God formiddag.

Jeg er tidlig på skolen i dag. Et nytt gruppearbeid skal i gang, og det er nok en gang en omfattende oppgave. Heldigvis har vi veiledning til å hjelpe oss i gang i dag. Vi skal ikke dit før klokken 13.00, men gruppa skal møtes 12.00. Hvorfor er jeg da på skolen før klokken 11.00? Jo det skal jeg si deg! Jeg feilberegnet tiden ...

Jepp. Jeg leverte først lillemann i barnehagen, og måtte marsjere rett til toget. Jeg hadde sjekket rute dagen før, og visste at jeg måtte forlate barnehagen før 10.40. "Husk at du må levere han før halv ti da" skjøt mannen inn fra sidelinja. "Jaada" svarer jeg. Hadde jo ikke tenkt på det. Da gikk jeg over til å planlegge når jeg måtte dra for å få Liam tidsnok i barnehagen. I hodet mitt var halv ti = 10.30.

Heldigvis ble Liam levert tidsnok i barnehagen, det er jo det viktigste. Vil jo at han skal få ta del i den koselige starten de har i barnehagen. Fikk ikke engang tid til å sette med ned med han for litt kos, han våknet ikke før 7.51, nøyaktig ni minutter før jeg måtte stå opp. Så jeg løp frem og tilbake for å ordne mat, klær og sminke til begge to. Minus sminken da, det var kun til meg. Ikke før jeg nesten var fremme på Oslo S innså jeg at jeg var alt for tidlig ute.

Er det mulig? Tenk å være så ute av det. Prøver å se positivt på det i alle fall. Selv om jeg brukte lørdagen til lesing, ble jeg ikke helt ferdig. Jeg har mye å ta igjen etter forrige uke. Så da får jeg litt ekstra tid til å lese, før de andre ankommer skolen. Kanskje jeg rekker å skjerpe hjernen litt før veiledningen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 30 Lesere

Likes

Comments

Aksepter hva du har - det er viktig å sette pris på det man har. Det er lett å tenke på alt man ikke har, men prøv å snu tankegangen. Skriv ned alt du har, og alt du er takknemlig for. Kanskje du har mere å være glad for enn du først tror.

Ikke sammenlign deg selv med andre - det kommer alltid til å være noen som er mer suksessfull, har en bedre stilling på jobben og noen som har mer penger enn deg. Sånn vil det alltid være. Det viktige er å være bedre enn den personen du var i fjor, ikke å være bedre enn favorittkjendisen.

Gjør gode ting for andre - vær raus. Juletiden er en fin tid for å gi. Ikke bare til kjente, men også ukjente. De som trenger det mer enn andre. Bare en liten gave, gamle klær eller bare gode tips. I mine øyne er ikke gode gjerninger bare å bruke penger på andre. Bare å være der for andre, spre kjærlighet og generelt være god mot de rundt deg, det kan gjøre så utrolig stor forskjell på andres dager.


Lev på dine premisser - hva ønsker du å gjøre? Gjør det! Ikke gjør som alle andre, ikke gjør det vennene dine vil gjøre. Det er lov å si nei, vil du ikke bli med så gjør heller noe annet som du ønsker.

♥ Ta bevisste valg - bruk energien din på noe som betyr noe for deg. Velg venner som gir deg noe positiv. Bruk energien din på noe som betyr noe for deg. Det er viktig å være bevisst på sine valg, uansett om det gjelder en lørdags-aktivitet eller karriere valg. Du blir ikke lykkelig av å gjøre noe du ikke liker.

Vær fysisk aktiv - å holde kroppen i gang er ikke bare godt for kroppen, men også for sinnet. Treningen kan foregå hjemme, ute eller på studio. Det kan være slitsomt å komme i gang, men når man først har begynt, er det så utrolig godt!

Smil ofte - uansett om du har en god eller dårlig morgen - smil! Det er rart, men når du smiler er det nesten som om du lurer hjernen til å tro at du er lykkelig. Det høres kanskje rart ut, men prøv.

♥ Lev i nuet - ikke legg for mye tanker i hva som allerede har skjedd. Du kan ikke forandre fortiden. Ikke lengt etter det som skal skje i fremtiden. Prøv å fokusere på det som skjer her og nå. Du går glipp av så mye som du bare skal se etter det som kommer i fremtiden.

  • 24 Lesere

Likes

Comments

Torsdags kveld kom Liam’s feber brått tilbake igjen. Han hadde visst ikke hatt en super dag uansett den dagen. Onsdag sov han kun en time når vi var hjemme, torsdag sov han ikke engang en time i barnehagen (og prøvde å sove senere i tre kvarter) og på fredag måtte jeg være hjemme med han. Det begynte på kvelden, han fant ikke roen. Det hele endte med Robin på sofaen og meg og Liam i senga. Fredagen ble det en time til sammen. En halvtime i armene mine, og en halvtime sammen med meg i senga. Stakkars, er virkelig ikke lett å få tenner!

