For et nydelig høstvær det er på Østlandet om dagen! Dette er en av grunnene til mitt fravær. Liam er av typen som elsker å være ute, og nå er det morsommere enn noen gang. Han virkelig elsker alle bladene på bakken! Finnes det noe koseligere enn barn ute i nydelig høstvær? Han smelter i alle fall mammahjertet i tusen biter. Og det har jo skjedd fryktelig mye, blant annet barnehagestart. Har ikke en baby lenger nå, det er rart det!

Med barnehagestart følger det med en hel del læring. Vi har sluppet unna sykdom foreløpig (bank i bordet), men herregud så mye han lærer. Han stortrives i bhg, skikkelig barnehagegutt vi har. Og det er godt å se, spesielt når jeg jobber i barnehage selv. Er søren meg stolt av jobben min, og ser veldig godt hvor heldige vi er med en super barnehage til nurket.

Han står ganske stødig nå, reiser seg opp selv (foreløpig for det meste til knærne) og nå krabber han. Ja, dere leste riktig. Jeg er så stolt at jeg nesten felte noen tårer da han krabbet rundt som bare det på gulvet i sta. I dag er første dagen han har krabbet så mye, og han gjorde det i sitt eget tempo. For en fantastisk fin og flink gutt jeg har! 11 måneder, da skulle alt skje!

Nå blir det kvelden før jobb i morgen, så gleder jeg meg til å skrive om den fantastiske kvelden jeg hadde forrige onsdag 🖤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i samarbeid med me&i

Wow, så mye som har skjedd hos meg i det siste, og jeg er derfor helt sykt på etterskudd! Dette gjelder også det første nyhetslippet for me&i denne sesongen. Det er jo en to uker siden det kom, men jeg vil likevel informere dere om dette! For her kommer mine absolutte favoritter inn i bildet! Jepp, husker dere de superkule settene til meg og Liam som jeg skrev om tidligere? De kommer fra dette treffet! Det er godt brukt allere, og vi er like fornøyde enda. Men her kommer noen flere favoritter fra slippet! Var ikke lett å velge hva vi ønsket oss for å si det sånn!


Kuleste treningsettet! Hva er vel kulere enn å matche med din etterkommer når man trener? Det synes i alle fall jeg er gøy. Jeg elsker jo matchende klær, i mine øyne er det lite som er kulere enn dette.

Så er det jo joggedressen til Liam, og kosedressen min som er avbildet etter dette. Så sinnssykt kult, og som nevnt over, veldig deilig. Dette er et sett som passer Liam nå, og som vil passe lenge. Samtidig er det god kvalitet, og kommer nok også til å funke supert for nestemann. Kan man be om noe mer enn det? Og dette er faktisk en standard hos me&i, og de lager klær som er behagelige, og kan brukes lenge og til flere.

Den t-skjorten til slutt er også en favoritt. Jeg digger mønsteret, og synes den er skikkelig kul og morsom å se på. Hos me&i finner du klær som barna elsker å bruke. Det er tilbakemeldinger som får meg til å si dette, ikke bare noe vissvass som andre kan komme opp med. Dette er fakta, og det er ikke til å unngå å se at dette er en fryd for øyet til de minste. Jeg elsker jo mønstrene selv, så jeg er helt solgt!

Alt fra dette super kule nyhetslippet kan du se nærmere på, og handle hos me&i. For å komme direkte til slippet og kun denne kolleksjonen kan du trykke her.

Det nærmer seg party hos meg, og jeg gleder meg masse til å få en selger på besøk slik at jeg kan få se på, og prøve enda flere klær. Er jo ny som bloggvenn, så dette er en perfekt mulighet til å bli kjent med min størrelse hos dem. Her er det nemlig normale strl, du trenger ikke å være syltynn for å passe klærne! Vil du ha et party selv? Finn mere informasjon her.

Har du lyst til å kjøpe klær fra en selger, men har liten tid, og kan ikke dra på et party, da må du ta en titt her. Eller kanskje du vil komme i kontakt med en spesiell selger, å handle direkte fra denne selgeren? Mer informasjon om dette kan du finne her. Her kan du bruke nettsiden til å finne en selger nær deg! Helt genialt.

