammesmykke!

Han krabber fortsatt ikke, men ruller rundt som en gærning. Fra mage til rygg, og så tilbake til mage igjen. Og så snurrer han rundt. Han ender opp på et helt annet sted enn hvor han begynner, enten han krabber eller ei. Han er blitt veldig glad i Robin, ikke bare mammadalt lenger. Blandede følelser angående det altså.

Når han er med Robin kan han ligge på gulvet å kose seg alene ganske lenge, men med meg er det annerledes. Jeg prøver veldig mye i løpet av dagene, men han vil ikke ligge så lenge av gangen på gulvet. Selv om jeg legger meg ned ved siden av han. Jaja, går seg nok til etter hvert, det er allerede mye bedre.

Han er ikke like skeptisk lenger, og kjenner igjen våre nærmeste nå. Og praten går ofte i ett. Når han først begynner å snakke, så holder han på en stund, haha. Veldig morsomt, jeg elsker å høre han prate. Han sover dessverre ikke natten igjennom lenger, det stoppet han med da han ble fem måneder og fikk sine første tenner. Nå er han flyttet inn på eget rom, og vi legger han bare i senga, setter på musikken hans (en bamse som spiller musikk) og så sovner han på egen hånd. Etter at han har pratet i ca. 10 minutter da, haha.

Det er en så spennende reise å være med på, jeg er mer komfortabel enn noen gang som mamma. Når jeg tenker tilbake på hvor usikker jeg var som mamma på starten, og er nå veldig glad for at førstemann bare kommer en gang. Han utvikler seg så mye nå, og jeg gleder meg til å fortelle enda mer når han blir syv måneder. Skjer mye på veldig kort tid når man er baby.


  • 130 lesere

Likes

Comments

1. Holde godteriet unna. Har vært utrolig flink til å ikke stappe i meg godteri i det siste, og dette skal fortsette i ut i juni. Merker at jeg har det mye bedre med meg selv nå, og det er deilig det. Denne mammaen trenger å samle opp all energi som finnes.
2. Komme i gang med treningen igjen, det er viktig for meg nå. Er ikke glad i å gå på tur, i alle fall ikke alene. Litt bedre om jeg har med meg Liam, men trives best på treningsstudio. Foreløpig trener jeg hjemme, for å få i gang kroppen igjen.

3. Nyte solfylte dager med Liam utendørs. Dette har jeg gledet meg til uendelig lenge, og nå som vi har fått en smakebit så gleder jeg meg bare enda mer. Heldige meg med permisjon gjennom sommeren.
4. Dra på mange strandturer. Det er et must når sommeren kommer. Den blir jo borte igjen hver gang vi får en liten sommerdag foreløpig, men håper snart varmen kommer for å bli. Strandturer med familie og venner er gull verdt.

5. Bruke enda mer tid med familie og venner. Liam sine faddere har hatt det fullt opp med jobb og tentamener, og Robin er forsåvidt også på jobb og derfor sent hjemme, men nå som det roer seg litt gleder vi oss til å se dem enda mer. Ikke nok med det, snart er vi naboer! Som vi gleder oss!
6. Dra på kino. Er en ny film jeg har så lyst til å se, jeg er frelst av romanse, spesielt romantiske komedier. Får se om jeg får lurt med meg Robin på ei litta date. Han er ikke fan av kino ..
7. Utforske lekeplasser og turområder i nærområdet. Foreløpig har vi ikke funnet noen lekeplasser. Er mange barnehager og skoler rundt oss, men ingen steder hvor Liam kan tusle aleine om noen år. Er ikke sikkert vi blir boende her til han kan være ute alene uansett, men greit å vite om noen lekeplasser nå som det begynner å bli spennende. Neste år blir det nok mye tid på forskjellige lekeplasser/barnehager og da er det innmari godt å vite hvor ting ligger. Helst et sted i nærheten av en butikk. Dette matvraket her glemmer alltid noe når vi går ut av huset, da er det greit å svippe innom butikken, lunsjpauser er viktige.

Noe du kjenner deg igjen i kanskje? Ha en strålende lørdag loves ♥️
- Christina

  • 138 lesere

Likes

Comments

Fredager ass!
Lite slår denne dagen, gleden av at det endelig er helg igjen, og vi er hjemme sammen alle tre. Og nå er det langhelg i tillegg, da kan det ikke bli bedre. Fredag = babysvømming for Liam og jeg. Liam er blitt så innmari trygg i vannet, og nå koser han seg på ordentlig. Bare noen uker i bassenget, vipps så det det både gøy og samtidig enkelt å bade han hjemme. Til og med dusjen er jo spennende nå.

Både jeg og Liam er utslitt når vi kommer hjem, tar 30 min (+/-) å gå dit også, det tar sin tid med treige meg. Når vi kom hjem lå jeg i min egen verden på sofaen mens Liam sov videre i vogna etter trilleturen hjemover. Rart hvor sliten man blir av klor, tross hvos lite det er. Og så er det jo slitsomt å drasse med seg en tung baby når an skal  dus je også og ordne seg. 

Denne mammaen blir ikke minst stolt nær bebis er så flink i vannet. Tror det er deilig for han å bevege kroppen skikkelig, er jo ikke så lett med sine 11 kilo alltid det. Når det går så bra, er det litt trist at det nærmer seg slutten. Om knappe to uker er alt av baby-aktiviteter over. Jeg som førstegangsmamma har jo ikke så veldig mye spennende å gjøre før Robin får ferie. Så det er bare å bli kreativ, får tvinge de fine tantebarna mine til å være med oss, Liam elsker de to store gutta. De passer så godt på han, så det er jo ikke rart. Er så gøy å se når minstemann på 7 år deler leker med Liam! Han likte lekene, men vil aller helst observere alt han gjør.

Until next time😘

- Christina

  • 141 lesere

Likes

Comments