Header

Idag var det julafton, det var roligt, intressant. Träffat folk idag som jag inte har träffat på väldigt länge. Vi har ätit super god mat, och delat ut julklappar. Jag kan inte riktigt förklara i ord så delar lite bilder med er istället. Hoppas ni haft en bra dag! Nu sitter jag hemma och ser på Tomten är far till alla barnen.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är många kvällar man som singel kan sitta och tänka, ''Vem behöver kärlek?'' Man kan göra så mycket annat... Men samtidigt så tänker jag på hur mycket jag saknar att ålla om någon. Komma hem efter jobbet eller skolan och den jag älskar har lagat middag och städat. Eller tvärt om, att den jag älska kommer hem från jobbet eller en dag med grabbarna och jag har gjort i ordning mat. Jag vill kunna veta exakt vad han gillar, så att jag bara kan köpa med mig hämtmat på kvällen.

Men man ska inte skaffa någon för att man KÄNNER att man behöver någon. Utan du ska vara med dig själv, då du har verkligen känslor för någon så okej. Träffas ett tag, prata sena kvällar, lär känna varandra. Men såklart så är inte alla förhållanden såhär, jag tror på kärlek vid första ögonkastet, men att det kommer då man minst anar det.

Likes

Comments

Dagens planer, Skulle fixa en massa saker idag men kunde inte sova i natt som sagt. Vaknade nyss och ska packa ihop för att åka iväg till mamma snart, för ikväll så är det ju uppesittarkväll med Vixi och mamma.

Ska bli julklappar till vixi och gomat. Men nu måste jag börja gå så skriver lite senare.

Likes

Comments

Jag kan inte sova, har suttit i 2 timmar, bara gråtit och skrivit på en ny låt. Alla har dåliga dagar, jag har suttit och pratat med en kompis till mig i USA som är låtskrivare, vi pratade om hur min inspiration försvunnit till att skriva musik. Han sa att jag måste ta fram känslorna och tankarna från de senaste året. Och det första jag började tänka på var mitt ex. Jag har inga känslor kvar för honom, inte därför jag gråter. Utan jag gråter på grund av hur vårat förhållande blev sönder krossat. Vi båda gjorde misstag, och jag ångrar mycket jag gjort mot honom.

Låten jag håller på med handlar om allt jag inte kunnat säga till honom. Låten heter Our dark side. Om han någonsin skulle läsa det här... Förlåt, det räcker inte men förlåt för att vi krossade varandra.


Likes

Comments

Jag är jätte förkyld idag men fick tvinga mig själv upp för att åka iväg på en liten roadtrip med pappa, skulle få julklappar och vi var och åt middag tillsammans. Firade liksom lilla julafton med julklappsköp och mat, kan det bli bättre?

Vixi kom förbi där vi åt och vi alla tre åkte till Lidl för att köpa godsaker till mig o Vixis sjuk kväll. Så jag och Vixi har suttit och ätit kex och ost, och nu så åkte hon hem så vi ska ha en skype movie date.

Vi ska samtidigt se Ensam hemma 3 (en av de bästa julfilmerna ever). Ska även göra klar några julklappar så att jag inte lägger mig allt för sent, ska fixa lite med papper imorgon så. Dessutom så är jag fortfarande röd runt ögonen och det svider något otroligt.

Likes

Comments

Som ni kanske märkt så har jag designat om bloggen, men vad är nytt då?

Bloggen har fått en helt ny header, lite enklare. Sidhuvudet är helt nytt, med ny info ruta, en bild på mig och är lite ''renare''. Sen så har instagramrutan flyttats.

Jag har planerat lite inför veckans inlägg, kommer bjuda er på Inspiration, bilder från julfirandet, musik tips, en massa random frågor och även ett långt inlägg om att plugga utomlands.

Kategorierna är nya och jag är igång igen.

Jag hoppas att ni också kommer att trivas på min nya blogg, för jag är helt förälskad i min nya ''clean'' blogg.

Likes

Comments

Instagram@christinamoaa