Eller er det en morsom og spennende jobb du er ute etter? Da kan du bli selger selv, og mer informasjon om dette står det om herl

Likes

Comments

Jeg husker at jeg var litt uorientert da jeg først ble gravid. Det er ikke så lett å vite hva man trenger og ikke trenger når førstemann kommer. Hva er nyttig? Hva må man ha? Hva kan man klare seg uten? Her er hva jeg synes er viktig for å ha en fin babytid!

Vippestol: er absolutt viktig. Det har vært redningen flere ganger hos oss, og har vært utrolig nødvendig og godt brukt. Liam brukte ikke smokk før han ble fem måneder. Så når han gråt måtte han enten på puppen, eller i vippestolen. Om han har vært trøtt, men ikke funnet roen, ja da la vi han i vippestolen, vippet på han, vips så sov han. Vi valgte en vippestol som også kunne brukes på stol, dette er virkelig gull verdt! Da kunne han sitte sammen med oss da vi spiste, spesielt godt for vår del, da Liam aldri har vært glad i å ligge alene.

Vugge: ahh, det var sykt deilig med vugge de første månedene. Vi har hvert så heldige å få en vugge vi da. Nemlig min gamle. Vi bare malte den, og vips så var det like god som ny. Da vi øvde på å legge Liam uten puppen, da var vuggen helt genial. Han fant roen der, og likte å bli vugget. Da fikk jeg en liten pause (Liam var veldig ofte på puppen), og Liam lærte seg å sovne alene og uten pupp.

Vogn: ja, de aller fleste investerer i en vogn. Men for vår del var det viktig med en stor og god vogn. Vi fikk jo en sen høst baby, og ville ha plass til litt av hvert i vogna for at han skulle holde seg varm. Var bare en vogn som passet våre behov, og det var Emmaljunga Mondial Deluxe. Den er også god å trille, selv i snøen, noe som også var veldig viktig for oss.

Stellebord: også en ting de fleste kjøper inn før det kommer et nytt menneske til familien, men her er det viktig å finne noe som dekker behovene en selv har. Vi fant et stellebord på IKEA, skuffer og en hylle under selve stellebordet. Vi fant ingenting som passet til det lille badet vårt, men vi fant et fint et som dekker alle våre behov. Viktig å undersøke på flere steder før man går til innkjøp. For eksempel på Jollyroom, IKEA eller babybutikker.

Bilstol: en bilstol er også viktig, gjorde det jo litt lettere å komme seg hjem fra sykehuset! Vi har ikke bil selv, men siden vi ofte får låne bil av mine foreldre, var dette noe vi trengte. En god og trygg bilstol er veldig viktig, så jeg anbefaler å sjekke ut den nyeste bilstoltesten du finner. Da må man ikke nødvendigvis velge det dyreste, men man kan se flere alternativer som kan være minst like gode.

Babynest: det har vært en trygghet både for oss som foreldre, og enda viktigere for Liam. En baby sover jo hvor som helst, inkludert stua. For å slippe å sitte med han på fanget da han sov, hadde vi et babynest i sofaen. Der kunne vi legge han, og vite at han ikke ville trille ut. Han sov i den lenge, og den holdt han trygg. Han likte veldig godt å ligge litt "trangt" da han er vandt med det fra magehuset. På sykehuset brukte de faktisk et helseteppe for å rulle sammen, slik at de kunne legge det rundt han for at han skulle føle seg trygg.

Badebalje: det er mulig å dusje med de små, men for vår del var det viktig at Liam lærte seg til å like vannet. Han hatet å bade på starten og gråt hele tiden. Da tok vi korte bad i balja, slik at det ikke ble lenge og slitsomt for han. Nå elsker han å bade, og klapper bare han ser vannet. Badebalje er noe som har vært veldig viktig for oss. Et lite tips vi fikk fra sykehuset er å ikke bruke for mye såpe/olje under badingen. Babyer har en naturlig olje i huden, som skal holde så lenge som mulig. Vi har sjeldent merket noe med huden til Liam. Ingen utslett eller tørr hud, bare litt varmeprikker i sommer. Han har den mykeste babyhuden fortsatt <3

Dette er de store tingene vi har ansett som viktig, Utenom kommer det også litt leker, klær, neglesaks, febertermometer, sinksalve og så videre. Håper dere fant noen nyttige tips her!

  • 142 Lesere

Likes

Comments

Sponset

Phjooh. Endelig lørdags kveld, og tid for å slappe av litt. Er så godt å få litt ut av helgene, men det er ekstra godt å sette seg i ned i sofaen, og kose seg med skal vi danse på skjermen.

