Header

Jag har inte skrivit på en vecka jag åkte till Dalarna och sen haft fullt upp med studier. Men nu så är jag hemma och har tid!

Hoppas ni märkt att jag har en ny header. Jag älskar den för jag tog bilden idag! Men vad är nytt? Ingenting?

Nja faktiskt så har jag fått veta att jag har två konserter nästa vecka. En vårkonsert där vi ska uppträda med låten ''Take me to church'' och sen en Gaza konsert där Gina Dirawis lillasyster Jasmine Dirawi ska vara konferencier.

Idag har jag varit på skolan och haft rep och skrivit prov. Så nu är det klart, sen så har jag fotograferat och redigerat lite så tänkte bjuda er på härliga ''i väntan på sommar'' bilder.

Nu sitter jag dock med världens skuld. Jag visste inte att jag skulle jobba idag så nu ringde jobbet och frågade vart jag var och eftersom att jag inte kan ta mig in till stan just nu så kan jag inte jobba... HUR KUNDE JAG MISSA DET?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har du någonsin känt dig utanför? känt att du inte är värd någonting, du vill vara som alla andra och när du tillslut inser att du inte kommer att bli någon annan så mår du dåligt.
Har du blivit mobbad online? Fått kommentarer som t.ex. Hora, bög, äckel eller någonting mycket värre?

Idag så blir nästan varannan ungdom utsatt för nätmobbning, och nästan var tredje tar självmord för att dom tillslut börjar tro på dessa kommentarer. Förstår ni vilken stor skara det faktiskt är? Jag vet hur det känns då jag själv varit med om det. Det gick så långt så att jag faktiskt förlorade livslusten. Det jag mest av allt vill, är att ingen ska behöva gå igenom det.

Det är en sak som gör mig riktigt förbannad, skolorna pratar nästan aldrig om problemet längre. Och även fast jag inte är utsatt längre, även fast jag skiter helt i vad folk tycker/tänker/säger. Men det finns folk som kommer genomgå det, som går igenom det idag. Jag tror inte ens att mobbarna inser vad deras ord gör.

I framtiden vill jag jobba med att hjälpa barn som blir utsatta, jag vill kunna vara den som ungdomar kan prata med när dom behöver det. Många blir utsatta , men dom vet inte vem dom ska prata med. Dom känner att skolorna inte gör någonting, och ja det är delvist sant. Vissa skolor lyssnar på problemen, men ger alltid samma svar ''Försök att hålla dig ifrån trubbel'' eller den bästa jag hört ''Du kanske provocerar dom?''

För det första, att hålla sig ifrån trubbel, är det inte det man försökt göra? Tror dom att man frivilligt går runt med en jävla skylt där det står ''HEJ SNÄLLA MOBBA MIG''? Nej dom kommer på anledningar bra själv. Och för det andra, TÄNK ALDRIG att det är ditt fel! Vad du än får höra. Även om du faktiskt skulle provocera dom, så har dom ingen rätt att skriva saker till dig.

Jag hoppas att ni som behöver någon att prata med faktiskt pratar med någon, mig, era föräldrar eller någon stödgrupp. Jag önskar er det bästa!

Likes

Comments

Hade sovmorgon imorse, så tog tid på mig upp ur sängen. Vaknade 10 och när jag kom upp ur sängen så hade Dennis gjort i ordning kaffe så när jag skyndade mig till bussen så fick jag kaffet i en take away kopp. Kom till skolan och började nästan direkt.

Dagen har varit rätt så lättsam, men på historian så ledsnade jag lite så satte mig och spelade ipad spel som t.ex. 8 Ball. Sen vid 3 så drog jag för att köpa lite vettiga saker och sen upp till tandläkaren för att kolla tandställningen. Och allt såg bra ut så nu är det 100% säkert att tandställningen åker av den 16 Juni.

Kom hem till Dennis, satte mig vid tv:n för att kolla på sängar och sen beställde vi pizza. Så nu sitter jag och skypar med Cissi medans jag bloggar.

Bjur på lite mysiga bilder.


morgon kaffe, take away

Historia kul!

​Ja och Nej parken i Sundsvall!

Likes

Comments

Detta är vad jag har att se framemot i Maj/Juni månad.

4 Dagar kvar tills att vi åker till Dalarna.

11 dagar kvar tills att jag har varit tillsammans med världens finaste kille i 1år.

12 dagar kvar tills att vi åker och bor på hotell för att fira.

14 dagar kvar tills att Dennis fyller år!

23 dagar kvar tills att jag flyttar till min nya lägenhet!

25 dagar kvar tills att min underbara pappa fyller år!

34 dagar kvar tills att det är sommarlov!

38 dagar kvar tills att min tandställning åker av!

Likes

Comments

Jag har fått många kommentarer angående situationen om min mamma, och helt ärligt så vet jag inte riktigt om någonting förändras, förutom hennes känslor för mig kan jag tro. Förut (även fast jag brytit kontakten) så kunde hon hälsa på mig eller sätta sig bredvid mig på bussen och hoppas på att jag skulle förlåta henne. Men nu i dagens läge så blänger hon argt och sen ignorerar hon mig. Och även fast jag inte ångrar mitt val ett dugg så gör det ont att se att jag inte betyder någonting i hennes ögon. Att jag inte kan ringa henne när jag är ledsen och bara gråta ut. Hon förstör sitt liv och vare sig jag vill det eller inte så ser jag det hända. Men jag vet att det inte finns så mycket som jag kan göra åt saken.

Sen så har jag även brutit kontakten med min bror, och även fast att vi inte haft så bra kontakt förut så känns det ändå tomt liksom. Känns som att alla i min familj bara går ut ur mitt liv så enkelt. Och det skrämmer mig helt ärligt.

Jag är lycklig, men ändå så känner jag mig tom på vissa områden. Jag känner att det är någonting/någon som saknas.

Jag hoppas att det ska bli lättare med tiden, men jag vet att det inte blir så, men att hoppas känns vettigare för mig just nu än att acceptera allt.

Likes

Comments

Instagram@christinamoaa