Header

Jag har alltid velat bli frisör, kunna klippa hår riktigt coolt, men tyvärr så får jag inte ens röra Dennis lurviga huvud. Men jag hittade iallafall en sida som är jätte bra för er som vill ha riktiga verktyg hemma när ni ska klippa någon.

Sidan heter Frisorgrossisten.com

Där kan du hitta allt ifrån hårblekning och andra produkter, till saxar till hårfönar. Alltså så finns det nästan allt som har med hår att göra. Jag behöver en ny hårfön så tänker sätta mig och beställa en ny därifrån imorgon.

Även om man håller på och startar eget eller vill ha proffs saker hemma så finns det inredning där. Stolar, bord, barnsitsar,och receptionsdiskar.


Märkte också att man kan köpa äkta hårförlängningar där, billigare än man kan hitta här i Sundsvall (där jag bor).

Åh, tycker ni ska gå in och kika helt ärligt :) Klickar ni på länken ovan så kommer ni direkt dit :)


frisorgrossisten.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, idag är det en sjukdag här hemma, så hela dagen har spenderats i soffan med varsin mugg med te. Nu har vi knappt några krafter kvar så vi har beställt kebabrullar.

Jag är vrålhungrig!

Igår hade jag kaffedejt och blev sjuk under natten. Otur man kan ha!

Har inte så mycket ork att blogga egentligen ,så tänkte bara uppdatera er!

Likes

Comments

Nu är jag trött! Började jobba vid 10 och gick av runt 1, då hade jag lite mys med familjen, shopping och mathandling och sänggos.

Sen har vi legat och kollat på hockey, Leksand-Malmö där Leksand vann med 4-3. Jag skulle helt seriöst vilja spela hockey. Ser så roligt ut!

Ikväll blir en tidig kväll, för imorgon blir det mer jobb. Då kör jag ett 11-15 pass.

Ska sitta och spela team ikväll på LOL. Om jag kan få alla att komma in. Sen blir det även gladiatorerna klockan 20.00!

LÖRDAAAAG!


Likes

Comments

Va med och tävla i veckans blogg!!

Kommentera att du är med och för en bättre chans följ mig på TWITTER eller INSTAGRAM.

Ni kommer visas på min blogg. Och jag kommer att skriva exakt vad jag tycker om din blogg.

Chansa sweetiies :*

För att göra det enklare för mig så skriv gärna lite om era bloggar. Kommer följa de 3 intressantaste bloggarna! Knock yourself out!

Instagram: MoaZvensson

Twitter: Moa Zvensson


Likes

Comments

Ibland så stör jag mig på folk som helt enkelt är dumma i huvudet.

Varför ska folk ens bry sig om vad andra gör? Om någon vill röka eller inte? snusa eller inte? Va tillsammans med någon som inte alls ''passar''. INGEN har med någon annans val och göra. Visst att ha åsikter om någon annan, det skiter jag fullständigt i, men att stå och kommentera det inför personen och en massa andra.

Jag tycker att det är patetiskt. För det första... Väljer X att dricka så är det han/hennes val. Väljer Y att röka så gör hon/han det. Och det kan ingen bestämma. Så varför ens öppna munnen? Vet du vad som ligger bakom ens t.ex. rökning,snusning, val av pojkvän? NEJ du vet inte ett skit om vad man har för bakgrund. Det kallas mobbing. Att trycka ner andra pgr av deras val.

Jag skulle inte vilja att någon går och kommenterar att jag t.ex. valde Dennis, eller att jag röker, för det står jag för. Men varför gör jag det? Jag började som 12 åring pågrund av att jag hamnade i dåliga gäng, och det beroendet är svårt att sluta med. Har jag försökt sluta? Ja det är väll klart?! Men varje gång så har någonting hänt och ciggaretterna har lugnat mig, varit min trygghet. Och ja jag kommer sluta. När tiden är rätt.

Så till alla er som vet exakt vad jag pratar om, ni som får uppleva att folk kommenterar allt ni gör. Säg fu*k them! Dom har ingen rätt att trycka ner dig på något sätt. STÅ upp för er själva!


Likes

Comments

Idag har jag dom vanligt haft skola, skrivit musik och faktiskt haft det trevligt. Efter skolan mötte jag upp Dennis och vi åkte hem tillsammans. Hemma låg vi i sängen och kramades, pratade och bara myste. Sen när Dennis pappa kom så åkte vi iväg för att handla lite saker för att vi ska mysa ikväll.

Sen gjorde vi tacos, och gud har saknat det verkligen.

Imorgon är det dags för att jobba klockan 10. Lite nervöst men det blir nog jätte bra. Jag är riktigt peppad för att det är så sjukt kul och trevligt folk där.

Märkte dock idag att mina blommor vissnat. Det är så trisst. Önskar att dom kunde stanna och vara lika fina föralltid.


Likes

Comments

Inatt så drömde jag en mardröm igen. Jag kommer ihåg att jag kom hem mitt i natten och jag hörde någon skratta, en kvinnlig röst. Så jag gick in i sovrummet och där låg det en kvinna, Dennis kom ut från toaletten och dom bara skrattade. Jag vaknade vid två kallsvettig och kunde inte somna förrän vid 5 igen. Klev upp 7 och var helt slut. Dennis fick i princip tvinga upp mig ur sängen.

Åkte till skolan och var helt slut i kroppen, när ska mardrömmarna sluta? Jag vill sova igen.

Men slutade skolan tidigt, slutade 12 så jag följde med Dennis till läkaren för att kolla medicinen han äter. Sen åkte vi och fikade. Efter det så drog vi oss till birsta för att köpa skor. Så nu har jag nya arbetsskor, TACK till Dennis mamma.

Så nu sitter jag här, ska spela lite snart tror jag, i väntan på maten, idag blir det pizza.


Likes

Comments

Instagram@christinamoaa