I dag sto jeg opp med Liam, mens Robin fikk sove ut etter gårsdagens jobbfest. Er så koselig når det bare er oss to også, er så viktig at vi tar vare på båndet vårt, selv om jeg ikke er hjemme i permisjon lenger. Han er bare verdens gladeste lille gutt, så lenge alle basis behov er dekket.

Når Robin endelig snublet opp fra sengen dro vi til en outlet her i nærheten, mye penger å spare der altså. Og så er det ikke et senter, så man får litt frisk luft i samme slengen. Liam er fortsatt glad i shopping han, så han sitter gjerne i vognen og enten slapper av eller sjarmerer alle vi går forbi 🖤

 Vi er også så heldig å ha mottatt en pakke i posten fra beste me&i og vi er mer fornøyd enn noen sinne! Joggesett til oss begge to, og det er såå deilig og mykt. Dere må føle det for å forstå, men kort oppsummert; det er helt amazing (produktene er sponset)

Verdens fineste velour dress! Det beste med me&i er virkelig at de har klær som passer de alle fasonger og former! Jeg har lett etter en slik dress i flere år, men har aldri følt meg fin i noe slikt før. Angret faktisk på at jeg valgte meg denne dressen, men nå er jeg overlykkelig! Den er amazing, anbefales på det sterkeste!

Likes

Comments

Ja, da var det kveld igjen da! I dag har jeg faktisk vært skikkelig effektiv, og er mindre sliten enn hva jeg blir når jeg drar rett hjem etter jobb. Først møtte jeg Robin, Liam og et vennepar med en sønn som er like gammel som Liam. Vi tuslet litt rundt på senteret, og koste oss på kafé. Deretter møtte vi et annet vennepar for en koselig middag. Lenge siden sist, så var så koselig!

Med en travel hverdag, er det så utrolig godt å ha venner som forstår at tiden ikke strekker til. Jeg rekker ikke alt, men å møte venner er så utrolig viktig! Hvis ikke tror jeg hverdagen blir grusomt kjedelig. Litt sosial må jeg være. Som sagt, jo flere rutiner desto bedre. Da blir det mye bedre.

Nå er jeg snart klar for kvelden. Du vet du er dårlig trent når det er gått tre dager og du fortsatt er så støl at du går som en pingvin. Litt bedre i dag heldigvis. Viser i alle fall at jeg gjør en god jobb, og forskjellen er allerede stor. Merker at jeg er på god vei tilbake til der jeg var, da er det bare å jobbe videre. Jeg skal bli bedre enn hvordan jeg var før graviditeten. Jeg elsker en veltrent kropp!

Likes

Comments

Tenkte jeg bare skulle vise et lite livstegn, hehe. Hektiske dager denne uken. Lengre skoledager enn hva jeg er vant med, og neste uke blir det enda mer skole. Er jo absolutt ikke de lengste og verste dagene, er som sagt bare litt uvant. Da blir man gjerne litt ekstra sliten! I dag er det klart for en ny dag på jobb. Jeg er allerede på jobb, så nå skal jeg gå å åpne avdelingen min. Gjør virkelig ingenting å våkne så tidlig når jeg har den beste jobben i verden!

Ønsker dere alle en flott dag 🖤

  • 172 Lesere

Likes

Comments

En liten tur til IKEA er alt som skal til for en skikkelig opprydning her hjemme. Selv om dagen startet brått, så har vi fått gjort mye morsomt og nyttig.

Dagen startet med babysvømming. Det er så utrolig koselig å se hvordan Liam koser seg i vannet. Han klappet med en gang vi kom inn til bassenget, og plasket og klappet enda mer da han traff vannet. Er virkelig herlig å bade med han. Bare smil og latter der.

Litt avslapning hjemme mens Liam sov en fin dupp. Deretter dro vi til mamma og pappa for en etterlengtet middag; raklett. Dette har vi ventet på lenge, og det smakte bedre enn noen sinne. Liam ble faktisk igjen hos mamma og pappa, og sover der i natt. Når mormor og morfar vil ha besøk av barnebarnet, da må man jo bare si ja til det. Så morgendagen blir brukt til studie før det bærer videre i familiebursdag.

