Header

Tänkte att det kunde vara lite kul att göra ett collage med olika bilder om visar hur ofta man ändrat stil egentligen.. Dessa bilder är från idag... Till 2010.

Nu när jag ser det så var det inte lika kul ... Gash hur tänkte jag egentligen vissa år? ...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej sorry for no update, men har varit sjuk igen... Men imorgon då jäklar ska jag vara frisk för då ska jag åka slalom with my bros!

Vi har friluftsdag på skolan imorgon så vi ska åka slalom, och jag är sjuuukt taggad faktiskt! Har inte åkt på guud, 2 år kanske pgr av ledbandsskador.

Men I'm back... Kommer ta bilder imorgon så dont you worry! <3Likes

Comments

Hej, det här är fan en sjukt bra dag!

Vi har fått våran diskmaskin klar, åt go mat och nu har jag fått bloggsuget tillbaka. Sitter och sjunger på en av de grymmaste låtarna jag hört på ett tag.

Jag tycker inte om Zara Larsson , tål inte hennes låtar vanligt vis men det är en låt jag älskar! She's not me. 

Imorgon är det skola, inte så taggad men är ju lov efter den här veckan, så överlever nog. 


Likes

Comments

Precis kommit hem från gymmet, var ett skönt pass då vi körde mage, rumpa och ben. Nu så beställde vi nyss pizza och jag måste säga det att efter dagens pass så förtjänar jag den.

Så ska äta sen dra oss ner till birsta för att handla lite grejer inför kvällen. Och sen blir det att spela tills vi somnar.


Likes

Comments

Okej okej, Jag brukar vara väldigt lat med att gå frivilligt till gymmet, men idag körde jag ett härligt träningspass med Ida och imorgon ska jag på ett nytt ställe för att köra ett gympass med henne. nu ska jag tillbaka till min gamla form.

Igår körde jag lite LoL med Korre och det gick bättre än förväntat. Idag så blir det att ta det lungt och att packa inför imorgon.

Lördag blir det barn/teen kalas. Då Dennis lillebror och släkting ska firas. This is going to be great.


Likes

Comments

Okej jag skrev inte mycket igår för att jag blev riktigt sjuk, orkade inte ta mig ur sängen, kändes som att jag hade feber men det hade jag inte..

Idag så är det lite bättre men ändå inte, Dennis är iväg o tränar och kommer inte hem förrän vid 12 i natt. Så vad ska man hitta på då? Jag är ledig idag så sitter och har svin tråkigt.


Likes

Comments

Instagram@christinamoaa