/Ad-bloggvenn for Me&I

I helgen var jeg som nevnt på kick off med flotte Me&I. Det hele startet fredag kveld med en liten introduksjon med sesongens nyheter, etterfulgt av en herlig middag. Her sparte de ikke på noe, god snacks, fantastisk presentasjon og nydelig mat. Ble positivt overrasket til de grader!

Lørdag var det tidlig til hotellet, hvor vi ble sminket og fikk håret fikset. Vi fikk prøve alle klærne, og hadde ei litta fotoshoot før vi skulle gå på catwalken. Jeg glemte litt av tiden, og fikk dessverre bare bilde i ett antrekk, men de flotte damene jeg var med fikk også vist frem litt. Se så fine de er!

Her er nydelige Kristine!

Vakre Louise!

Herlige Monica!

Og skjønneste Alexandra!

Er så takknemlig for denne opplevelsen. For noen vakre mennesker jeg fikk møte, samtidig som jeg er en erfaring rikere. Kan ikke vente til neste gang! Og Liam-Andrè fikk også bli med på catwalken, for en heldig liten gutt. En som elsker oppmerksomhet han i alle fall! Nå gleder jeg meg til mine klær kommer i posten, ikke glem å kjøpe dine favoritter her 👉🏻 Me&I.

Hele gjengen samlet♥️

Noen godbiter fra høst/vinter kolleksjonen! Det er så sykt kult!

Og til slutt, noen herlige øyeblikk fra catwalken!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 17 lesere

Likes

Comments

God kveld i stugo!
Er det ikke det man sier da? Jeg har akkurat tatt meg en god dusj, og skal nå bli servert god dessert fra min bedre halvdel. Skikkelig god på kjøkkenet om dagen han, godt jeg slipper unna den delen her hjemme .. hehe.

Er det bare på Østlandet det er et helt sinnsykt varierende vær om dagen? Tirsdag; sol. Onsdag; pøsende regn med lyn og torden. Torsdag; varmt og klamt. Altså, hvordan skal man vite hva vi skal ha på oss? Uff, dårlig sommer, og nå virker det ikke som at finværet jeg ventet på skal komme alikevel. Jeg lever i troa litt til.

I morgen er det klart for treff med jentene i Me&I. Jepp, for lenge siden sa jeg at det skjer mye spennende fremover, en av tingene er at jeg er blitt bloggvenn for Me&I. Så nå blir det enda mer spennende som skjer fremover, noe som gjør at jeg tenker det blir lettere å komme med varierende og spennende innlegg. Forteller dere mer i løpet av helgen. Jeg og Liam skal nemlig være "modell" for dette fine merker på lørdag, for selgerne til merket. En spennende helg i vente med andre ord. Håper dere har en nydelig kveld💗

  • 39 lesere

Likes

Comments

Skrevet i samarbeid med Chrom.no

Permisjonen nærmer seg slutten, og jeg skal prøve å bli enda litt flinkere med bloggen. Får jo se hvordan det går da, hehe. Kanskje det blir bedre når jeg uansett må ha PCen fremme for å gjøre skolearbeid? Foreløpig skrives det meste på mobilen, men det er nok litt lette på PC altså. Drømmer er garantert en ny MacBook, men det blir litt i det dyreste laget. Så da blir det en PC som er super, best i test og en god skole-PC! Blir spennende det!

I går var det sol, varmt og tid for en liten tur til Oslo for meg og Liam-Andrè! Vi var på et spennende møte hos Chrom.no. De står bak produkter som selges i Norge, blant annet NUK og Teddykompaniet. Vi fikk med oss mange produkter til å teste ut, og vi er allerede godt i gang med testingen. På bildene ser dere de fleste produktene, alt fra NUK i alle fall. Det er flasker, smokker, biteleker, neglesaks og mye mer. Gleder meg til å fortelle mer om produktene nær vi har fått testet litt!

- Christina

  • 53 lesere

Likes

Comments

God formiddag.
Håper sola er på besøk hos dere også, den er i alle fall her på Østlandet i dag. Kan ikke klage så mye på været i det siste, men føler absolutt ikke at det er sommer. Kald eller mye vind ødelegger ganske mye .. Og det har vært en aldri så liten storm på besøk også. Det regnet, tordnet og lynet lyste opp himmelen her en dag. Torden har vi hørt flere ganger i dag også, men det er nå i alle fall opphold. Håper det holder seg til i kveld, vi skal nemlig tusle hjem da, helst ikke i regn.