Og så fikk vi jo tatt oss en liten tur innom IKEA da. Det slår virkelig aldri feil, jeg er den som bare elsker IKEA. Jeg kan seriøst tusle rundt der i flere timer, og det er like moro hver eneste gang. Tror ikke Robin er like enig, men han er jo så god at han blir med med hver gang. Skal prøve å ta litt bilder i dagslys i morgen, men nå skal jeg kose meg med Skal Vi Danse på skjermen, og kos med kjæresten min 🖤

  • 219 Lesere

Likes

Comments

Dagen blir visst ikke helt som planlagt. Treningsklærne er på, og protein pulver er i flaska. Men likevel må jeg endre litt på dagens planer. For øyeblikket sitter jeg på toget. Vi ble nylig ferdig med gruppeoppgaven på skolen. Jeg trodde egentlig at det ville ta kort tid i dag, men det hele viste seg å være litt mer krevende enn først antatt. Det er bare koselig, og gruppearbeid er virkelig gøy og givende. Så jeg klager absolutt ikke, det eneste kjipe er at treningen faller ut.


For når vi satt på det lille grupperommet, fikk jeg en aldri så liten åpenbaring. Jeg skal på foreldremøte i dag. Dette hadde jo jeg helt glemt av, men det var i alle fall godt at jeg kom på det før møte. Så jeg fant ikke tid til å trene i dag, uheldigvis. Er veldig kjedelig når treningen faller ut, men jeg får heller ta det igjen. Det viktigste er at oppgaven vår er ferdig, og at vi nå er klare til fremføring til uka.

Ikke den mest spennende dagen min i dag, men koselig om dere vil følge med på snap uansett. Robin har hatt ansvaret mens jeg har vært på skolen, så nå er jeg spent på å komme å se hva han og Liam-Andrè har gjort i dag 🖤

Likes

Comments

Pjohh. Nok en dag er over. Like fort som de aller fleste dagene er over faktisk. Veldig godt å komme hjem til Liam-Andrè etter en hel dag borte, beste følelsen i verden det.

Vi avsluttet jubileet med fotballkamp; Manchester United - Basel, det er en fin måte å avslutte dagen på uansett hvilken dag det måtte være. Godt at United endelig er tilbake i Champions League,er spennende da. Ja jeg er faktisk oppdatert på fotballfronten. Før syns jeg fotball var det kjedeligste i verden, nå er det bare gøy. Så lenge det er engelsk fotball vel og merke. Samboeren har smittet meg, og hva er vel bedre enn at vi heier på samme lag?

En svipptur innom skolen i morgen også. Da står gruppearbeid på planen, men det vil nok ikke ta så alt for lang tid det. Så derfor skal jeg trene i morgen. Når jeg skriver det her så må jeg jo bare gjennomføre, ellers blir det litt flaut. I tillegg skal jeg snappe på "mamma.fruene" kontoen, så gjerne følg dagen våres der. Alltid like koselig å snappe. Håper alle har hatt en fantastisk fin tirsdag.
Flere som går på skolen kanskje?

Likes

Comments

For en day her i Oslo. Fra regn til sol hele dagen lang. Rart det der altså. Vi sitter for øyeblikket på Egon, med utsikt ut over Oslo S. I det ene øyeblikket løper folk inn for å unngå regnet, i det neste tar de ned paraplyene for å få sollyset på seg. Fin utsikt i alle fall, spesielt når vi er varme og tørre på innsiden.

Med vi mener jeg faktisk kun meg og Robin. Liam er hjemme med mamma, og vi har en date. Bare oss to, som kjærester. Så utrolig deilig å få litt tid sammen, selv om jeg savner lille gullet etter en dag på skolebenken. Men vi er opptatt av å pleie forholdet vårt også, ikke bli slukt av å være foreldre. Det skal jo ikke definere hele livet vårt. Tre år med verdens fineste kjæreste, så utrolig heldig jeg er! Nå skal det feires, her er noen snapchatbilder av dagen vår foreløpig 🖤

Pluss min fine gave. Deksel pluss litt sminke som allerede er bestilt, utålmodig ja .. hehe.

Håper dagen deres er like fin som min.

#ungmor #ungmamma #ungmor#mamma#mammablogg#mammablogger#ungmor#ungmamma#hverdag#hverdagslivet#baby #småbarnsliv#småbarnsvardag#småbarnsförälder#småbarnsmamma#småbarnslivet#fashion#fashionmama #instagram #fashion #haircut

  • 247 Lesere

Likes

Comments