Header

Fett proud nu... Sen jag flyttade hem igen, på ett halvår så har jag förlorat över 10 kg. Idag väger jag 53,3 kg stor skillnad från 74,6 kg som jag vägde som mest.  Jag är skit lycklig! 

Jag har inte sovit någonting i natt, hade så ont i tänderna så att jag fick lite feber mot morgonen. Så jag stannade hemma, fick mig 2-3 timmars sömn iallafall. NU sitter jag och kollar på olika recept, med en kopp té i handen. Idag kommer min moder förbi och hälsar på så tänkte bjuda på fika.. bara jag orkar ställa mig och fixa det. 

Idag blir det inte mycket, jag ska försöka städa litegrann, börja packa och sen vila... VILA nå djuriskt.  Kommer mer om hur det kommer gå senare! :D 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, vilken sjuk morgon. Började med att jag hade sovmorgon till klockan elva, men skulle ta bussen till tandläkaren för att checka min fina käft. Men jag skulle ta 10.27 bussen dit, vad tror ni jag gör? Jo jag vaknar 10.30 så jag missar bussen och får ta nästa. Så jag ringer och säger att jag kommer sent till tandläkaren. 

Efter tandläkaren så tänkte jag att jag kan käka på skolan, men när jag kommer till skolan så är matsalen stängd... Sen så får jag veta att jag har någon redovisning om en bok jag knappt läst hälften av. Men det gick bra ändå. 

Slutade tidigare pgr av inställd lektion, så jag åkte hem, började diska och ska snart börja med maten. Snart kommer även killarna hem (Dennis och Patric) och då ska dom få städa lite. 

Nu är jag vrålhungrig så måste börja med maten! 

 

Likes

Comments

Idag är det farsdag, helt underbart mysigt. Vaknade, åt lite tårta för att sen åka in till birsta för att ta en fika med min kära pappa och Dennis. Sen åkte vi hem och åt Thaimat. Så jag tänkte skriva lite om min pappa som många andra också gjort. 

Min pappa är min förebild... Han överlevde cancer, han blev militär och han uppfostrade mig så gott han kunde. Genom allt som har hänt i mitt liv så har min pappa alltid stått vid min sida, och vad mer kan en flicka önska sig? 

Det bästa minnet jag har med min kära pappa, är när vi firade midsommar på Furuvik (ett zoo/tivoli). Det var bara han och jag där och då kände jag mig speciell. Han får mig att kämpa så mycket hårdare. Visst är han slarvig av sig, men han är ändå min pappa, mitt allt. 

Utan min pappa skulle jag dö. Jag skulle känna mig ensam. 

SÅ grattis på din dag pappa, tack för all den lycka du ger mig. Tack för inspirationen och kärleken.

TACK FÖR ATT DU ÄR MIN PAPPA!


Likes

Comments

Sorry för att jag inte skrev något igår, men jag var på min förra skola och träffade allt underbart folk där i Hudik, sen var jag på begravning och när jag kom hem så åkte jag direkt till Timrå för att lana med ett par kompisar. Vilket var skit kul, en av kompisarna blev jätte rädd för att det var så mörkt när vi var ute så jag var tvungen att vara lite elak. Gick rätt så dåligt igår men ja... Shit happens eller vadå? Nu har jag precis kommit hem så väntar på att min älskling ska komma, för fan saknar pojken min. Nu har vi inte setts sen igår kväll (A) 

Blir fläskfile,strips och bea-sås till middag, myskväll ikväll och bara lite spelande. 

DENNIS KOM HEM!!! :D 

obs bild lånad ifrån google...

Likes

Comments

Efter att ha somnat sent igår pgr av bråk så sov jag till ungefär elva tiden. Jag klev upp för att äta frukost så jag gjorde Bacon mackor. Så underbart gott. Legat och kollat på dr Phil, intressant avsnitt faktiskt handlar om en kvinna som nedvärderar sig själv för att hennes man trycker ner henne... 

Skulle åka till Hudik idag men tror jag väntar och åker imorgon bara. Jag vill vara hemma med Dennis så mycket jag kan. Imorgon är det begravning för en älskad människa, en man som tagit hand om både mig och min bror, men som tagit hand om dom som behövde det. Kommer bli en sorglig dag. 

Nu tänkte jag dansa lite! Och snart kommer min älskling hem igen. 


Likes

Comments

Har du nån gång känt att du inte räcker till? Att dina vänner/din pojkvän kan hitta så mycket bättre? 

Exakt så känner jag, kanske inte runt vännerna men med Dennis. Han är en sån fin kille, medans jag är ett vandrande glas hus som bara väntar på att krossas. Jag har inte dåligt självförtroende, men för han så känner jag mig otillräckligt. När han blir sur på mig så tänker jag alltid ''fan nu är det över, nu säger han hejdå''. Sen löser vi det och tankarna försvinner.

Jag var en gång tillsammans med en kille som var otrogen mot mig ett x antal gånger. Vilket gör så att jag har svårt att lita på någon även fast jag vill. Så även fast jag vet att han är trogen, så känns det typ som att han ska dra på stan och råka träffa en mycket finare, mycket trevligare och roligare flickvän. Jag hoppas verkligen att jag kan ändra på det för annars så kommer det att bli det som krossar oss.  

Han får mig att känna mig trygg när han är i närheten, men när han är ifrån mig så känns det som att jag sakta men säkert faller i sär. 

Jag vet att det är många som känner likadant, och jag önskar att det kunde finnas ett tips för oss som behöver det. Men tyvärr så gör det väll kanske inte det... Jag önskar att jag kunde räcka till för han, men det är svårt eftersom att vi ändå är så pass ung. 

Jag skriver inte det här för att få folk att tycka synd om mig, men jag tycker att det är så skönt att skriva ut hur jag tycker och tänker. 

Kärlek är svårt, och man måste ibland kämpa för att få det att fungera. jag älskar honom mer än allt annat i världen, jag måste ge mig själv en chans.  

Likes

Comments

Instagram@christinamoaa