Nå er vi straks klare for å gå ut døren her hjemme. Vi skal bort til noen venner, og bestekompisen til Liam-Andrè. Det blir garantert like koselig som alltid. Eller er det ikke mye som skjer om dagen. Jeg bare nyyyter de siste dagene med permisjon. Skolestart og jobbstart nærmer seg med stormskritt. Jeg er fortsatt ikke klar, men er bare å ta seg sammen. Nå er jeg klar for å lære, og kose meg på jobb nok en gang.

Ønsker dere alle en nydelig onsdag videre. For det er onsdag sant? Går helt i surr jeg .. hehe.

Likes

Comments

Wow. Her bare flyr dagene av gårde. En dag er over før jeg vet ordet av det. Og ved dere hva? Jeg elsker det. Det beste med sommeren er når man kan kose seg, og ha litt mindre bekymringer. Endelig har jeg fått tilbakemelding på skolen også, så nå kan jeg bare nyte friheten så lenge det varer .. hehe.

Nyter hver en dag med Liam. Kan virkelig ikke fatte at jeg skal dra fra han. Hver eneste dag. For å gjøre andre ting. Herregud så rart det blir. Sikker litt godt også da, prate med noen andre. Noen som faktisk kan svare meg også, det blir i alle fall deilig. Samtidig så gruer jeg meg. Gruer meg til å gi fra meg ansvaret over skatten min (ja, jeg er en kontrollfreak) og gruer meg til å ikke være med han fra morgen til kveld. Nesten så jeg bare vil starte å jobbe allerede, er jo selvsagt litt spent.

Don't forget to follow me on my Instagram HERE

  • 72 lesere

Likes

Comments

Herregud for et vær vi har hatt i dag. Det er ikke ofte man står opp til nærmere 29 grader her i Norge. Kanskje derfor det er så sykt deilig når det først skjer? Skikkelig god dag å stå sammen. Tok ikke lang tid før vi spratt ut av dørene, for å plassere oss i hagen. Elsker å sitte ute i stekende morgensol, og minimalt med vind (som oftest). Er tross alt bare sol på starten av dagen i hagen vår, litt kjedelig, men vi vet å utnytte sola når den er tilstede. Kjipt at vi må fort inn på kveldene om vi ikke vil fryse, men ingen av oss orker å være ute i sola hele dagen uansett. Håper dette finværet fortsetter, det er jo så sykt digg!

• THESE SUNNY DAYS •

Ellers har vi hatt besøk av broren til Robin, og hans kjæreste i dag. Grilling i hagen, og litt spill etter Liam - Andrè var i seng. Deilig å ha fast leggetid merker jeg. I motsetning til de første månedene hvor han sov når han sov, og jeg ikke fikk han vekk fra puppen før 00.00 - 02.00 om kvelden. Savner det også litt da, permisjonsbobla er noe av det fineste som finnes. Resten av kvelden blir det sofavakt på meg, og fotballkamp på TV'en. Og litt godt å spise på da, det slår sjeldent feil. Mammakroppen får nok vente litt til, hehe ..

  • 115 lesere

Likes

Comments

God formiddag alle sammen.

Når holdt jeg faktisk på å skrive god morgen, ikke så alt for lenge siden denne mammaen sto opp, da er det veldig lett å gå litt i surr. I dag var det jeg som fikk sove ut litt, ordentlig deilig altså! Vi pleier å bytte på slik at vi begge får sovet ut fra tid til annen, kan jo ikke klage på det. Men uansett hvor deilig det er å få lov til å sove ut litt, så liker jeg best når vi står opp samtidig alle mann, uten tvil.

I går var vi å besøkte barnehagen til Liam - Andrè igjen. Barnehagen har felles ferie, så vi var der for å besøke uteområdet denne gangen. Vi synes det er viktig at han blir kjent ikke bare inne, men også ute. Så blir det forhåpentligvis ikke så alt for skummelt å begynne i barnehagen. Det er faktisk helt uvirkelig at han skal begynne der. Kan ikke tro at vi ikke skal bruke dagene hjemme lenger. Jeg skal på skole/jobb og han skal i barnehagen. Jeg vet jo at han har godt av å gå i barnehagen, og at det er veldig viktig for en god utvikling. Så blir det mye vennskap i barnehagen også, tenk at lille gutten min skal få seg nye venner, helt uten hjelp av mammaen sin. Det blir rart det.

Liam - Andrè hadde litt dårlig med søvn i går, og ble derfor fort sliten. Men vi fikk lekt oss litt, og så lenge vi var der koste han seg masse. Spesielt stas var det å sitte i huske på egenhånd. Gleder meg masse til vi drar tilbake, forhåpentligvis en dag hvor han sover bedre.

  • 132 lesere

Likes

Comments

Dagene går virkelig i ett nå som R har ferie. Trodde jeg skulle få mer tid til å sette meg ned med bloggen og instagram, men har hatt mindre tid enn hva jeg pleier. Jaja, sånn er det vel når vi er to stykker, og gjerne vil komme oss litt ut. Vi har mange uker sammen fremover, så blir nok mer enn nok tid til litt avslapping en gang i blant.


