Header

Haha jag var inte så aktiv igår för vi hade familjekväll. Och idag vaknade vi klockan fyra. Det visar hur utsliten man blivit av skolan. Igår var jag skit lycklig för spelade Leauge of Legends med Dennis syster och jag fick jätte bra stats!

31/9/27!!! Och till er som inte vet vad det betyder så betyder det dehär...

Hur många jag har dödat/ Hur många gånger jag dött/ hur många jag hjälpt att döda!

Och ja jag vet jag är lite av en geek nu men alla som förstår, vet hur bra det är! Ikväll blir det gladiatorerna klockan 20.00 och sen spela lite mer! Ska försöka få min älskade pappa att spela med mig.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej kom försent till första lektionen, hade sång prov på kören och jag tycker själv att det gick svin bra men sen vad läraren tyckte är en annan sak.

Sen så har jag faktiskt haft en rätt utmattande dag, efter skolan så åkte jag till Jysk med svärfar, svägerska och Dennis och köpte en datorstol och kudde. Så nu har Dennis skruvat ihop stolen och Sabina lagat mat så nu är jag sjukt mätt. OCH jag fick ett nytt telefon skal idag, ÖÖÖÖVERLYCKLIG!

Nu blir det mys kväll för hela slanten!


Likes

Comments

Gud... var svin trött imorse men drog mig till skolan ändå! Har faktiskt varit en helt ok dag! :)

Sen kom jag hem och städade ur hela sovrummet så nu är jag riktigt nöjd för har gjort fint på vår byrå så att det ser ut som att det faktiskt är människor som bor här.. (bild nedanför)

Nu sitter jag och lyssnar på mina covers som ja spelat in. Dyker nog upp nått här sen ! Snart är det helg och gissa om jag längtar! få sova och slappa lite!

Nu ska jag dock slappa lite för efter den där stor rensningen så är jag helt slut!

   <--- Min sida            Dennis sida ---->

Likes

Comments

Den här dagen är sååååå ovärt... Jag hade sovmorgon till klockan 12 men eftersom att vi hade planer på att repa så åkte jag in tidigare. När jag väl slitit mig upp ur sängen och dragit mig till skolan så får jag veta av Trummisen att dom inte kommer att hinna... Så då fick jag sitta på skolan ett tag...

Hade en 40 minuters lektion och sen så slutade jag eftersom att jag inte hade sånglektion idag. Så gick en stund på stan med Vickan och babblade om allt från himmel och jord. Och sen så åkte jag hem, har fotat lite och spelat in covers och nu är Dennis äntligen påväg hem, hade totalt glömt bort vad klockan va när han ringde..

Så nu blir det lite redigering och sen laga mat (KORV FÖR ANDRA DAGEN I RAD) *suck* Men det är så det blir när han ska åka och köpa mat...


Likes

Comments

Det enda ni behöver göra är att... Kommentera att ni är med och lite om din blogg! 

Den här tävlingen ska jag köra varje vecka, vinnaren dras redan på söndag! Och får vara i en länk på min blogg hela veckan tills att nästa vinner. 

Let the game begin! ​

Likes

Comments

Instagram@christinamoaa