I går sovnet han heldigvis fint. Formen er ikke helt super, men han har fått tilbringe dagen med mormor, morfar og super-fetter. Super- fetter = Liam’s store helt. Alt han gjør, er utrolig morsomt. Og det er så gøy å se på de to! Robin er på julebord, og jeg hadde planer om å bli med på et annet julebord selv. Men med tanke på at jeg har hvert hjemme i tre dager denne uken, er denne dagen satt av til lesing. Skolen kommer først, og det er helt greit. Det vil være verdt det når skolen er over, heldigvis. Når skal jeg fortsette lesingen, så blogges vi senere

Likes

Comments

God morgen.
Liam og Robin har dratt avgårde til barnehage og jobb, så jeg sitter alene i godstolen i stua og spiser litt. Rart å være hjemme i denne stillheten. kanskje jeg får utnyttet den litt snart. For akkurat nå er jeg ganske stuck. Liam får tenner, og fikk ikke sove i går. Både jeg og Robin sovnet med han i sengen vår, og det har resultert i en veldig stiv nakke, og lite søvn. Liam sover ikke så godt i vår seng, da våkner han veldig ofte. Derfor er det helt idiotisk at han sov hos oss, vi har alle fått lite søvn i natt. Liam sovna på vei til barnehagen, det er i alle fall godt.

Egentlig burde jeg gjøre meg klar for skolen, men nakken min virker ikke å bli noe bedre. Det blir den neppe der heller, så jeg får prøve alle kjerringtips for å bli bedre før morgendagen. Jeg hater virkelig å gå glipp av skole og jobb, så det er bare få dette til å gå over. Nei, nå skal jeg finne frem alt jeg kan bruke på denne skulderen, håper dere har en bedre dag enn meg.

  • 45 Lesere

Likes

Comments

Endelig en kveld hvor jeg bare kan slappe av. I det siste har skolen tatt over hjernen min. Så mye at jeg ikke merket det før i dag. For nå er faktisk alt over, og jeg var helt kake i sta. Nå kan jeg i alle fall pustet lettet ut. Alt er levert og fremføringen min er overstått. Og det er jo så morro med skole, selv om jeg blir sliten til tider. Da er det godt å ha en mann som hjelper til, og lar meg bruke så mye tid på skolen. På en uke er det tre dager hvor jeg ikke har sett Liam, på grunn av skolearbeid. Så tusen takk kjøre Robin, for at du hjelper meg med å fullføre skolen 🖤

I dag deo jeg hjem rett etter fremføringen min for å bli med min snille mamma på ettårs- kontroll med lille gull. Alt står bra til, kurven er fin og han ligger fortsatt over gjennomsnittet (ikke sjokkerende), og nye vaksiner er tatt. I dag leverte jeg Liam sekundet barnehagen åpnet, og da var det godt for mammahjertet å vite at mormor skulle hente han klokken elleve. Enda en person jeg aldri hadde klart meg uten! Var faktisk bare flaks at jeg fikk blitt med på kontrollen i det hele tatt. Så kan jeg jo slappe ekstra godt av nå som jeg har fått bekreftet at alt står bra til med Liam. Jeg skal faktisk snart hoppe i senga, før en ny arbeidsdag venter i morgen!

Likes

Comments

Var det bare jeg som var overlykkelig over snøen som falt i går? Jeg tenkte at den endelig kom tilbake, og glede meg masse til å dra tilbake til barnehagen for å leke ute i snøen i dag. Det endte med at isen og regnet gjorde det så glatt at vi har vært inne i hele dag. Ikke akkurat det jeg så for meg i går nei. Hvorfor må det være sånn i Norge?

Dagen har likevel vært fin, og for første dag denne uken kan jeg slappe av litt på kvelden. I går var jeg på skolen til klokken nærmet seg syv, og dagen før var det også en lang skoledag, etterfulgt av homeparty hos mamma. Så i dag var det rimelig godt å komme inn hjemme, og bare kose meg med Liam før leggetid!

Håper dere alle er trygt hjemme, og at dere IKKE blåste bort i dag. Jeg var i alle fall ikke langt unna å bli blåst overendre, hehe. Nå skal jeg fortsette på strikkeprosjektet mitt, før jeg snart tar kvelden.

Ønsker dere alle en nydelig kveld🖤

Likes

Comments

God formiddag!