Vi prøver å utnytte feriedagene. De siste ukene mine av permisjonen. Gud så rart det er! Jeg er absolutt ikke klar for å dra fra mini, men tror de to guttene mine kommer til å kose seg ekstremt mye når de skal være hjemme. Synes det er så viktig at vi bruker tid sammen som en familie, merker jo hvor godt det er for Liam også. Han klager ikke på litt ekstra kvalitetstid med pappaen sin. Godt er det også å bytte på å stå opp om morgenen. Samtidig som det er utrolig koselig å stå opp samtidig, så får vi noen morgenstunder sammen også.

I dag var vi en tur nede på helsestasjonen. Endelig fikk vi tid hos fysio for minsten, og timen gikk over all forventning. Hadde et forferdelig mareritt om timen i natt, heldigvis gikk det en helt annen retning. Vi fikk noen øvelser å holde på med hjemme. Liam er av den trege sorten, haha. Koser seg så lenge han sitter, men har aldri vært spesielt glad i å ligge på gulvet. I alle fall ikke alene. Så nå får vi se om vi kan hjelpe han litt, slik at han etterhvert klarer å bevege seg rundt på egenhånd. Han lærer jo så fort, at han allerede hos fysio hadde litt forbedringer på visse øvelser. Det gjør jo mammaen superstolt!

Nei, nå er det snart natta her i heimen. Blir tidlig morgen på alle mann før Sverige tur i morgen.

Sleep tight loves

  • 149 lesere

Likes

Comments

sponsede produkter

Har du en liten helt hjemme? Da må du få med deg dette! En svensk innovasjon, nemlig Herobility, har de flotteste produkter til våre små helter. Jeg er så heldig å få samarbeide med disse flotte menneskene, og nå vil jeg spre budskapet videre til dere. Dette er sponsede produkter, men helt ærlige meninger. Samarbeidet vårt hører til på Instagram, men jeg er så glad i disse produktene at jeg selv velger å skrive litt om disse flotte produktene på bloggen også.

HeroBottle er perfekt for de aller minste. Men dobbelt anti - kolikk system, er flaskene supre for vann, morsmelk og morsmelkerstatning. Den kommer med beholdere slik at du får tatt med pulver dit du skal, i tillegg til en slags rist som du fester på innsiden av flasken om du skal ordne morsmelkerstatning til din lille.

HeroSippy er super for de litt eldre barna. Med et morsomt og lekent design, ser den fin ut for de minste, samtidig som den er enkel å holde i. Og de fantastiske smokkene da. Med fine pustehull, en myk gummikant som forhindrer sår rundt barnets munn og kule design. Den er også tynn helt innerst, slik at smokkene ikke ødelegger for tennene. Liam som kun tok NUK smokker i begynnelsen, likte HeroPacifier fra første sekund.

Om du har lyst til å teste ut produktene selv, kan du bruke koden "CHRISTINARINDAL20" for 20% på en valgfri startpakke her, eller delta i min giveaway på instagram her.

  • 168 lesere

Likes

Comments

Long time, no see ..

Endelig har Robin ferie, og jeg satser på litt mer tid til både blogg og instagram. Blitt veldig lite i det siste, noe jeg synes er veldig dumt. Når har vi mange uker sammen, før det er tid for meg å gi stafettpinnen videre til R. Kan virkelig ikke tro at jeg skal dra fra Liam - Andrè .. Tror det blir veldig tungt, men håper det blir bedre enn forventet. Blir sikkert deilig å komme tilbake til en normal hverdag igjen.

Vi vil virkelig nyte denne sommeren sammen, tross det ekstremt dårlige været. Derfor tok vi oss en tur til Oslo i dag. Været var ikke helt på vår side, men litt regntøy gjør susen. Vi tåler absolutt litt vann. Det var koselig å tasse litt rundt i byen igjen, lenge siden sist gang nå. Vi hadde ingen bestemte planer, noe som gjorde det til en trivelig tur. Vi slapp å stresse rundt fra den ene plassen, til den andre. Vi spiste på en gammel favoritt restaurant, og fikk kjøpt litt smått til minstemann. Han lider ikke den gutten der :)


Vi fikk oss også en tur innom StyeConnection, hvor vi møtte kuleste Kristin! For en herlig og blid dame, og så utrolig mange fine klær. Anbefaler dere å ta turen dit om dere er innom Oslo. Bare en liten gåtur unna sentrum (eller noen få stopp med trikken).

Sleep tight people!

  • 157 lesere

Likes

Comments