Da var det plutselig tirsdag igjen. Jeg sitter for øyeblikket på skolen, og er klar for å ta fatt på den siste uken i praksis. De første dagene skal vi fokusere på en gruppeoppgave, noe som både er utfordrende og spennende. Min gruppe ble trukket i temaet jeg egentlig ikke ønsket, men samtidig er det bra med tanke på at jeg ikke kan dette temaet like godt. Alltid gøy å lære mere om yrket jeg brenner for, selv om det er litt vanskelig å komme i gang. Da er det veldig godt at vi er flere om det i alle fall.

Ja, det er mer enn nok å holde på med på skolen for tiden. Jeg skal ikke si at jeg drukner i arbeid, for det ville ha vært en løgn. Men jeg har blant annet en oppgave jeg bare må få gjort, men som passer litt dårlig når jeg er midt i praksisen. Er ikke veldig lett å gå ut av den praksis bobla for å gjøre andre ting. Men sånn er det bare, så jeg må bare finne en god løsning på det.

Nei, nå er det bare å komme i gang. Etterpå skal jeg på Homeparty hos mamma, og det gleder jeg meg veldig til! Håper dere får en flott dag alle sammen, så snakkes vi snart.

Likes

Comments

Hei igjen. Jeg er i praksis om dagen, og har derfor ikke så mye tid til å sette med ned å skrive. Ja, det skjer litt mye som alltid. Men jeg har to veldig spennende innlegg jeg er litt sent ute med, men håper å få de ut så snart som mulig. Jeg er alt for treg, uff.

På fredag, min bursdag, kom det faktisk snø. Vinterens første snø her på Østlandet. Dessverre gikk det ganske fort fra snø til is, og det er veldig glatt sånn ca overalt. Men i dag, da kom snøen tilbake igjen. Og nå snør det som bare det ute. Det er såå koselig! I tillegg begynte jeg å pynte til jul hjemme, så i dag er jeg i en skikkelig lykkerus. Det er deilig det, å være skikkelig lykkelig❤️ Nå skal jeg i dusjen, tok en morgenøkt i dag, så nå skal jeg forte meg til timen. Ha en nydelig tirsdag alle sammen!

Likes

Comments

Eller skal jeg si vintermorgen? Her er det ikke noe særlig varmt i dag. Jeg er utstyrt for en liten morgenøkt på treningsstudio før jeg skal på skolen i dag, det var ikke deilig å gå i treningstights ned til toget. Brrr. Godt jeg skal skifte til litt varmere klær etter trening da. Var ikke så lett å stå opp i dag heller, etter gårsdagen trening. Kommer meg jo ikke i seng tidlig nok. Plutselig var klokka blitt 23 ..

Dagene er hektiske nå, så er ikke mye tid til blogging. Jeg har jo selvsagt kveldene, men da er det så godt å bare slappe av litt. Lade opp til en ny og hektisk dag. Men jeg digger det. Det er så utrolig morsomt å gå på skolen. Ja, det er litt å gjøre, men det er ikke for mye på en gang. Ikke foreløpig i alle fall. Det er ikke mange dagene jeg sitter til langt på kveld med skole, noe jeg var sikker på at måtte til.

Neste uke begynner jeg faktisk med praksis for aller første gang. Heldigvis skal jeg være i min egen barnehage, så det blir ikke annet enn bra. En hel uke med "mine" barn er super koselig! Vi skal gjøre mye spennende, så det kan jo ikke bli annet enn bra! Håper dere får en super dag, og koser dere med hva enn dere gjør.
🖤

Likes

Comments

For et nydelig høstvær det er på Østlandet om dagen! Dette er en av grunnene til mitt fravær. Liam er av typen som elsker å være ute, og nå er det morsommere enn noen gang. Han virkelig elsker alle bladene på bakken! Finnes det noe koseligere enn barn ute i nydelig høstvær? Han smelter i alle fall mammahjertet i tusen biter. Og det har jo skjedd fryktelig mye, blant annet barnehagestart. Har ikke en baby lenger nå, det er rart det!

Med barnehagestart følger det med en hel del læring. Vi har sluppet unna sykdom foreløpig (bank i bordet), men herregud så mye han lærer. Han stortrives i bhg, skikkelig barnehagegutt vi har. Og det er godt å se, spesielt når jeg jobber i barnehage selv. Er søren meg stolt av jobben min, og ser veldig godt hvor heldige vi er med en super barnehage til nurket.

Han står ganske stødig nå, reiser seg opp selv (foreløpig for det meste til knærne) og nå krabber han. Ja, dere leste riktig. Jeg er så stolt at jeg nesten felte noen tårer da han krabbet rundt som bare det på gulvet i sta. I dag er første dagen han har krabbet så mye, og han gjorde det i sitt eget tempo. For en fantastisk fin og flink gutt jeg har! 11 måneder, da skulle alt skje!

Nå blir det kvelden før jobb i morgen, så gleder jeg meg til å skrive om den fantastiske kvelden jeg hadde forrige onsdag 🖤

Likes

Comments